Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Освен да лъжат, комунистите и рашистите могат още и да крадат и да убиват.

А кои според вас в съвременния свят НЕ крадат и НЕ убиват?

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не е само това. Освен да лъжат, комунистите и рашистите могат още и да крадат и да убиват.

Те само тези три неща могат и с това са известни. Затова им викат комунисти и рашисти.

Интересно... А ти защо си още жив тогава?!

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Хи, хи! В такива ситуации всеки се възползва. Тамън ще видим кой колко струва. Дано обаче нашите управници в стремеж да замажат нов гаф не са се оплели в дъллги лъжи. Не вярвам на никого. Не вярвам и на Борисов въпреки, че по - горе го "похвалих" Лъжите и интригите са си нещо обичайно за нас. Лъже се и за падналото момиче Лъже се за всичко, а уж това го можели само комунистите.

не е за вярване, нито за невярване Правят тестове - излизат бъгове, още един два такива и всичко ще излезе наяве. Лошото е че не ние тестваме, други тестват нас. (act- sence-respond) (има един такъв фреймуърк- cynefin (съжалявам, че нямам време да поясня какво имам предвид)

преди 6 минути, ncl написа:

Интересно... А ти защо си още жив тогава?!

Изкарал съм късмет, че кръволокът Джугашвили не е разстрелял никой от предците ми. Макар, че се е старал, не може да се отрече.

Rosko_n-e1459464118976.jpg

Майтапиш се ти, ама

1. Речта на президента

2. Съюза между Румъния и Турция и опита им да привлекат България.

3. Драматичния отказ на България, след дълго умуване и "уеднаквяване" на позициите

Туй мирише само на едно. Явна рашистка заплаха, и страх на балканските правителства от договорка между запада и Русия.

В такъв случай Турция и Румъния ще се окажат за кой ли път прави, а ние криви. Остава само да се надяваме, че при неадекватни действия на запада ще са и достатъчно силни и без нас.

На времето и константинополския император е идвал със сълзи на очи да ни се моли, пък ние сме го натирили.

:offtopic_s:Няколко дена не бях влизал и се бяха събрали 5-6 страници мнения от последния ми вход. Чета и не вярвам на ушите си- няма нито едно мнение от Миро. Какво стана с този човек бе. Валяк ли го е блъснал или чичко Сорос е фалирал. :offtopic_s:

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Остава само да се надяваме, че при неадекватни действия на запада ще са и достатъчно силни и без нас.

и ний сме силни - ядем боб

:D

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Изкарал съм късмет, че кръволокът Джугашвили не е разстрелял никой от предците ми. Макар, че се е старал, не може да се отрече.

Изглежда не си е свършил добре работата...

преди 1 час, upili написа:

:offtopic_s:Няколко дена не бях влизал и се бяха събрали 5-6 страници мнения от последния ми вход. Чета и не вярвам на ушите си- няма нито едно мнение от Миро. Какво стана с този човек бе. Валяк ли го е блъснал или чичко Сорос е фалирал. :offtopic_s:

Може да е намерил благодатна почва за изявите си в друг форум.

преди 2 часа, upili написа:

Спокойно, тук е. Под друг профил, и с нова тактика. Ама си е той. :D

преди 1 час, AntiAlGor написа:

Спокойно, тук е. Под друг профил, и с нова тактика. Ама си е той. :D

Дай жокер, че да слагам във филтъра!

преди 4 часа, Мойра написа:

Може да е намерил благодатна почва за изявите си в друг форум.

Освен в дата, къде другаде? Спреха му помощите и бай пич се оттегли. Благо и той се закри. Останаха два - три нови ника, да бранят родината.;)

на 15.06.2016 г. в 22:48, Мойра написа:

Крим доброволно се върна в Русия и в това няма нищо противозаконно.

Лъжа. Крим се върна чрез военна масирана руска операция с участието на всички руски служби, разузнаване, логистика, спецчасти и т.н.

Дори да не слушаш мен, поне на бога си Пу не може да не вярвате и на неговия помпозен пропаганден филм "пътя към родината" , описващ детайлно и по часове проведената спец операция, включително и незаконното извеждане на пропутинската кукла Янукович.

Последвалия след това референдум бе пълна пародия на демократичност, колкото да оправдаят военната операция, което никоя нормална цивилизована държава не призна разбира се.

