Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Плевнелиев: Ако Русия и САЩ се разберат, България ще страда много.      Достоен човек ще каже ли такава глупост???   Това си е смешно, тъжно и срамно.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Интересно, ако президент беше станал някой като Волен Сидеров и имаше такова отношение към Америка, дали щеше да го смятате за достоен?

Още по-нагло президентът, който си отива и когото не подкрепя никой, дори партията, която го издигна, каза: „Пред мен изобщо не стои дилемата, която много държавници са имали по повод  външната ни политика.  За мен такава  дилема няма и за нашата  външна политика също. Щом ЕС и САЩ са решили да има санкции – ще има! Разбира се, че България има принципна позиция. И съм още  по-горд, че ние бяхме държавата,  която най-силно подкрепи санкциите и замрази всички икономически отношения с Русия.  На практика съвсем нищо не сме замразили!    Той обаче и друго каза   

Плевнелиев : Гордея се, че съм против Русия и че Турция пази границите ни!

Такъв лъжец и смешник заслужава ли друго освен ирония!?    Обаче мен ме е срам да се присмиват на българския президент!   И някак все ще прежаля липсата на разсмиващия ни клоун!
преди 4 часа, miro20 написа:

Всичките нападки се оказваха или лъжи или спекулации.

И тези ли, дето сам разправяше, че нямал политически мераци... преди да го назначат за президент.

преди 10 часа, язе написа:

И тези ли, дето сам разправяше, че нямал политически мераци... преди да го назначат за президент.

Щеше още да си е бедно броящо стотинки комсомолче - ако не бе го класирала да бъде в друга група Емилия Масларова....Избран за червен милионер.  Той сам да си каже - ама той дори и това не може. Защото му е неизгодно. Обаче стана президент - да дразни сънародници с уникален и неповторим идиотизъм!

Редактирано от attj (преглед на промените)

Навремето разправяше, че бил в правителството в качеството си на експерт. Експертите на ГЕРБ, до един са като него и Трайчо...

преди 10 часа, язе написа:

Навремето разправяше, че бил в правителството в качеството си на експерт. Експертите на ГЕРБ, до един са като него и Трайчо...

Как пък БГ експерти растат по дърветата точно в град Гоце Делчев!? Комсомолоиди и комунисти.

Цитат

"Днес сблъсъкът в Европа е принципен и той е много тежък - между едни държави, които вярват във върховенството на закона - държавите от ЕС, включително България, и едни други държави, които вярват във върховенството на силата и интересите - там е Русия и този сблъсък е факт. Аз заставам на страната принципите и на върховенството на правото",

България, като държава, вярва във върховенството на закона??? В България, като държава, имаме всичко друго, но не и върховенство на закона.

Цитат

"Не съм против затоплянето на отношенията, аз ще се радвам Русия и САЩ да имат конструктивни и принципни отношения, базирани на принципи, които искаме да видим в 21 век - върховенство на правото, а не на силата и интересите"

Силата на интересите винаги е била над върховенството на правото. Като иска да става ментор, да вземе да се запознае с историята.

"Само човек, познал истинската болка, се научава да живее."

Бог с Вас, г-н Президент

Ние продължаваме да се учим

преди 14 часа, attj написа:

Плевнелиев: Ако Русия и САЩ се разберат, България ще страда много.      Достоен човек ще каже ли такава глупост???   Това си е смешно, тъжно и срамно.

