Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

току що, miro20 написа:

Не знам, само цитирах от линка на Мойра, който линк си го лайкнала.

Лайкваш неща дето не ги четеш ?

ти си написал в поста си че е казал пък аз не знаех че може да говори

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 5 минути, miro20 написа:

...Хайде кажи мнение - правилни ли са думите на президента или не ?

Правилни според кои и чии правила ?

Въпросът не е дали са правилни ! Каквото и да каже , винаги ще е правилно , най-малкото според собствените му правила.....

Въпросът е дали трябва , въобще да казва каквото и да е от името на цяла България , когато не го питат !

Според мен не трябва !

Ако все пак го питат , или да говори само от свое име , или първо да вземе мнение , поне от Народното Събрание...Само абсолютните самодържци могат да говорят от името на собствените си поданици - "Държавата това съм аз !"

В същност си плете кошницата на гърба на всички нас......

току що, by_chechi написа:

Правилни според кои и чии правила ?

Добре, може би неправилно се изразих. Единствено което исках с думите "хайде кажи мнение...."  - е покана да се каже МНЕНИЕ за думите на президента. Включително и дали е прав или не. Но да е мнение по темата.

А не офтопици и заяжданици .

Нещо против това ?

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

ти си написал в поста си че е казал пък аз не знаех че може да говори

Цитирах негови думи . Какво тълкуваш спрямо термините казване и говорене, не знам, това пише в линка който си лайкнала.

преди 5 минути, by_chechi написа:

В същност си плете кошницата на гърба на всички нас......

Кои сте това "всички нас" и кой ви дава право да слагате всички под общ знаменател?
Не помня да съм ви оторизирал да говорите от мое име, та не е лошо малко да мислите какви ги пишете...

Благодаря!

преди 7 минути, miro20 написа:

Добре, може би неправилно се изразих. Единствено което исках с думите "хайде кажи мнение...."  - е покана да се каже МНЕНИЕ за думите на президента. Включително и дали е прав или не. Но да е мнение по темата.

А не офтопици и заяжданици .

Нещо против това ?

Не е офтопик или заяждане !

Посочих моето мнение съвсем ясно , коректно и определено .

В същност би трябвало най-откровено да го наругая за тази му изява с която само бели може да ни докара - очевидно ти разбираш само от такива мнения !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

току що, by_chechi написа:

В същност би трябвало най-откровено да го наругая - очевидно ти разбираш само от такива мнения !

Ако не си забелязал само такива игнорирам, и дори в твоя случай цитирам само и единствено това което успея да "изцедя" и филтрирам като полезно. На фона на 99% офтопик заяжданици и простотии спрямо мен, не е лесно , но ...

Не разбрах, нещо против това ? по  горното ?

преди 5 минути, algor написа:

Кои сте това "всички нас" и кой ви дава право да слагате всички под общ знаменател?
Не помня да съм ви оторизирал да говорите от мое име, та не е лошо малко да мислите какви ги пишете...

Благодаря!

Вие определено не сте от нас .......от нас сте , но след време ще го разберете...!

преди 1 час, miro20 написа:
преди 1 минута, algor написа:

Благодаря!

Това е казал.Все лоши за вашата клика неща , нали  :)

А кои са "клика"?И  не мисля,че има клика тук,но някой все приобщава някого към нещо и го посипва с епитети.....Не ми е минавало през ум да членувам някъде,но ако го направя ще го обявя публично....До това време съм потребител на форум-не "част от клика,мурзилка,путинист русофил,русофоб..."...

Тебе пък поне 5 пъти те питах няколко конкретни неща - кое за теб е обида и т.н. ти нищо не ми отговори.

Пак ли трябва да зацикляме с тези твои шикалкавения ? :) Да поентя ли въпросите ? 

Spoiler

А ти кога ще прочетеш правилата на форума?

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

преди 29 минути, by_chechi написа:

Вие определено не сте от нас .......от нас сте , но след време ще го разберете...!

По-лесно беше да кажете едно "Извинявам се, няма да се повтори" или нещо подобно.

пп. И последно от вас ли съм или не съм?
Дано не съм...

преди 11 минути, algor написа:

По-лесно беше да кажете едно "Извинявам се, няма да се повтори" или нещо подобно.

Дано не съм...

Ако не го знаеш - когато го разбереш ......сега само си мислиш , че не си от нас.

