Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Все си мисля че нещо в настройките съм бутнал, ама къде...

Изглежда си бил изключил javascript, затова не е работело.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

значи цъкам на "асистент" - "последните ми 10 съобщения" и преди да ги видя се появява това Публикувано изображениеПубликувано изображение

та къде е грешката,не че е нещо страшно,защото като цъкна ОК си продължава нормално Публикувано изображение

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Не мога да пиша във форума с + бърз отговор,а когато натисна нов отговор излиза това:

Публикувано изображение

Липсва всичко.Някакви идеи как да го оправя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

emil644466 и iveta7, тествах двете показани грешки, но нито една не успях да възпроизведа. Можете ли да пробвате пак и да кажете дали пак ви излизат гореспоменатите грешки или е било нещо временно / проблем със софтуера?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен онзи ден беше така, както при Ивета, но след един рестарт на компа се оправи. Не знам дали това винаги оправя нещата, но при мен помогна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен онзи ден беше така, както при Ивета, но след един рестарт на компа се оправи.

Не знам дали това винаги оправя нещата, но при мен помогна.

Мерси много!Оправи се.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблема на emil644466 и при мен го няма..а Ивета може да пробва с изчистване на кеша :rolleyes:

при мен от 3-4 дни проблемът го няма и не знам как се е оправил,тъй като не съм правил нищо специално Публикувано изображение
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Добър ден. Да споделя и аз - случаят е следния: Пиша отговор в Линукс форумите, после при презареждане обаче на форума темата, която би трябвало да е маркирана като прочетена, си стои маркирана като непрочетена, моят отговор не го виждам. Също така, когато прочитам новите мнения в темите за Линукс и маркирам форума като прочетен, при следващо влизане в сайта същите теми излизат като непрочетени. Не мога да разбера дали проблема е в моя браузър или във форума. Debian GNU/Linux 6.0(testing), KDE4.2.2-1, браузър Konqueror4.2.2-1. Проблемът се появи преди 2-3 дни, преди нямаше подобно нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В частност към горния пост и при мен се получава това с маркирането. Чета някоя тема, отивам в друга или в друг раздел. Като се върна и ми показва темата като непрочетена. Дори се случва и за теми в които последното мнение е мое??? Случва се от време на време по всяко време. Операционните системи се връткат измежду XP, Vista и 7, като при последните две и 64 битови версии. Браузъра е основно chrome, но се случва и на mozilla и IE7 мисля. На всичките вървят ъпдейти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Почистихте ли си кешовете на браузерите ?

Преди време тези, които ползват Opera имаха подобен проблем

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Почистихте ли си кешовете на браузерите ?

Преди време тези, които ползват Opera имаха подобен проблем

Всичко изчистено, обаче проблемът си стои. А не знам защо, обаче ако се опитам да проследя линка, браузъра крашва - за което си е виновен браузъра, но ме съмнява за странното поведение на форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко изчистено, обаче проблемът си стои. А не знам защо, обаче ако се опитам да проследя линка, браузъра крашва - за което си е виновен браузъра, но ме съмнява за странното поведение на форума.

При мен всичко си е наред - и с firefox, и с IE .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм чел цялата тема и не знам дали е дискутирано. Все пак:

При писане на нов пост с IE8 при минаване с мишката през всички бутони над полето за текст се местят еднократно нагоре. Не е болка но е дразнещо.

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

И аз имам въпрос, а не толкова проблем. Има ли възможност да си редактирам таговете (преди се наричаха блокове) в блога си? Ако има такава, ще се радвам да ми обясните как става. Разгледах настройките на блога, но такава опция не видях

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

И аз имам въпрос, а не толкова проблем. Има ли възможност да си редактирам таговете (преди се наричаха блокове) в блога си? Ако има такава, ще се радвам да ми обясните как става. Разгледах настройките на блога, но такава опция не видях

Таговете се редактират като отвориш всяка публикация и редактираш полето тагове под заглавието. В зависимост от това колко пъти използвала дадена дума като таг толкова по голяма става тя в прозореца с тагове.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Таговете се редактират като отвориш всяка публикация и редактираш полето тагове под заглавието. В зависимост от това колко пъти използвала дадена дума като таг толкова по голяма става тя в прозореца с тагове.

Много благодаря за бързия отговор, Кал :speak:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай, защо остават повтарящи се думи в таговете, когата вече са редактирани ? Кликвам е на малката и на голямата дума и ми показва едно и също. Накои от таговете изчезнаха сами при редактирането, но няколко останаха ? Това защо ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Teзи, които не показват нищо (поне при мен има такива), са от предишния облик на форума. С по-малките букви са тези, които сме създали напоследък. Ако ти се играе да си редактираш старите публикации, малко по малко ще изчезнат ненужните. аз поне по-лесен начин не знам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Teзи, които не показват нищо (поне при мен има такива), са от предишния облик на форума. С по-малките букви са тези, които сме създали напоследък. Ако ти се играе да си редактираш старите публикации, малко по малко ще изчезнат ненужните. аз поне по-лесен начин не знам

Аз съм редактирала всичките са стари публикации една по една, още в началото на рокадите. Но както казах, таговете се промениха, някои от старите изчезнаха и се преляха в новите думи, но 4 от старите думи останаха и сега...новата голяма дума и старата малка са идентични. На която и да кликнеш, все едно показва. Моят въпрос беше, защо малките думи са още там ?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Открих бъг, като вляза във всичките си мнения под колоната "последно мнение" показва, че е все моето, а то не е така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! От 10-ина дни имам следния странен проблем: post-160199-1254399628,5_thumb.png Излиза на някои мнения във форума без някаква закономерност! Понякога последователно, понякога през 4-5 поста! С Windows 7 и мозила 3.5.3 съм!И проблема е само и единствено в този форум!?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

От 10-ина дни имам следния странен проблем:

post-160199-1254399628,5_thumb.png

Излиза на някои мнения във форума без някаква закономерност!

Понякога последователно, понякога през 4-5 поста!

С Windows 7 и мозила 3.5.3 съм!И проблема е само и единствено в този форум!?!

Няма да е лошо да пробваш и с поне още един браузър.

Защото аз пък съм с XP Pro, и същият браузър, като твоя, и никога не съм срещал такъв проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да де но пак да повторя, че проблема е непостоянен и инцидентен - днес го има, утре го няма! Един път даден пост е с примерния проблем, а друг път същия пост е "нормален"! Мислил съм, че е от шрифтовете на лисицата/ползвам verdana/ но как пък проблема не се явява на никой друг сайт, а само тука??? Сега се сетих, че проблема възникна след смяната на облика на форума, който беше извършен наскоро!!! Горе-долу по същото време преминах и на Windows 7! Не знам дали има връзка с проблема?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В прозореца за нов отговор не ми работи нито една от опциите ,няма емотикони, не мога да качвам картинки ,шрифтове и т.н от доста време

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...