Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Русия, която неистово бе против Съединението ли :)

Аха...

Без Русия, какво точно щяхме да съединяваме? Знам опорните ви точки- толкова са смешни и лесни за оборване...

п.п. Знаех, че Русия е била против Съединението, но си нямах и хабер, че е било "неистово"...;)

Редактирано от язе (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Не смятам, че без Русия е нямало да има България. Това са свободни интерпретации, като най-вероятно по силата на едно или друго събитие, под въздействието на един или друг по-голям и силен народ щяхме да получим националното си самоопределение.

Конституирането на Русия като единствена причина да ни имало е обидно за мен, а според скромното ми мнение - за всеки интелигентен човек.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Преди време Иво Инджев каза, че човек не празнува зачеването си. Празнува раждането си. Ако не си заченат как ще се родиш?

преди 20 часа, Blago72 написа:

Конституирането на Русия като единствена причина да ни имало е обидно за мен

Да, обидно е за всеки българин, а по тази тема най съм съгласен с Божидар Димитров, който каза че... в дадения момент и ситуация, имперските цеели на големите империи и в частност на руската империя в руско-турската война,  съвпадаха с българските национални интереси

преди 23 часа, язе написа:

Знаех, че Русия е била против Съединението, но си нямах и хабер, че е било "неистово"...;)

Ами доста усилено са работили против  младата българска държавност :

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/09/06/2375615_zashto_rusiia_prechi_na_suedinenieto/

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/54185-progovaryat-taynite-ruski-grami-za-saedinenieto.html}

Обидно е, когато доказал се еничар и османски фен с айфонЯ, както и платения трол плюят върху паметта, на хилядите загинали за свободата на България.

преди 1 час, A.com написа:

Преди време Иво Инджев каза, че човек не празнува зачеването си. Празнува раждането си. Ако не си заченат как ще се родиш?

България се роди отново, на 3-ти Март 1878.

Ти му даваш да чете история, оно си пее пропагандата и личностните заяжданици :)

Ми няма какво повече да се каже....

преди 28 минути, M.Николов написа:

Ексклузивно! Президентът Росен Плевнелиев напуска…

http://vchas.net/264830/?ref=shodni

За това ли беше цялото шоу?

Не било изключено след няколко години той да се прицели и в шефския пост на Алианса, макар генералните секретари в последните десетилетия да са все представители на Северна Европа, пише „Всеки ден“.

Източник: „За жената“

:):):)

преди 26 минути, M.Николов написа:

Ексклузивно! Президентът Росен Плевнелиев напуска…

http://vchas.net/264830/?ref=shodni

За това ли беше цялото шоу?

Естествено,че затова.

Цитат

Става въпрос за договорка отпреди няколко месеца, която Плевнелиев е успял да постигне след разговори с близки до генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг фигури. Източници на „Всеки ден“ разкриха сензационно, че държавният глава вече си е осигурил място в политическото ръководство на Алианса в Брюксел, при това веднага след края на шефството му на „Дондуков“ 2.

Което се и очакваше.

Аз мисля че Плевнелиев ще се кандидатира за пръв вицеконсул на консултативния съвет на бг мама  , отдел  шев и кройка , фракция  плетиво на една кука.....

Източник: „За жената“

преди 8 часа, mitosandov написа:

то па една любовница

:lol6:

преди 17 часа, haidukpikaso написа:

то па една любовница

То пък един президент...

Плевнелиев: Анкара да се върне към закона!

Може ли такива критики към такъв ценен съюзник в НАТО?  :D

Сега като гледам как само Путин и Еродан ще станат първи дружки и как Турция ще се помири и със Сирия ми е бедна фантазията какви ще се плещят тука. Два дни тишина и ще се почне оле оле....

Като всеки петък де...

Редактирано от nikssi
поправена грешка (преглед на промените)

преди 2 минути, nikssi написа:

Може ли такива критики към такъв ценен съюзник в НАТО?  :D

въх, ценност наша ненагледна

преди 1 час, nikssi написа:

Путин и Еродан ще станат първи дружки

Че те винаги са били дружки. Добре че се разшумя покрай военните скандали и "разводи" , че чак тогава разбрах колко привилегии са имали и в туризма и в икономиките.....

И това по време на силните години на  Турция в НАТО. :)

Така че изненади няма, има доброто забравено старо.

преди 31 минути, attj написа:

И какво Плевню  е казал сега?

Да, улисани в плюене, никой не го цитира. Както за много други случаи по назад

А именно :

"Турските власти трябва да предприемат незабавни действия, за да възстановят законността, върховенството на правото и не трябва да позволят страната да бъде въвлечена в безкрайна спирала на репресии."

...

"Изключително притеснение будят масовите арести и уволнения на преподаватели, учители, магистрати и журналисти. Сериозно безпокойство предизвиква намерението да бъдат ограничавани права и свободи на гражданите единствено по подозрения", посочва държавният глава.

Това е казал.Все лоши за вашата клика неща , нали  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 27 минути, miro20 написа:

ова е казал.Все лоши за вашата клика неща , нали  :)

И това ако не е пускане на фитил...за да се почнат безсмислените заяжданици. После те били псували.

току що, nikssi написа:

И това ако не е пускане на фитил...за да се почнат безсмислените заяжданици. После те били псували.

Какъв фитил те гони  ? цитирах думите му , които бяха цитирани по назад с линк ,но с негативен коментар.Щом ви харесва да плюете, плюйте.

Аз дадох на въпрос - отговор. Какъв ти е проблема ?

Хайде кажи мнение - правилни ли са думите на президента или не ? :)

току що, miro20 написа:

Какъв фитил те гони  ? цитирах думите му , които бяха цитирани по назад с линк ,но с негативен коментар.Щом ви харесва да плюете, плюйте.

Аз дадох на въпрос - отговор. Какъв ти е проблема ?

Щом не се усещаш проблема явно си е твой.

Аз нямам проблеми, или ако можеш да се аргументираш, ще се постарая да те разбера.

Ти не даваш мнение по темата а защитаваш плюенето, и нападаш с офтопици мен за това че цитирах президента.

Кой казваш имал проблем ? :)

преди 51 минути, miro20 написа:

Да, улисани в плюене, никой не го цитира. Както за много други случаи по назад

А именно :

"Турските власти трябва да предприемат незабавни действия, за да възстановят законността, върховенството на правото и не трябва да позволят страната да бъде въвлечена в безкрайна спирала на репресии."

...

"Изключително притеснение будят масовите арести и уволнения на преподаватели, учители, магистрати и журналисти. Сериозно безпокойство предизвиква намерението да бъдат ограничавани права и свободи на гражданите единствено по подозрения", посочва държавният глава.

Това е казал.Все лоши за вашата клика неща , нали  :)

ама той мож и да приказва ли

:ohmy:

току що, haidukpikaso написа:

ама той мож и да приказва ли

:ohmy:

Не знам, само цитирах от линка на Мойра, който линк си го лайкнала.

Лайкваш неща дето не ги четеш ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.