Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Я ме цитирай за соросоидите и въобще точно тия няколко споменати от теб термина. Вярно е, че съм ползвал няколко други, но точно с тези не съм боравил :)

Да, твоите постове изобилстват с други "оригинални" словосъчетания, които съм споменала в рубриката " и т.н.".  :tongue2:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Не нападайте така sliderum-чо де.

Той си е просто спемер, който си  живее тук във форума.

Ми...няма си друго занимание чиляка.

Явно има нещо, по което си приличаме двамата :) Трудно ни е да напишем нещо умно и да избягаме от същността си.

Явно има нещо, по което си приличаме двамата :) Трудно ни е да напишем нещо умно и да избягаме от същността си.

Аз ку моех да напиша нещо умно щях да пиша научни трудове, не да дращя в Калдата  :)

Аз ку моех да напиша нещо умно щях да пиша научни трудове, не да дращя в Калдата  :)

От това следва ли, че щом не си гений, то е напълно в реда на нещата да си реализиран простак? 

По какво ще ги познаете ?

Казано е - по делата !

Първо да направим разлика между Спамер и Трол !  :)

Спамерът не пише по темата !

По-често обсъжда участващите - няма никакво значение положително или отрицателно .

Разводнява темата с неуместни препратки....

Тролът акцентува върху подробностите по темата !

Те са му силата !

Защото изборът там е голям и много мислене не му трябва .

Кой насилил майка си , кой обрал баща си или убил брат си - все е впечатляващо !

И може да се даде произволна посока в съответствие на  предварително набелязана цел .

По правило атакува емоциите .

По всякакъв начин бяга от разума .

Тролът не се интересува от цялата  картина , от нейният смисъл и идея !

Той дори не е в състояние да я види !

Всъщност Трол без мръсен парцал и кофа пълна с отпадъци няма !

Важни са му боичките - за да може да цапа и замазва смисъла на темата  !

Това е смисълът му на съществуване !.... :)

Най-смешното в цялата работа е , че по никакъв начин не може да промени мисленето на опонента !

Предизвиква само съпротива и ярост !

Защото му е неясна простичката формула , недостъпна е за него поради отсъствие на мислене :

" Вземи му акъла - душата сама ще дойде !"  :)

Нарекъл си е душата , а акъл няма !  :)

(Е , има и професионалисти за пари да работят !)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Прав си Чечи. Колегата bozho76 е и спамер и трол. Щото доста от темите му не бяха сложени в подфоруми подходящи за тях. Просто навсякъде беше оспамил и затролил :)

Така е..

Аз съм "пийс"  разбира се :)  Винаги и навсякъде съм избягвал личностните обиди и отклоняване,  но е факт че си постигат целите - когато нямат аргументи, съсипват темите и се заключват.

Това ме забавлява, дори се възхищавам - защото и 5-те заключени теми които споменах по горе, могат да влезнат в учебниците за пример на "класическа тролска атака" :)

Не може да има речник. Защото смислово една дума може да сеотнася по темата, друг път - да е личностна нападка... Но то си личат нещата и без речник.

:)

Не знам защо, но от участниците в 5-те заключени теми, ти си единствения който е баннат в много други форуми като трол. Така, че поне в тази тема не проявявай дебелоочието да се правиш на ощипан. Тези които ти набеждаваш за тролове, за разлика от теб не са доказани. Ако държиш, веднага ще се намерят и доказателства за думите ми. Не ги прилагам, защото вече са давани. И не са оборени в стопфейк все още  ;)

Редактирано от upili (преглед на промените)

Не знам защо, но от участниците в 5-те заключени теми, ти си единствения който е баннат в много други форуми като трол. Така, че поне в тази тема не проявявай дебелоочието да се правиш на ощипан. Тези които ти набеждаваш за тролове, за разлика от теб не са доказани. Ако държиш, веднага ще се намерят и доказателства за думите ми. Не ги прилагам, защото вече са давани. И не са оборени в стопфейк все още  ;)

Кои форуми ?

Да знаем, да не посещаваме тъпи рашистки парцали.

НЯма какво да добавя, от казаното по назад, ,пак ще повторя само , че за 5-ти път някои провеждоха абсолютно класическа тролска атака като за учебник :)

Не съм споменавал никове, а който се е самовизирал, нека се радва че е в христоматиите по тролене :)

Другото са спекулации, пак обиди и лъжи.

Кои форуми ?

Да знаем, да не посещаваме тъпи рашистки парцали.

Освен в бмв форума, другаде абсолютно никъде не са ме банвали, а и там не е бан а "временно ограничение". Защото пак , както и тук получих предупреждение, и казах за какво, и там  се стигна до личностни нападки когато на някои хора им свършиха аргументите :)

КАкто и да е.. за 5-ти път казвам , ако толкова много фенове имам, направете отделна темичка, където да ме възхвалявате и боготоврите :) :) но 5 пъти заключени теми за едно и също  христоматийно тролене говори само за себе си . :)

пп

А да.. страница две по назад някой не каза лич е бил посещавал 4-5 руски и украински форуми и бил банван постоянно , но все намирал начин ?

Ето това е истинския трол, сменящ никове, правещ множество регистрации, позлващ проксита , симулиращ различни личности и писане,спамещ и съсипващ теми  и т.н.. Трола не е  човек като мен , който навсякъде си запазва и името , и ника, и аватарите по възможност, и стила, и абсолютно всичко, и е лесно рапознаваем. 

Схванахте ли разликата ? 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

По какво ще ги познаете ?

Казано е - по делата !

