Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

LSD е халюциноген, но не и наркотик в тесния смисъл на думата. Спорът ви е меко казано безсмислен и няма нищо общо с темата тук, която е създадена за проблеми с форума като цяло, а не за проблеми с потребителите и техните постове.Въпросният пост на Amadea беше докладван и до модератора на раздела, и е бил преценен като непротиворечащ на правилата след като не е редактиран/изтрит.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Привет !

Само да споделя : от време на време ми дава следната гешка , при опит да вляза във 'Форум' .

Mod Edit ...

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

П.П. Обновен е и скина CleanCut него също можете да го ползвате.

А вече го няма този скин- за пстоянно ли, или ще го върнете пак?

Здравейте.

LSD е халюциноген, но не и наркотик в тесния смисъл на думата.

Спорът ви е меко казано безсмислен и няма нищо общо с темата тук, която е създадена за проблеми с форума като цяло, а не за проблеми с потребителите и техните постове.Въпросният пост на Amadea беше докладван и до модератора на раздела, и е бил преценен като непротиворечащ на правилата след като не е редактиран/изтрит.

Според Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите LSD е високорисково вещество.

Българското законодателство ограничава използването на наркотици посредством Закон за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. Свободната употреба, внос и износ на тези вещества са забранени, допустима е употребата им за медицински цели. Това се контролира от редица органи - специализирани национални и общински центрове, Министерство на здравеопазването, МВР и други.

Във връзка с това, съществува конфликт с българското законодателство засегнато и във форумните правила под точка 2.12:

Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството.

Ще помоля за сериозно отношение към всякакви субстанции нарушаващи психическото и физическо здраве на българите и да не се разчита, че всички са наясно с рисковете от употребата им.

Само за справка, вече имаме прецедент с изтриване на съдържание за LSD лично от теб, Trichocephalus.

Не ми е смешно.

Редактирано от am-am (преглед на промените)

А вече го няма този скин- за пстоянно ли, или ще го върнете пак?

Има пак Cleancut, но като вляза в дадена тема, после го няма линка, с който мога да се върна в съответния раздел...(примерно в момента съм в тема "Проблеми с форума" и ми няма линка към раздела Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта)

Има пак Cleancut, но като вляза в дадена тема, после го няма линка, с който мога да се върна в съответния раздел...(примерно в момента съм в тема "Проблеми с форума" и ми няма линка към раздела Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта)

Да и аз имах същия проблем с този скин, но го смених на Ip.Board.

Мисля, че специално Cleancut още не е адаптиран с новите промени и функции на форума.

Дали съм права или е просто бъг? :wors:

Да и аз имах същия проблем с този скин, но го смених на Ip.Board.

Мисля, че специално Cleancut още не е адаптиран с новите промени и функции на форума.

Дали съм права или е просто бъг? :wors:

Аз съм с CleanCut и нямам подобен проблем като вас. Браузърът, който ползвам е последна версия на Firefox. Линк междувпрочем няма / има обаче падащ списък с форумните секции , който върши същата работа.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Аз съм с CleanCut и нямам подобен проблем като вас. Браузърът, който ползвам е последна версия на Firefox. Линк междувпрочем няма / има обаче падащ списък с форумните секции , който върши същата работа.

Аз ползвам последната версия на Оpera и ми се появява този проблем, за това минах на друг скин.

Хмм, по-скоро бих ползвала този скин, от колкото да се върна към Мозила. Разглезих се вече с глезотиите на Опера :wors:

Аз ползвам последната версия на Оpera и ми се появява този проблем, за това минах на друг скин.

Хмм, по-скоро бих ползвала този скин, от колкото да се върна към Мозила. Разглезих се вече с глезотиите на Опера :wors:

Firefox е един доста бъгав, гълтащ повече РАМ, от колкото му се полага, браузър, но заради доста полезни добавки към него няма как да го заменя. Иначе скина на CleanCut не е последна версия, така че след време всичко ще си дойде на мястото.

Firefox е един доста бъгав, гълтащ повече РАМ, от колкото му се полага, браузър, но заради доста полезни добавки към него няма как да го заменя. Иначе скина на CleanCut не е последна версия, така че след време всичко ще си дойде на мястото.

Значи не си ползвал новата Опера.

За разлика от Мозила, при Опера всеки таб си е сам за себе си.

На Мозила като ми се бъгне един таб и заминава целия прозорец.

Да не говорим колко функции и възможност да си направиш браузъра custom made има.

(Няма да ставам търговец, много не ме бива в продажбите, хахахаа).

Те промените са само на няколко дни (или седмица мина ли?) и съм сигурна, че има доста работа по тях, за това, когато се оправи - тогава. :wors:

• Администратор

Оправено е

Оправено е

:hush::hush:

Скина е отново използваем!

Не знам дали е коментирано вече, но при мен го има следният проблем: post-53107-053740900 1274173969_thumb.jp Рекламите стоят под първата тема във всеки раздел. Ползвам Firefox 3.5.7 и IP.Board скина. Ако е направено така нарочно ... според мен е доста неудобно.

• Администратор

Не знам дали е коментирано вече, но при мен го има следният проблем:

post-53107-053740900 1274173969_thumb.jp

Рекламите стоят под първата тема във всеки раздел. Ползвам Firefox 3.5.7 и IP.Board скина. Ако е направено така нарочно ... според мен е доста неудобно.

Здравейте, не е проблем това така е направено. А за по - голямо удобство без реклами, ако желаете можете да използвате: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=subscriptions

Поздрави и успешен ден.

Здравейте, не е проблем това така е направено. А за по - голямо удобство без реклами, ако желаете можете да използвате: http://www.kaldata.c...p=subscriptions

Поздрави и успешен ден.

