Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Стана!..  ей, мерси ти..  Публикувано изображение

обаче още ме човърка  защо не  може  по стандартния начин ..

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Не знам дали сте го обсъждали, но когато изпозлвам черната тема на сайта, коментарите (под новините) от фейсбук потребители не се виждат, защото са с черни букви.

Редактирано от RJ45 (преглед на промените)

Седнал да ми обяснява за паролите дет пет пари не давам.Аз знам какво си казал ама кат те ядосам се чужди лафове ползваш.

Кой та натиска та звъниш ще викаш на некой друг.Ясно.

Седнал да ми обяснява за паролите дет пет пари не давам.Аз знам какво си казал ама кат те ядосам се чужди лафове ползваш.Кой та натиска та звъниш ще викаш на некой друг.Ясно.

Иване, май обърка темата [emoji2]

добре е, че имаме хора, които да ни забавляват Публикувано изображение))

Ти досега що не ма цапардоса с бан се чудя.Забавен ама не щеш да одиме на мач.Публикувано изображение Ако ти забраняват кажи си.

• Администратор

Седнал да ми обяснява за паролите дет пет пари не давам.Аз знам какво си казал ама кат те ядосам се чужди лафове ползваш.

Кой та натиска та звъниш ще викаш на некой друг.Ясно.

Отговор в цитати:

Те уж бяха хеширани паролите а май ги имаш в чист вид.Публикувано изображение

Отговор на въпроса

Къде точно споменавам, че можем да кажем каква е паролата на някой? Паролите са хеширани и никой дори и администратор не може да ги види. Можем единствено да ги променяме. Не виждам какъв ти е проблемът на теб и кой те натиска, че звъниш?

Вие питате за това съм "седнал да ви обяснявам" да бяхте казали по-рано, че просто пишете глупости и не искате да ви обясняват. Някои хора в този форум биха предизвикали сериозен интерес за съвременните психиатри, но са съжаление ние сме просто екип програмисти и журналисти и ни е трудно да преценим, когато някой ни пита нещо дали наистина иска да "седнем да му обясняваме" А от скромния ми опит с тези хора сме разбрали, че каквото и да направим то неминуемо няма да им хареса, за това и преди много години сме спрели да се опитваме да се харесаме на абсолютно всички. 

Поздрави и усмивки.

Ами скромен опит, а. Това е майтап, като се има предвид, че ще изнасяш лекции другия месец. :)

Ти досега що не ма цапардоса с бан се чудя.Забавен ама не щеш да одиме на мач.Публикувано изображение Ако ти забраняват кажи си.

Изрично е забранено на който и да било от екипа, да те банва. Такова шоу не се изпуска. ;) 

Малък проблем за потребителите на Mozilla Firefox в началната страница-Опции-Изберете цвят:
цък

Вчера попаднах на проблем с отварянето на новини препратени от приятел!

Проблемът се изразяваше в това,че не можех да кликна върху изпратените новини,та се наложи да пиша заглавията и на двете новини поотделно в гугъл и така успях да ги видя!

Явно url адресите не са били точни,защото не бяха - - - > подчертани < - - - и нямаше как да се кликне! ;)

Та хайде да го направя проблема общодостъпен:всеки който ползва Файърфокс е уязвим на  XSS атака през главната страница на Калдата:
Публикувано изображение

Публикувано изображение

Този пост, както и ред други постове към момента на създаване, бяха оформени в стихотворна форма. Сега вече се виждат по различен от оригиналното оформление начин. Най-често със слети редове или като текст заграден с различни BB кодове (най-често с кода). Наблюдавам симптомите на Windows 7 с FireFox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, а също така и на Android 4.0.3 FireFox, Opera и Stock браузъри. Ще се радваме, ако този проблем бъде премахнат.

Предварително благодаря,

darkterminal

Не мога да разбера проблема при мен ли е или не е, но не мога да се логна в чат сесията на сайта. Изписва ми "Моля изчакайте, зарежда се чат стаята" и до там. Нито мога да видя дискусията която се води, нито нищо. Скоро не съм влизал в чата, но преди този проблем го нямаше (допреди няколко месеца поне). Рефрешвам страницата - ефект няма. Ето снимка да видите:

http://prikachi.com/images/571/7569571z.png

ПС: Браузърът e Firefox 31.0, ОС  - Ubuntu 14.04.