:) В България обществото е еднокласово - плебеи и такива които само си мислят , че са нещо повече....:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 21 минути, NIKISHARK написа:
  Затвори скритото съдържание

А ти кога ще прочетеш правилата на форума?

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Заплахи? обиди ? вулгаризми? спрямо теб ???

хехехе :)

99% от тукашната клика се скъсахте във почти всеки пост да спамите с обиди към мен, и тоя сега ми говори че аз употребявам заплахи, обиди и вулгаризми ?

Ех че нежни душици бре :) 

Така, сега остана пак да те питам за ен-ти път, щото отдавна минахме бройката 5 - КОЕ за теб е обида ? защото клика, путинист, и подобни , не са обиди. Някои дори се гордеят с това.

Ти що се срамиш ?

:)

Цитирай ме поне веднъж и кажи - ето това цитираното е обида , заплаха, вулгаризъм.

преди 10 минути, algor написа:

Дано не съм...

Няма да дочакаш отговор. Само бла бла бла....

И аз това намекнах на другаря чечи ... че стигнахме до консенсус - че не сме на едно ниво. И аз се радвам и се моля никога да не се върна на тяхното.

Брех, що няма реакция, на това изречение? Казано от трола. Ама риторичен въпрос, он си знае, дето много се възмущава. :ph34r:

Цитат

Това е казал.Все лоши за вашата клика неща , нали

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

"вашата клика"   е комплимент дори.

Какво обидно видя в това ? То е очевидно кой говори едни и същи спекулации които са обикновенно оборени и често смешни дори :)

току що, nikssi написа:

А селянин обидна дума  ли е?  Я да отговориш на тоя въпрос.

Не знам . Ти кажи. Аз употребявал ли съм тази дума ?

преди 59 минути, by_chechi написа:

А Вие, Кои бяхте?

преди 8 минути, miro20 написа:

Какво обидно видя в това ? То е очевидно кой говори едни и същи спекулации които са обикновенно оборени и често смешни дори :)

Не си ама ме наказаха,че съм я употребил по твой адрес. Откъде да знам,че  селянин... е обидна дума.

Бе, мнооО специален си Мирчо ей...админите те пазят като пиленце.

преди 16 минути, miro20 написа:

Заплахи? обиди ? вулгаризми? спрямо теб ???

99% от тукашната клика се скъсахте във почти всеки пост да спамите с обиди към мен, и тоя сега ми говори че аз употребявам заплахи, обиди и вулгаризми ?

Така, сега остана пак да те питам за ен-ти път, щото отдавна минахме бройката 5 - КОЕ за теб е обида ? защото клика, путинист, и подобни , не са обиди. Някои дори се гордеят с това.

Ти що се срамиш ?

Обяснявам ти за пореден път ,на чист Български език-Всяко определение ,което не е вярно е обида!Още по-малко попадам в определенията по горе....Елементарно възпитание,драги.И ако може да не ме набутваш в "тукашната клика"!

преди 5 минути, NIKISHARK написа:

Обяснявам ти за пореден път

Нищо не си обяснил. За 5 и 50-ти път те питам едн о и също конкретно нещо, ти шикалкавиш.

За мен ако някой ми каже "клика, путинист" - не е обида.Ако нямаш аргументи да обориш това, ми значи си такъв.А да си такъв не означавапряко обида  :)

преди 5 минути, nikssi написа:

съм я употребил

Ми като си я употребил, носи си отговорност. Що питаш мен :)

По добре се замисли ЗАЩО си нарекъл някой "селянин" и какво си целял с това ? Дали е затова че наистина живее на село ? май не затова а ? :) 

Ти си знаеш де.. но там е разковничето.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 минути, miro20 написа:

Закълни се че не си платен трол! Хубу де любопитно ми е!

преди 4 минути, miro20 написа:

Нищо не си обяснил. За 5 и 50-ти път те питам едн о и също конкретно нещо, ти шикалкавиш.

За мен ако някой ми каже "клика, путинист" - не е обида.Ако нямаш аргументи да обориш това, ми значи си такъв.А да си такъв не означавапряко обида  :)

Ти ли определяш кой, какъв е тук?Извинявам се..не знаех,че са ти дали права да слагаш етикети и определения безнаказано......

p.s. Има ли някои ,да не е разбрал защо Wankata спря да пише!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.