Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

... колко пъти трябва да ти кажа, че това, дето го искаш е по-лошо в дълбочина, (ако изобщо можеш да се отървеш от плиткото си мислене) от това, което е в момента, като принцип на управление на държавата:

[*]Предлагаш вместо 240, да храним 264. Ти ли ше плащаш?

[*]Даваш ли си сметка, че с 264 "независими" тиквеника, това няма да е парламент, а един тюрлюгювеч, един миш-маш, при който парламента просто няма да работи! "В България 3-ма души правят партия, при което третия е винаги в опозиция", ти ми говориш за 264 "независими"! Пълен блокаж на парламента!

[*]Даваш ли си сметка, че във всяка Община в България, има поне по един мастит "бизнесмен", който 100% ще си купи влизането в парламента или ще изпрати свой платен представител. И това ще превърне моментално Парламента в сбирщина от 264 икономически интереса! Такъв Парламент няма да бъде нито на грам обърнат към хората, а ще обслужва (ако изобщо заработи) само олигархични и бизнес интереси!

[*]Казваш, че ще избираме и шеф на полицията, шеф на болницата, шеф на данъчното (аналогично на избора на кмет) и, че те щели да работят за хората. Ами то и кмета сега се избира от хората, ама мислиш ли, че работи за хората...щото аз не съм убеден? От друга страна- даваш ли си сметка, че за да извърши мажоритарен избор даден избирател, то той трябва да познава отделните кандидати- техните професионални качества, постижения, морал...и т.н., което е практически невъзможно. Аз лично бих се доста обременил, ако трябваше да се интересувам индивидуално- кой е кандидата за данъчен шеф, кой е за полицай, кой за лекар...и най-вероятно ще ме откаже изобщо да гласувам.

....

Много ми стана любопитно да разбера- къде е "топлото ми местенце"?

Не виждам смисъл да обеснявам, на умствено ограничен човек като теб, какво е демокрация от демос. Първото нещо което не разбираш, е че властта трябва да произлиза от народа и да работи  за народа. Във всяка община хората се познават и се знаят родовете които държат на честността,морала и най вече човечността. Въпреки,че юдеокомунистите избиха хиляди от Елита на този народ, все пак има достатъчно наследници от тези родове. 264 Народни представетили, които са родени и живеят в общината от която са избрани и пратени в парламента да защитават и отстояват интиресите на дадената община. Като не може да взема еднолично решение когато се прокарват закони. Длъжен е да ги представи на хората в общината, да ги запознае със закона и хората от общината да го оторизират как да гласува. Трябва да се отнеме възможността, да  не са дева възможност, на каквото и да е правителство или лидер да взема еднолично решения които касят всички. Всеки един проекто закон, трябва да бъде представен от народните представители избрани от всяка община, на хората по общини и те да си кажат мнението. Досещаш се,че  по този начин закон против хората,каквито са повечето закони, в България и закона за банките и ред други няма как да минат....... Намеквате ми,че ще храним повече депутати? С това показвате и доказвате собствената си простота. Но няма да храним партии, които дори не са влезли в парламента,чрез държавните субсидии? Които струват на българина  200 милиона за 4 години? Само тези пари ще бъдат достатъчни да издържаме тези народни представетели.И тогава твоят Долен Сидеров, няма да има възможност да постява подобни лумпени като теб на  хранилка да драскат глупости по форумите. Някак си пропускате много неща, които само по себе си показват и доказват, вашата зависимост и простота. Правителството което трябва да бъде избирано от този парламент,трябва да предостави законопректа на тези народни представители, те от своя страна да го предоставят на хората по общини, да  се запознаят с него, да го обсъдят и да оторизират народният представител как да гласува. Като не се дава никаква възможност да се гласува въздаржал се. Отнема се възможнста да се гласува въздаржал се. Всеки един законопроект, който вкарва правителството или даден народен представител, трябва в едномесечен срок, да бъде сведен до всички хора по общини които да го разгледат и да оторизират своят народен представител как да гласува.По този начин властта, произлиза от хората и работи за хора, а не против хората. Темата е много дълга, а вие нямате необходимият интелект, за да осмислите цялостната картина в която се намира днес България и светът. Затова сте приели да станете подлога, ехо на един доказан лъжец. Не коментирате фактите, които съм изнесал,защото нямате оправдание измествате ги в страни и умишлено се опитвате да насочите погледите в друга посока. Но както казах, нямате нужният интелект, смешен сте. Защото е явно как Долен Сидеров лъже и то не веднъж? Казвате,че всички ги знаели тези факти,тези лъжи? Тогава вие или сте луд, за да се правите,че не ги виждате, или сте подлога на хранилка, факт! Кое от двете е, вие сам изберете. Но за да се случи всичко това, е нужно нова конституция и закон за декомунизация. Защото всички, без изключения  които вие наричате елит, политици, партии , са агенти на ДС вербувани през последните 73 години. Нали твоят Долен Сидеров беше против БСП и ДПС? Искайте сега,веднага минимална пенсия 500 лв. и минимална заплата от 1000лв? 

