Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 8 минути, miro20 написа:

Заклевам се .

Доволен ?

Излъга.

Да Ти кажа ли защо?

Сети се сам, нали си от другата "клика". :)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 2 минути, NIKISHARK написа:

Ти ли определяш кой, какъв е тук?

Изразявам личното си мнение и се аргументирам. Без аргументи , мнението ми разбира се не тежи.

Твоето е празни приказки и нападки .

току що, miro20 написа:

Изразявам личното си мнение и се аргументирам. Без аргументи , мнението ми разбира се не тежи.

Твоето е празни приказки и нападки .

Я да видим аргументи за 99%-та клика към която ме причисли?

Я си вижте лайковете :):) Когато някои си "харесват" простотиите , не защото са ценни и стойностни, а "харесват" само защото са простотии и нападки към други хора, за мен това е организирана "клика" 

Цитирането на едни и същи източници - също.

Подкрепа на мнения, често контрастиращи с нормалната логика , па дори и форумни правила - също.

Но преди това ми отговори на въпроса "клика, путинист" и др че не си спомням кои точно , ти ще ги допълниш, обида ли е ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Клика (фр. clique — шайка, банда) e политически или социологически термин с предимно негативен смисъл, това е:

Някакво общество или група (компания), която има користни цели и се стреми да ги постигне с всички средства [1].

Група от няколко десетки члена, която е изолирана или част от по-голяма група, състои се от индивиди, принадлежащи на обща среда и свързани от общи интереси. [2].

Чудя се!;)

току що, _Alex&Vanko_ написа:

Някакво общество или група (компания), която има користни цели и се стреми да ги постигне с всички средства [1].

Група от няколко десетки члена, която е изолирана или част от по-голяма група, състои се от индивиди, принадлежащи на обща среда и свързани от общи интереси. [2].

А тук не е ли ? :)  Благодаря за дефиницията.

А всичко тръгна от това че коректно цитирах какво е казал президента :)

Браво на вас. :)

Хора с малко достойнство биха се замислили.. но не и тукашната КЛИКА, която си е поставила за цел не дискусия , а съвсем други неща

:offtopic_s:

Spoiler

Нищо не си разбрал-това с лайковете е конспирация,организирана от Буш,Клинтън,Обама...чат пат и Путин се намесва,насочена към тролове и всякакви индивиди,чиято цел тук е да разсипят един доста приличен форум до преди 1-2 години.

преди 22 минути, NIKISHARK написа:

конспирация,организирана от Буш,Клинтън,Обама...чат пат и Путин се намесва,насочена към тролове и всякакви индивиди,чиято цел тук е да разсипят

Ало... шикалкавещия от кликата, който за 50-ти път не ми отговори на елементарни въпроси, все пак говорим за президента. :)

Странно защо никой не се обижда от думата "тийм" , а на "клика" се мръщят :):)

преди 1 час, NIKISHARK написа:

:offtopic_s:

Затвори скритото съдържание

Нищо не си разбрал-това с лайковете е конспирация,организирана от Буш,Клинтън,Обама...чат пат и Путин се намесва,насочена към тролове и всякакви индивиди,чиято цел тук е да разсипят един доста приличен форум до преди 1-2 години.

Какво очакваш от раздел Политика и българи дискутиращи?

Кат се събирахме на маса роднини преди години се на политика се обръщаше и почваха яростни спорове!

преди 3 часа, miro20 написа:

Ми като си я употребил, носи си отговорност. Що питаш мен :)

Там е работата,че не е обидна дума. Спуках се от смях като видях съобщението. Ама понеже мирчо се обидил да вземат да ме накажат....

Баси и смехорията се получи - селянин било обидна дума. Абе умници вие така обиждате половината български граждани бре!:D

преди 3 часа, miro20 написа:

Ало... шикалкавещия от кликата

Все ми е на езика да те питам нещо.... алоооуу ............ не зацепваш ли?

Цитат

Трябва да сме щастливи, че не знаем, какво си казват за България Големите Играчи, когато слушат, дори и тия дни, ентусиазираните изхвърляния на Плевнелиев, които споменах по-горе. 
И с които налива ум на Англия, Франция, Германия. 
Но ние със сигурност ставаме смешни в очите на света. 
Бойко може да направи един фокус, за който и Сенко щеше да му завиди: следващият му избраник да е глухоням.

Напълно вярно. Ще видим следващия фокус в предстоящите избори за президент.

http://www.blitz.bg/news/article/427782

преди 2 часа, nikssi написа:

Там е работата,че не е обидна дума. Спуках се от смях като видях съобщението. Ама понеже мирчо се обидил да вземат да ме накажат....

Баси и смехорията се получи - селянин било обидна дума. Абе умници вие така обиждате половината български граждани бре!:D

Нямам спомен кога и къде съм се обидил от тоновете помия срешу мен, но пак да ти повторя :

По добре се замисли ЗАЩО си нарекъл някой "селянин" и какво си целял с това ? Дали е затова че наистина живее на село ? май не затова а ? :) 

Ти си знаеш де.. но там е разковничето.