Кое точно не рзбираш от казаното? Предпоследният път, като се "разбраха" България отиде под ботуша на Кремъл, цветът на нацията - интелектуалци, академици, офицери, писатели, музиканти - беше унищожен, стотици убити и хвърлени без съд и присъда по лагери и затвори, на власт дойдоха безродници, които и до днес ни управляват чрез техните клонинги, синове и дъщери. Разграбиха България, унищожиха една нация. Та кое точно не разбра? Дано да бърка Плевнелиев, но не мисля. България не е президентска република и той не определя международния курс на България, а министри, премиер и Парламент, така че друг е виновен за курса, поет от България. Той е... коментатор, в най-добрия случай.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Не следва да се правят сравнения и съпоставки с обстоятелствата при трите национални катастрофи на България.  Сега е напълно различно.  Същевременно Плевнелиев си е реален комуноиден клонинг.   Често изглежда  незнайно защо  като клоун.  И коментатор не става от такъв човек. Където той се появи - следва все разединение. Дори и с вицепрезидента си успя да се разедини.   Този човек не е в ред щом се счита за обединител!

Айде, сега "не е наред". Критикувал съм го достатъчно, но чак "не наред" - не, и всъщност мисля, че това е ЕДИНСТВЕНОТО смислено нещо, което съм чувал от него. Може и да не се окаже така. Но за мен има резон в думите му.

• Автор

Едва ли има друг президент, който на изпроводяк оплюва вицето си. Не утърпя дребната душица на Плевнелиев, започна като ирландска пастирка и свършва като стрина ви Дивда от Голяма Кривда. Този човек така и не разбра какъв пост заема. И какъв е големият грях на Маргарита Попова? Била твърдяла, че не може човек да е президент само на част от българите. Явно, държавната ни глава за пет години не схвана, че тъкмо това е смисълът на Президентството. Където и да се появеше Плевнелиев, за каквото и да отвореше уста, правеше тъкмо обратното – разделяше нацията. От чие име подкрепяше шепата улични „протестъри“; от чие име възхваляваше горяните, че искали с оръжие да свалят комунизма; от чие име циркаджийски се правеше на ястреб, хулеше и нападаше Русия на закуска и на вечеря? Във всеки случай, не от името на 80 на сто от българите. А за капак се прояви и като предизборен агитпроп за „Да, Христо Иванов“.
Наистина ли досегашният обитател на „Дондуков“ 2 не вижда, че цял народ го осмива в лицето? Наистина ли не забеляза, че хората харесват Попова, защото умиваше с достойното си поведение очите на институцията? Тя се държеше като президент, не той. Имал проблем с нея. Лошото е, че ние всички имахме проблем с него. Ама не го разбира човекът. „Да си обединител на нацията, не значи да те харесват всички“, философства Негово Безмозъчие (Ах, колко невъзпитано се изразих, ама поне е вярно). Не, не значи това. То значи, ако не да харесваш всички, то поне да ги мериш с еднакъв аршин.        
От една година не бил се виждал Плевнелиев с Попова. Грешка. Ако се беше виждал по-често, може би щеше да прихване малко от малко благородство и достойно поведение. Та да не се държи и в последните си дни като простодушната махленска клюкарка стрина ви Дивда.     

ВЕЛИАНА ХРИСТОВА, ДУМА

http://onovini.com/2017/01/стрина-ви-дивда/

световната медийна агенция "оновини" и в . Дума :):)

на 1/12/2017 в 14:43, Нел написа:

"След пет години г-н Плевнелиев си тръгва така:

2012 г. – „Голям кръст на Ордена на Спасителя“ (Гърция)

