Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

• Отговори 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Причината е ... ? И няма ли оправия ?

Вероятно временно претоварване на сървъра. Това е нещо от което никой не е застрахован
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

да, сега е всичко точно, ако евентуално решите да сменяте хостинг провайдъра, препоръчвам Host Bulgaria, US сървъра им. cheers

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес следобед изкара за няколко секунди грешка отново, след което проблемът се оправи. Надявам се нищо сериозно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Имам малък и досаден проблем с форума.Нямам представа дали аз съм натиснал нещо.Защо самите страници в Калдата са с толкова едър шрифт?Мога ли да го оправя?Мерси предварително! :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам малък и досаден проблем с форума.Нямам представа дали аз съм натиснал нещо.Защо самите страници в Калдата са с толкова едър шрифт?Мога ли да го оправя?Мерси предварително! :lol6:

натисни задържан Ctrl и върти скрола на мишка или +/- на клавиатурата
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми приема трибуквена ключова дума в търсачката на раздела за търсене на програми и ми изписва, че една от думите ми била под трисимволна. Проблема е, че търся информация за IMG формата и не мога да го запиша с повече букви.

С ключови думи IMG формат ми излизат постове в които изобщо няма думата IMG.

Малко по-встрани е това, че с търсачката на тема (в раздел Музика) не съм откривал по дадена ключова дума (изписва ми, че няма съвпадения), а прелиствайки на ръка я откривам. Не съм я изписвал погрешно със сигурност и копирането на същата дума и ползването на Ctrl+F (Find) я е маркирало (т.е. разпознавало).

Сега пък в раздела Искаме програми направо ми изписва "За съжаление търсенето не даде никакви резултати." за думата PDF. Проблема в големият обем данни които трябва да филтрира ли е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Как да накарам изгледа да стане от това Публикувано изображение

в нормалния му вид (като този

Публикувано изображение

, но не олекотената версия)?

Търсих из форума и не намерих отговори.

Благодаря предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Опитах да прикача един архив с размер 40 KB, но ми изписа "Не е позволено да качвате такъв вид файлове". Става въпрос за текстовете на 90 песни. За мен си е проблем, защото нямам намерение да възраждам неактивни (след време) линкове, нито да запълвам хиляди редове с такава помощна информация. Има ли начин да ги прикача трайно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитах да прикача един архив с размер 40 KB, но ми изписа "Не е позволено да качвате такъв вид файлове". Става въпрос за текстовете на 90 песни. За мен си е проблем, защото нямам намерение да възраждам неактивни (след време) линкове, нито да запълвам хиляди редове с такава помощна информация. Има ли начин да ги прикача трайно?

Мисля, че трябва да ги архириваш и чак тогава да използваш функцията за прикачване... ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че трябва да ги архириваш и чак тогава да използваш функцията за прикачване... :)

Боя се, че не те разбирам. Аз съм създал архив (с WinRar) от текстовите документи. Именно него системата отказва да сдъвче, докато текстовите ги приема Публикувано изображение
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че трябва да ги архириваш и чак тогава да използваш функцията за прикачване... :ph34r:

Трябва да са в *.zip формат :ph34r:

Виж и в Контролния панел => Редактирай прикачените файлове => дали не си превишил лимита от 2 MB !

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да са в *.zip формат :P

Виж и в Контролния панел => Редактирай прикачените файлове => дали не си превишил лимита от 2 MB !

Известен ми е лимита и се съобразявам с него. Беше прав, че като *.zip се получава, докато *.rar отказва. За пореден път заслужаваш респект за компетентните си мнения. Благодарности.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моля прегледайте блг страницата.

Падащото меню е празно,а горе в ляво след потребителсконо ми име надписа е на маймуница.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моля прегледайте блг страницата.

Падащото меню е празно,а горе в ляво след потребителсконо ми име надписа е на маймуница.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Провери настройките на браузера си :

- за firefox - меню View ==>Character Encoding ==>Cyrillic (Windows 1251)

- IE - меню View==>Encoding ==>Cyllic

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Провери настройките на браузера си :

- за firefox - меню View ==>Character Encoding ==>Cyrillic (Windows 1251)

- IE - меню View==>Encoding ==>Cyllic

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображение
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображение

И при мен имаше подобен проблем : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=84707

И до колкото си спомням се оправи от само себе си ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Появява се следната грешка в акаунта на neredoven при опит да бъде ползван: Правата Ви да публикувате съобщения са отнети!. Този бъг е от 20 дена при условие, че той не е ползван, а последната му публикация е от преди близо 50 дена. Ха познайте какво искам Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По скоро въпрос,не проблем:

Защо на този блог,винаги пише че е публикуван преди 1 минута?

Публикувано изображение

Само при мен ли е така или просто човека си "избутва" информацията?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По скоро въпрос,не проблем:

Защо на този блог,винаги пише че е публикуван преди 1 минута?

Публикувано изображение

Само при мен ли е така или просто човека си "избутва" информацията?

Ами специалисти-кво да ги правиш

И при мен така пише

Други пък си чукат за посещения в профила-та луди всякакви

Не им обръщай внимание

Публикувано изображение

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...