:) Нищо учудващо в обхвата на "гледната точка" и респективно тълкуванието .:)

Селянинът си е селяни , а гражданинът си е гражданин - административни определения , нямащи тясна връзка с умствено състояние.

Виж , селяндур е друго нещо ! Фрашкано в държавата - клинично състояние !:)

.....Ама толкова баба знае - толкова бае !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 9 часа, nikssi написа:

Не си ама ме наказаха,че съм я употребил по твой адрес. Откъде да знам,че  селянин... е обидна дума.

Бе, мнооО специален си Мирчо ей...админите те пазят като пиленце.

Аз го нарекох лъжец и го доказах за пореден път.  И пак ме, налазиха админи. Пазят го, като светица. :D Я виж, колко са 'възмутени' от екипа. Ама когато оня говори, за някакви клики, мълчат като партизани на разпит.  Па и извинения искат, брех брех.

преди 9 часа, miro20 написа:

Ало... шикалкавещия от кликата, който за 50-ти път не ми отговори на елементарни въпроси

:offtopic_s:С това приключвам

Spoiler

Първо,лайковете не са ми натрупани от тема "политика",за разлика от някой други,които не мърдат от тук.Второ-водене на разговор,в който се използват епитети с цел провокация и съзнателно подтикване към конфронтация за мен не е нормално.И тъи като аз се въздържам от такъв език,очаквам същото.Това че някой използва груб език,само показва отношението му към останалите.Това,че ти използваш определения,които на мен не ми допадат(мурзилки,путинофили,русофили,русофоби,клики..),на мен лично не ми пречи(взел съм мерки)-използвай си  ги-докато има модератори които те търпят.И на други не им допадат думи като селянин и кретен,но...Явно това е някаква тактика,да бъде обърнато внимание на някой...Само че,погледнато от страни форума е заприличал на кочина,и не е нужно да се четат, 10(примерно)теми,достатъчно е да се разгледа само една..и да стане ясно струва ли си или не...

Spoiler

преди 5 часа, NIKISHARK написа:

Това,че ти използваш определения,които на мен не ми допадат(мурзилки,путинофили,русофили,русофоби,клики..),на мен лично не ми пречи

Това те питах 50+ пъти , и чак сега спря със шикалкавенето.Благодаря.

Ако отговориш и на въпроса на Благо, цена няма да имаш. :)

преди 6 часа, AntiAlGor написа:

Аз го нарекох лъжец и го доказах за пореден път.  И пак ме, налазиха админи. Пазят го, като светица. :D Я виж, колко са 'възмутени' от екипа. Ама когато оня говори, за някакви клики, мълчат като партизани на разпит.  Па и извинения искат, брех брех.

Какво си доказал че не разбрах ? :)

Пееш едни и същи простотии за мен, които са доказани ПРОСТОТИИ после се чудиш че някой ти е казал че не си прав :)

преди 3 часа, AntiAlGor написа:

Я се пребройте само на предната страница - шест човека(да съм точна - шест ник-а) скачат срещу един.

Ще се сетиш ли сам или аз да ти обяснявам, че това е доста възмутително?

Сещате ли се защо "клика"?

Ах колко е 'възмутително', няколко човека да казват истината, за тоя платен трол. Не ги е срам. :ph34r: Трябва да се благоволее, пред трола и шефчето му. Те са истината и мъдростта, пътеводната светлина в нашия тъмен свят. :ph34r:

преди 2 часа, Нел написа:

Я се пребройте само на предната страница - шест човека(да съм точна - шест ник-а) скачат срещу един.

Ще се сетиш ли сам или аз да ти обяснявам, че това е доста възмутително?

Сещате ли се защо "клика"?

Защо ли е така?Дали причината не е в него?

преди 3 часа, Нел написа:

скачат срещу един.

И това само напомням, започна  защото цитирах какво е казал президента :) и от линкове дето сами си ги цитират и лайкват , но не четат.

преди 31 минути, M.Николов написа:

Защо ли е така?Дали причината не е в него?

Не, не е в него.

Да ти го представя ли образно? И има ли нещо достойно в това шест мъже да нападат един(и това е само тук, в тази тема и на предната страница)?

Толкова ли е трудно да приемете, че има и хора, които не държат да обиждат нито личността на Президента, нито институцията и държат да говорят с факти, както направи Миро.

Не съм от седмица във форума и няма как да ме убедиш, че Миро е някакво изключение от правилото "бий по различно мислещите".

преди 17 часа, Нел написа:

Не, не е в него.

Да ти го представя ли образно? И има ли нещо достойно в това шест мъже да нападат един(и това е само тук, в тази тема и на предната страница)?

Толкова ли е трудно да приемете, че има и хора, които не държат да обиждат нито личността на Президента, нито институцията и държат да говорят с факти, както направи Миро.

Не съм от седмица във форума и няма как да ме убедиш, че Миро е някакво изключение от правилото "бий по различно мислещите".

Нещо бъркаш понятията за чест – като "нападаме някого", не го правим физически, а и Мирко си има яки ОТ-та:)

Колкото до т.нар. "личност", то па една личност, чак обезличи и Институцията:mad:

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.