Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 6 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Какво ще видиме от Москва, че трябва да й се кланяме питам аз?

А защо трябва да се кланяме на когото и да било?

При съединението на Княжество България с Източна Румелия и при Балканската война не сме се кланяли на никого. И, явно, са ни уважавали и са имали едно на ум и съседите ни и великите сили. След това започва едно кланяне и... още не можем да се изправим.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

• Автор
на 27.12.2016 г. в 15:43, miro20 написа:

Абсолютно достойна принципна позиция на президента.

Няма нищо достойно в това да омирисваш наоколо със собствените си изпражнения, вонящи на задокеанско чуждопоклоничество и инфантилно късогледство.

Светът се променя и дните на фашизоидната "демокрация" са преброени.

Парадокса е именно във "фашизодната демокрация"  , която най отчетливо е в момента в РФ. т.нар. "рашизъм" и лозунги от типа "Русия граници няма"....

затова именно президента е напълно прав , освен което споменах, че неговото мнение нито е ново, нито изолирано.

Последно, в Русия комунисти ли са, или фашисти?

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

на 29.12.2016 г. в 15:49, иноТ написа:

Последно, в Русия комунисти ли са, или фашисти?

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

На нечетно число са комунисти, а на четно – фашисти:)

на 29.12.2016 г. в 9:21, Aliya написа:

Няма нищо достойно в това да омирисваш наоколо със собствените си изпражнения, вонящи на задокеанско чуждопоклоничество и инфантилно късогледство.

Светът се променя и дните на фашизоидната "демокрация" са преброени.

Какво омирисва президента като казва истината такава каквато е ?  Не съм за това да се караме с Русия но отношенията трябва да бъдат пределно ясни и на равноправна основа. Трябва да си ги казваме нещата в прав текст . Мисля че в този смисъл интервюто на президента е доста добро - казваме им "виждаме какво правите и няма да си затваряме очите , ако желаете нормални отношения моля бъдете коректни". Това е всичко което казва президента. Нито се е репчил нито е обиждал просто отказва да бъде в наведена позиция. Когато нашите политици се научат да се държат достойно пред всяка държава независимо колко силна е тя тогава България ще получава необходимото уважение. Въртят ли опашка пред силните ще получават па някой подхвърлен кокал или шут в задника в зависимост от настроението на "господаря".

Скъпи сънародници,
Честита Нова Година!

Нека 2017г. донесе здраве, любов и удовлетворение на всеки. Да си пожелаем по-сигурен свят, по-справедлива България, споделени радости и нови български постижения.

Ще ми се това да бъде година на преоткриване на нашите български ценности, защото без тях е немислимо развитието и благоденствието ни като общество.

Ще работя, за да оправдая доверието ви. Вярвам в доброто бъдеще на Родината.

Много по-подходящо за реч на нова година Снощи Роската се изхвърли като за последно в стил Обама.

Плевньо снощи умишлено не го гледах, за да не си развалям настроението и тая сутрин като го видях какви простотии е надрънкал в новогодишната си реч, добре съм направил.

преди 5 минути, gagodrago написа:

Плевньо снощи умишлено не го гледах, за да не си развалям настроението и тая сутрин като го видях какви простотии е надрънкал в новогодишната си реч, добре съм направил.

А след като снощи умишлено не го гледа, по каква причина реши днес да си доставиш това мъчение ?

Трябва да се следи кой какво говори все пак за да си изградим собствена представа за какво става дума . Тъкмо беше ми харесал с интервюто си и достойната позиция спрямо Русия и изведнъж в новогодишното обръщение нагли лъжи:

Цитат

Днес България е коренно различна, спрямо годината, в която започнахме своя европейски път. От тогава до сега, нашият брутен национален продукт се утрои. Парите за образование, за пенсии и социални политики, също са три пъти повече.

Има и добре звучащи пасажи в речта но след такава опашата лъжа която всеки може лесно да провери как да му вярвам че наистина мисли по начина за който говори. Дано следващия да говори това което наистина мисли , въпреки че силно се съмнявам в това иначе нямаше да бъде подкрепен от БСП.

преди 2 часа, gagodrago написа:

Не мога да пропусна такова шоу. На всичкото отгоре и последно...

преди 3 минути, lsmurf написа:

Трябва да се следи кой какво говори все пак за да си изградим собствена представа за какво става дума . Тъкмо беше ми харесал с интервюто си и достойната позиция спрямо Русия и изведнъж в новогодишното обръщение нагли лъжи:

Има и добре звучащи пасажи в речта но след такава опашата лъжа която всеки може лесно да провери как да му вярвам че наистина мисли по начина за който говори. Дано следващия да говори това което наистина мисли , въпреки че силно се съмнявам в това иначе нямаше да бъде подкрепен от БСП.

А ти имаш ли доказателства, че е опашата лъжа ?

току-що, Ken написа:

А ти имаш ли доказателства, че е опашата лъжа ?

Ами отвори сайта на евростат и ще видиш - среден процент нараствате на БВП за тези години 2,5 % . Как ще получиш тройно увеличение ?

преди 31 минути, lsmurf написа:

Ами отвори сайта на евростат и ще видиш - среден процент нараствате на БВП за тези години 2,5 % . Как ще получиш тройно увеличение ?