Политик на годината 2011 г. и 2012 г. ;
2014 г. – Орден „Бял орел“ (Полша)[33] в знак на признание за приноса на държавния глава за активния двустранен диалог и развитието на партньорството между Република България и Република Полша ;
2015 г. – „Европейска личност на годината в Югоизточна и Централна Европа“, присъдена за изключителни заслуги за стабилизиране и подобряване на отношенията между европейските държави и особено между съседите на Балканите;
2015 г. – „Личност на годината“ на Украйна, за обществена и политическа дейност в европейски и международен план;
2016 г. – „Орден на националния флаг“ на Република Албания за приноса си за развитието на приятелските отношения между народите на България и Албания.
2016 г. - Най-високото държавно отличие на Молдова „Орден на Републиката“.
2016 г. - „Голям Кръст на Унгарския Орден с огърлие и звезда със златисти лъчи“ на Унгария.
„ERI prix“ на Провинция Долна Австрия и Дунавския университет Кремс (Германия) за заслуги към съхранението на многообразието и равнопоставеността на регионите по пътя към обединена Европа;
„Голяма звезда на Почетния знак за заслуги" (Австрия) – за принос към развитието на двустранните отношения между Република България и Република Австрия;
„Орден на Южния кръст“ (Бразилия) за приноса за развитието на приятелските отношения между Република България и Федеративна република Бразилия;
„Двоен бял кръст“ (Словакия) първа степен за приноса в развитието на отношенията със Словашката република и за укрепване позициите на страната в международните отношения;
Огърлие на ордена „Макарий III“ (Кипър), за принос за изграждане на отличните отношения между Република България и Република Кипър и за тяхното развитие и задълбочаване;
„Орден за изключителни заслуги“ на Република Словения за приноса му за мирното, демократично и европейско развитие на държавите от региона и в знак на признателност за дейността му за задълбочаване на сътрудничеството между България и Словения.
„Златният кръст със звезда на Почетния знак за заслуги към Федерална провинция Долна Австрия“;
Орден „Звезда към Кръста на св. Леополд на манастира Клостернойбург“ (Австрия);
Орден на Сао Пауло за заслуги за развитие на индустрията в международен мащаб;
Удостоен с най-висшето държавно отличие на Черна гора орден „Черна гора“ с лента
Степен Доктор хонорис кауза на Македонския университет в Солун, Република Гърция;
Степен Доктор хонорис кауза на университета „Сункюнкуан“ в Сеул, Република Корея;
Степен Доктор хонорис кауза на Държавния университет в Баку, Азербайджан.
10 ное 2016
най-висшето държавно отличие на Унгария, "Голям Кръст на Унгарския Орден с огърлие и звезда със златисти лъчи".
Отличието се връчва на действащ държавник за пръв път от пет години."

Мария Кантарджиева

ПРОПУСКАШ!

на вратата пък има табела -"образцов дом "

Цитат

„Орден за изключителни заслуги“ на Република Словения за приноса му за мирното, демократично и европейско развитие на държавите от региона и в знак на признателност за дейността му за задълбочаване на сътрудничеството между България и Словения.

e  как няма да има ....  лекарства словенско производство  1 инжекция -1 грам- 1000 лв платени от държавата познай  в коя черна касичка отиват.- примерно

оф да идва най-после 23 януари да я затваряме тая тема

че да отворим нова на новия

преди 12 часа, Методи Дамянов написа:

Айде, сега "не е наред". Критикувал съм го достатъчно, но чак "не наред" - не, и всъщност мисля, че това е ЕДИНСТВЕНОТО смислено нещо, което съм чувал от него. Може и да не се окаже така. Но за мен има резон в думите му.

Всъщност според мен е пълна фатасмагория!Реално погледнато няма никакви аргументи в полза на тезата за нова Ялта.За да се случи това би трябвало да има два строя, два военни лагера с войски разположени в различни европейски държави.В момента Русия няма военната мощ необходима да завладее половин Европа и да може да се изправи против Сащ.

преди 20 минути, M.Николов написа:

Всъщност според мен е пълна фатасмагория!Реално погледнато няма никакви аргументи в полза на тезата за нова Ялта.За да се случи това би трябвало да има два строя, два военни лагера с войски разположени в различни европейски държави.В момента Русия няма военната мощ необходима да завладее половин Европа и да може да се изправи против Сащ.