Благодаря предварително !

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Този пост, както и ред други постове към момента на създаване, бяха оформени в стихотворна форма. Сега вече се виждат по различен от оригиналното оформление начин. Най-често със слети редове или като текст заграден с различни BB кодове (най-често с кода). Наблюдавам симптомите на Windows 7 с FireFox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, а също така и на Android 4.0.3 FireFox, Opera и Stock браузъри. Ще се радваме, ако този проблем бъде премахнат.

Предварително благодаря,

darkterminal

И на повечето от моите постове е така!

Моля екипа на форума да оправи проблема!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Ще се показват и други проблеми с най-новите версии на браузерите, заради промените свързани с криптирането. Ще се чистят лека полека :)

Ще се показват и други проблеми с най-новите версии на браузерите, заради промените свързани с криптирането. Ще се чистят лека полека :)

Тц. Липсват тагове в HTML-а. :P

Тц. Липсват тагове в HTML-а. :P

Те не са зачезнали някъде. Затриват се при процеса на обработка  криптиране/декриптиране и съответно остатъците не са годни за действие в браузера

Ха, "По принцип Google е трябвало да плати един милиард долара за покупката на Twitch, докато Amazon в крайна сметка го направи за 970 милиона в кеш" но новината където се съобщава, че Amazon са купили Twitch (го направи за) ми излиза това : 6e1821e1adc77c6d.png

Същото е и при мен!

Forbidden
You don't have permission to access /Сделката между Google и Twitch Ñе е провалила, защото двете компании Ñа Ñе притеÑнÑвали от това, че американÑките влаÑти могат да Ñ Ñпрат заради потенциален монопол. Това твърди ÑпиÑание Forbes, което Ñе позовава на източници, запознати Ñ Ð¿Ð¾Ð»Ð¸Ñ‚Ð¸ÐºÐ°Ñ‚Ð° на Google. Преговорите Ñа били в напреднал етап и Ñделката Ñе е ÑмÑтала за Ñигурна, но в един момент вм диÑкуÑиÑта е възниклан въпроÑÑŠÑ‚ какво ще Ñе Ñлучи, ако Ñ‚Ñ Ð±ÑŠÐ´Ðµ забранена от американÑките регулатори. Google вече притежава YouTube, който е най-големиÑÑ‚ Ñайт за видео Ñтрийминг в Ñвета и конкурент на Twitch що Ñе отнаÑÑ Ð´Ð¾ геймърÑко Ñъдържание. Възможно е това да предизвиква Ð¾Ð±Ð²Ð¸Ð½ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð² образуването на монопол и Ñъответно влаÑтите да Ñе намеÑÑÑ‚ и да Ñпрат Ñделката. Един от ключовите въпроÑи, по които Google и Twitch не Ñа уÑпели да Ñе ÑпоразумеÑÑ‚ е размерът на Ñумата, коÑто Twitch ще трÑбва да плати, ако Ñделката не Ñе ÑÑŠÑтои. Подобна такÑа - Ñ‚.нар. breakup fee - Ñе дължи като обезщетение на закупуващата ÐºÐ¾Ð¼Ð¿Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð² Ñлучай, че Ñделката не Ñе получи, защото например закупуваната ÐºÐ¾Ð¼Ð¿Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð¿Ñ€Ð¸ÐµÐ¼Ðµ друго по-добро предложение или Ñе намеÑи външен фактор. По принцип Google е трÑбвало да плати един милиард долара за покупката на Twitch, докато Amazon в крайна Ñметка го направи за 970 милиона в кеш. on this server.

Те не са зачезнали някъде. Затриват се при процеса на обработка  криптиране/декриптиране и съответно остатъците не са годни за действие в браузера

Това е бъг, който е някъде във форумната система, а и WYSIWYG редакторът не за първи път прави мизерии.

Това е бъг, който е някъде във форумната система, а и WYSIWYG редакторът не за първи път прави мизерии.

И аз съм на същото мнение!

Още един проблем този път в ЛС. Страница 4 от 3 :) c3068f2cb8da1772.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.