Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

А ето такива ходят при президента 

• Отговори 4k
  • Прегледи 241,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Публикувано изображение

Президентът Росен Плевнелиев взриви интернет

“Ако Бойко Борисов се оттегли по здравословни причини или го застрелят, то и с президента Росен Плевенлиев е свършено. Нашият народ пък не е готов да се пребори с монополите, защото те са се впили в държавната машина и там става въпрос за много пари”, заяви Димитър Попов.

Редактирано от agr (преглед на промените)

Юлиaна Плевнелиева президент в сянка

Тя е човек на кръга „Капитал" и това е една от причините да стои в сянка. Президентшата за нищо на света не иска да изгуби приятелите си заради него, дори с цената на това да изложи мъжа си пред избирателите и да съсипе политическата му кариера. Юлиaна Плевнелиева от повече от 7 години е на заплата в „Икономедиа", а най-добрата й приятелка е съпругата на Прокопиев - Галя.

Освен работата и общите им възгледи за политиката и живота ги свързва еднаквата им съдба на многодетни майки - Юлиaна има три деца, а Галя - четири. Двете са непрекъснато заедно и дори пътешестват по света семейно с децата.

Затова не е никак чудно, че Росен Плевнелиев изведнъж лансира във властта хора от приятелския кръг на съпругата си, обясняват подчинените му. Потайната първа дама дърпа конците на мъжа си и реди политическата карта на страната.

http://www.vsekiden.com/131196

Що трябва да вярваш... Това да не е религия? Собствена преценка не си ли се научил да правиш, или ей така - цял живот на доверие?!

Винаги съм правил критична оценка на всичко около мен и затова съм си патил не веднъж. Затова и поставих въпроса "На кого да вярваме?", защото в поста преди моя (#204) беше поставена само едната теза. Нека всеки от своята камбанария да реши на кого да вярва.

Публикувано изображение тая държава! 

Редактирано от algor (преглед на промените)

На инспектор Стрезов. Но ние трябва сами за себе си да играем ролята му, а не да се лашкаме според нагласените медийни сплетни и моментното си настроение.

**МЪЛНИЯ**

Президента, чрез служебният кабинет, подготвя тайно т.н. "проход в борда", т.е. запазване на валутният борд, но с променено съотношение евро/лев...с други думи- готвят ни девалвация на лева и нов пореден обир на българина!

Публикувано изображение

Обръщайте левовете в евро!

Редактирано от algor (преглед на промените)

Вуте, в последно време се изпускаш доста с нецензурни изрази и обидни квалификации.

Няма проблем да си постваш убежденията и линковете, но го прави културно и цивилизовано.

Приеми това като предупреждение!

Плевнелиев си купил имот от човек на Иво Прокопиев

http://www.cross.bg/1351908

Поредния мафиот че и президент

Кой от двамата е мафиота: Продавача, или купувача?

баси и въпроса па ти

и двамата -

я ти си намери за по 3 кинта кв.м. - ще намериш колкото аз ще намеря ъхъ

Плевнелиев си купил имот от човек на Иво Прокопиев

Каква ти е идеята на постнатия линк?

Хулиш или хвалиш?

Какво нередно има едно физическо лице да купи от друго земя и имот дори и по 30 стотинки квадрата?

Нито държавата е ощетена, нито има някаква завера или друга далавера в случая.

Милиони са причините, заради които една такава сделка да се случи с такива занижени параметри.

Защо въпреки многобройните ми предупреждения продължаваш в сериозните раздели Новини и Политика да постваш само някакви безмислени линкове, повечето от които водят към сайтове, които нормален човек няма да отвори, а камо ли да прочете?

От тук нататък всеки пост твой във въпросните два раздела извън правилата, който съдържа само линк или картинка и не е придружен с обосновка твоя, ще бъде изтрит собственоръчно от мен.

Започни малко по-сериозно и отговорно да подхождаш тук и за целта първо прочети правилата като първа стъпка.

Приятна вечер!

Ето текста

Президентът Росен Плевнелиев си купил земя в Банско от съдружник на Иво Прокопиев, стана ясно от репортаж на TV7. Плевнелиев закупил 1 211 квадратни метра земя за 3720 лева, а това прави сума по 3 лева на квадрат.
Въпросната сделката е сключена през 2007 година. Продавач на земята бил Филип Харманджиев, бизнесмен и дългогодишен съдружник на Иво Прокопиев. Според регистрите къщата на Росен Плевнелиев в Банско е оценена на 352 349 лева.
Няма нищо лошо да живеят един до друг, но защо държавният глава не си признава, попита в студиото водещият на "Гореща точка" Николай Бареков. Той съобщи, че телевизията щяла да следи изкъсо всяка стъпка на Плевнелиев, както и това дали той не се заиграва с групировки. Бареков цитира още и интервю на президента, в което на директен въпрос дали съседства с Прокопиев, Плевнелиев казал, че около него живеят много симпатични хора, чиито имена обаче им не съвпадали с въпросните.

От репортажа на TV7 всъщност излезе, че в деня преди падането на правителството на Борисов Плевнелиев и Прокопиев били заедно.

Не, държавата не е ощетена с това, че не са платени данъци и такси по реалната цена. Какво са за държавата десетина и повече хиляди лева ?

Бълха я ухапала...

Както казваш - нищо нередно няма....

Какво нередно има едно физическо лице да купи от друго земя и имот дори и по 30 стотинки квадрата?

Нито държавата е ощетена, нито има някаква завера или друга далавера в случая.

Милиони са причините, заради които една такава сделка да се случи с такива занижени параметри.

