Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на Вашия Linux - част 2

Featured Replies

преди 3 часа, Колчо написа:

Привет. След като си инсталирал - Сузито - можеш ли да кажеш накратко как се държи при безжична свързаност особено след разбуждане на машината.

Няма проблеми:     :)

HioaTwE.png

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 608,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Демонстрация на sos-easy-install версия 2.7 (най новата) . Променен е интерфейса на приложението  . ПС. Очаква се до няколко версии да сложи в малкия си джоб всички подобни инструменти  

• Martin Chuchukov
    Martin Chuchukov

От Ubuntu 12.04 не бях ползвал линукс. Наскоро го сложих, но не бях фен на Unity, гледам вече Gnome е преправен да изглежда по същия начин.. но аз съм фен на KDE. Реших да опитам и го сложих наскоро,

• Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:     Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Публикувани изображения

преди 2 часа, p4p написа:

Няма проблеми:     :)

HioaTwE.png

Аз нещо не мога да се преборя с самбата от плазма - и за тва съм се ориентирал към гном заради по лесния и безпроблемен монтаж на ресурсите.

• Автор

В крайна сметка, тези икони за тъмен панел ли са или за светъл? Аплета за мрежата е взет от Adwaita. Предполагам, че темата няма собствени икони за него.

Fedora 26 Gnome + Flat-Plat тема и Papirus икони. :)
// Не знам защо реално смениха yum с dnf, но аз нямам никакви проблеми. 

9160015V.png

С този Дебиан съм от близо година. Има си всичко ,удобно и практично направен с изглед на Уиндоус 7, който го имам също качен. Ползвам повече Линукс дистрибуцията ,защото е по  икономичен и по- стабилен. По нищо не се различава от 7,а за сметка на това е по-бърз и по-сигурен,има стабилна поддръжка!Много лесна и бърза адаптация от Уиндоус към Линукс!На който съм го качил /най-вече мои възрастни приятели/-никакви проблеми!

Снимка на екрана - 10.08.2017 -  7,20,00.png

Редактирано от bigiadri (преглед на промените)

преди 4 часа, bigiadri написа:

С този Дебиан съм от близо година. Има си всичко ,удобно и практично направен с изглед на Уиндоус 7, който го имам също качен. Ползвам повече Линукс дистрибуцията ,защото е по  икономичен и по- стабилен. По нищо не се различава от 7,а за сметка на това е по-бърз и по-сигурен,има стабилна поддръжка!Много лесна и бърза адаптация от Уиндоус към Линукс!На който съм го качил /най-вече мои възрастни приятели/-никакви проблеми!

Снимка на екрана - 10.08.2017 -  7,20,00.png

Този искрящо зелен панел не те ли побърква? :D 

преди 1 час, M4R1Y4N написа:

Този искрящо зелен панел не те ли побърква? :D 

Напротив ! Аз съм пристрастен към всичко зелено! Най-добре се чувствувам в Гората , особено на пролет!:( Аз имам пълно изследване на цветовете , дори имам и всеобхватна тема за тях в друг форум .  В тази тема има много писане за различните художници и тяхното отношение за цветовете, за хармонията , за сивия индикатор в теорията на Делакроа и т.н.. Използвайте този зелен цвят , като на панела и НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ДЕПРЕСИЯ!:):):)

на 10.08.2017 г. в 13:40, bigiadri написа:

Напротив ! Аз съм пристрастен към всичко зелено! Най-добре се чувствувам в Гората , особено на пролет!:( Аз имам пълно изследване на цветовете , дори имам и всеобхватна тема за тях в друг форум .  В тази тема има много писане за различните художници и тяхното отношение за цветовете, за хармонията , за сивия индикатор в теорията на Делакроа и т.н.. Използвайте този зелен цвят , като на панела и НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ДЕПРЕСИЯ!:):):)

Може ли линк към темата за цветовете?

преди 4 часа, vmonev написа:

Може ли линк към темата за цветовете?

https://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=143919&q=

Тази тема в началото тръгна кофти , казано е много за цветовете , но и много глупости  са изписани ,после премина към художници. В нея съм показал почти всички известни художници ,като импресионистите са най-много ,просто тях обичам най-много! :)Едва ли някой в БГ има по-голяма колекция на картини ,цифрови разбира се!:(

на 24.07.2017 г. в 13:47, bazu написа:

Screenshot from 2017-07-24 13-49-31.png

Каква е темата на иконите, не мога да им се нарадвам? Бих искал да ги ползвам в моя таскбар, дали ще се получи?

В момента изглеждат така:

Икони таскбар

преди 9 часа, deyan4 написа:

Каква е темата на иконите, не мога да им се нарадвам? Бих искал да ги ползвам в моя таскбар, дали ще се получи?

В момента изглеждат така:

Икони таскбар

Papirus 

на 6.07.2017 г. в 14:40, cybercop написа:

Реших да изляза от клишето на Gnome 2 панела и подмених имената на трите менюта. Средата е Xfce 4.12.

xfce-desktop.png

да дадеш тема може ли? Харесват ми тия модерни теми с shadow-и и т.н. глезотии, но няма да си кривя душата - подобен изглед ми допада повече :D

• Автор
преди 45 минути, Ultimate Computers написа:

да дадеш тема може ли? Харесват ми тия модерни теми с shadow-и и т.н. глезотии, но няма да си кривя душата - подобен изглед ми допада повече :D

Коя версия на GTK ползваш за да знам, коя версия да ти дам. Предполагам, че имаш предвид GTK+ темата, а не тази на иконите.

9168744f.png

Solus с Mate. Има още какво да се дяла ама са на прав път. Най-вече с драйвърите трябва да се оправят повечето разработчици, че оправянето на tearing чрез замазване взе да ми омръзва.

Включих на бета канала и ми се актуализира до 61.0.3163.51 ( и вече има ново меню) :)

d2hby6kf.png

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 10 часа, acnekt написа:

Включих на бета канала и ми се актуализира до 61.0.3163.51 ( и вече има ново меню) :)

d2hby6kf.png

Амм... Какво е това? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.