Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Извънземни напускат с голяма бързина Земята

Featured Replies

Добре де не става ясно от коя страна на земята е било.Може и над нас да е било.То всеки се позовава на някакви филмчета за доказателства , ама йок.До сега никой още не ме убедил.Има и такава идиоти дето казват ,че извънземните контактуват справителството на САШ.Защо ли ги наричат извънземни, чудно.

• Отговори 69
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Поредните "цитирани" учени.

Кои са тия учени?

Къде са тия учени?

Жалка картинка, която мога да я продължа със следното:

Ха сега де - кои учени са прави?!?!

Същите въпроси си задавам, когато чета социологическите проучвания. :shy11:

Мисля, че трябва да се публикуват в този раздел, а не в новините...

п.п. Доказателствата за съществуването на извънземни са толкова достоверни колкото и социологическите проучвания.

Отклоних се от темата, за което моля да бъда извинена.

Че какво му е необичайното ? Идват , виждат ни дереджето и си отиват . Бързо естествено.... !

Вие бихте ли си общували със стадо побеснели павиани (последна справка Северна Корея) ?!!! Че и с арсенал от ядрени оръжия за многократно  унищожение на цялата планета ! А в същото време 2/3 от населението живее в нищета !  :D

А пък това , че бързо им вървят космическите кораби - ами такива са им скоростите на придвижване. Иначе как да сколасат в Космоса..... :D

В същност клипа ми се вижда доста нескопосан монтаж . Даже и аз бих направил такъв....

Ц!. Маймуните се наричат USA и за разлика от С.Корея, които се зъбят от принуда, янките просто се нарамват с техниката и ходят да убиват където и колкото  им падне. Е не точно където им падне, а където има повечко земно масло и крек. Да има за движението на таратайките и за "оптимизиране" на въздушно-кръвната система на нарко населението им .

Същите въпроси си задавам, когато чета социологическите проучвания. :shy11:

Мисля, че трябва да се публикуват в този раздел, а не в новините...

п.п. Доказателствата за съществуването на извънземни са толкова достоверни колкото и социологическите проучвания.

Отклоних се от темата, за което моля да бъда извинена.

Не бих казал , че са недостоверни !

Според социологическите проучвания всички летящи чинии над България са......празни ! :)

На това съм склонен 100% да вярвам ! :D

"...sliderum

Ц!. Маймуните се наричат USA и за разлика от С.Корея, които се зъбят от принуда, янките просто се нарамват с техниката и ходят да убиват където и колкото  им падне. Е не точно където им падне, а където има повечко земно масло и крек. Да има за движението на таратайките и за "оптимизиране" на въздушно-кръвната система на нарко населението им ."

Е , да де ! Отнася се за цялата планета и обитаващите я като цяло - стадото побеснели за имане павиани !

....все пак да следваме темата.... :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Мойра, тук все пак е софтуерен форум. Трябва ли всяка глупост, която прочетеш някъде, да я пускаш тук като новина? Аман вече! 

Все си мислех, че съм филтрирал празнодумните раздели, да не ми се появяват изобщо. Но не, твоите бисери продължават да се промъкват ...

:vomit:

Я пак....Ама виж първо за какво е раздела от "софтуерния форум" , в който си писал "умните" си словосъчетания :)

Все едно някой да те изкара празнодумец заради това, че пускаш такава тема... в "софтуерния форум"

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

Не "напускат с голяма бързина" ами тоя не е успял да набере навреме скорост и са успели да го снимат, може би пилотска грешка или технически проблем.

Всъщност, защо всички спорите като никой си няма и да идея какво се случва ? :D

Понякога човек трябва да знае кога да спре. :)

Или пък да се усети, когато го манипулират. 

Толкова много се изриви всичко по темата за извънземните, че надали някой може да намери истината за тях. :D Преди се вълнувах от такива статии, сега вече ги смятам за напълно излишни и смешни, защото всеки, който казва нещо се смята за мнение и факт, независимо дали е вярно и правилно.

Така че всеки да си открие истината за себе си. Окончателен, недвусмислен и точен отговор за съществуването на извънземни никога няма да получим, освен ако не се появят.

Но пък това, че никой не ги е виждал до сега, а само се говори е добър довод да се смята, че не посещават Земята, ако изобщо съществуват. :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

Не "напускат с голяма бързина" ами тоя не е успял да набере навреме скорост и са успели да го снимат, може би пилотска грешка или технически проблем.

Сигурно върху него е попаднала някоя от иранските ракети и го е повредила :D

Но пък това, че никой не ги е виждал до сега, а само се говори е добър довод да се смята, че не посещават Земята, ако изобщо съществуват. :)

Там е работата, че доста хора по света твърдят, че са се срещали с извънземни, качвали са се на техните кораби и т.н.

извънземни

Там е работата, че доста хора по света твърдят, че са се срещали с извънземни, качвали са се на техните кораби и т.н.

извънземни

Говоря официално, примерно да се заснемат, да се дадат проби от изънземното, да не се крие и т.н.. :) За да бъде достоверно :)

Говоря официално, примерно да се заснемат, да се дадат проби от изънземното, да не се крие и т.н.. :) За да бъде достоверно :)

Да си видяла досега "официално" и достоверно доказателство за съществуването на бог???

Това не пречи всяка година да се харчат милиарди $ с религиозни цели.

• Автор

Не може да се заснемат, защото е строго секретно  :D  :wink12:

Да си видяла досега "официално" и достоверно доказателство за съществуването на бог???

Това не пречи всяка година да се харчат милиарди $ с религиозни цели.

