Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато сте самотни...

Featured Replies

Не не сериозно ние с бутилката много се уважаваме.Освен това никога няма да спи с най-добрите ми приятели.

Това викам и аз за моята приятелка!!!!!

sad.gif Аз си нямам такова място и затова, като съм тъжна и самотна изчезвам - оставам на саме с мислите си...

Мисля за това, което съм изгубила, за това, което съм постигнала и за това което искам, следователно започвам да мечтая :P

Иначе, къщичката, дето КИКО я е показал, ще ми свърши идеална работа, много е готина vacation1.gif

Кико, продаваш ли я ? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Аммм... мога те заведа там, ако ми дойдеш на гости ;)

• Отговори 105
  • Прегледи 24,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Силна музика, докато не ми мине. Или излизам с приятели и се разхождаме из природата

• Тръгвам сама по улиците безцелно и си вървя,вървя,вървя....сякаш търся нещо,но не го намирам,просто вървя!Не звъня на приятели,сама ми е по-добре.Или просто сядам и плача,така ми минава много по-бързо

• Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

Публикувани изображения

Къщичката е страхотна, Кико ! Идеално място за човек, който е решил да остане сам с мислите си cool.gif

А аз къде трябва да дойда на гости biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Къщичката е страхотна, Кико ! Идеално място за човек, който е решил да остане сам с мислите си cool.gif

А аз къде трябва да дойда на гости biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif[/quo

* * * * *

Самота

Понякога, само понякога ми се иска да се затворя в стаята,да взема книга и да забравя.

Вървя по килим от есенни листа.Мисля си защо точно аз?Да започнеш живота си,да не знаеш кои са родителите ти.

Когато научих нещо се пречупи в мен.Сега,когато времето се опитва да заличи грозните сцени,не това не мога да

преодолея.Това е товар,който ще нося до края на живота си.Дали някой ме разбира?Всеки вижда по своему нещата.

Сега,разхождайки се си мисля-Къде щях да бъда ако?Въпреки спомените, които ме връхлитат,които ме изваждат от равновесие съм благодарна.Не защото така трябва,а защото така го чувствам.

Намериха ме любящи хора.Когато научих-беше страшно,като,че земята се разтваряше,зада ме погълне.Постепенно

живота ми се успокои,приех,че това е моята съдба.Винаги съм се питала колко смелост трябва на родителите да признаят,че си осиновен.Може би трябва да си подготвен,когато предприемаш такава стъпка.Едва ли са предполагали

каква травма нанася да научиш от "доброжелател".Прощавам им,защото много ме обичаха-по своему.

Продължавам разходката си по цветния килим.Наоколо тичат деца-усмихнати,щастливи.За миг забравям за терзанията си.Оглеждам оголелите дървета,опустели от песента на птиците.И аз съм като тези самотни дървета,но има

надежда.Ще дайде пролетта,ще се разлистят голите клони,ще цъфтят цветя и на моята улица ще изгрее слънце.

post-120008-1193309056_thumb.jpg

Редактирано от smirena (преглед на промените)

Отивам си при машината. Даже и когато е угасена и студена ми дава топлинка. Качвам се в будката и й говоря като на човек. Тя ме слуша и ме разбира. След туй се залавям да свърша нещо по нея - тук да притегна, там да намажа, да лъсна... Тя ми е най-добрата приятелка. Без нея съм за никъде.

Отивам си при машината. Даже и когато е угасена и студена ми дава топлинка. Качвам се в будката и й говоря като на човек. Тя ме слуша и ме разбира. След туй се залавям да свърша нещо по нея - тук да притегна, там да намажа, да лъсна... Тя ми е най-добрата приятелка. Без нея съм за никъде.

блазе ти,пък аз на прелеза си говоря със сигналния флаг(когато ходех на работа де)

В леглото :help wanted: Лягам, слагам слушалките, пускам музиката и започвам да размишлявам. Минават хиляди мисли през главата ми. От време на време се псувам biggrin.gif и така докато заспя. Обикновено до 20-тата минута съм заспал...

блазе ти,пък аз на прелеза си говоря със сигналния флаг(когато ходех на работа де)

На кой прелез си била?

