Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монасите от Атон не са допуснали Барак Обама в Атон ?

Featured Replies

Обама е агент. Живял е много години в Индонезия - една от страните с най-много фанатици.  Нещо като нашия пожарникар. Всички знаят, че е мутра, но ни управляваше толкова време. Е, тоя е просто агент на мюсюлманските фанатици. Това, че след това става протестант и се издига в политиката през осемдесетте години, говори само едно - целта оправдава средствата. За жалост американците не се осъзнаха на време, какъв таралеж в гащите си слагат. И май наистина ще се окажат глупави и малоумни.  Сега света си пати. Мюсюлмански фанатици завзеха навсякъде властта в Африка и Близкия изток. Остана една Сирия. Дори Турция е с фанатик - мюсюлманин на власт и това явно се харесва на щатите. Обаче нещо се обърка и в Египет успяха някак си да ги изхвърлят тия от власт. И вече става сложно. Уж имаше само една Сирия, а вече се появи и Египет. Затова трябва да се действа бързо, преди да се е разраснал пожара - а именно да се обвинят сирийските власти в използване на химическо оръжие.  Ето, сега сирийците се съгласяват да се направят проверки, но американците казват, че вече е късно. Късно за какво? Нали самите те не бяха сигурни за използването на химическо оръжие? Явно е късно, защото в тия държави отново ще се осъзнаят, че фанатизма не води до нищо добро. Съжалявам, но кой нормален човек иска доброволно да му ограничават правата? 

Докторе, нещо си превъртял ми се струва с тия твои определения и преценки. Малоумници били всички. Ако има малоумни тук, то те са в управлението. Малоумни в смисъл не глупави, а с промити мозъци и такива, ламтящи за пари и слава. Но да ламтиш за пари и слава не е ли израз на малоумието? Обама за мен отдавна е изиграна карта. Жалко за американците, жалко и за света, който най-много си пати от тоя човек. Не мога да разбера, как един човек може да сменя религиите си ей така, за спорта, само и само да се домогне до власт. И още по не мога да разбера хората, които са слепи за тия неща. За да си президент на тая голяма държава, най-малкото трябва да си  с чисто минало или не? То какви ли не се изредиха там. Дори имаше и един шоумен - Рейгън, който пък направи супер много поразии. Тук сме тръгнали да се противим срещу пожарникар. Ами те всички са като пожарникаря!

• Отговори 50
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

утре ,ше прочетеш във вестник "уикенд" и "24 часа"-на първа страница със сигнално жълт шрифт.това е заради теб  специално ,да го разпознаеш..давам ти чудесен повод да отвориш още една тема........като си помисля,колко работа те чака в тоя форум :lol6:

Не се грижи за това. Новината обикаля фейсбук и интернет медиите. Ще стигне и до жълтата преса.

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=618916

знам. ти имаш голяма заслуга за тая работа.

грях ми на душата, ако се е получило така - форумът ни е на едно от първите места в индексирането на гугъл, и ако някой жълт журналист е видял темата от сутринта и постовете на Аум та е решил да превежда статията за да качи рейтинга си , а аз не делнах темата когато трябваше .... 

баси.

• Автор

грях ми на душата, ако се е получило така - форумът ни е на едно от първите места в индексирането на гугъл, и ако някой жълт журналист е видял темата от сутринта и постовете на Аум та е решил да превежда статията за да качи рейтинга си , а аз не делнах темата когато трябваше .... 

баси.

Е, не се притеснявай де. Ако излезе че е истина, тогава ще се радваш, че ние първи сме коментирали новината.

А пък и няма защо да се притесняваш, защото известните хора, винаги са подложени на различни  провокативни коментари относно техния живот и поведение. Така че, цената на известността, понякога е доста тежка.

то и нас не ни пускат до светаята светих на Батков ама не го правим на проблем

:D

Според конспиративните сайтове в интернет Обама е раптил ( Гущер, Змей), а един Змей не може да биде допуснат в атонската света обител. Все пак светии от ранга на Св. Георги ще бъдат много обидени.

баси.

Ами честито. 

Върви после разправяй, че нямаш сестра.

Атонските монаси не са допуснали Барак Обама в Света Гора.

Американският президент Барак Обама е поискал разрешение да посети Атон полуостров.

Отговорът на монасите е бил  - категорично "НЕ"!

Атонските монаси са били мотивирани от това, че президентът на Америка е мюсюлманин.

http://earth-chronicles.ru/news/2013-08-24-49472

Доколкото знам, бащата на Обама е мюсюлманин, а майка му е била еврейка.