Забелязвам,че цитирате така принципната телевизия ТВ 7,която наистина постави световен рекорд в дисциплината обръщане на 180 градуса.Що се отнася до сделката,кой от вас би изпуснал подобна оферта? Има и друго - Иво Прокопиев пък е купил земята по 1 лев метъра (отново по инфо на ТВ7).Интересно,на него кой му я продаде на тази цена? Ще излизе,че по нататък по веригата, направо си подаряват земеделски имоти и покрай морето и в зимните курорти.Какво да ги правиш - арабии.

Редактирано от larryone (преглед на промените)

Мдаааа...Май никой от коментиращите, не успя да "захапе" кое е нередното!

А то е, че наш Росечно (спечелил изборите с фалшифицираните 100 хил. гласа) е имал и има (преки или косвени) контакти с лицето Иво Прокопиев- скандално известен бизнесмен с "приватизацията" (не случайно е в кавички) на "Каолин"АД, както и други "приватизационни" сделки!

Не се гледа с добро око на политици (независимо от партията им), имащи контакти с крупни (а и не само) бизнесмени, известни със съмнителният начин на забогатяването си! Както е общо известно- зад "първият милион" винаги стои едно престъпление! Неоспорим факт!

Не, държавата не е ощетена с това, че не са платени данъци и такси по реалната цена. Какво са за държавата десетина и повече хиляди лева ?

Бълха я ухапала...

?!?!

Нещо не ми е ясно и ще те попитам направо.

90% от всички хора, правещи сделки с имоти (и не само) в тази държава и по света, съобразявайки се със закона изповядват сделки на възможно най-ниска цена.

И адвокатите работят в тази насока и нотариусите и всички.

Когато никой не е прекрачил закона аз лично не виждам какъв е проблема, наистина.

Кой е виновен за това, че държавната оценка на даден имот е в пъти по-ниска от пазарната?

Аз?

Ти?

Президента?

Станишев и Борисов?

В случая не ми дреме и не защитавам президента, но кажете ли, че той е престъпник, обвинявате всички тези 90 % от хората, направили една или повече сделки имотни през годините.

И накрая още един въпрос, но той по-скоро е към "безпристрастната" ТВ7:

Според регистрите къщата на Росен Плевнелиев в Банско е оценена на 352 349 лева.

Интересно ми е според кои регистри е тази сума?

Ще опитам да позная - звъннали са на някой брокер на недвижими имоти (най-често познат техен) и са го попитали в този район къща с такива параметри ново или старо строителство колко върви горе-долу като цена.

И се обзалагам, че са си измислили цена до горната граница.

Бас да хванем?!?!

МИ не си много прав и добре го знаеш. По този начин се перат едни пари, дето после няма как да ги хванат и да кажат, че видиш Плевналиев имал имот за 350 хил (и отде го бил взел), а за някви мизерни и бедни 3,5 хил спестени от закуски и командировъчни...

МИ не си много прав и добре го знаеш. По този начин се перат едни пари, дето после няма как да ги хванат и да кажат, че видиш Плевналиев имал имот за 350 хил (и отде го бил взел), а за някви мизерни и бедни 3,5 хил спестени от закуски и командировъчни...

Проблема ви е, че сте се вторачили в някой (Плевнелиев, Борисов, Станишев, Доган или който и да е друг политик), а аз казвам, че това важи за целия народ.

И мен няма как да ме хванат.

И теб.

И родителите ти.

И всичките ни близки и познати.

А точно Плевнелиев няма как да го търсите за спестените му пари от закуски с декларираните му, доказани и платени данъци на над 10-те милиона, които си е декларирал човека.

Проблема ви е, че сте се вторачили в някой (Плевнелиев, Борисов, Станишев, Доган или който и да е друг политик), а аз казвам, че това важи за целия народ. И мен няма как да ме хванат. И теб. И родителите ти. И всичките ни близки и познати.   А точно Плевнелиев няма как да го търсите за спестените му пари от закуски с декларираните му, доказани и платени данъци на над 10-те милиона, които си е декларирал човека.

А в кой да се вторача, ако не в тези престъпници, вземащи ни за идиоти? Аз не мога да направя такава сделка по ясни причини - нямам незконни пари за узаконяване. На мен си ми удържат данъци за всичко и няма как да покрия някой лев от държавата...щото съм цървулкьо и нема мекото на баницата. Помниш ли какво ми каза един път за разликата да откраднеш 30 хиляди и 3 милиона?

Помня, да.

Все още не съм станал политик и си помня нещата, които говоря хаха. 

А относно Плевнелиев (защото темата е за него все пак) вървят хиляди статии, оплюващи материали, връзки за него и прочие.

Измекярщината хорска стигна до там, че в момента и твоята кандидатура да се издигне за някой пост, моментално 10 души ще те охрачат, оплюват и омажат по 20 начина.

Всеки има право на мнение, разбира се, но специално неговите милиони поне за мен са най-чистите и кристално изкарани пари в тази държава, на които на всичко отгоре са платени и данъците до последната стотинка.

Затова и не заемам позицията, че е добър политик, добър президент и т.н., а се включих само относно нещата пари, сделката му за тази къща и т.н.

В последните 20 години всички политици (и не само) всеки имот, който придобиват са такива данъчните оценки, а пазарната е в пъти по-висока.

Искате да беше излязъл Плевнелиев в началото на 2007-а пред хората и да се резне на пресконференция "Уважаеми българи, аз няма да купя едикояси къща, защото прекалено ниска е ставката държавна за данък и не искам да ощетя държавата, затова ще живея в наколно жилище на връх Вола между два кола."?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.