Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фондация Кеше

Featured Replies

Отлага се засега, но следното е интересно http://dnes.dir.bg/n...v-12171939?nt=4

Както казва Бай Ганьо, на маймуни ни обърнаха...
  • Отговори 289
  • Прегледи 36,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не казвам, че животът ще изчезне. Динозаврите сигурно също са вярвали, че ще съществуват вечно

А защо ти е да съществуваш вечно!?... Няма ли да ти доскучее!? ;)

Грешиш Алая, ако мислиш, че подобна технология ще промени нещата кардинално. Спомни си "Фермата" на Оруел. САЩ не са "лошите", нито Иран са "добрите", нито пък Иран са "лошите", а САЩ - "добрите". Едните не са джедайте, а другите - Империята. Нещата не са по холивудски прости.

Всъщност нещата са изключително прости - на някои хора все не им стига...нито слънцето в небето, нито детския смях. И затова искат да грабят, да грабят - и човешкия гений на талантливи учени, и труда и потта от челото на човешките същества... и все не могат да наситят позиналата си паст за още, и още, и още...И за да са по-успешни в грабенето, дрънкат ли дрънкат оръжия след оръжия, световни войни подпалват, политически системи строят и всичкото е безполезно строене на въздушните им кули... те всеки момент ще се сгромолясат, защото "царят е гол" и ние го знаем!

• Автор

те всеки момент ще се сгромолясат

Тази революция от Ахмадинеджад и Башар Асад ли ще бъде поведена?

Да здраствует световная революция! ----------------------------------------------

---------------------------------------------- Да здраствует советов рабочие от целом мире, во главе с Черезвечайную коммисию товаришча Кеше в имени Аллаха! ==================================== Това вече сме го играли. Но не с Аллах, а с Ленин /което си е май едно и също като практика/. Тъжно.

Тази революция от Ахмадинеджад и Башар Асад ли ще бъде поведена?

За революции говориш само ти и някои задокеански глобални стратези! ;)

• Автор

За революции говориш само ти и някои задокеански глобални стратези! ;)

Само питах.

Бъдещето на човечеството не се определя от хората на разрушението - политици, финансисти, монополисти; бъдещето на хората се определя от хората творци на съзиданието - например учени като Кеше.

Не случайно още през 1960 г. Ванга предрича края на нефтената експлоатация на хората и Земята:

През 2018 г. влаковете ще се движат взрху слънчеви нишки, а Земята най-сетне ще с отдъхне, защото ваденето на петрол ще бъде преустановено!

• Автор

Италия е първата европейска страна, която е получила пълния комплект от патентите на фондация Кеше: http://blogzaserioznihora.blogspot.com/search/label/%D0%A4%D0%9E%D0%9D%D0%94%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%AF%20%D0%9A%D0%95%D0%A8%D0%95

Бъдещето на човечеството не се определя от хората на разрушението - политици, финансисти, монополисти; бъдещето на хората се определя от хората творци на съзиданието - например учени като Кеше.

Алия, само да ти напомня, че аз пуснах темата, за което имам сериозни причини. Всъщност, искаш ли да знаеш какво наистина се случва?

Италия е първата европейска страна, която е получила пълния комплект от патентите на фондация Кеше: http://blogzaseriozn...l/ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Алия, само да ти напомня, че аз пуснах темата, за което имам сериозни причини. Всъщност, искаш ли да знаеш какво наистина се случва?

Много се радвам, че именно ти пусна темата за обсъждане! :)

Май няма много любопитни, но аз съм. Какво се случва наистина?

Макар че аз, покрай ентусиастките си опити да разпространявам теософски идеи например, имам някаква представа какво се случва с разпространителите.

Редактирано от witness (преглед на промените)

• Автор

Май няма много любопитни

Май, че на всички им е ясно... Форума не е подходящ за обсъждане на тези неща, но опитах, защото няма много време... Ако човек има искрен интерес и мотивация може да започне да си сглобява картинката, макар и без детайлите...

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Всъщност доста неща се случват напоследък около технологията на Кеше. Иран беше първата страна, която прояви интерес към тази технология и й бе дадена цялата информация. След Иран и Сиера Леоне, а след това и Италия проявиха официален интерес към получаване технологията на Кеше и двете страни също получиха пълната документация по въпроса. П.С. Надявам се, много искрено, че това няма да е повод за Щатите да ги нападнат!:)

• Автор

Всъщност доста неща се случват напоследък около технологията на Кеше.

Това, което мога да кажа не е много, но все пак е някакъв ориентир. Технологичното съревнование в сферата на енергетиката и не само там се води на две нива - конвенционалното и това на алтернативните технологии, които нямат земен произход. Участниците не са съвсем едни и същи. Алтернативни технологии, които позволяват космически пътешествия никога няма да бъдат разпространени масово, докато властва племенния морал и отношения (това, което Хънгтингтън нарича "сблъсък на цивилизациите"). Парадоксът на ситуацията е, че обединяването на човешката цивилизация по модела на т. нар. глобализация също ще е пагубен. Ясно е защо. Тъй че е много трудно да се открие изход. Инциативата на Keше даваше надежди, но аз съм скептичен, че накрая ще излезе нещо. Дано греша.
  • 2 седмици по-късно...

