Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Момчета, как стои въпроса с 64 битовата Мотцила?

Като се свали от официалния сайт, инсталаторът сам ли идентифицира коя битова Мотцила да инсталира, като детектва ОС-ма, или 64 битовата Мотцила трябва отделно да се свали?

Питам защото ОС - ма ми е 64 битова, а деинсталаторът Geek ми показва, че Мотцилата е х86.

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 364,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

Mozilla няма 64 битова версия още. Само нейните разновидности WaterFox, CyberFox, PaleMoon и прочие проекти имат x64. Те са базирани на Mozilla, но не са от разработчиците на Mozilla.

Здравейте! Имам един малък проблем с добавката Video DownloadHelper По незнайни причини се инсталира на украински език. Не че не мога да я ползвам така, но ме дразни някак си. В настройките не откривам опцията за смяна на езика. Деинсталирах я и отново я инсталирах, но пак е на украински. ОС е ХР на български, както и самата музила е на български.

Редактирано от еди (преглед на промените)

еди,денсталирай я пак,стартирай Лиско с изключени добавки и инсталирай добавката.

пробвай инсталиране на нов профил->run->firefox.exe -p

еди,денсталирай я пак,стартирай Лиско с изключени добавки и инсталирай добавката.

пробвай инсталиране на нов профил->run->firefox.exe

Благодаря, но за сега няма успех. Продължава да е на украински. :huh:

Остави съобщение за проблема в страницата на добавката.

По-добре съобщението да се остави направо тук.

Това е главния портал на разработчика за съпорт. Отделно могат да се тестват и последните алфи/бети, но не са цифрово подписани още (което може да се окаже проблем, защото след версия 41 на мозила, която още е бета, тя блокира добавките, които не са подписани и за да се позволи използването им трябва да се едитне в about:config xpinstall.signatures.required на false).

Авторите са печени и бързо отговарят.

А иначе ето какво пише във FAQ за езика.

How to get Video DownloadHelper in a specific language ?

If the add-on user interface appears in English and not in your browser's language, this means Video DownloadHelper does not have (yet) this locale. You can contribute by providing your translation using Babelzilla.

Може би просто не поддържа български и е избрала най-близкия език до региона (в твоя случай руски/украински) На мен ОС и браузъра са ми на английски и нямам проблеми.

Привет,

Въпросът ми към знаещите колеги изглежда елементарен, но аз не се майтапя и бих бил благодарен за очаквания съвет. Одеве ръчках в Мозилата нещо по букмарковете. После видях, че над адрес бара някак са се появили безполезни за мен украшения - File, Edit, View, History и т.н. - които намаляват бездруго ниската височина на прозореца. Как да ги отстраня оттам?

Благодаря предварително.

Щракни с десен бутон по тази лента и махни отметката Menu bar

А, ся ш трее и да черпя - 50 лазарника за момче... :) Жив и здрав!

Аз дори съм нагазил в 52-рата.

Моля също за акъл по следния казус: Мозилата ми излиза с празно сиво поле под адрес бара, което е ненужно високо - около 10 мм. Дали и как бих могъл да намаля това безполезно пространство?

Редактирано от animalprograms (преглед на промените)

Аз дори съм нагазил в 52-рата.

Моля също за акъл по следния казус: Мозилата ми излиза с празно сиво поле под адрес бара, което е ненужно високо - около 10 мм. Дали и как бих могъл да намаля това безполезно пространство?

не е лошо да дадеш снимка,това поле ни ти ли е лентата с отметките?

Щракни едно фото на ситуацията. Като щракнеш по него с десенн бутон какво меню се появява?

Десният бутон показва New Bookmark, New Folder, New Separator. Май това поле съществува непоклатимо и не поради моя грешка.

Покрай другото, преместих успешно таскбара отстрани и така освободих 17-18 мм надолу. Ич да не е...

Това ти е лентата с отметките (Bookmark bar) и можеш да я скриеш пак от там, където скри лентата с менютата.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Здрасти имам 1 проблем с мозиила не мога да гледам Хд клипове . Само на 360п мога.

предполагам става въпрос за html5 плеъра - напиши about:config ,намери media.mediasource.webm.enabled и промени стойността й на true.

Според вас нормално ли е да ми бави мозилата, ако съм отворил над 6 подпрозореца. При хром нямам такъв проблем. Инсталнал съм към 4-5 добавки, но все пак чак така да е :ohmy:

Никой не може да ме убеди, че му трябват едновременно повече 5 раздела(таба). Има отметки, има Read It Latter,...

Значи е съвсем нормално  да ми бави с повече подпрозорци. В повечето случаи рестартирам браузъра и по този начин не ми бави толкова, тъй като отваря подпрозорците един по един.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.