Пускам силна музика и си гушкам възглавничката....

А аз къде трябва да дойда на гости biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

На първо време в къщичката ;)

по втора линия-за Варна

Мерси! Много точен отговор. 2-ра линия е дълга 542 км, не мога да ти изброя всички прелези, но са поне 50. Може би е някой около ГО - между Рс и Дц? Кой знае колко пъти съм минавал покрай теб...

Мерси! Много точен отговор. 2-ра линия е дълга 542 км, не мога да ти изброя всички прелези, но са поне 50. Може би е някой около ГО - между Рс и Дц? Кой знае колко пъти съм минавал покрай теб...

Козаревец,но когато бях там не сме излизали отвън да поздравяваме машинистите,бях и в ГО на два от прелезите след това за около 2 месеца

Козаревец,но когато бях там не сме излизали отвън да поздравяваме машинистите,бях и в ГО на два от прелезите след това за около 2 месеца

Еее, само с 16.01 колко пъти сме минавали от там... Нали знаеш, че скоростните проби ги правим между ГО и Джулюница? Да съм знаел, че да мятам бучки въглища по поста да се покажеш laugh.gif

Еее, само с 16.01 колко пъти сме минавали от там... Нали знаеш, че скоростните проби ги правим между ГО и Джулюница? Да съм знаел, че да мятам бучки въглища по поста да се покажеш laugh.gif

е аз като съм от срамежливите дали щях да се покажа?Сигурно,за да видя кой замярва с въглища ;)

от горната дискусия стана ясно-"когато сте самотни-замярайте кантонерите с въглища и ще ви олекне" biggrin.gif

Е,тоя начин не е много здравословен ама ти си доктор-ще следваме съветите ти ;)

от горната дискусия стана ясно-"когато сте самотни-замярайте кантонерите с въглища и ще ви олекне" biggrin.gif

Само ще ви олекне тендера, защото и 10-те му тона въглища да изпомятате, не улучите ли кантонера/ката едно хубаво по тиквата, няма нито на вас, нито на него/нея да стане по-леко.

е аз като съм от срамежливите дали щях да се покажа?Сигурно,за да видя кой замярва с въглища :)

Абе аз от толкоз години срамежлива железничарка не съм видял, ама кой знае?

Само ще ви олекне тендера, защото и 10-те му тона въглища да изпомятате, не улучите ли кантонера/ката едно хубаво по тиквата, няма нито на вас, нито на него/нея да стане по-леко.

Абе аз от толкоз години срамежлива железничарка не съм видял, ама кой знае?

Направо ме заби като пирон в кисело мляко :)

Имате ли си собствено място ,където отивате когато сте самотни,изпаднали сте в депресия или просто искате да избягате от всичките си проблеми :) ?Разкажете за него и кажете какво ви кара да се чуствате необезпокоявани когато сте там ? :)

Ами на компа или с Ай-пода слушам музика в стаята си или на терасата . Когато ми е тъжно или нещо кофти си пускам някоя балада ...

Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

Да и аз така:

Nisovo040.jpg

Да и аз така:

Nisovo040.jpg

Гледайте от много мятане да не се преметнете с автомобилите :speak:шегичка

Когато ми е тъжно или самотно надувам музиката ( рок балади ) и влизам в банята, пускам водата да тече и си плача на спокойствие. Единствения недостаък е, че сме на бойлер и топлата вода бързо свършва. Лятото отивам на нощно къпане на плажа мн добре ми действа. Когато нещо ми тежи хващам молива и рисувам или игла и конец и преправям някоя стара дреха. Докато правя нещо се съсредоточавам и за малко спирам да мисля. После мисля по-трезво.

Редактирано от magi_87 (преглед на промените)

• Автор

На мен когато ми е тъжно отивам някъде където мога да съм сама и където може да си пусна тъжна музика,размишлявам за много неща,разплаквам се и след това заспивам.Когато се събудя започвам да си живея живота като останалите хора и чакам пак да дойде самотата.... sad.gif

Оставам си вкъщи, сипвам вино, запалвам цигара и свещ, пускам си Lisa Gerrard и пиша кофти поезия biggrin.gif

Ако ли не - взимам кучето и се мотая по улиците.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.