А, каква стана тя? Доста хора не вярваха, но М. Кеше удържа на думата си - започна да предава някои от космическите си технологии на страни, които желаят да ги получат. Оня ден са ги получили Армения и Индия. Май ще последва верижна реакция. Няма ала-бала, нещо се случи, вече няма да бъдем същите, светът няма да бъде същия. :cheers:

Ако фондация Кеше, всяка година прави конференция, на която да представя своите новаторски технологични знания, все повече държави ще проявяват интерес, ще присъстват и ще получават официално пълната документация на разработките. Запознаването на държавите с новата технология, може да бъде само процес.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

Май скептицизмът на някои се изпари. Държавите, които приеха космическите технологии на Фондация Кеше вече са 15 (петнадесет). Между тях са Русия, Китай, Австралия, а вече и USA. А Бойко Борисов още се чуди аджеба, да праща ли емисари, да не праща ли! Така е, ...Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!... :question:

Технологичното съревнование в сферата на енергетиката и не само там се води на две нива - конвенционалното и това на алтернативните технологии, които нямат земен произход. Участниците не са съвсем едни и същи. Алтернативни технологии, които позволяват космически пътешествия никога няма да бъдат разпространени масово,

Нима вярваш, че има реализирана технология, способна да изведе хората към интерпланетарни пътувания и какви са тези неземни технологии? Би било интересно да се чуе научна аргументация Тук за извънземни ли трябва да си говорим?

Май скептицизмът на някои се изпари.

О, не...има го...

бе интересно, тоа Кеше що си раздава далаверките само на правителствата :ohmy: ...малко еврейска ми се види далаверата: дай нещо на власт имащите за момента, пък те ще си гърбат обикновените хора къ си е било досега....примерно, кво ме грее мене, ако ББ си "купи" идея за миниАЕЦ, като за у мазето...нито ще ми падне цената на тока....нито пък той ще ми я свали... или подари централката :( ....те такивамити работи.......се още на тая планета интереса клати феса....без значение кой е поди феса.......

бе интересно, тоа Кеше що си раздава далаверките само на правителствата :ohmy:

...малко еврейска ми се види далаверата: дай нещо на власт имащите за момента, пък те ще си гърбат обикновените хора къ си е било досега....примерно, кво ме грее мене, ако ББ си "купи" идея за миниАЕЦ, като за у мазето...нито ще ми падне цената на тока....нито пък той ще ми я свали... или подари централката :(

....те такивамити работи.......се още на тая планета интереса клати феса....без значение кой е поди феса.......

Тук си абсолютно прав! На времето Тесла даде технологията си на всички воюващи правителсва във Втората световна война... и в крайна сметка, към днешна дата се оказа, че Тесла отдавна го няма, но технологията му е в ръцете на едни и същи световни кукловоди, които я използват във военните си полигони, и крият технологията от хората.

Кеше също си мисли, че като даде гласност и предаде технологията в ръцете на правителствата, хората сами ще се погрижат тази технология да бъде използвана за тяхно общо благо.

И Тесла, и Кеше правят една основна грешка - подценяват желанието на хората да регулират собствените си и собственоръчно избрани политици!

Светът се е променил доста, от времето на Тесла. Защо Кеше дава първо на правителствата, "своите" технологии, който не знае, да следи изказванията му! Кеше обяснява много логично, защо постъпва точно така, а не иначе и какво би станало, ако даде технологиите, директно на хората. А скептиците, винаги ще ги има. От инат ще умрат, но няма да си признаят поражението. Ееее тва его, голяма беля.......

Най-накрая и у нас се раздвижиха, БНТ (прави и чест) се престраши да опипа почвата!

БНТ презентира технологията на фондация Кеше:

http://www.youtube.com/watch?v=aR0SgUWIZfc&feature=youtu.be

Както се казва в края на видеоматериала - "...няма нищо случайно..."

:pancake:

Чиляка, който са щели да интервюират бил настинал, щото му се повредил ядрения реактор и нямало с какво да се отоплява. :whist:

Да бяха само те, да ги сочиш с пръст, но уви не са само те. Или ти друго не четеш и гледаш?

Част от последните изказвания на Кеше:

Времето на правителствата за вземане на решения, дали да поиска или не технологиите, както обещахме е ограничено. И ако ние видим същия процес, който съществуваше и по-рано – клевети и блокиране на достъпа по изкуствени начини, тогава фондацията ще освободи и публикува абсолютно всички технически подробности.

Бива си го тоя пич. Нема лабоо. Повече информация в сайта за подкрепа на фондация Кеше. http://bgforumkeshe.foroactivo.com/t103-topic

Да бяха само те, да ги сочиш с пръст, но уви не са само те. Или ти друго не четеш и гледаш?

Част от последните изказвания на Кеше:

Бива си го тоя пич. Нема лабоо. Повече информация в сайта за подкрепа на фондация Кеше. http://bgforumkeshe.....com/t103-topic

Този сайт на безплатен хост не вдъхва някакво особено доверие. А иначе най-накрая за прословутата раздувана из всички медии технология ще е хубаво да видим някаква реалистична документация. Можеха например да публикуват документацията на публичен хостинг, където всеки да може да я изтегли и прегледа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.