Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 2 часа, bigiadri написа:

Може ли да имаме такъв президент? Хосе Мухика е бил президент на Уругвай през 2010-2015 година, Уругвайците го наричат el presidente mas pobre в превод НАЙ -БЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ! Този президент нямал големи  къщи ,нямал скъпи коли и яхти, нямал дебели банкови сметки . Като президент получавал 12500 $,но оставал за себе си само 1250 $ ,другите давал за благотворителност,Живеел през цялото си президентство в малка къща във фермата си край Монтевидео. Казвал тези пари ми стигат ,щом като повечето уругвайци живеят с по-малко! Най -скъпата му покупка  през мандата му била бръмбър Фолксваген за 1945 $ .

Хосе Мухика2010-2015.PNG

Изчакай само Миро да се събуди, да видиш как ще го обяви за мазен популист...

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Къв ви е проблема ? Хващате един пенсионер с Москвич, издигате го , и си го избирате :)

Аз съм ОК с това.

преди 14 часа, attj написа:

...и абсолютно прав.

преди 8 часа, miro20 написа:

Къв ви е проблема ? Хващате един пенсионер с Москвич, издигате го , и си го избирате :)

Аз съм ОК с това.

...и абсолютно прав.

Да ама какъв ще бъде този пенсионер след мандата? Дали пак ще си кара Московеца?

Продажните мурзилки във форума за кого ще гласувате, за кандидата на БСП или този на АБВ? Голяма дилема имате, или ще чакате от Москва заповеди

преди 2 минути, Puppet Master написа:

Продажните мурзилки във форума за кого ще гласувате, за кандидата на БСП или този на АБВ? Голяма дилема имате, или ще чакате от Москва заповеди

А Вие за кого ще гласувате? За кандидата на ГЕРБ или РБ или направо скачате на Митьо Пищова!?

То бива тролско поведение , ама тука благодарение на вас форума заприлича на сметище !

преди 11 часа, bigiadri написа:

Да ама какъв ще бъде този пенсионер след мандата? Дали пак ще си кара Московеца?

Най-много да си купи още един:D

преди 5 часа, nikssi написа:

То бива тролско поведение , ама тука благодарение на вас форума заприлича на сметище !

Изясни си отново какво е тролско поведение. Щото виждам не знаеш. Не, не е "човек несъгласен с твоята позиция" :)

А за сметището ... въпрос на гледна точка.... Когато влезе свеж въздух, гнилочта не обича въвеждането на "чистота" .... Ако ме разбираш...

Просто защото сте си свикнали  да си пеете еднообразната червена антибългарска  про-путинска пропаганда, и всичко различно е "трол" :)

За гласуването , не съм решил , замислям се за Св.Витков. И не, най вероятно няма да е за герберския кандидат, поне от спряганите  , никой не ми харесва.

Но както съм споменавал, това не е най важната институция, и като гледам затова ГЕРБ не са се засилили много много с кампаниите....  Хем трябва да победят, хем реално - не щат да ис хабят стойностна кандидатура.

пп

Всъщност, смешното е че колкото и да ровят, най подходяща кандидатура за ГЕРБ  всъщност ... си остава Плевнелиев. :)

на 1.10.2016 г. в 14:42, nikssi написа:

А Вие за кого ще гласувате? За кандидата на ГЕРБ или РБ или направо скачате на Митьо Пищова!?

Сериозно?

Я огледай чии са "боклучавите" постове в темата. За боклучав смятай всеки, който съдържа в себе обида към потребител, към институция и т.н. или спам, т.е с неотнасящо се към темата съдържание.

Аз ще гласувам за кандидата на РБ, който всъщност е безпартиен, твърде млад е, за да е бил доносник, а и стъпи на криво на ББ, за което бе уволнен. Той е моят Президент.

Другите кандидати са ме разочаровали.

Светльо Витков... Миро, ти сериозно ли?  

Имам сериозна дилема - за Цецка Цачева или за Марешки да гласувам? Цецка вероятно ще продължи линията на Плевню, а Марешки нещо ми е съвсем непредсказуем - за всичко.... освен за затоплянето на отношенията с Кремъл....А заради последното няма да е зле и Тръмп да стане президент на САЩ.    Тогава ястребите ще се превърнат във врабчета...

преди 2 часа, Нел написа:

Сериозно?

Я огледай чии са "боклучавите" постове в темата. За боклучав смятай всеки, който съдържа в себе обида към потребител, към институция и т.н. или спам, т.е с неотнасящо се към темата съдържание.

Аз ще гласувам за кандидата на РБ, който всъщност е безпартиен, твърде млад е, за да е бил доносник, а и стъпи на криво на ББ, за което бе уволнен. Той е моят Президент.

Голяма логика вадиш, направо човек да ти завиди!!! Нали за да бъде уволнен някой, преди това трябва да е назначен!!! Защо престъпникът Боко ще назначи този млад, безпартиен и чист като сълза младеж???

преди 5 часа, Нел написа:

Сериозно?