Ето ви малко инфо да се образовате малко, от къде произлиза властта. Когато хората започнат да излизат по улиците, да протестират и в место да врякат и викат оставка на поставените кукли на конци, като Боко тиквата, палячото Плевналиев, Сатанишев..... Когато тези хора започнат да хвърлят молотовки, не по тези предатели а по техните работодатели т.е. Банките, тогава нещата ще влезнат в нормалния истински коловоз. Защото тези еврейски учреждения наречени Банки им дърпат конците на тези предатели на Българския народ. Колкото в парламента има Народни Представители, толкова и Българската Народна Банка е НАРОДНА. Защото всяко едно правителство е  обслужва еврейските интериси на Отворено Общество на евреина които замести друг един евреин Робърт Максуел.  Евреина Андей Луканов бе първият боклук които отпусна 42 милиона от държавният бюджет на тази еврейска организация, да плаща и подготвя днешните кукли на конци които ви ги представят като министри. Бойко тиквата, предостави 45 милиона от държавния бюджет на евреина Джордж Сорос, а тази еврейска организация плаща на политолози, като Андрей Райчев, разбира се женен за еврейка, евреина преподавател по история на БКП Евгени Дайнов, Социолози които да ви лъжат като Мира Янова и ред други масоно-еврейски подлоги .  Излиза,че ние им плащаме за да ни манипулират и лъжат вечно. Аз само споделям,начина по който правят това.Но това са неща,  за които и 200 години да съществуваш, няма да проумееш, защото както по-горе споменах нямате никакви  гънки 

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

А, колега - не. Не съм съгласен със "синята" кръв на наследниците на тогавашния "елит" Той и тогава(през царско) е бил толкова "елит", колкото е и днешния. Ето една интересна гледна точка, макар и от преди няколко години за "елита" сега. Е, по онова време "елита" е заслужавал точно същото заглавие:

България - страната без годен елит

Днешните наследници на "елита" от царско време, са не повече годни от родителите си. Както винаги със съвсем минимални и твърде недостатъчни изключения.

Статията показва, че когато се говори че "мат`риЯла е кофти", май всъщност това най-вече проличава доколко "елита" е имал нужните качества, че разполагайки с лостовете на законодателната и изпълнителна власт е, или не е, успял(или не е пожелал(защо?)) да го облагороди. Напротив, работи се целенасочено да се правят грамотни роби. Грамотни, щото е нужно да могат да обслужват съвременните високи технологии, в макар и малкото останали родни производства, но и пък много такива по белия свят, но роби, защото дотолкова им се внушава индивидуализма, че да не са в състояние да си дирят правата достатъчно организирано и масово и така да притесняват своите "РОБотодатели" и политиците си.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Извинявай, обаче това правителство е "назначено" от от Народното събрания, а то пък е резултат от нашият вот! така, че не виждам какъв ти е проблема към момента? правителството е на 3 дни, и някой вече иска да го сваля, щото видите ли не му харесвал резултат от изборите! Ами да бяхте гласували бе, ама 50% от вас отидоха "за гъби"! 

Такова реване, такъв гърч- до сега не е имало! Тиквата явно го боли, че има 97 индианеца, а пък е в опозиция! При нови избори ти гарантирам, че резултата 60:40 ще запази! Повечето хора НЕ искат Тиквата....разбери го! Омръзна им вече почти 8 години да го гледат- и като главен секретар, и като кмет, и като министър, и като режещ лентички селянин! Писна им! 

Под "училище" се има впредвид задължителна детска градине, бе....как не може да го проумееш! Моя син на годинка и половина тръгна на ясла! 

И за три дни сътвори пълни простотии... Аз лично исках да им дам време да видя какво ще направят, но да се възползват тихо-мълком да приемат закони, които са толкова сериозни и са такъв удар срещу обществото... И си мислеха, че ще им се размине - е това им беше според мен първият и единствен автогол, защото много скоро предполагам народа ще стане отново. Исках да им дам време, но те не искат явно.