Ами да, де! :D Тройно от първоначалната стойност(при влизане в ЕС).

Честита Нова Година, момчета!

преди 1 час, Нел написа:

Ами да, де! :D Тройно от първоначалната стойност(при влизане в ЕС).

Честита Нова Година, момчета!

Честита и на теб. И за отрицателния БВП, ако може малко инфо...

преди 9 часа, иноТ написа:

Ще ми се това да бъде година на преоткриване на нашите български ценности, защото без тях е немислимо развитието и благоденствието ни като общество.

За кои "български ценности" които ще преоткрива, говори Радев ? :)

Нямам спомен нещо да ни пречи да си развиваме българските ценности и сега, но защо ли ми се струва че намеква за  преоткриване на бъгаросъветската дружба :)?

А Плевнелиев съвсем достойно и красноречиво описа и световните проблеми и нашите насоки и опасности .

преди 27 минути, miro20 написа:

За кои "български ценности" които ще преоткрива, говори Радев ? :)

Нямам спомен нещо да ни пречи да си развиваме българските ценности и сега, но защо ли ми се струва че намеква за  преоткриване на бъгаросъветската дружба :)?

Българо- руската. Българо- съветската е нонсенс. Ма ти май след някоя и друга петилетка, ще зацепиш защо беше избран Радев. :)  Oказа се, че българския народ регира на новите реалности по- бързо и по- адекватно,от голяма част от "политическия елит"... и особено от оня "достойния", как му беше името.  :)

преди 5 минути, язе написа:

е нонсенс

Тц."грешката" ми всъщност бе напълно умишлена :)

преди 6 минути, язе написа:

Ма ти май след някоя и друга петилетка, ще зацепиш защо беше избран Радев.

Тей тей.... :):) точно за това говорим.

преди 6 минути, язе написа:

Oказа се, че българския народ регира на новите реалности по- бързо и по- адекватно,от голяма част от

Оказа се че имаме Гоце 2 :) И нищо повече. Което за съжаление , само ще ни върне доста назад. Дано да греша де... но индикациите /и сегашните му думи /   от изборите до ден днешен, не ме опровергават.

Човекът говори за ценности, на този пак му се привижда СССР и дружби, че и заключения прави, а Радев още не е встъпил в длъжност. Изобщо, след изборите в САЩ и България, забелязвам една особена ожесточеност в тролските среди.

преди 2 часа, miro20 написа:

Умишлената глупост, пак си е глупост... :)

преди 8 часа, иноТ написа:

Човекът говори за ценности, на този пак му се привижда СССР и дружби, че и заключения прави

Дай примери за какви ценности говори Радев, и които са били "забравени".

За заключенията ясно се аргументирах на база ДОСЕГАШНИТЕ изявления и факти около него .

преди 8 часа, иноТ написа:

забелязвам една особена ожесточеност в тролските среди.

Идея си нямам къде видя такова ожесточение, хората коментират, повечето съвсем спокойно като мен. Но понеже не ти зинася какво коментират генерираш познатите обиди за "ожесточени тролски среди".

То и тук е така де. Още много отдавна когато се разпенихте на тема "тролене" бях ви казал че "трол" за вас не е  това  интернет понятие и феномен, а за вас е ввсеки , който не е на твоето мнение, и на който не можете да отговорите адекватно поради липса на елементарна аргументация.

преди 1 час, miro20 написа:

Идея си нямам къде видя такова ожесточение, хората коментират, повечето съвсем спокойно като мен. Но понеже не ти зинася какво коментират генерираш познатите обиди за "ожесточени тролски среди".

преди 10 часа, miro20 написа:

Тей тей.... :):) точно за това говорим.

Оказа се че имаме Гоце 2 :) И нищо повече. Което за съжаление , само ще ни върне доста назад. Дано да греша де... но индикациите /и сегашните му думи /   от изборите до ден днешен, не ме опровергават.

:D:D

Мирко ми прилича на една мадама от BgPresidency, една медийна звезда от кръга "дневник", която мрънка, щото има още две седмици драскачество. След това откъде надници, не знам.

Spoiler

преди 25 минути, Phused написа:

:D:D

Мирко ми прилича на една мадама от BgPresidency, една медийна звезда от кръга "дневник", която мрънка, щото има още две седмици драскачество. След това откъде надници, не знам.

Не че нещо, има си отделни теми като тази , където  отдавна бях казал на такива като теб че се радвам на интереса, но темите не са посветени на мен, нито е хубаво да се пълни с огтопици и спам  :)

преди 1 час, miro20 написа:

Дай примери за какви ценности говори Радев, и които са били "забравени".

За заключенията ясно се аргументирах на база ДОСЕГАШНИТЕ изявления и факти около него .

То и тук е така де. Още много отдавна когато се разпенихте на тема "тролене" бях ви казал че "трол" за вас не е  това  интернет понятие и феномен, а за вас е ввсеки , който не е на твоето мнение, и на който не можете да отговорите адекватно поради липса на елементарна аргументация.

И на мен би ми било интересно какви са тези невиждани ценности които ще ни донесе новия президент :).

А по въпросът относно троловете Миро не можеш да спориш с хора които знаят нещата отвътре :).

Обикновено за тролове говорят лица с всички признаци на такива на принципа нападението е най - добрата защита. Пък и хората трябва нещо да кажат все пак. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.