Сега...поста ми беше отговор на тоя трол

Така сега твоя пост е

преди 5 часа, Нел написа:

... виж поста на трола в съседната тема , който репликирах тук в горния си пост.

Какво ще кажеш сега? :clown:

преди 3 часа, Джугашвили написа:

Голяма логика вадиш, направо човек да ти завиди!!! Нали за да бъде уволнен някой, преди това трябва да е назначен!!! Защо престъпникът Боко ще назначи този млад, безпартиен и чист като сълза младеж???

Вероятно е смятал, че ще го води за носа... няма как да знам какво е мислел ББ, назначавайки министрите си.

преди 49 минути, nikssi написа:

Какво ще кажеш сега? :clown:

Това, което казах и преди, пък и не смятам, че Puppet Master е трол.

Никси, огледай се малко в темата, виж кои са хората, които непрекъснато обиждат, не се хващай в един пост на потребител, който винаги се включва изключително остроумно и точно по темата.

Аз обаче знаете ли за какво съм замислила? - ББ даде ултиматом или Цецка на първи тур президент или подава оставка... все ми е тая... обаче знаете ли, че ще наложи Плевналиев за трети път да назначава служебно правителство, което го прави уникален за нашата история. :ph34r:

Плевнелиев и досега си е единствен и неповторим...Много ме е веселил и му го признавам....   Искам още такива президенти!

преди 11 минути, Нел написа:

Вероятно е смятал, че ще го води за носа... няма как да знам какво е мислел ББ, назначавайки министрите си.

Нищо подобно не е смятал и ти много добре го знаеш!!! Напротив, Трайчо беше сложен там да го води за носа!!! Всички сме наясно, че при сформиране на което и да е правителство през последните 27 години, различните лобита, икономически кръгове и групировки си спускат марионетките за министри!!! Този беше спуснат от енергийното лоби!!! И какво се случи??? Борисов му взе главата без да се допита и консултира с никого и впоследствие, само няколко месеца по-късно, енергийното лоби взе неговата глава!!! Факт!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 8 часа, Нел написа:

Бат Бойко пръв почна... :)

Не, сериозно бе... огледайте ги какви са клоуни всички.Това не са кандидатури, това е театър на абсурда. Св.Витков , дето и той чевен зет, е най бледия клоун от всички.

Само Сидерович ми липсва честно казано :)  Ама той сега го играе уморения клоун....

Очевидно от Москва заложиха на другите кандидатури, и не им е нужен.. а и Кобзон май е зает да му прави кампанията, то и не знам... май е под санкции и не може дойде ... :)

Витков да не се прави на луд, ами да вземе да направи ремастеред на "Бате Гойко" променяйки го на "Бате Бойко" и да го включи в предизборната си кампания. Ама по- бърже, че не остана време...

Язе па мвикам Пищова да излаза и да почва сичко наред! Нема мъжко, нема женско. Нема лево и десно! По бррръзо да действа!!!! Ъъъъъъ.

Към това се стремим всички и това ще си получим!!!!! Пищова - това е верния избор или я пак си изискайте Плевневлиев, че си е по - сигурничко!!!!!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 3 часа, attj написа:

Плевнелиев и досега си е единствен и неповторим...Много ме е веселил и му го признавам....   Искам още такива президенти!

Абсолютно си прав да искаш такива които те разсмиват пред такива като Гоце които ни разплакаха за поколения напред. Иначе като гледам изборът  който ни се предлага все ще е от една майка БКП чедо. Пример вижте кандидата на ГЕРБ. :)

Май наистина е най - добре да си изберем Митьо Пищова най-адекватен ще е какъвто народа такъв и президента. Пък и ще падне забавление.:)

преди 51 минути, NEY написа:

бултаймс цитира нюзфронт който цитира РИА новости, които пък се позовават на българската агенция Новини..... Тая верига защо ли ми е позната ? :)

А в "новини" не намирам такова ....  то  и не ми се рови по нататък в тези  медии-фекалии :)

Наш Роско цял мандат не се чува какво говори - сега вече изобщо  няма полза и смисъл да му ровим из подвизите.   Обаче никоя медия няма вина за всичките му изцепки...

Kолеги и специално за леля Нели. Бойко Борисов отново нарече Роската - ястреб. 

Смърф специално и за теб. БКП, КТБ или ОНД, ама премиера да каже, че президента е ястреб. Ти трябва да знаеш как стоят нещата с агентстването. 

• Автор

Мислете за Цецка Цачева като за Росен Плевнелиев в пола ;)

преди 27 минути, Aliya написа:

Тц... мислим за Цецка Цачева като за БиБи в пола. Даже няма да му е необходимо да я облича, де...:D

на 4.10.2016 г. в 18:44, иноТ написа:

Kолеги и специално за леля Нели. Бойко Борисов отново нарече Роската - ястреб. 

Е, хайде сега неточности... гледах репортажа. Каза, че се мисли за ястреб.

преди 1 час, Aliya написа:

Няма начин, Роско е много по- женствен дори и без пола.:wink12:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.