Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Аз. Също имах проблем със сертификата на сайта и не ме пускаше с андроид съм, но след като исчистих историята на браузъра и влязох успешно

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

А, то аз нищо не съм чистил и няма проблем с влизането, дори се показаха картинките на ревютата на миниатюрите в индекса.

Проблема е във вашите машини. Форума както и сайта се отварят без проблем. Чистете бисквити, истории, пробвайте с други браузери... :)

Пропуснах даспомена след като исчистих ист. На хром влиза преди това пробвах с друг браузър на. Андроид и вu влязох без проблем но не чете кирилицата явно е че е скапан а настройка на браузъра ненастроен не кирилизиран браузър исключвам проблема да е във форума

Имам проблем с форума, значи близо 2 дни не мога да влезна в форума през таблета, всеки път ми изписва едно и също. Пробвах с различни браузъри, но всеки път едно и също.

Публикувано изображение

да ми се каже нещо по въпроса с сайта и мозила, изтекъл протокол

http://prikachi.com/images/228/7462228k.png

сега съм с експлорер

рефреш, изтриване на кеш, рестартиране на броузер

Абсолютно същия проблем е и моя!

По принцип винаги ползвам ATF Cleaner + CCleaner ,а настройките на Firefox , винаги са да не ми помнят историята ,нито отметките,така че пак не виждам разрешение на въпроса! Публикувано изображение

В момента пиша от Убунту Live CD/DVD и проблемът е същия!

П.П.

Сега го стартирах с XP-то,но не съм чистил нищо!

Сега виждам,че има един по малък проблем (но не ми пречи за момента) - едно триъгълниче с удивителен във Firefox-а и като кликна на него пише следното :

"Сайтът не предоставя информация за себе си.

Връзката с този уебсайт,не е напълно безопасна,защото съдържа нешифровани елементи (като изображения)."

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Абсолютно същия проблем е и моя!

По принцип винаги ползвам ATF Cleaner + CCleaner ,а настройките на Firefox , винаги са да не ми помнят историята ,нито отметките,така че пак не виждам разрешение на въпроса! Публикувано изображение

В момента пиша от Убунту Live CD/DVD и проблемът е същия!

П.П.

Сега го стартирах с XP-то,но не съм чистил нищо!

Сега виждам,че има един по малък проблем (но не ми пречи за момента) - едно триъгълниче с удивителен във Firefox-а и като кликна на него пише следното :

"Сайтът не предоставя информация за себе си.

Връзката с този уебсайт,не е напълно безопасна,защото съдържа нешифровани елементи (като изображения)."

Мисля това го споменах по-горе. И двата елемента не са толкова тежки за да се вдига тревога

По моя проблем, някой ще помогне ли?

Опитай: https://www.kaldata.com

аз не трия кеша, направо преинсталирам мозилата

Да... и запазваш профилите и цяла камара смет на  C:Documents and SettingsuserLocal SettingsApplication DataMozilla

Тази машина кога последно е ъдейтвана?

Снощи, получих един ъпгрейд. Проблема още си стой?

Опитай да достъпиш без SSL

Все едно ми говориш на китайски. Как да достъпя без SSL?

Проверете дали все пак няма ъпдейт за хром

Капитане , актуализация за хром не съм получавал от 1 седмица. Проверих в магазина на "google play" , няма никаква актуализация за хром до този момент.

Капитане , актуализация за хром не съм получавал от 1 седмица. Проверих в магазина на "google play" , няма никаква актуализация за хром до този момент.

Това го показва (грешката) през WiFi или 3G?

Аз нямам проблем със kaldata.com през Google Chrome от Android :) Сайта си зарежда напълно нормално та дори и TapTalk не ми прави проблеми. Не знам каква може да е причината на @Малкия стар войник, таблетчетата са ни почти еднакви моя е Asus fonepad 7 HD ME175CG със Android 4.4.2 опитай със стоковия браузър или пък влез като инкогнито :) 

Защо още не мога да вляза във https://reviews.kaldata.com/ ? 

Е не баш всичко и навсякъде ... Надявам се скоро да бъде оправено, че искам да прочета ревюто на 4K-монитора Asus PB287Q Публикувано изображение 

Публикувано изображение

Здравейте.По моему това е някакъв проблем затова въпроса ми е в тази тема (извинявам се ако не е за тук).А въпроса ми е...Какво прави този самолет в моя пост, след като това не е моя снимка и аз не съм я публикувал, нито съм си редактирал поста.Откъде на мястото на снимката ми се взе този самолет?

Става въпрос за пост 97 от тази тема!

Ако някой има някакво обяснение моля да сподели.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.