Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

голямо извинение че се намесвам в темата :wink12:

щом спират подръжката на флаша - дайте идеи за друг безплатен плеар за мозилата  ?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

E как ще го спрат има много сайтове в които не може да се влиза без него.Примерно Бет365 как ще се влиза там?

Имам страшно досаден проблем с мозила ФФ.Изразява се в това,че имам няколко акаунта в гугъл ,но един ми е основен,който винаги ми се зарежда по дефолт във всички машини и всички браузери.Обаче нещо е станало с мозилката на лаптопа и каквото и да правя винаги като я пускам се зарежда един и същ друг профил,който не ми е основния.Пробвах да изляза от профила,после при логването давам "премахване" и се логвам с дефолтния,но като изключа браузера и пак го пусна ,се логва пак онзи не основния профил.Трих кукита ,сейвнати пароли,но пак същото...
Как да си избера с кой профил да се логва автоматично при старт и да е дефолтен?

• 2 седмици по-късно...

добър вечер, могат ли да се разменят лентите на версия 43

:rolleyes:

не ми е комфортно така и туй то, искам си ги обратно както си бяха със старата 17

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, от вчера ми дава този проблем и какво ли не опитах. Default профила ми е по важния.

Problem s Mozila.png

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Първо да кажа, че нищо не разбирам от компютри...

Имам проблем с възстановяването на предишната сесия при Мозила Файърфокс.

В менюто "История" опциите "Възстановяване на предишната сесия", "Последно затворени подпрозорци" и "Последно затворени прозорци" не бяха активни...

Рестартирах и нищо не става...май не трябваше да рестартирам...Има ли начин да си върна нещата, много са ми важни...
Моля за помощ!
Благодаря Ви!

преди 1 час, Radinnna написа:

Здравейте!

Първо да кажа, че нищо не разбирам от компютри...

Имам проблем с възстановяването на предишната сесия при Мозила Файърфокс.

В менюто "История" опциите "Възстановяване на предишната сесия", "Последно затворени подпрозорци" и "Последно затворени прозорци" не бяха активни...

Рестартирах и нищо не става...май не трябваше да рестартирам...Има ли начин да си върна нещата, много са ми важни...
Моля за помощ!
Благодаря Ви!

при отворен Firefox натисни едновременно crtl+h и вдясно трябва да се появи историята,разбира се,ако в настройките е чекнато да се помни историята.

Много благодаря, но историята ми е изтрита...пази се само от днес от последните часове...

Затваряш Firefox. Натискаш Winkey+E  и в адресната лента поставяш следния текст:
%AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles и натискаш Enter. Ще видиш папка с име завършващо на .default. влизаш в нея. В поето за търсене написваш sessionstore.js. Осветяваш с курсора файла и натискаш F2. Преименуваш го на sessionstore_old.js и натискаш Enter . Сега в полето за търсене въвеждаш sessionstore.bak и избираш този с последна дата sessionstore.bak-datetime.  Осветяваш с курсора файла и натискаш F2. Преименуваш го на sessionstore.js и натискаш Enter 
Стартираш firefox.

Извади ли си сесиите? Ползвай или запазване на отметки или Read it later  за запазване на интересните неща. Ползването на постоянно отворени N раздела и постоянното им възстановяване при следващо стартиране на браузъра е меко казано глупав метод.

преди 2 часа, Николай Гергишанов написа:

Исках да инсталирам Мозилата и ето какво стана :

Домашен или служебен компютър? Компютърът включен ли е в домейн?

Въпрос какво да направя, за да не ми се отваря на всеки сайт прозорецът с добавяне на изключения???
Защо не ми е инсталира нито една от добавките към Mozilla Firefox. Когато натисна инсталирай и ми казва "Грешка при инсталиране".
Тези два проблема ми излизат само на Firefox.
С други браузъри нямам такива проблеми, но тъй като ползвам браузъраза някои специализирани сайтове, които работят само със firefox нямам избор. Преинсталирах Mozzilata, но ефект нулев.

Грешка 2.jpg

Грешка.jpg

електронно банкиране на ОББ, сайтът на агенция по геодезия и кадастър е със сертификати които са ми инсталирани на него браузър и с другите срещам проблеми има и др. на Търговския регитър и т.н.

Проблемите си стоят и след деинсталацията на Firefox и отново инсталирането му чрез горната програма.

Редактирано от gamena (преглед на промените)

Това, че си инсталирал сертификатите на firefox, не значи, че не могат да се инсталират на друг браузър и да се отварят специалните (а те не са такива, просто ползват  по-сигурния  https протокол) сайтове.
Проблемът най-вероятно е в защитния ти софтуер, който "слуша" https.

преди 11 часа, gamena написа:

Въпрос какво да направя, за да не ми се отваря на всеки сайт прозорецът с добавяне на изключения???
Защо не ми е инсталира нито една от добавките към Mozilla Firefox. Когато натисна инсталирай и ми казва "Грешка при инсталиране".
Тези два проблема ми излизат само на Firefox.
С други браузъри нямам такива проблеми, но тъй като ползвам браузъраза някои специализирани сайтове, които работят само със firefox нямам избор. Преинсталирах Mozzilata, но ефект нулев.

Сверени ли са ти датата и часа на компютъра? След като си деинсталирал firefox изтрил ли си ръчно папка C:\Program Files\Mozilla Firefox (или C:\Program Files(х86)\Mozilla Firefox)?

Изпробвай и тези стъпки :

1. Open your profile folder:

Click the menu button New Fx Menu , click help Help-29 and select Troubleshooting Information. The Troubleshooting Information tab will open.

2. Under the Application Basics section, click on Show Folder. A window with your profile files will open

3. Click the menu button New Fx Menu and then click Exit Close 29 .

4. Click on the file named cert8.db.

5. Press Delete.

6. Restart Firefox.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.