Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Това не е статистика, а стъкмистика. По статистически данни и БВП се е увеличил,но това било заради нараснало вътрешно потребление... И всички викат "ахаа", пък никой не пита как точно става тая работа. Значи аз днеска съм изкарал колкото вчера, ама съм похарчил повече. Откъде са дошли тия "повече", няма значение... важното е да дигна бъвъпъто...

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Айде ти кат ги прочете, земи да кажеш нещо умно! Че тия номера с изсипване на едни пари на пазара (да живне малко),ни ги въртят от доста време... периодически.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Аз съм казал . А ти най накрая просто прочети становището на кредитната агенция.

Толкова ли е трудно или наистина са ти сложни тези изречения ?

Много са ми сложни. Пък като са и измислени, хептен не ми се четат... Ма вие си вярвайте на "честни думи" на "финансисти", пък що сме толкова нещастни... сещате се- комунистите! :)

Друго по умно не можа ли да измислиш .

Дори когато ви се навре нещо да четете, което дори от вашата клика сте си копнали "наизуст" , пак гредъ... :):)

Това не е моя вина приятелю, нито на финансисти и икономисти. Четете си вестник  ШОК, петел бг, вестник атака , Дума, а-спекто  , нюзфронт, и се друсайте с пропаганда :)

Не съм чел Шок, но нещо ме кара да предполагам, че там има повече верни неща отколкото в Капитал...

преди 24 минути, язе написа:

Не съм чел Шок, но нещо ме кара да предполагам, че там има повече верни неща отколкото в Капитал...

Ми... въпреки че е тъпо  , хайде да сравняваме :)  Какво невярно си видял в Капитал, и какво в изброените по горе ?  Аз съм цитирал и опровергвал много червени лъжи. Опровергай нещо от Капитал.

О .. извинявай... все пак ще ти се наложи ако не статия, поне едно заглавие да прочетеш ...

преди 3 минути, miro20 написа:

Аз съм цитирал и опровергавал...

Не братле, ти си мислиш че си опровергавал...

Арсенал: Ние можем да спрем Дрогба.

Челси: Само така си мислите.:cool:

• Автор

С президент и правителство в абдикация държавата ни отдавна се е превърнала в чудовището Франкенщайн, изтребващо своите създатели - българите.

Реформаторите: Ще направим опит за разговор с Бойко Борисов

Цитат

За нас отговорността, която се струпва на нашите плещи е огромна. Иска ни се задължително преговорите да бъдат проведени с ръководството на ГЕРБ и основно с премиера Бойко Борисов. Смятаме, че бихме могли да продължим заедно и занапред, за да реализираме програмата, която беше начертана и никак не е лоша. Това заяви зам.-председателят на СДС и депутат от Реформаторския блок Румен Христов след връчения от президента трети, последен мандат за съставяне на правителство в рамките на този парламент.

"Нямаме скрит коз, имаме разумни аргументи. Като говоря за стабилност, искам да кажа, че България беше остров на стабилност и продължава да бъде такава“, заяви Христов. 

Той подчерта, че Бойко Борисов е човек с опит, който имаше едно добре работещо правителство.

Попитан защо лидерите на РБ не са тук, за да уважат президентската институция, той заяви, че мандатът се връчва на парламентарна група и в този смисъл се виждат нейни представители. 

"Ако бяха дошли лидерите на РБ, щяхте да кажете, че сме службогонци. Мандатът се връчва на парламентарната група. Все още за нас има надежда. Трябва да се проведат още веднъж разговорите и искам това, което ще бъде съобщено на РБ е мнението на ръководството на ГЕРБ. Убедени сме, че следващият парламент няма да бъде по-добър и съставянето му няма да бъде по-лесно“, подчерта Христов.

Власт на всяка цена, това е целта, не е важно дали народът ги иска или не, важно е лапането.

Малко е да се каже, че съм отвратена.

Плевнелиев оставя Радев да назначи служебен кабинет - този път с реална преценка, браво!

• Автор

Преди да си тръгне, прецедентът прави всичко възможно, за да ос*ре отношенията между България и Русия.

https://ria.ru/world/20161227/1484689473.html

Л@йното си е л@йно, а най-много мирише, когато е политическо л@йно....

Поредните шутовщини на президентът росен. От няколко години плямпа грандиозни неща против Русия, а къде са му доказателствата? В това словоизлеяние, звучащо като шума от пускането на вода в тоалетна, не се споменава и думичка за реалният враг пред който е изправена Европа - терористите на Меркел. Само за година са избили около 300 души на територията на ЕС. Защо президентът не се изказва по тази тема?

преди 5 часа, Aliya написа:

Преди да си тръгне, прецедентът прави всичко възможно, за да ос*ре отношенията между България и Русия.

https://ria.ru/world/20161227/1484689473.html

Л@йното си е л@йно, а най-много мирише, когато е политическо л@йно....

Абсолютно достойна принципна позиция на президента.

Освен това не казва някаква новост, а неща които  са базирани и на докладите и на нашите служби, и на докладите на световните ни партньори.

Хубаво е да се прочете http://www.dw.com/bg/повече-руски-отколкото-български-знамена/a-36920899

преди 33 минути, miro20 написа:

Абсолютно достойна принципна позиция на президента.

