Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

на 19.12.2015 г. at 15:21, Stoichev написа:

Каква е разлика в 64 битовата версия на мозила?

Разликата е толкова,колкото е и когато си инсталираш 32 битова ОС,или 64 битова ОС! ;)

Това е! Просто си избираш 32,или 64 битова версия на Mozilla Firefox според това колко битова ти е ОС! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 364,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

Със тази версия на Мозила съм,но когато се опитам да инсталирам добавката на Авира не се получава.Как може да се оправи това.

95fdf0efe25911e7.jpg

1cb1b9840a90e752.jpg

aten,свали файлчето на добавката с десен бутон на add to firefox и после инструменти-добавки-зъбното колело(:-)-инсталиране на добавка от файл-намери сваленото файлче.

може също до изключиш проверката на добавките(май не е много препоръчително) като напишеш about;config в адрес бара,enter,намери xpinstall.signatures.required и му задай стойност false.

Мерси много,стана.

Имам един проблем с тази добавка. След като инсталирах новата версия на Мозила и добавката спря да работи. Пробвах на ново да я инсталирам и винаги излиза това..

Untitled.png

преди 20 минути, The_Devil написа:

Имам един проблем с тази добавка. След като инсталирах новата версия на Мозила и добавката спря да работи. Пробвах на ново да я инсталирам и винаги излиза това..

Доколкото разбирам,тази добавка е премахната от администрацията на Мозила..а Есет блокира опасна връзка...

преди 45 минути, The_Devil написа:

Untitled.png

може да изключиш проверката на добавките(май не е много препоръчително) като напишеш about;config в адрес бара,enter,намери xpinstall.signatures.required и му задай стойност false.

като разрешиш там на съобщението добавката се инсталира.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Здравейте. Дали има някаква опция в about config, която да ми изключи изкачащия прозорец при отваряне на снимки във фейсбук? По бавно става зареждането с това изкачане и взе да ме дразни. Имам предвид да е като на втората снимка.

ПП - Снимките са произволни избрани от фейсбук за целта на въпроса ми. Да не се считат за реклама.

Заснемане.PNG

Заснемане2.PNG

Редактирано от oziris811 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Има ли как да се настрои клавиш от клавиатурата, който да минимизира или затваря браузера?

преди 9 часа, trifon81 написа:

Здравейте. Има ли как да се настрои клавиш от клавиатурата, който да минимизира или затваря браузера?

затваряне alt+f4

минимизиране alt+space+n

преди 1 час, emil644466 написа:

затваряне alt+f4

минимизиране alt+space+n

Благодаря! Но дали не може да се прави само един бутон да минимизира? Търся опция за бързо скриване при нужда.

http://www.7is7.com/software/firefox/shortcuts.html

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

някой знае ли на какво се дължи това натоварване на mozilla,което го наблюдавам от скоро и как да го оправя

123.jpg

не съм с нова версия,версия - 40.0.3 ,пробвах с по нова версия 42.0 мисля че беше но нямаше голямо подобрение,проблема е от сравнително скоро,не мисля че е от рамта.

на 15.01.2016 г. at 12:39, trifon81 написа:

Бутон от клавиатурата ми трябва. Но явно няма как. Благодаря за предложенията на всички!

Има бутон от клавиатурата,всъщност са два Win + D!

Успех! ;)

Лисицата, и стана нещо и не мога да се оправя, няма връзка с интернет, и не намира сайтовете. С сайта си се звързва,с Майкрософт се свързва, но никъде другаде не ще, два пъти преинсталирах , същата работа, с Операта и Яндекса нямам проблеми, но имат мн реклами и се дразня от тях.

преди 4 часа, balki65 написа:

Лисицата, и стана нещо и не мога да се оправя, няма връзка с интернет, и не намира сайтовете. С сайта си се звързва,с Майкрософт се свързва, но никъде другаде не ще, два пъти преинсталирах , същата работа, с Операта и Яндекса нямам проблеми, но имат мн реклами и се дразня от тях.

след деинсталация изтриваш ли папката с профила ти ?

пробвай последната версия.

преди 3 часа, emil644466 написа:

Със последната версия съм

Здравейте! От скоро реших да мина от Хром на Лисицата, всичко работи много хубаво с изключението, че примерно като използвам snip или print screen, с Хром мога директно да го сложа в чат във Фейсбук или имейл. Опитах се да намеря подобна добавка, но не успях. Някой, ако може да ми помогне, като се избегне запазването на файл и изпращането след това..

преди 7 часа, emil644466 написа:

стартирай друг профил - run->firefox.exe -p да видим.

или освежаване - помощ-информация за ....-летящ старт за Firefox.

Ще те помоля, да обесниш, като на индиянец.

преди 20 часа, emil644466 написа:

Не, с Uninstal Tool,деинсталирам,тя трие всичко

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.