Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 23 минути, karadzha написа:

значи си съгласен, че Плевньо е палячо

Не си ме разбрал. Казвам, че Росен Плевнелиев е достоен български президент за разлика от предшественика му Георги Димитров, който е пример за родоотстъпничество и продажност, доказал това с масовите разстрели без съд и присъда, на българи по заповед на кръволока Джугашвили

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не си ме разбрал. Казвам, че Росен Плевнелиев е достоен български президент за разлика от предшественика му Георги Димитров, който е пример за родоотстъпничество и продажност, доказал това с масовите разстрели без съд и присъда, на българи по заповед на кръволока Джугашвили

Тогава не казвай "Какъвто е бил...", а "За разлика от...". Съгласи се, че разликата е от небето до земята.

Все пак ти си падаш по логиката. Ние – не (та не можем те разбра):)

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Реджеп-ефенди, кво му е достойното на Плевньо-марионетката? Ако беше достоен защо не каже пред европарламента как в България организираната престъпност се е сраснала с държавата на всички нива, или как Пеевски и компания безнаказано окрадоха четвъртата по големина банка в България пред очите на ортака му Бойко?!

Защо Плевньо не говори пред европарламента как държавата му е принудена да тегли луди заеми и българите са принудени да купуват ток на десеторни цени заради неизгодните лобистки договори с американските централи.

По морето навсякъде вилнеят мутри и се гърмят, постоянно дават за обири в новините, а наш Чехльо тръгнал да се ежи на руснаците за Крим. Плевньо-тъпака като не може да оправи собствената си кочинка, къде е тръгнал да се мери с Путин?!

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)

току що, Реджеп Иведик написа:

Така е, то си личи.

Но го казвам с чувство за хумор, което на тебе явно ти липсва (както и логиката):)

преди 30 минути, Нел написа:

Вярно ли не са те? :D Ти да видиш... някаква нова версия ли ще ни предложиш, която да противоречи на официалния доклад и на разследването на Bellingcat, че ракетата Бук принадлежи на втори батальон на 53-а военновъздушна бригада на Русия.

Ами не.Така като гледам, ти си по новите версии и сценарии за начно-фантастични филми! Ай ми кажи как точно се установява, на кого принадлежи ракетата??? Това да не ти е CS бе, моето пате??? Хората над 2 години не могат да установят с какво е свален, нашият Пинко знаеше на вторияя час!!!  Ти пък чак и батальон и бригада:) А кой е командир на 53 военновъздушн бригада на Русия:) По-добре не се обаждайте, че ставате за смях:)

Плевнелиев каза истината. Руснаците свалиха пътническия самолет.

То вече и Путлер си призна, както си призна и за силовото анексиране на Крим

Обаче Джугашвили тука е по католик от папата

Аз не мога да си обясня, как можеш да си кръстиш ника на името на кръволока заповядал разстрелите на 30 000 невинни българи и да се опитваш да ни учиш, що е то патриотизъм

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Плевнелиев каза истината. Руснаците свалиха пътническия самолет.

То вече и Путлер си призна, както си призна и за силовото анексиране на Крим

Обаче Джугашвили тука е по католик от папата

Комсомолец, празни приказки не ми трябват!!! Джугашвили вярва само на факти и доказателства!!! Дай да видим, къде Путин си е признал за Боинга или замълчи завинаги.

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Джугашвили вярва само на факти и доказателства!!!

Джугашвили Йосиф Висарионович е кръволок, заповядал разстрелите на 30 000 невинни българи, по признание на кръволока генерал Мирчо Спасов.

Всъщност кръволока Спасов говори за над 38 000 разстреляни в интервюто

Джугашвили Йосиф Висарионович е кръволок, заповядал разстрелите на 30 000 невинни българи, по признание на генерал Мирчо Спасов.

Те го питат за Путин, той отговаря за Сталин:) Тук ще да има някаква дълбоко скрита логика:) Щото си по логиката, дори когато изобщо ти липсва такава.

С три думи – бягаш от отговора.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Джугашвили Йосиф Висарионович е кръволок, заповядал разстрелите на 30 000 невинни българи, по признание на кръволока генерал Мирчо Спасов.

Това ли са ти доказателствата??? Майко мила! Реджеп, отивай да ваканцуваш, че висенето пред компа ти е стопило мозъчето!!! Естествено, не се присмивам. То не е за смях!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 3 минути, karadzha написа:

той отговаря за Сталин

Ами Сталин ме пита, за него отговарям. Що, и Путлер ли си имаме вече у форума ?

Ами Сталин ме пита, на него отговарям. Що, и Путлер ли си имаме вече у форума ?

Обаче не отговаряш НА Сталин, а ЗА Сталин:) Сега започна да се правиш, че не разбираш и български.

току що, karadzha написа:

Обаче не отговаряш НА Сталин, а ЗА Сталин:) Сега започна да се правиш, че не разбираш и български.

Децата нямат спирачки!!! Вече разбрах, че нямат и мозък!

преди 14 минути, Джугашвили написа:

Децата нямат спирачки!!! Вече разбрах, че нямат и мозък!

Не съм знаел , че си дете.

Но трябваше да предположа. Не може възрастен човек с акъла си да пише в български форум с аватар снимката на кървавия убиец на 30000 българи и да се опитва да учи българите на патриотизъм.

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съм знаел , че си дете.

Но трябваше да предположа. Не може възрастен човек с акъла си да пише в български форум с аватар снимката на кървавия убиец на 30000 българи и да се опитва да учи българите на патриотизъм.

Сталин е ликвидирал стотици хиляди руснаци, но тези от тях, които не го тачат са малцина. 

Аз също не го харесвам като личност, но като политик ми харесва (като изключим тиранията му).