И не говоря само за турският език, но той наистина преля чашата! Минали са едва 135 год... много бързо очакват да забравим това... Подготвят ни от години (защото първо беше новините на турски по БНТ; второ беше в учебната програма не турско робство, а турско присъствие видиш ли...). Сега и турски език в училищата, нали всеки здравомислещ осъзнава, че до 2-3 години ако това остане като закон ще бъда поискан и турски език за официален с довода, че щом има новини по БНТ на него и се изучава в училище, значи трябва да е официален - и ще имат пълното правно "право".

Просто съм потресен за какви неща спорите (пари), след като изчезваме като народосамосъзнание, бит, култура, фолклор и история... :(

Много от нас знаем пътя за спасение, проблема е че той е: тъй споменаваният Терминал 2 напоследък. И ще идваме като "чужденци" само на екскурзии, защото природата и хората тук наистина са уникални за цял свят!

Най - отговорно заявявам, че аз дете тук няма да отгледам, ако нещата продължават да са в същата тиня!

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

"...Най - отговорно заявявам, че аз дете тук няма да отгледам, ако нещата продължават да са в същата тиня!

..."

Ето това , казано простичко , ясно , достъпно и за най-елементарното мислене , се оказва недостъпно за съзнанието на управляващите ни .

Защото макар и с дипломи , си остават прости , тъпи и ограничени в ненаситния си стремеж към грабеж и разбойничество - казано с други думи диваци и варвари .

Защото , нека да цитирам : "....диваци и варвари в Българи са само фашистите ....(Г.Д. на Лайпцигския процес) ..." . Забравил е само да добави , че става дума за всички "-исти" в България....

А това е катастрофа , краят на всяка цивилизация (общност с претенции за народ и държава)....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

... колко пъти трябва да ти кажа, че това, дето го искаш е по-лошо в дълбочина, (ако изобщо можеш да се отървеш от плиткото си мислене) от това, което е в момента, като принцип на управление на държавата:

[*]Предлагаш вместо 240, да храним 264. Ти ли ше плащаш?

[*]Даваш ли си сметка, че с 264 "независими" тиквеника, това няма да е парламент, а един тюрлюгювеч, един миш-маш, при който парламента просто няма да работи! "В България 3-ма души правят партия, при което третия е винаги в опозиция", ти ми говориш за 264 "независими"! Пълен блокаж на парламента!

[*]Даваш ли си сметка, че във всяка Община в България, има поне по един мастит "бизнесмен", който 100% ще си купи влизането в парламента или ще изпрати свой платен представител. И това ще превърне моментално Парламента в сбирщина от 264 икономически интереса! Такъв Парламент няма да бъде нито на грам обърнат към хората, а ще обслужва (ако изобщо заработи) само олигархични и бизнес интереси!

[*]Казваш, че ще избираме и шеф на полицията, шеф на болницата, шеф на данъчното (аналогично на избора на кмет) и, че те щели да работят за хората. Ами то и кмета сега се избира от хората, ама мислиш ли, че работи за хората...щото аз не съм убеден? От друга страна- даваш ли си сметка, че за да извърши мажоритарен избор даден избирател, то той трябва да познава отделните кандидати- техните професионални качества, постижения, морал...и т.н., което е практически невъзможно. Аз лично бих се доста обременил, ако трябваше да се интересувам индивидуално- кой е кандидата за данъчен шеф, кой е за полицай, кой за лекар...и най-вероятно ще ме откаже изобщо да гласувам.

....

Много ми стана любопитно да разбера- къде е "топлото ми местенце"?

Я ми кажи, какво са свършили досега, тези които така настървено защитаваш? Освен, че разпродадоха България за жълти стотинки? Освен заробващите договори, които подписват? Освен крещящата несправедливост, която налагат? Освен бюрокрацията и шуробаджанащина, която се шири?И още, и още ............ Какво? Кажи едно хубаво нещо, което са направили? Едно нещо, за което да са заслужили заплатите си? По-зле от това няма накъде.

