Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Библейският Бог - тиранин или любящ баща?

Featured Replies

на 27.10.2019 г. в 12:26, Shiniasu написа:

Повтарям ги, защото искам.

Повтаряш ги, защото само това можеш. Коментара за 'дъщерите' просто показва че си толкова атавистичен - щото повторенията са вече смешни да се правят и нямат никаква връзка с живота отвъд нравствените ти фантазии, при това от "копи-пейст". Не дочуваш ли ехото от консервата - щото къса отсякъде слуха на всеки един, дето не живее в твоята фантазия. Щото друго си е да се заиграеш на пастор - само щтрак и пали пожара.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 86,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 27.10.2019 г. в 11:55, niam-niam написа:

И жените ли са синове божи? Не се ли усещате, че повтаряте клишета от времето, когато е било законно да биеш жена си и е било забранено на жени да гласуват, да се образоват, да отказват секс или да имат мнение.

Според келтите всички сме дъщери на Дану.

А според атеистите сме синове и дъщери на родителите си.

Вярно ,че в наше време и за напред трябва да се пояснява и да се говори и пише с пояснения и за женски род ,когато е възможно.

Забележката ти е уместна.

преди 3 минути, Anjel Dimitrov написа:

да се говори и пише с пояснения

сигурно - но вече сме 21 век, пък някои хора се живеят някъде на друго място, в друго отминало време. Точно тия, дето "говорите и пишете" нямате въобще какво да поясните. Публиката дето ви е в главата е напълно фантастична - породена от фантазиите ви.

За да види някой кой е отсреща, е нужно първо да излезе от фантазния си образ за него. Точно вие - проповедниците нямате такава възможност. Няма и как да я имате - затова са толкова далеч словата от фейк-вселената на някой си, спрямо всичко извън нея. Вие сте единствените които наричате фейка - като "духовен живот". Не че нещо, но тая черупка сред която поредния се е сгушил като в утроба, няма шанса да поражда каквото и да е отвъд самата нея.

преди 2 минути, _ramus_ написа:

сигурно - но вече сме 21 век, пък някои хора се живеят някъде на друго място, в друго отминало време. точно тия, дето "говорите и пишете" нямате въобще какво да поясните. Публиката дето ви е в главата е напълно фантастична - породена от фантазиите ви.

За да види някой кой е отсреща, е нужно първо да излезе от фантазния си образ за него. Точно вие - проповедниците нямате такава възможност. Няма и как да я имате - затова са толкова далеч словата от фейк-вселената на някой си, спрямо всичко извън нея.

Цитираш едно,а пишеш за съвсем друго.Скоро очаквам от теб в тема за автомобили ,да започнеш да пишеш твоите глупости,или за цветя.

преди 36 минути, Anjel Dimitrov написа:

Цитираш едно,а пишеш за съвсем друго.

:) Сигурен ли си? Я виж пак, че бог нещо не ти е обяснил за "недовиждането".  Всъщност - недей се напрягай, че напъните може да доведат до разни "изпускания".

А може би дежурната рецитация за 'очаквам от теб" беше по-важна. Което е странно - бог не ти ли каза да не очакваш каквото и да е - най-малкото - от хората?  Ще му се скарам на "тоя бог" , защо трябва да премълчава важните неща за живота и Живеещите?

Следващия път му кажи къде да ме намери и да го смъмря, че така става малко кофти за образа му на всемирен и вселенски всезнайко. Това рефлектира и върху "разговорителите с него"

преди 13 минути, _ramus_ написа:

Следващия път му кажи къде да ме намери и да го смъмря, че така става малко кофти за образа му на всемирен и вселенски всезнайко. 

Сигурен съм,че това ти писание е развеселило Господ-Бог-Аллах.Гледа те и ти се радва точно както и аз в много мента в който ти чета това ,което съм цитирал.

така е, след като същия си играе с някои "заслужили люде", като ги ползва в ролята на секретарки. Като въпросните са 'сигурни" кое, как, колко и какво - е "развеселило шефа им".

преди 7 часа, Anjel Dimitrov написа:

Господ да те ползва по какъвто и де начин си е огромна чест.

Нека позная. Ти си от този честит човек, който държи Господ за шлифера и е богоизбран, богопомазан и богоугоден.

• 1 година по-късно...
на 30.10.2019 г. в 18:09, Myanmar написа:

Нека позная. Ти си от този честит човек, който държи Господ за шлифера и е богоизбран, богопомазан и богоугоден.

Бях 😢. Просто направих някои тъпи постъпки и Господ ме наказа. Сега не знам ,нещата се поправят ,но не ми се разправя .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.