преди 3 часа, attj написа:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Без каквито и да било аргументи Плевнелиев заяви, че Кремъл е против ЕС и иска да го разруши отвътре. Особено е „възмутен“ г-н Плевнелиев, че Русия говори за нова студена война, че Путин настоява за „нов баланс в света”, за замяна на еднополюсното господство на САЩ с многополюсен свят в името на мира и демокрацията, че вижда опасност за Русия в политиката на НАТО да обгражда Руската федерация с военни бази и антируски режими в съседни държави. 

Според много хора   "заетата от Плевнелиев позиция „Крим е украински“, не е позиция на държавата България. България е парламентарна, а не президентска република. Народното събрание няма подобна официална позиция за Крим. Недопустимо е Плевнелиев да представя своите лични виждания като официални за държавата ни". Той пак е трагикомичен и убедено си вярва...

В речника на Плевнелиев неслучайно липсва думата „суверенитет”, която би трябвало да е крайъгълен камък на националната ни външна политика. Същевременно в речта си той поставя в изолация редица страни - членки на ЕС, защото не приемат указанията на Вашингтон-брюкселската бюрокрация за продължаване на санкциите срещу Русия. Нима Италия, Гърция, Унгария, Австрия, Словакия, Кипър, Чехия и Франция са „гробокопачи“ на Евросъюза?   Според Плевнелиев смешното и обективното все са противоположни като идеи.     Велик е нашият смешник!

Това което казва е :

"Руският президент често говори за нов баланс в света със сфери на влияние на Великите сили, които трябва да бъдат уважавани."

На мен специално наистина ми звучи като разпределение тип Ялта.

Относно допускането ти че е недопустимо да представя личните си виждания като официални , отново се лъжеш . Изречението е :

"За мен, за нас, Крим е Украйна и Украйна е Европа"

Никъде не виждам споменаване на официална позиция или България въобще в този пасаж.

Лъжеш се че липсва думата "суверенитет" ето пасажа:

Не искаме да се връщаме във времето, когато Великите сили   разпределяха сферите си на влияние. Не можем още веднъж да позволим „политическите интереси“ да разделят и да окупират територията на суверенни държави.

Така че първо чети мисли и после коментирай !

Ако разбира се коментарът ти не е умишлено манипулативен и изкривен .

преди 2 минути, karadzha написа:

Сталин е ликвидирал стотици хиляди руснаци, но тези от тях, които не го тачат са малцина. 

Аз също не го харесвам като личност, но като политик ми харесва (като изключим тиранията му).

Ама да си ги ликвидират руснаците, щом са съгласни да тачат тези, които ги ликвидират.

Но към майка България да не посягат с кървавите си ръце !!!

преди 1 минута, lsmurf написа:

Това което казва е :

"Руският президент често говори за нов баланс в света със сфери на влияние на Великите сили, които трябва да бъдат уважавани."

На мен специално наистина ми звучи като разпределение тип Ялта.

Относно допускането ти че е недопустимо да представя личните си виждания като официални , отново се лъжеш . Изречението е :

"За мен, за нас, Крим е Украйна и Украйна е Европа"

Никъде не виждам споменаване на официална позиция или България въобще в този пасаж.

Лъжеш се че липсва думата "суверенитет" ето пасажа:

Не искаме да се връщаме във времето, когато Великите сили   разпределяха сферите си на влияние. Не можем още веднъж да позволим „политическите интереси“ да разделят и да окупират територията на суверенни държави.

Така че първо чети мисли и после коментирай !

Ако разбира се коментарът ти не е умишлено манипулативен и изкривен .

Че то светът си е пак разделен на сфери на влияние, но липсват ярко очертани граници на това. Нещо, което дразни и американците, и руснаците.

И докато не спретнат една нова Ялта, светът ще е на прага на нова световна война.

Крим е република в състава на Руската Федерация и те също заедно са в Европа.   Плевню  е умишлено манипулативен и изкривен.   Чудя се този наш велик комик защо се изявява дори и като български бандеровец....  

преди 8 минути, NEY написа:

Крим е република в състава на Руската Федерация и те също заедно са в Европа.   Плевню  е умишлено манипулативен и изкривен.   Чудя се този наш велик комик защо се изявява дори и като български бандеровец....  

Още малко търпение, вижда му се края на този декоративен петел...

преди 2 часа, karadzha написа:

Че то светът си е пак разделен на сфери на влияние, но липсват ярко очертани граници на това. Нещо, което дразни и американците, и руснаците.

И докато не спретнат една нова Ялта, светът ще е на прага на нова световна война.

И за да не се дразнят дай да им се наведем ! С това мислене винаги ще си в наведена стойка . Ясно защо когато някой не се кланя на бог Пу веднага го обвинявате че слугува на американците . Явно някои хора не си представят живата си без господари . Хора осъзнайте се малко.

току що, lsmurf написа:

Хора осъзнайте се малко.

А дано, ама надали.

преди 8 минути, lsmurf написа:

И за да не се дразнят дай да им се наведем ! С това мислене винаги ще си в наведена стойка . Ясно защо когато някой не се кланя на бог Пу веднага го обвинявате че слугува на американците . Явно някои хора не си представят живата си без господари . Хора осъзнайте се малко.

Хе, сега се сетих, че чак ми стана смешно. Остарявам.

Ами те толкова много уважават президенти, които ликвидират тези, дето не ги тачат. Пък не тачат президента.

Вярно че Сталин е един от големите сатрапи на миналия век заедно с Пол Пот и културната революция на Мао.Унищожили са значителна част от собствените си народи.Пол Пот даже половината-почти 2 милиона от 4 милионна "Кампучия",както е известна по негово време.

Сталин е направил какавото трябва, за да се случи каквото трябва...

Ниб, крушата винаги пада около дървото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.