Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Помощ за начинаещ SEO? в тази тема на форума ми изкочи това: post-31933-1268225873,29_thumb.jpg к'во става? ;)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Мм..моя грешка. Като отворих темата забелязах за какво иде реч, защото на шота е точно на мястото на рекламите.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Администратор

Помощ за начинаещ SEO?

в тази тема на форума ми изкочи това:

post-31933-1268225873,29_thumb.jpg

к'во става? :blink:

Здравейте,

В подписа на потребител Right Click, който е отговорил в темата има публикувано изображение - хотингът на което явно е изтекъл .. или друго. Проблема не в нашите системи.

Ето го изображението:

https://mars.superhosting.bg:2083/viewer/home%2frightcli%2fpublic_html%2fimages/logo.jpg

Здравейте,

В подписа на потребител Right Click, който е отговорил в темата има публикувано изображение - хотингът на което явно е изтекъл .. или друго. Проблема не в нашите системи.

Ето го изображението:

https://mars.superhosting.bg:2083/viewer/home%2frightcli%2fpublic_html%2fimages/logo.jpg

По-скоро не е наясно как да го добави тук.

Истинското изображение : Публикувано изображение

добре:blink:

Acronim и indent не работят. Spoiler неприятно прилага болдиране.
  • 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Добави въпрос, всъщност трябва да е "Добави отговор".

И аз се бърках, докато и свикна. А "Затвори анкетата" не е приключването и, а просто я затрива... опита учи... Най-неприятно е, обаче когато си я напишеш и когато публикуваш... просто я няма. Понякога позволява редакция, друг път - не. Придобивам навик да си копирам всичко...

Първо, Честит Велик Ден.

Христос Воскресе.

Защо имам такова разминаване с часовника .

Публикувано изображение

Защо имам такова разминаване с часовника .

Махни човката на "Автоматична смяна DST". До колкото помня при мен така го оправих.

За пореден път,от няколко седмици не мога да изпратя ЛС на отделни потребители.Системата изписва следната грешка-"Потребителят не може да получава вече съобщения".Не знам какви са причините,но се получава кофти ситуация,защото това е единственият начин за свръзка с определени потребители.Моля хората отговарящи за това-веднъж за винаги оправете този проблем.

Може и така да е,но е модератор също като теб и е VIP.Вече ми е неудобно да ангажирам други колеги от форума за да направим връзка.

Искам да питам защо като искам да сложа емотиконка към коментар натискам на емотикончето но нищо не излиза???

Искам да питам защо като искам да сложа емотиконка към коментар натискам на емотикончето но нищо не излиза???

НЕеееееЕЕЕ ... абе хора ... научете се да ползвате търсачката във форума ... въпроса ти е обсъждан 1 000 пъти ... Прочети блога на Дръпчо

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=770&showentry=7638

и не задавай въпроса си повече !!!

НЕеееееЕЕЕ ... абе хора ... научете се да ползвате търсачката във форума ... въпроса ти е обсъждан 1 000 пъти ... Прочети блога на Дръпчо

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=770&showentry=7638

и не задавай въпроса си повече !!!

То ясно, че се оправят с чистене на кеша. Лошото е, че при мен се оправяше само за няколко часа и после пак чистене наново... Писва и си действах без емотикони, докато в един прекрасен слънчев ден се оправи от самосебе си. Нищо не съм чистил, или променял. Просто изведнъж почнаха да действат :eek:

Грешка Съжаляваме, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума или обяснението по-долу не я оправдава, моля прочетете помощните файлове или се свържете с екипа на форума. [#4281] Не можете да пишете ново ЛС до 08 април 2010 - 18:23 Полезни връзки * Забравена парола * Нова регистрация * Нашите помощни теми * Свържете се с администратора на форума При мен ли е проблемът , или ? Изчистил съм кеша. Благодаря

@holler_pz, има(ше) спам филтър, преди беше нагласен на 5 минути, сега май е на 1 минута. Това е за честотата с която можеш да изпращаш ЛС.

Имам проблем.Не,че е нещо кой знае колко голямо,но все пак ще го споделя.Преди малко написах три коментара в форума,но броя на написаните съобщения си остана 485?Някакъв бъг ли е това или аз съм бутнал нещо? П.П.След като написах този коментар станаха 486.Проблема да не е в секцията за празни приказки и забава?

Редактирано от jamc (преглед на промените)

П.П.След като написах този коментар станаха 486.Проблема да не е в секцията за празни приказки и забава?

Да, точно в това е, но не е "проблем" -просто в този радел постовете не се отчитат от брояча.

Имам проблем.Не,че е нещо кой знае колко голямо,но все пак ще го споделя.Преди малко написах три коментара в форума,но броя на написаните съобщения си остана 485?Някакъв бъг ли е това или аз съм бутнал нещо?

П.П.След като написах този коментар станаха 486.Проблема да не е в секцията за празни приказки и забава?

Ако беше прочел предишни постове с този въпрос нямаше да питаш. Да, постове там не се броят

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.