Е, да бе....много ясно, че така ще кажеш. Аз много ясно съм написала за какво говоря. За Бог се е говорело още от древни, древни и незапомнени времена. А за извънземните, нло и т.н. от колко...  няколко века? 

П.п -> Всъщност има две възможности - или древните необясними обекти, светлини и т.н да са извънземни или дело на Бог.

Никой не знае.

Не може да се заснемат, защото е строго секретно  :D  :wink12:

Рано или късно истината ще излезе на яве, хаха :D

Тема за извънземни няма място тук, тъй като ако съществуват, те ще са нормални биологични същества с високи технологии, а не разни призраци, таласъми, дяволи и прочие мистични субекти на верите. Т.е. те не са за секция, в която нещата се разглеждат от паранормална и религиозна гледни точки.

А сега ми дойде на ум още нещо -> ако не могат да докажат, че е Бог, или извънземните, какво ли ще измислят, за да обяснят тези феномени?  

Тема за извънземни няма място тук, тъй като ако съществуват, те ще са нормални биологични същества с високи технологии, а не разни призраци, таласъми, дяволи и прочие мистични субекти на верите. Т.е. те не са за секция, в която нещата се разглеждат от паранормална и религиозна гледни точки.

Баш, колега! 

Като докажеш че съществуват, ще се съглася!

:D

Ти хем пишеш "ако съществуват", хем не са за тази секция! :D

Като докажеш че съществуват, ще се съглася!

:D

Ти хем пишеш "ако съществуват", хем не са за тази секция! :D

Предлагам на sliderum първо да докаже собственото си съществуване като "нормално биологично същество", в подходящия за това раздел, разбира се :ph34r:

Предлагам на sliderum първо да докаже собственото си съществуване като "нормално биологично същество", в подходящия за това раздел, разбира се :ph34r:

И в теб се съмнявам, дори и в себе си! :ph34r:

А аз предлагам да добавят Извънземни към Религия, Мистика, Езотерика ...и всички да са щастливи! :whist:

Не знам нито кой си, нито в качеството си на какъв ми правиш забележка.

Ама как да не го знаеш кой е ???

Това е момченцето, дето си няма жена и деца и живее при мама и тате в един варненски квартал.

Обича да си купува играчки служещи за снимане на цветенца и хотели, после бързо ги продава, щото ще излиза нов модел играчка, пък той като си е похарчил всичките пари за да си купи нови гуми на старата му таратайка, трябва да освободи парични средства.

На момчето му липсва чувство за хумор, страда от болезнена сериозност, та майтапите за извънземните го ядосват.

-------- ------------ ----------- ----------

Абе трябва да измисля някакъв начин да завъртиме бизнес с тия извънземни.

Те тия дали разбират от търговийка нещо ?

Нещо внос - износ на полезна енергия да захванем с тях, пък може бая парици да натрупаме.

За сега най-сигурният начин на печелене на пари от извънземните е да направи филм човек за тях.

Ходят после хора да го гледат на кино, пък и телевизиите го купуват и го пускат. 

Давайте идейки бе, не ги пазете само за себе си.

• Автор

Абе трябва да измисля някакъв начин да завъртиме бизнес с тия извънземни.

Те тия дали разбират от търговийка нещо ?

Нещо внос - износ на полезна енергия да захванем с тях, пък може бая парици да натрупаме.

За сега най-сигурният начин на печелене на пари от извънземните е да направи филм човек за тях.

Ходят после хора да го гледат на кино, пък и телевизиите го купуват и го пускат. 

Давайте идейки бе, не ги пазете само за себе си.

:lol6: Белж, успя да ме развеселиш след една сутрин, наситена с негативни емоции.

Благодаря ти! :*

Идеята ти никак не е лоша, още повече, че България бъка от извънземни - Царичина, с.Ключ и много други места, за които в момента не се сещам.

Няма да е зле да се развие туризъм, свързан с извънземните.

Говори се, че туризма свързан със созополските вампири върви добре :D

Формулировката е доста странна - не знам дали има извънземни или не, но на тая планета гравитацията работи за всички, при това без значение дали са отпътуващи (както е на клипчето), така и за пристигащи (справка кадрите от последния засега по-голям метеорит, цопнал в Русия неотдавна). С малка скорост, бавно и тържествено, дори с фанфари, родната ни планета не може да бъде напусната.

Ами да, това с голямата скорост е подобно на онова, дето двама се чудели как става така, че лампите в киносалона гаснат бавно- и единия предположил, че вадят щепсела от контакта много бавно... ;):)

А аз предлагам да добавят Извънземни към Религия, Мистика, Езотерика ...и всички да са щастливи! :whist:

Няма как, извънземните и монотеистичните религии са като вода и масло - няма смисъл да цитирам какво казват за тях равините и отците. Макар че днес направих една находка в evrey.com и задължително трябва да я покажа на Валкирия.

Май открих защо някои така недолюбват еврейския народ.

Въпрос:

„Я не могу понять, где родина еврейского народа. И я все больше прихожу к выводу, что евреи - инопланетяне. Такое может быть?”

Отговор:

„В определенном смысле Вы совершенно правы: евреи — действительно инопланетяне.”  :rolleyes:

Това не са извънземни! Това е секретен проект на Руската агенция за космически изследвания, пряк наследник на "Тарелка".

Това не са извънземни! Това е секретен проект на Руската агенция за космически изследвания, пряк наследник на "Тарелка".

Извънземни са !

От Царичина излетяха не видя ли

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.