Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 6 минути, miro20 написа:

Президента отново в десятката . Браво за позицията.

Браво се казва на мъжко магаре:)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

току що, NIKISHARK написа:

Коментар под статията:

-88693455.png

Нашият след няколко месеца се изнася и хич не му дреме за поминъка на хората.

преди 3 минути, A.com написа:

Нашият след няколко месеца се изнася и хич не му дреме за поминъка на хората.

..и това не му пречи да дрънка глупости за десет века назад..и още толкова напред....

преди 3 минути, NIKISHARK написа:

Коментар под статията:

-88693455.png

Това е несериозен  коментар. Никой на никого не е целувал нищо, защото нито извинението бе извинение, а съжаление към семейството на загиналия летец, и дори не бе към Пу .

"Съжалението" не бе признание за грешка за сваления самолет  и това изказване/писмо/ бе умишлено завоалирано колкото да се излезе с достойнство и от двете страни от ситуацията..

В другата тема споменах че тези милиардни загуби и за двете страни  няаше как да продължават само заради един инцидент, за който инцидент вече на никого не му пука.

преди 4 часа, Мойра написа:

Плевнелиев изчетка Порошенко: Никога няма да признаем Крим, Донецк и Луганск

Никога?!

Разумният човек никога не казва "никога".

Разум и чехлю! :D Не знам само, що говори в множествено число.

А да, сетих се. Има предвид себе си и Миро.:ph34r:

Плевневлиев! Уникален до последно. Явно това е мотото на нашия. Надскача с всеки  изминат ден дори себе си! Дроби попари като за последно, а кой ще ги куса?????

Улисани в плюене, както и в предишните негови изяви и инициативи дори не обърнахте внимание че...:

Цитат

Росен Плевнелиев и Петро Порошенко ще бъдат подписани двустранни документи: Междуправителствено споразумение за сътрудничество при бедствия; Меморандум между министерствата на младежта и спорта на България и Украйна за сътрудничество между младежта; Споразумение между Българската академия на науките (БАН) и Държавната космическа агенция на Украйна (ДКАУ) за сътрудничество в рамките на космическия експеримент "Йонасат микро" на базата на космическия апарат "Микросат-М".

Плюс откриването на паметник на украинския деец Тарас Шевченко в София.

преди 20 часа, Кумчо вълчооо написа:

Плевневлиев! Уникален до последно. Явно това е мотото на нашия. Надскача с всеки  изминат ден дори себе си! Дроби попари като за последно, а кой ще ги куса?????

Г-н Плевнелиев няма тази осанка (излъчване) за президент - все пак нали това е човекът, който ни представлява пред останалите държави?! Не знам... на Нова година не мога да почувствам онази тържественост в словата му...

Може би какъвто народа - такъв и президента, такъв и политическия елит... Въпреки че все още тая надежди да спрем да бъдем онези сменяеми зъбни колела на системата, които я крепят! Да, НИЕ крепим системата, а не тя НАС!

преди 3 минути, Бай Хой написа:

Г-н Плевнелиев няма тази осанка (излъчване) за президент - все пак нали това е човекът, който ни представлява пред останалите държави?! Не знам... на Нова година не мога да почувствам онази тържественост в словата му...

то и Жельо Желев, светла му памет, нямаше осанка, ама поне си го пусках на ЧНГ-то

а тоз не го пускам въ-об-ще откак е президент, па вий сте мазохисти

:D

преди 35 минути, haidukpikaso написа:

то и Жельо Желев, светла му памет, нямаше осанка, ама поне си го пусках на ЧНГ-то

Който иска да гледа "висша" клоунада, също може да си го пусне:D Само да не си помислите, че Скалистите планини са България:D

Имаше някакви филми за прехода където правят Желев за смях! Трябвала им била фигура с не много мозък и лесен за манипулация, но все пак известен сред обеществото и Новото време! Не случайно Желев остана в дълбока сянка и сам! Беше натрапен и използван!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Може и да ме лъже паметта но... По онова време, президента май не се избираше пряко от народа, а от народното събрание или пък се назначаваше... Спомням си само лютата битка в НС, кой да бъде президент. След доста препирни, БСП (БКП) предложи дисидента и един от лидерите на СДС Желю Желев, който беше избран на момента с брутално мнозинство...