Орешарски: Ситуацията никога не е била по-зле

"Мога да твърдя аргументирано, че никога ситуацията в страната не е била по-зле, не говоря само за цифри, но и за структурните проблеми в публичния сектор и за отчаянието в хората", заяви министър-председателят Пламен Орешарски на пресконференцията след първото заседание на Министерски съвет.
Болниците са с рекордни за последните десетина години дългове, добави той. Премиерът напомни, че е поел ангажимент да уведоми обществото коректно без пропагандни елементи за фактическото състояние на държавата и подчерта: "не бих си позволявал да правя пропаганда с цифри или без цифри".

"Ако ме попитате кога ще достигнем средноевропейските доходи, срокът е доста дълъг; ако ме попитате кога ще усетим първите признаци, че ситуацията се подобрява, срокът е по-кратък", каза още Орешарски.

Той обеща планираните промени в Закона за обществените поръчки да бъдат подложени на обществена дискусия, за да може цялото общество да има една доза повече увереност, че конкурсите са истински.

Към този момент всички членове на ДКЕВР са подали оставки, някои от оставките са подадени по-рано, тази сутрин председателят Евгения Харитонова също е подала оставка, каза премиерът. "До края на работния ден ще ви уведомим за новия състав на ДКЕВР, така че да не губим време", обърна се Орешарски към медиите.

"Регулаторът трябва много бързо институционално да се стабилизира", подчерта той и добави, че няма да престава да наблюдава оперативната работа в Министерство на икономиката. "Към днешна дата мога да ви уверя, че няма да допуснем ново увеличение на цени, а дори с риск леко да избързам, много ми се иска в следващите седмици да имам и по-добри новини", заяви премиерът.

В нито едно министерство не са увеличени съветниците. По отношение на заместниците сме подхождали функционално, във всички по-големи министерства ще има по трима зам.- министри, а в другите - по двама, обясни Орешарски.

Според финансовия министър Петър Чобанов в МФ двама зам.- министри са малко. "Ще се създава една нова бизнес среда, ще престане административния натиск и ще се покаже на бизнеса, че той може отново да инвестира", обеща от своя страна министър Чобанов.

"Това лято министрите няма да излизат в отпуска. Поне по една седмица ще имат вероятно, но няма да излизат в пакет, така че Министерският съвет няма да прекъсва работа през лятото", заяви Орешарски.

Премиерът съобщи, че още следващата седмица ще има среща със синдикатите, работодателите, неправителствения сектор, за да се сформира работна група за определяне на мерки за намаляване на административната тежест. Започваме с пълна инвентаризация на съществуващите режими, за да се види кои могат да бъдат облекчени или премахнати, уточни той. Напомних на министрите да дадат подходящи предложения в ЗОП, за да направим още по-неутрална процедура и да разширим достъпа до участие в процедурите за обществените поръчки, каза още министър-председателят.

Към момента рисковете са за допълнителен дефицит в размер на 2,4% от БВП и моят съвет към министрите е да търсят възможности за оптимизация на разходите, заяви финансовият министър Петър Чобанов. "Не заварваме цветуща финансова ситуация", призна Петър Чобанов. "Оценките на приходните агенции, които почиват на обективен анализ, посочват риск от неизпълнение на приходите от малко над 1 милиарда лева, което е около 1,4% от прогнозата за БВП.

От страна на разходите съществуват доста сериозни рискове поради очакванията за възникване на доста разходи. Редица разходи са отлагани, за да бъдат извършени от следващото правителство. Общата сума за която говорим е в размер на 830 милиона лева, което е малко над 1% от БВП", обясни той.

Няма да позволя МВР да продължава да работи по досегашния начин, заяви Орешарски.

МВР показа сериозни дефекти в работата в последните 4 години и няма да се съглася да продължи да работи по този начин. Аз ще се опитам да аргументирам пред партньорите ни, че МВР трябва да работи в интерес на хората, а за тази цел са необходими промени, които в момента извършваме. Опитът за натрапване на идеализирани стари структури, които всички се убедихме, че дават дефекти, не е за насърчаване, заяви Орешарски.

По отношение на областните управители, ще съгласувам всички областни управители с парламентарните сили, подкрепящи кабинета. Аз лично нямам толкова широк кръг познати, за да бъдат изцяло мои предложения, съобщи премиерът и каза, че зам.-министрите също ще бъдат съгласувани с парламентарните сили.

За тях обаче има повече кандидати, отколкото са бройките и трябва да се преценят професионалните качества на всеки един от тях с ресорите, за които ще отговарят. "При зам.-министрите ще следваме логиката за съставяне на кабинета, ще има на първо място професионалисти в една сфера", обясни Орешарски.