И Путин, и Тръм ми изглеждат еднакво непредвидими. А и те няма нужда се изправят един срещу друг. Разделението може би е започнало. Парламентът ни е съставен от бивши комунистически номенклатурчици и натегачи, техните отрочета и бивши агенти, като Местан и Каракачанов. Това са крайно уязвими на манипулация хора. Кремъл купи Атака. А дали не е куил и "идиотите". Какво ще стане, ако дойдат на власт. За мен онова мекере и ченге Симеонов е опасност за националната сигурност, барабар с Агент Иван, Болен и сие. Днес сме 21-ви век, какви оръжия?! Всичко ще е културно. :)

За мен Плевнелиев е може би единственият президент (без Желю? не го помня добре), който не бе слуга на партията си, и може би именно политическата ориентация на България е повод да се разделят с Тиквата.

Според мен, се тревожиш излишно!Проблемите си ги създаваме предимно ние самите в България и понякога изпаднали в умопомрачение лидери на ЕС(визирам Меркел, Юнкер и др. хуманисти).

преди 16 часа, Методи Дамянов написа:

Кое точно не рзбираш от казаното? Предпоследният път, като се "разбраха" България отиде под ботуша на Кремъл, цветът на нацията - интелектуалци, академици, офицери, писатели, музиканти - беше унищожен, стотици убити и хвърлени без съд и присъда по лагери и затвори, на власт дойдоха безродници, които и до днес ни управляват чрез техните клонинги, синове и дъщери. Разграбиха България, унищожиха една нация. Та кое точно не разбра? Дано да бърка Плевнелиев, но не мисля. България не е президентска република и той не определя международния курс на България, а министри, премиер и Парламент, така че друг е виновен за курса, поет от България. Той е... коментатор, в най-добрия случай.

Ако попаднем под ботуша на САЩ пак ли ще страдаме много?

Зависи от коя страна сме - на бомбето или на подметката? Шегичка. Целият Евросъюз е зависим от САЩ. Проблемите ни в последните 20-ина години идват от нашите крадци, не от САЩ. САЩ са виновни за загиналите в Кербала. За друго, не знам... Не, че е малко. Участието ни в натвоските мисии и в НАТО, като цяло е срам. А относно Русия... напиши в Гугъл "русская дорога" и натисни Images. Това е Путин.

преди 1 час, Методи Дамянов написа:

напиши в Гугъл "русская дорога" и натисни Images. Това е Путин.

защо ми излизат българските пътища :D

ЕС е зависим от Сащ защото иначе трябва да е зависим от Русия  така си е избрал за момента макар че продължава да си ползва руски газ и много не им дреме на същите европейци че е руски нито пък на руснаците че продават но пък друго ще е ако Русия развие конкурентни продукти  и пренасочи  газта към китай и собствено производство тогава гладните и стодуващи тълпи на европа ще запеят друга песен и платените  агитки на сорос ще им се сторят детско хорче.

Европа не зависи енергийно от Русия. Ако беше така нямаше да подкрепят санкциите. Просто щото в Европа няма да ги изберат правителствата им народа. Важен за тях е не вноса на нещо от Русия към тях (какво ще им предложат? Самогон?), а износа им към Русия. Там губят милиони. Стотици милиони.

преди 4 часа, Методи Дамянов написа:

Зависи от коя страна сме - на бомбето или на подметката? Шегичка. Целият Евросъюз е зависим от САЩ. Проблемите ни в последните 20-ина години идват от нашите крадци, не от САЩ. САЩ са виновни за загиналите в Кербала. За друго, не знам... Не, че е малко. Участието ни в натвоските мисии и в НАТО, като цяло е срам. А относно Русия... напиши в Гугъл "русская дорога" и натисни Images. Това е Путин.

Ама, според президентът ни, все ще сме зле. Иди го разбери какво е искал да каже.

преди 12 часа, A.com написа:

Ако попаднем под ботуша на САЩ пак ли ще страдаме много?

Ако не бяхме разпределеи към съветско влияние, днес щяхме да сме по стандарт може би като Италия или поне като Испания.

Но .. уви ... затова сега сме последни в Европа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.