Освен това не казва някаква новост, а неща които  са базирани и на докладите и на нашите служби, и на докладите на световните ни партньори.

Хубаво е да се прочете http://www.dw.com/bg/повече-руски-отколкото-български-знамена/a-36920899

Звучите ми като някой дежурен от кръга "Дневник". Случайно да имате познанства там или общи приятели?

Плевню като цяло си е абсолютна шматка и не разбирам защо го коментирате.  Очаквате ли още нещо смислено от това човече??? 

преди 1 минута, Phused написа:

Звучите ми като някой дежурен от кръга "Дневник". Случайно да имате познанства там или общи приятели?

Да ти прилича на хейтър?

Много ми е чудно у нас бихте ли подкрепили да имаме президент до живот?

От колко години управлява Асад и е нормално да се е изчерпал отдавна?

Защо не, ако се казва Муамар Кадафи. От оная бедуинска палач направи процъфтяваща държава, ноооо разбира се това не остана незабелязано от демократизаторите...

Руските медии попиляха Плевнелиев: Верният слуга на Брюксел обвини Москва във всички смъртни грехове

Очевидно президентите на САЩ и България не разбират, че песента им вече е изпята

Цитат
Интервюто, което държавният глава на България Росен Плевнелиев даде за германския национален ежедневник Die Frankfurter Allegemeine Zeitung, публикувано в изданието от 22 декември, получи широк отзвук в руските медии заради отправените към Москва обвинения в опити за дестабилизация на Европейския съюз. Това съобщава агенция "Фокус". 

„Верният слуга на Брюксел: Плевнелиев размени приятелството с Русия, за да защити интересите на ЕС“, е озаглавена статия на Федеральное агентство новостей No.1 , в която четем, че „президентът на България Росен Плевнелиев обвини Русия във всички смъртни грехове“. 

„Българският президент Росен Плевнелиев, чийто мандат изтича следващия месец, очевидно реши да затръшне вратата. По стара и все по-малко популярна в Стария свят традиция за всички европейски (и не само европейски) грехове, той реши да обвини Русия. Той, разбира се, има пред очите си "отличен" пример - напускащият Белия дом Барак Обама, който също сипе жупел и огън, за да развали максимално отношенията между Запада и Москва. Очевидно президентите на САЩ и България не разбират, че песента им вече е изпята, а новите лидери, без съмнение, ще имат свои хитове“, пишат в редакцията на вестник „Российская газета“. 

„Росбалт“ на свой ред отбелязва, че „българският президент Росен Плевнелиев обвини Русия в опит да подкопае ЕС чрез ръцете на агенти за влияние“, каквито са ултранационалистическите движения и партии, подкрепяни от Москва в отделните страни от Общността.  

По повод интервюто на българския президент за германския вестник, Rambler коментира, че „самият Плевнелиев следващия месец ще има по-малко възможности да се бори с руската пропаганда“, а по повод обвиненията му, че Москва се опитва да дестабилизира отвътре устоите на ЕС, финансирайки антиевропейски партии, агенцията е категорична, че „руското ръководство неведнъж показа, че вътрешните работи на Европа не го засягат и не им влияе по никакъв начин“. 

Вестник „Известия“ акцентира върху твърдението на Плевнелиев, че Русия преследва тази цел, която някога преследваше и СССР – „отслабването на Европа и разпространяването на съмнения по повод ценностите на демокрацията и върховенството на закона“. 

Плевнелиев предупреди, че гражданите на ЕС трябва да знаят „какво се случва“ и някъде е насочена „руската пропаганда“, но журналистите на вестник „Взгляд“ деликатно напомнят, че новоизбраният български президент ген. Румен Радев подчерава, че членството на България в ЕС и НАТО не означава непременно създаването на врагове извън тези структури. 

„Отиващият си президент на България отново видя признаци за опити на Москва да подкопае отвъртре ЕС“, пише вестник „Ведомости“, привеждайки и примери за предишни подобни изказвания на Плевнелиев. 

„Българският Обама реши да изрита Русия за последно“, злостно коментира медията „Ридус“, допълвайки, че подобен „маниер“ изглежда се е появил на „мода“ сред държавните глави, които напускат постовете си

Източник

на 27.12.2016 г. в 16:20, NIKISHARK написа:

Да ти прилича на хейтър?

Вземи си иясни какво е "хейтър". Тук е пълно с такива разбира се, Могат да се познаят по това че спамят , обиждат и нападат на лична основа другите заради мнението им.

https://cbachvarov.com/deset-znaka-che-si-hater/

преди 23 часа, _Alex&Vanko_ написа:

От колко години управлява Асад и е нормално да се е изчерпал отдавна?

Не е проблем дали е изчерпан или не, а в диктатурата му срещу собствения народ.

Дали ще се сети някой какво е това ?

15740798_1389559337723556_42694117971063

Какво ще видиме от Москва, че трябва да й се кланяме питам аз? Вече без пари нищо не дават.

Наложиха си експериментите тука Сталин Ленин и Маркс. После братска СССР!

Ние да не сме опитно поле?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.