Финансовият министър Петър Чобанов призна, че с него не е обсъждано името на Момчил Андреев. Премиерът съобщи, че ще се направи ново Министерство на инвестиционното планиране, но щатът му ще е за сметка на щата на други министерства.

"По отношение на шистовия газ, в програмните документи не е записано, а ние сме програмно правителство, разбира се, животът е динамичен и когато е необходимо, ще включваме и други приоритети или ще видоизменяме някои. Шистов газ не присъства в приоритетите ни и няма да бъдат предприемани действия. Знаем реакцията на обществото", призна Орешарски.

"По отношение на протестите, мога да изразя разочарование, че протестите бяха на втория ден, вероятно това е един от рекордите. Давам си сметка, че ние нямаме 100 дни и не само, че нямаме 100 дни, а българските граждани очакват с напрежение първите действия на кабинета, но мисля, че имахме право на толеранс поне на една седмица", заяви още премиерът. "Аз и министрите ще работим за интересите на хората и много се надявам и привържениците на партии, които сега са опозиция и които протестират на втория ден от формирането на кабинета да се убедят, че работим и в техен интерес", добави той.

По отношение на външната политика на страната по време на неговия мандат Орешарски обеща пълна приемственост
и добросъседски отношения с нашите съседи.

Финансовият министър Петър Чобанов пое ангажимент, че няма да се стигне до дефицит от 4% и ще спазват всички правила. Ще се работи обаче за премахване на паразитни и излишно раздути разходи на министерствата.

vesti.bg

"Това лято министрите няма да излизат в отпуска. Поне по една седмица ще имат вероятно, но няма да излизат в пакет, така че Министерският съвет няма да прекъсва работа през лятото", заяви Орешарски.

Луд умора няма............Аз поне не съм видял крадец да почива...............Бързат завалийте да краднат ако успеят,понеже знаят,че повече от 3м. няма да са власт.........Но май грешни ще излязат сметките сега не е 2008г. икономиката не е във подем...........ЗИП турски език,е тука прекалиха със подигравката............................

Извинявай, обаче това правителство е "назначено" от от Народното събрания, а то пък е резултат от нашият вот! така, че не виждам какъв ти е проблема към момента? правителството е на 3 дни, и някой вече иска да го сваля, щото видите ли не му харесвал резултат от изборите! Ами да бяхте гласували бе, ама 50% от вас отидоха "за гъби"! 

Такова реване, такъв гърч- до сега не е имало! Тиквата явно го боли, че има 97 индианеца, а пък е в опозиция! При нови избори ти гарантирам, че резултата 60:40 ще запази! Повечето хора НЕ искат Тиквата....разбери го! Омръзна им вече почти 8 години да го гледат- и като главен секретар, и като кмет, и като министър, и като режещ лентички селянин! Писна им! 

Извинявай, но на платени партийни драскачи не смятам да отговарям повече.

Ето за нечервените кратуни и номенклатурчици да се запознаят, ако все още не знаят какви боклуци ни докараха комунягите и натресоха на Орешарски. Почти сигурен съм, без неговото желание.

http://www.svobodata.com/page.php?pid=11528&rid=154

По мое мнение това правителство ще краде повече и от рекетьорите на ГЕРБ, така че жална майка на овчия народ, който ще ги търпи на власт. Аз се замислям дали да не поемаме на Запад. Заобиколени сме от лумпени атакисти (подлоги на ДПС, каквито винаги съм знаел че са) и червени подлоги. Нормалните и грамотните хора в държавата, за съжаление, са шепа и са 5-10 %.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Дълго пазеният в тайна втори вицепремиер в правителството на Пламен Орешарски е шефът на Дойче банк за България Борислав Иванов.

Според в.Труд той ще отговаря за привличането на инвестиции. Официалното му обявяване се бави, защото Иванов има двойно гражданство - българско и германско. За да отговори за изискването в конституцията, той трябва се откаже от немския си паспорт. Според чл. 110 от основния ни закон министри могат да бъдат само български граждани.

"Процедурата за отказване от гражданството е вече задействана, но може да отнеме повече от месец", обясниха запознати. Възможно е, ако се забави прекалено много, номинацията на Иванов да бъде оттеглена и за втори вицепремиер да бъде избран друг. Орешарски познава Иванов от 2006 г., когато сегашният премиер беше финансов министър в кабинета "Станишев".

Що за глупост, след като Министерския съвет реши да има само един вицепремиер!?