на 15.06.2016 г. в 23:21, Мойра написа:

А Крим доброволно се върна в Русия чрез законен референдум.

И колко пъти повторена лъжа ще стане според теб истина ? :):)

на 15.06.2016 г. в 23:13, M.Николов написа:

Бе те и сърбите си твърдяха, че Косово е Сърбия, но дойде големия батко ошамари ги и каза вече не е.

Както  съм споменавал, разликите са огромни , сравненията ви абсолютно нелогични.

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Споко. За разлика от други , проявяващи  шизофрения, циклофрения и откровенни тролове, аз други никове нямам.  :)

преди 6 часа, upili написа:

Благодаря за проявеното внимание към мен :)

преди 14 часа, Кумчо вълчооо написа:

Огледай се, с кой възкръснал профил, си 'комуникират'? Смърф има на снимката.

преди 19 минути, AntiAlGor написа:

Вие си комуникирате със Сталин има на снимката

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Благодаря за комплимента :). А сега сериозно. Защо му е на Миро друг профил . Доколкото съм го преценил той разчита на смислено изградена теза подкрепена с факти и аргументи ,а не на шаблонни постове подкрепени с лайкове на "цялата партийна група". И моля върнете се на темата ако имате да кажете нещо по нея.

Миро, вижда се че газ пикаеш за Крим, ама това е положението. Свиквай... Хората избраха да се присъединят към Русия и ти каквато и помия да избълваш по въпроса... "мие се таа брат, ми е се таа".:D

преди 12 минути, gagodrago написа:

Мед ми капе като гледам как Плевньо и соросоидите реват с крокодилски сълзи, че не успяха да заграбят Крим от руснаците.

Интересно щеше да е, ако Турция беше прилапала Крим, какво щяха да мъдрят. Запада щеше да мълчи и троловете покрай тях:)

Плевню отново е във форма да ни разсмива - сега пък си е внушил, че може да командва политици да стоят мирно   https://www.actualno.com/education/plevneliev-pred-12-000-uchiteli-politicite-trjabva-da-zastanat-mirno-i-da-vi-chujat-news_545884.html

на 18.06.2016 г. в 15:13, веселия Роджър написа:

Миро, вижда се че газ пикаеш за Крим, ама това е положението. Свиквай... Хората избраха да се присъединят към Русия и ти каквато и помия да избълваш по въпроса... "мие се таа брат, ми е се таа".:D

Първо - Крим въобще не ме интересува като географска територия. Аз си гледам моята :) Винаги когато съм говорил за Крим е било със съвсем други акценти - за нарушенията, за несправедливостите, за лъжите, за военните операции, за геополитика. и съпоставям нееднократно спрямо нашите реалности /така недолюбваните ви мои примери какво би станало ако някой фюрер падишах реши да възстановява отдавна умрели империи , османската например, и дали така радостно ще крещите "Свиквай"  ....  че това е исконна османска територия защото е владение 5 века , съпоставено с Крим , който е век и половина  руско владение, плюс изкуствено заселени руснаци от Екатерина/ 

Второ - Крим е анексиран чрез незаконна неморална, военна спец операция, описано не от мен , а от самия ваш любим бог Пу 

Че ти е "се таа брат"  знам.. ти  тук не си показал никога грам компетентно или интересно мнение, а единствено което правиш е да нападаш хората, да спамиш и тролиш.

:)

на 18.06.2016 г. в 15:36, karadzha написа:

Интересно щеше да е, ако Турция беше прилапала Крим, какво щяха да мъдрят. Запада щеше да мълчи и троловете покрай тях:)

Да, това е интересна теза. Крим е бил османски също.

Не са се сетили, а и е нямало нужда , за разлика от бога Пу, на който му трябваше стратегическа военна база , за която излишно плащаше наем.

И си я взе тази база :)

на 18.06.2016 г. в 15:20, gagodrago написа:

Мед ми капе като гледам как Плевньо и соросоидите реват с крокодилски сълзи, че не успяха да заграбят Крим от руснаците.

Плевнью искал да  прилапа Крим ?

Само това не бях чувал ... :):):)

Кой ли въобще заплашва наш Плевню - та той да все говори смехотворни неща за Кремъл, Крим, опълченците  в Донбас, Черноморски флотилии на НАТО.... Не мога да запомня всичките му  идеи и се питам този човек да не е попаднал под властта на смехотворната икона???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.