Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Публикувано изображение

От няколко дена при сърфиране из темите ми изкача това предупреждение, при повторно посещение предупреждението липсва.

Явно ще се наложи да сменям и Google chrome.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

От няколко дена при сърфиране из темите ми изкача това предупреждение, при повторно посещение предупреждението липсва.

Явно ще се наложи да сменям и Google chrome.

Това е заради разни линкове, снимки, юзърбарове и подобни в постовете/подписите. И на мен ми изскача от време на време.

Това е заради разни линкове, снимки, юзърбарове и подобни в постовете/подписите. И на мен ми изскача от време на време.

Днес десетина пъти ми изкача, затова попитах.И преди съм го виждал но много рядко, явно някой има нов подпис :yanim: и от там е проблема.

ПетьоСтоянов ... като се появат такива проблеми , пратете линк от темата на колегите от HJT Team или на някой друг ... ще се погрижим да разберем дали е реална заплахата ?

Благодаря предварително !

ПетьоСтоянов ... като се появат такива проблеми , пратете линк от темата на колегите от HJT Team или на някой друг ... ще се погрижим да разберем дали е реална заплахата ?

Благодаря предварително !

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=148761&pid=1688840&st=15&#entry1688840 от този тема е скрииншота, но в момента няма проблем.

Как то казва go6o_kara явно проблема е от някоя реклама която пореодично се сменя.

И в други теми на няколко пъти ми изкочи това предупреждение но не си спомням точно в кой.

Проблема в нея тема е втория бар в подписа на ludfen, понеже се хоства на сайта userbars-bg.com. Де факто момчето не е виновно че някога някой е качил нещо в userbars-bg.com, което е било правилно или неправилно възприето от гугъл като заплаха. Съответно индекса им не е ъпдейтнат и затова се получава така.

Oправете вече преминаването от раздел в раздел, след промените вече трябва всеки път да се натиска Go. Другото, което ме дразни е, че ту ми се появява блог, ту изчезва. А уж съм го изтрил, но при всяко влизане във форума се изненадвам. Би трябвало да имам само иконка за галерията, без такава за ЛС, блог и т.н.

• 2 седмици по-късно...

Току що се случи нещо странно.Когато се опитвам да си погледна профила ми дава това:

Публикувано изображение

Що за чудо?

EDIT : Оправи се, явно е моментно. :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Не знам дали съм единствен, но при опит да си видя мненията през профила ми и се озовавам в търсачката. Защо става така? А аз търсачка не използвам а сега за капак и мненията не мога да си видя. Да не правите някакви обновления и да сте спряли старницата? Браузерът ми е Mozilla Firefox ако има значение.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не знам дали съм единствен, но при опит да си видя мненията през профила ми и се озовавам в търсачката. Защо става така? А аз търсачка не използвам а сега за капак и мненията не мога да си видя. Да не правите някакви обновления и да сте спряли старницата?

Браузерът ми е Mozilla Firefox ако има значение.

промени правят.

При Dark Knight тапета не се виждат цитатите!Може ли да се оправи тва.

При Dark Knight тапета не се виждат цитатите!Може ли да се оправи тва.

И при мен е така-ще съм благодарен да го поправите :)

Публикувано изображение

Нещо вече не могат да се оставят коментари в профилите. Надявам се че скоро ще бъде оправено. Поздрави. :)

• Администратор

Здравейте, Форумът е обновен, ползвайте основния скин защото другите все още не са обновени и е възможно да имате проблеми с тях докато не ги обновим. Поздрави.

Здравейте, след вчерашните обновления по форума, в секция Любовни романи (не знам за другите секции) има дребен проблем. В най-дясната колона, където показва данни за последно мнение излиза поредица от цифри вместо дата и час на последното мнение. Само иконата водеща към него и ника на последния писал са си на мястото.

post-5513-051671100 1273324947_thumb.png

• Администратор

Здравейте, след вчерашните обновления по форума, в секция Любовни романи (не знам за другите секции) има дребен проблем. В най-дясната колона, където показва данни за последно мнение излиза поредица от цифри вместо дата и час на последното мнение. Само иконата водеща към него и ника на последния писал са си на мястото.

Здравейте,

Форумът е обновен, ползвайте основния скин защото другите все още не са обновени и е възможно да имате проблеми с тях докато не ги обновим.

Поздрави.

П.П. Обновен е и скина CleanCut него също можете да го ползвате. Останалите предстои, но май няма да е скоро.

П.П. Обновен е и скина CleanCut него също можете да го ползвате. Останалите предстои, но май няма да е скоро.

Е как така?Аз ползвам единствено Dark Knight скина и сега трябва да спра да ползвам изцяло форумите, това ли ми предлагате?Другите скинове са ми доста неприятни.

А като го нямаше Dark Knight какво ползваше?

Можеш много лесно да провериш в профила - кога е създаден и кога е първото ми мнение във форумите.Преди да го има този скин не съм писал, само четях и то много рядко.Такива ми ти работи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.