Редактирано от agr (преглед на промените)

Номера сега ще е да се внуши,че България ще загуби повече,ако не се построи отколкото,ако се построи...............12млрд + за паметник за мен са неоправдан разход............3-4 блок във  "Козлодуй" защо продължават да събират прах..........

Редактирано от NLSoldier (преглед на промените)

На 7 юни, петък, 42-то Народно събрание прие на второ четене първия си закон – законопроекта за изменение и допълнение в Закона за Държавна агенция сигурност (ЗИД на ЗДАНС). Със законопроекта се осъществява преместване на функциите на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) към ДАНС.  Законопроектът беше приет без абсолютно никакво обсъждане. Следва да се припомни, че този парламент бе избран след предсрочни избори през месец май, предизвикани от протести на гражданите. Основните искания на протестите през февруари – март бяха за по-голяма прозрачност и обществено участие в процесите на вземане на решения. Именно избраният след граждански протести парламент прие без обществено обсъждане първия си законопроект, което няма как да се определи, освен като апотеоз на арогантността. Важно е да се подчертае, че съгласно чл.26 от Закона за нормативните актове (ЗНА), всеки проект за нормативен акт, дори да е наредба на министерство, а не закон, трябва да бъде оповестен заедно с мотивите си в интернет страницата на съответната институция. След това трябва да бъде задължително организирано обществено обсъждане в рамките на най-малко 14 дни. Всеки законопроект трябва да е придружен с мотиви или доклад, които да съдържат и оценка на въздействието, в това число анализ на ползите и разходите – чл.28 от ЗНА.

Защо бързат толкова да приемат този закон

ГДБОП не оххранява полатици а ДАНС охранява политици следователно да пренасочат още сили да ги охраняват от народната любов

другото което се сещам като се ликвидира ГДБОП остава с по малък контрол организираната престъпност защото ДАНС не се занимава с тях по правелник

ако се мисли в тази насока по лесно става вноса на нискокачествени стоки - ииии ................ неискам да мисля повече щото ще се сетя за мн. неща които е по добре да незнам

ДАНС не охранява политици. Охраната на политиците се осигурява от НСО /Национална служба за охрана/.

То е хубаво ,че назначава зам.министри ,но трябва и за парламента да назначи някой който, да дава хаповете на някои болни, че заприлича на селска кръчма.И от  политика най разбират бакшишите и бръснарите ,ако не вярвате пробвайте.

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1100690

Само две неща като коментар: смърт за комунистите и "прост народ - слаба държава"!

Мразя емиграцията, но с такъв народ в една държава не се издържа вече. Пак ще си траем и няма да се надигнем.

• Автор

Само две неща като коментар: смърт за комунистите и "прост народ - слаба държава"!

Мразя емиграцията, но с такъв народ в една държава не се издържа вече. Пак ще си траем и няма да се надигнем.

Аз не искам ничия смърт, нито пък мисля, че сме прост народ.

Просто някои са достатъчно хитри, за да се намърдат там, където им е изгодно, а пък други са достатъчно пресметливи, за да си затворят очите пред качествата на намърдалите се.

Разочарована съм!

Плевнелиев пропуска церемонията за Дунав мост ІІ заради Делян Пеевски

Кой е 33 годишния Делян Пеевски?

Само и единствено народа е виновен. И аз съм разочарован. Овчи народ, който се вдига само, ако му бръкнат яко в джоба, а за другите важни неща като това търпи. Ако се бунтуваме (не като мързеливите Гърци, но често) няма да си го позволяват. 

Да видим дали сме стока и можем още днес да се съберем.

https://www.facebook.com/events/475048025915600/

В нормална европейска страна се събират още на момента, ако се направи такова гигантско и престъпно назначение, ама дайте поне довчера да идем. Аз лично полудявам от яд, като научих.

• Автор

Защо точно Делян Пеевски?

Публична тайна е че нито той, нито "прочутата" му майка са уважавани от болшинството български граждани, а това може да доведе до протести, които не са желателни за никого, но явно ще са от полза за някого.

Странен избор...

Защо точно Делян Пеевски?

Публична тайна е че нито той, нито "прочутата" му майка са уважавани от болшинството български граждани, а това може да доведе до протести, които не са желателни за никого, но явно ще са от полза за някого.

Странен избор...

Има ли значение кой те мрази,и кой те обича ,когато имаш здрав гръб,с голяма чалма на главата ?

Протести ?? Никога повече хората няма да излязат ,защото загубиха вяра дори и в опълчването срещу властта.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.