А самият той, доколкото знам е християнин протестант.

Според вас, защо атонските монаси не са допуснали Барак Обама до Атонския манастир... и прави ли са те ?

...президентът Путин,пък е бил допуснан в таз обител и нека да не се заблуждаваме относно неговото вероизповедание,щот публично може да каже всичко,да се кълне че е православен и т.н.!..Интересантно - защо именно там в Атон е провел срещи и разговори?

..зная,че не е коректно на въпроса с въпрос,ала е препратка с важен анонс

• 11 месеца по-късно...

:eek:

аааааа то там като Шао Лин нещо значи

Темата е стара но реших да пиша защото ми стана смешно.

ААА това ме изкефи хаха.

Ти обаче си голям образ.

Аз много съм се интересувал от Атон, мислех да ходя там на посещение и ако знаеш в какви неща вярват монасите там ще се смееш много.

Ако искаш да се смееш много сайта е http://www.sveta-gora-zograph.com/. Ако искаш да влезеш в този сайт трябва да натиснеш на стрелката долу вдясно.

Изпадат в молитва с часове, много вярват в Богородица и стават сутрин от 3 часа да служат литургия до 7 часа абе това са само част от нещата с които един обикновен човек би се смял.

И ти пък си егати човека какво си търсила в джамия хихи?Айде все така да ни разсмиваш.

: )

Редактирано от sinionebe (преглед на промените)

• Автор

Темата е стара но реших да пиша защото ми стана смешно.

ААА това ме изкефи хаха.

Ти обаче си голям образ.

Аз много съм се интересувал от Атон, мислех да ходя там на посещение и ако знаеш в какви неща вярват монасите там ще се смееш много.

Ако искаш да се смееш много сайта е http://www.sveta-gora-zograph.com/. Ако искаш да влезеш в този сайт трябва да натиснеш на стрелката долу вдясно.

Изпадат в молитва с часове, много вярват в Богородица и стават сутрин от 3 часа да служат литургия до 7 часа абе това са само част от нещата с които един обикновен човек би се смял.

И ти пък си егати човека какво си търсила в джамия хихи?Айде все така да ни разсмиваш.

: )

А знаеш ли защо в Атон не се допускат освен жени, дори и женски животни?

И дали монасите могат да прегледат всяко едно животно и птица на острова от какъв пол е, и какво правят с женските животни, ако открият такива?

• Автор

то и мен няма да ме пуснат в женски манастир!това не е публичен дом!

Ок, а защо и женските животни биват изселвани от острова?

• Автор

незнам,там има женски котки!

ти пък кога ги видя и как разбра, че са женски? :D

• Автор

мъжките си имат...как се казваше?Публикувано изображение

Ти да не би да си ходил там да изследваш ...как им се викаше на онези работи на котките? :ph34r:  ;)

и кокошки има!

сигурно има

сега ще кажеш че и там си бил а

Ок, а защо и женските животни биват изселвани от острова?

Да ти подсказвам ли защо котките и кокошките не са заплаха за целомъдрието на монасите за разлика от козите, примерно или сама ще се сетиш? ;)

• Автор

Да ти подсказвам ли защо котките и кокошките не са заплаха за целомъдрието на монасите за разлика от козите, примерно или сама ще се сетиш? ;)

Ако за някого  който се е отдал на монашеството, съществуването наоколо дори на женски животни е проблем, то този човек в подсъзнанието си, таи нечисти мисли и изобщо не е преборил своята сексуалност. Тя си стои там, и всяко присъствие на същество от женски пол, е готово да я взриви.

Сетих се за тази притча:

МОНАСИТЕ РЕКАТА И МОМИЧЕТОДвама монаси вървели по кален път. Валял силен дъжд. Като стигнали до завоя видели красиво момиче в копринено кимоно, което не можело да прекоси огромна локва на пътя. Единият монах повикал момичето, вдигнал го на ръце и го пренесъл на отсрещната страна. След това двамата монаси продължили пътя си към храма, само дето другия монах през цялото време мълчал намръщено. Малко преди да стигнат храма не издържал и попитал:- Ние, монасите, не се доближаваме до жени. А ти дори пренесе това момиче на ръце през локвата. Защо?На което първия монах отвърнал:- Аз оставих момичето на пътя. Ти още ли го носиш в себе си....

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

• Автор

Барак Обама и Путин що да не се срещнат в Атон и да подпишат УНИЯ !!!

Защо пък точно там?

Ауми и дакини нема поканят на кафе,само спам по форума.Публикувано изображение

Чувствай се поканен. Как го пиеш?  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.