Първо да направим разлика между Спамер и Трол !  :)

Между спамер и троол няма разлика, Байче. Прекаленият спамер си е чист трол. Досадно е непрекъснато някой да се вмъква едносрично и/или извън темата. Не мислиш ли?

Тролът, Байче, прави всичко възможно да не зачита аргументите на противника, колкото и да са силни.

Щото иначе като ти чета определенията за трол... че то ти си най-отявленият трол в Калдейта(по твоето описание). :D

Но знам, че не си.

А за промяната на мисленето на опонента не си прав. Възможно е никой конкретен човек да не успее да промени мнението на друг човек, но е да е капка в промяната, защото само самият човек може да промени и мнението си, и постъпките си, и изобщо...

Тези които ти набеждаваш за тролове, за разлика от теб не са доказани

Не съм видяла точно Миро да набеждава някого за трол, а по-скоро да ви посочва медоти, с които вие тролите. Самият ти пост доказва това, визирайки бана му, който аз лично не успях да асимилирам, тъй като имаше друг участник, който в същото това време ни наричаше "боклуци" и т.н., но все пак не са ми известни всички аргументи на "Остави ме"...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Аз от страна на Миро и Благо не съм видял типично тролене. Хората обосновано и интелигентно си защитават мненията, без да нападат на лична основа никой. От другата страна в спора видях стотици лични нападки, определения като "смешник", "боклук" и т.н., обвинения в платено тролство и какво ли още не. И понеже в една друга тема и мен ме бяха захапали, само защото съм лайкнал техен пост, искам да кажа следното: не винаги съм съгласен с мненията на Миро и Благо, но ги лайквам, защото се възхищавам на цивилизования им тон и търпението, с което подхождат към безкрайните лични нападки към себе си.

За Благо съм повече съгласен, за Миро не. Поне в началото, когато профила излезе от нелегалност ги пишеши едни...Ммм, както и да е. Той сам се представя като трол, с избрания аватар и последните няколко дни и съответен подпис.

..................Той сам се представя като трол, с избрания аватар и последните няколко дни и съответен подпис.

Поне последното и предпоследно изречение което казах за "разликата"  прочете ли ??

Ето това е поредния пример - ти му отговаряш , то след теб те пита и ги приказва същите... 

Поне последното и предпоследно изречение което казах за "разликата"  прочете ли ??

Ето това е поредния пример - ти му отговаряш , то след теб те пита и ги приказва същите... 

Аз на теб не съм отговарял. Странно как не можеш да се разпознаеш. Като съм ти описал профила от глава до пети. А иначе в живота може и да си съвсем друг, но не те обсъждаме теб реалният, а виртуалният.

Аз съм "за" бързото заключване на политически теми, които са завладяни от денонощно пишещи тролове. Така че миро20, няма какво да ревеш, че били заключени 5 теми. Това е заради

цивилизования им тон и търпението, с което подхождат към безкрайните лични нападки към себе си.

:D

Докато пишете врели некипели за несъществуващи неща и призовавате Кърджали към сепаратизъм. Това за Новоосмания в едни други времена вероятно щеше да те прати в Белене. За благото на обществото и един по-добър свят. 

цивилизования им тон и търпението, с което подхождат към безкрайните лични нападки към себе си.

Да, така подхождам, и това е нормалния начин.

И не, не рева. Напротив - радвам се , и дори казах че се възхищавам, как за 5 теми се доказахте кои са троловете и кой се ядосва и си изпуска ненужно нервите :)

Докато пишете врели некипели за несъществуващи неща и призовавате Кърджали към сепаратизъм. Това за Новоосмания в едни други времена вероятно щеше да те прати в Белене. За благото на обществото и един по-добър свят. 

Точно така. И ти виждам правилно схвана примерите , които умишлено ги направих толкова "ярки" , с които сравних пряко вашите глупости за "новорусия" , вашата подкрепа за сепаратисти-терористи , и ти благодаря че си на това мнение, и че наричаш с правилния термин "врели екипели" :)  .

Такива хора, подкрепящи насилствени античовешки  методи, военни незаконни анексии, които подкрепят фашистки сепаратиски  методи и репересии,  които одобряват подкрепата на незаконния сепаратизъм и тероризъм в чужда държава, и участието в такива действия, трябва да се банват и гонят на момента. 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Aма си още тука! Службите спят! 

А при теб дори не става въпрос за чужда държава. Ти говориш за откъсване на територии от България.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Aма си още тука! Службите спят! 

А при теб дори не става въпрос за чужда държава. Ти говориш за откъсване на територии от България.

Вие пропагандирате тези  .. как беше.. "врели некипели"...  така че :) 

Кой измисли "новоосмания" и твърди, че Кърджали е изконна турска земя? А? Я кажи, КОЙ?  :)

Кой измисли "новоосмания" и твърди, че Кърджали е изконна турска земя? А? Я кажи, КОЙ?  :)

Препрочети ми отговорите 

https://www.kaldata.com/forums/topic/243898-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-5/page-26

че не ми се повтаря 

:)

Кво да чета. Ти ги измисли тия неща. Теб ще те запомня с три неща - "новоосмания", бомбардиране на концерти и АТО по селяни.  :D

Характерна черта на политическия тролинг в България е активизирането само в рамките на определени теми, които са от интерес за „възложителя” на поръчката.

Някой тука да се разпознава? :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Кой измисли "новоосмания" и твърди, че Кърджали е изконна турска земя? А? Я кажи, КОЙ? :)

Ако наистина така си разбрал тези чисто риторични сравнения, направени, за да илюстрират гледната точка на опонента, то това говори зле за интелигентността ти...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.