Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

По скоро въпрос,не проблем:

Защо на този блог,винаги пише че е публикуван преди 1 минута?

Публикувано изображение

Само при мен ли е така или просто човека си "избутва" информацията?

Всеки луд с номера си... :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Чети правилата!

3.4 Подписът е кратък текст или изображение, съпровождащи всеки потребителски коментар (намират се под него).

а) Текстът в подписа не бива да надвишава осем реда при нормален размер на шрифта, като за него важат точка 2.10, 2.11 и 2.12 от правилата.

б) Забранява се ползването на прекалено голям размер на шрифта при по-дълги текстове. Желателно е по принцип да е под SIZE=7.

в) Забранява се публикуването в подписа на изображения по-големи от 400х100 пиксела и 20 КБ.

г) Линкове и банери са разрешени, като за тях важи точка 2.10 от правилата. Банерът не трябва да е с размер над 400x100 и 20 КБ.

д) Включването (рекламираното) на конкурентни сайтове или форуми в подписите и аватарите на потребителите може да става само след одобрение от страна на екипа на форума. Подписи, които не са одобрени ще бъдат изтривани или редактирани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По скоро въпрос,не проблем:

Защо на този блог,винаги пише че е публикуван преди 1 минута?

Публикувано изображение

Само при мен ли е така или просто човека си "избутва" информацията?

Здравей, сега виждам запитването. И на мен не ми е известно защо е постигнат такъв ефект, а за наличието му установих от другиго. Във всеки случай не е дело на моя намеса. Не съм сменял датите на всяка минута, както можеше и сама да се досетиш (:

За твоя утеха темата беше изтрита след седмица.

Ами специалисти-кво да ги правиш

Е, след като съм разкрит, че съм единственият способен на такава манипулация, редно е да си призная и че това се дължи на паранормалните ми способности.

За безработицата и инфлацията пак аз съм виновен, но това е друга тема...

Появява се следната грешка в акаунта на neredoven при опит да бъде ползван: Правата Ви да публикувате съобщения са отнети!. Този бъг е от 20 дена при условие, че той не е ползван, а последната му публикация е от преди близо 50 дена. Ха познайте какво искам Публикувано изображение

Проблемът си стои!

И кое всъщност е проблема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой ми пише нещо в коментари в профила , аз влизам в неговия / нейния профил и искам да пратя л с . но не мога , щото му било пълна кутията или нещо такова, та въпросът ми е това редно ли е? Не , че съм перфектния потребител , но все пак ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако кутията на даден потребтел е пълна не можеш да му пишеш ЛС. Това може да стане след като почисти кутията си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

мога ли да попитам, защо не ми се отброяват написаните съобщения и цифричката си стои 0. (Съобщения:0 ) Благодаря предварително за отговора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мога ли да попитам, защо не ми се отброяват написаните съобщения и цифричката си стои 0. (Съобщения:0 )

Благодаря предварително за отговора.

В радел "празни приказки и забава" написаните постове не се отчитат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В радел "празни приказки и забава" написаните постове не се отчитат.

Извинявам се за офф топика.

Как се или от къде в админ панела се задава тази опция?

Благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за офф топика.

Как се или от къде в админ панела се задава тази опция?

Благодаря.

ACP -> Manage Forums - кликваш на избрания от теб форум, за който не желаеш да се отчитат мнения, от падащото меню в дясно избираш 'Edit Settings' ->

Enable Post Count Incrementation

If enabled, posts in this forum increase member's cumulative post count. и от групата радиобутони закликваш опцията 'No'

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Влизам във форума. В една тема докладвам две съобщения. Модератор ми праща ЛС. Аз искам да му върна отговор, но ми дава спам контрол и че ще мога да отговоря след три минути. Само за сведение - не съм влизал във форума от сутринта и не съм писал нищо друго никъде. Това нормално ли е след два доклада да не ми дава да отговоря на ЛС?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Влизам във форума. В една тема докладвам две съобщения. Модератор ми праща ЛС. Аз искам да му върна отговор, но ми дава спам контрол и че ще мога да отговоря след три минути.

Само за сведение - не съм влизал във форума от сутринта и не съм писал нищо друго никъде.

Това нормално ли е след два доклада да не ми дава да отговоря на ЛС?

Доколкото знам,е въведено ограничение за личните съобщения с цел намаляване на спама на ЛС. Може да се праща само 1 ЛС за 5 минути или нещо такова... Ама дали докладите се броят като ЛС,не знам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така и така говорите по тази тема, да задам един въпрос: Когато потребител докладва нечии пост, доклада до произволен модератор на раздела ли се изпраща или процедурата е друга?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам,е въведено ограничение за личните съобщения с цел намаляване на спама на ЛС. Може да се праща само 1 ЛС за 5 минути или нещо такова... Ама дали докладите се броят като ЛС,не знам...

Докладите са точно ЛС-та... :P

Така и така говорите по тази тема, да задам един въпрос: Когато потребител докладва нечии пост, доклада до произволен модератор на раздела ли се изпраща или процедурата е друга?

До всички модератори на раздела. Ако няма такива - до глобалните модератори и администраторите.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Докладите са точно ЛС-та... :P

До всички модератори на раздела. Ако няма такива - до глобалните модератори и администраторите.

Добре, а след като на раздел игри (например) са някъде 5-6 модератора и докладите също ги брои за ЛС-та, това означава ли, че като пусна доклад пращам само едно ЛС до само един модератор от всички?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре, а след като на раздел игри (например) са някъде 5-6 модератора и докладите също ги брои за ЛС-та, това означава ли, че като пусна доклад пращам само едно ЛС до само един модератор от всички?

Не. Доклада си отива пак до всички..мисля, че ограничението не важи за докладите, тъй като бях получил 2 доклада от Censored..не погледнах в какво разстояние от време бяха, но от съдържанието си правя изводи, че са били един след друг...възможно е и да греша, но смятам, че ограничение в пращането на доклади няма.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Докладите са точно ЛС-та... :)

Ясно.

Значи накратко : ако искате да пращате ЛС, не пращайте доклади.

Не, че ми е зор де, но поне изяснихме някои технически детайли.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всички други потребители, освен мен, не могат да видят коментарите в блога ми, макар че съм ги одобрила. Виждат само моите коментари и никакви други. Каква може да е причината?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

Всички други потребители, освен мен, не могат да видят коментарите в блога ми, макар че съм ги одобрила. Виждат само моите коментари и никакви други. Каква може да е причината?

Здравейте,

Напротив, просто не са одобрени, под всеки коментар има лик за одобрение. Не знам как ги одобрявате, но аз ги виждам като неодобрени.

Поздрави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сед, виж си настройките на блога. Като влезеш в блога си: Настройки -> и от таб "Настройки" виж дали има отметка на "Искаш ли да одобряваш коментарите към твоя блог?". Ако има я махни :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря и на двама ви! :ph34r: Проблемът наистина е бил в настройките... Премахнах отметката пред въпросната опция за одобряване на коментарите към блога...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам да питам защо не ми работят бутоните "Асистент" също така и в "Преглед на профил" не работи нито един.Аз ли нещо съм бутнал или......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изчисти си кеша на браузъра.

Направих го но пак същото. Този проблем се появи от преди 2-3дни.През това време компа е гасен, рестартиран и тн. Все си мисля че нещо в настройките съм бутнал, ама къде...

П.П

Интересна работа, докато пишех последния ред, реших пак да пробвам... и взе че стана номера.

Благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...