Първо - нямам нищо против рекламите ... доста често ги ползвам.

Второ - за 3-4 години във форума не съм усетил нужда нито от "5 пъти повече точки репутация, с които да гласуваш", нито от табелка, нито от специален цвят на ника ми и т.н. По темата за VIP потребителите съм се изказвал няколко пъти, като най-вече мисля, че това че плащат за някой удобства ги прави "Почитни", а не "Важни". VIP-ове трябва да са хора, които помагат редовно, отговарят на въпроси и това, което пишат, е вярно и неуспоримо. Трябва да се избират от екипа и от потребителите и да получават удобства безплатно. Но форумът не мой, не мога да натрапвам идеи на никого.

И трето - има предостатъчно място за тия реклами. Вместо да се мешат с темите, могат да стоят над синьото поле с името на раздела (под бутоните "Абонамент" и "Нова тема") или най-горе, между логото на форума и полето на потребителите. Даже за такова челно място на сайта ще може да се искат повече пари ... Това е само предложение, което не е за тая тема, но така и така разговорът започна тук, тук ще постна.

Успешен ден и от мен ;)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Администратор

Второ - за 3-4 години във форума не съм усетил нужда нито от "5 пъти повече точки репутация, с които да гласуваш", нито от табелка, нито от специален цвят на ника ми и т.н. По темата за VIP потребителите съм се изказвал няколко пъти, като най-вече мисля, че това че плащат за някой удобства ги прави "Почитни", а не "Важни". VIP-ове трябва да са хора, които помагат редовно, отговарят на въпроси и това, което пишат, е вярно и неуспоримо. Трябва да се избират от екипа и от потребителите и да получават удобства безплатно. Но форумът не мой, не мога да натрапвам идеи на никого.

И трето - има предостатъчно място за тия реклами. Вместо да се мешат с темите, могат да стоят над синьото поле с името на раздела (под бутоните "Абонамент" и "Нова тема") или най-горе, между логото на форума и полето на потребителите. Даже за такова челно място на сайта ще може да се искат повече пари ... Това е само предложение, което не е за тая тема, но така и така разговорът започна тук, тук ще постна.

Успешен ден и от мен ;)

Привет,

Посочих линка към VIP абонамента във връзка с опцията, че при него няма никакви реклами. Относно другите опции включени в него с ваше позволение нека, ако е възможно ние да преценяваме какво да присъства като опция, на кой да се дава и как. Същото се отнася и относно рекламите, техните позиции и ценообразуването им.

Поздрави и усмихнат ден :cool:

Успешен ден и от мен :P

Начини за отърваване от рекламите има и е напълно безплатен.Аз от доста време го използвам, казва се "Опера" :blink:

Преди

Публикувано изображение

сега

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Номера става точно с три кликания на мишката.

п.п Според мен не нарушавам никакви правила, за мен това е проблем с форума и споделям начин за решаването му.

Начини за отърваване от рекламите има и е напълно безплатен.Аз от доста време го използвам, казва се "Опера" :)

Пак казвам, че за мен няма нищо лошо в рекламите и че често цъкам по тях, ако видя нещо интересно. Просто трябва да си имат места и слагането на реклама между темите не е удачно (лично мнение).

@kal - Не ви (на теб и екипа, на "Ви" не пиша) казвам какво да правите, просто честно и открито си казвам мнението. Сайта си има екип, собственик ... оправяйте се :) Аз си пиша с кеф и за кеф. Ако има на кой да помогна, ще получа едно "мерси" ... което значи много повече от една табека и голяма поща :nono:

Пак казвам, че за мен няма нищо лошо в рекламите и че често цъкам по тях, ако видя нещо интересно. Просто трябва да си имат места и слагането на реклама между темите не е удачно (лично мнение).

@kal - Не ви (на теб и екипа, на "Ви" не пиша) казвам какво да правите, просто честно и открито си казвам мнението. Сайта си има екип, собственик ... оправяйте се :nono: Аз си пиша с кеф и за кеф. Ако има на кой да помогна, ще получа едно "мерси" ... което значи много повече от една табека и голяма поща :)

И аз не виждам нищо лошо в рекламите, също като теб смятам че мястото им не е между темите.Няколко страници назад попитах същото и ми отговориха по същия начин и реших че просто ще спра да гледам рекламите във форума.

п.п С Операта можеш да блокираш само определени карета.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

проблем с бомба.бг като влезнах да си избирам отдолу нямаше синята чертичка която я мърдам наляво и на дясно за да видя целия ред, вследствие на липсата не успявам да видя продуктите които стоят в дясно а ако натисна контрол+ - стават толкова малки че и с очила нищо не виждам а монитора ми е 22 инча

• Администратор

проблем с бомба.бг като влезнах да си избирам отдолу нямаше синята чертичка която я мърдам наляво и на дясно за да видя целия ред, вследствие на липсата не успявам да видя продуктите които стоят в дясно а ако натисна контрол+ - стават толкова малки че и с очила нищо не виждам а монитора ми е 22 инча

Здравейте

Може ли да прикачите някакви картинки с проблема, тъй като не се разбира много относно "синята чертичка която я мърдам наляво и на дясно",

Поздрави

Здравейте

Може ли да прикачите някакви картинки с проблема, тъй като не се разбира много относно "синята чертичка която я мърдам наляво и на дясно",

Поздрави

Публикувано изображение

за синята линийка дето съм сложил стрелкичката на мишката става въпрос че липсва

• Администратор

Публикувано изображение

за синята линийка дето съм сложил стрелкичката на мишката става въпрос че липсва

Здравейте,

Моля прикачете снимка на проблема а не на "синята линийка".

Поздрави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.