на 2.07.2016 г. в 14:15, веселия Роджър написа:

Може и да ме лъже паметта но... По онова време, президента май не се избираше пряко от народа, а от народното събрание или пък се назначаваше... Спомням си само лютата битка в НС, кой да бъде президент. След доста препирни, БСП (БКП) предложи дисидента и един от лидерите на СДС Желю Желев, който беше избран на момента с брутално мнозинство...

Страх ги беше от истинския опозиционер бай Петър Дертлиев.

на 1.07.2016 г. в 14:57, haidukpikaso написа:

Що бе - аз бих (си) го пуснал ... от по-височко.

преди 1 час, jhoro написа:

Що бе - аз бих (си) го пуснал ... от по-височко.

Тоя водещ що ми се струва, че казва на Рошко Плевналиев (и аз мислех, че се казва така по едно време):D Е, не може да го запомни човека. Па не си и заслужава – хабят се мозъчни клетки:D

Да, много добри и точни думи , особенно :

Цитат

За да решиш един проблем, трябва да го посочиш. Много просто е и с Русия – посочвам проблема. Освен че го посочвам, имам и позиция",

преди 13 часа, miro20 написа:

За да решиш един проблем, трябва да го посочиш. Много просто е и с Русия – посочвам проблема. Освен че го посочвам, имам и позиция",

Особено тия може и да са точни, но нито позицията е негова, нито думите:) На вас (с президентина) всичко ви се спуска отгоре (още от комсомолски времена):)

преди 17 часа, miro20 написа:

Я ми посочи, поне един проблем, който да е решил тоя лешпер! И да, определено има позиция- в борбата се нарича поза партер, а по народному, стойка Г. :)

Тоя ще беднее пред Корнелия/Кристалина. Едната иска да пренасочи бюджета за образование да отива за образование на ромите за да може да се изравнят нивата, а другата иска да дадем кърджали на турците като гарант, че няма да пускат бежанци на наша територия... Да му се радваме сега, че идва десетократно по-лошо.

ша омръ от смех

4598870_zpsziqtjp5w.gif

Росен Плевнелиев:
България е добре представена със своя президент

http://glasove.com/categories/novini/news/plevneliev-bylgariya-e-dobre-predstavena-sys-svoya-prezident

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

ша омръ от смех

4598870_zpsziqtjp5w.gif

Росен Плевнелиев:
България е добре представена със своя президент

http://glasove.com/categories/novini/news/plevneliev-bylgariya-e-dobre-predstavena-sys-svoya-prezident

Върховно! :yanim:

:lol6:

Докато Франсоа Оланд приема Русия като партньор,

Цитат

В рамките на провеждащата се в полската столица среща на върха на НАТО френският президент Франсоа Оланд заяви, че Русия не трябва да бъде считана за заплаха, а по-скоро за партньор, предава AFP.

НАТО изобщо не играе никаква роля да казва какви трябва да бъдат отношенията на Европа с Русия. За Франция Русия не е противник, не е заплаха“, заяви Оланд при пристигането си за форума във Варшава.

нашият президент остава "верен на себе си" и продължава с глупостите за заплахата от Изток...

Цитат

"Нашата позиция изцяло ще отчете рисковете и предизвикателствата от Изток и изцяло с отбранителна цел, пропорционално и в съответствие с правните и политически задължения на Алианса, да повишим степента на сигурност на отделните страни членки на НАТО. Каналите за комуникация и за политически диалог с Русия остават открити и това ще бъде изрично подчертано по време на срещата на върха", подчерта президентът ."От присъединяването си към НАТО страната ни последователно се застъпва за по-силно присъствие на Алианса в Черно море", допълни държавният глава. Принципната българска позиция е за разширяване на предното присъствие на Алианса в Черно море, на изток и на юг, адаптирано към нуждите на всяка една от държавите членки и под командването на НАТО, подчерта още президентът Росен Плевнелиев.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.