Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Молба към админи и модове

Featured Replies

Фактът, че мненията на даден потребител не ти допадат, не са основание за системни клюки, коментари и обиди по негов адрес, нали?

Не е въпросът, че не ми допадат, а че пишете неверни неща, които са потенциално опасни за хората, които четат вашите постове като информация за проблеми или въпроси, които ги вълнуват.

• Отговори 92
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е въпросът, че не ми допадат, а че пишете неверни неща, които са потенциално опасни за хората, които четат вашите постове като информация за проблеми или въпроси, които ги вълнуват.

Готин, това не е причина колежката да се отрупва с вулгаризми. Извинявай, но ако беше примерно нечия по-чувствителна чужденка, вече щеше да си е пуснала адвоката в действие, след някой от цитираните с линкове коментари....

Готин, това не е причина колежката да се отрупва с вулгаризми. 

Бая сериозна причина си е. ;)

Кое било потенциално опасно? :lol6:

Бая сериозна причина си е. ;)

А ,щом за теб не е проблем, ще те мерна в някоя тема където си се завъртял и ше те покажа по-черен и развратен от тасманийски дявол...Откога стана нежна женска душичка и си правиш преценката, бъркайки в чуждите паници?

Кое било потенциално опасно? :lol6:

Като за начало, във въпросните писания доста намирисва на някакъв вид сектантство, най-общо казано.

Като за начало, във въпросните писания доста намирисва на някакъв вид сектантство, най-общо казано.

Това си е ваш филм! :lol6:

А ,щом за теб не е проблем, ще те мерна в някоя тема където си се завъртял и ше те покажа по-черен и развратен от тасманийски дявол...

Е па давай...

Публикувано изображение

Явно не правиш разлика между религиозност и духовност.

Аз не съм религиозна и никога не съм твърдяла, че съм такава. :)

Терористке такава, забранявам ти да бъдеш позитивна. Само Ша хейтваш! :lol6:

И веднага избирай религия, че табелата ти секСтант виси...  :tease: 

Да, причината е нестихващата форумна интрига и слухове, непрекъснати коментари по наш адрес, опити да бъдем дескридитирани, подиграни и т.н. Коментират се не постингите ни, а личностите. Липсват, каквито и да било сериозни аргументи освен очевидното нежелание на определени потребители да спрат да се изживяват прекалено "териториално".

Колко пъти вие използвахте търсачката - мога ли да попитам ?

Аз също съм натискала Докладвай, но винаги ви толерират темите и си стоят.

Та за какво е всичко това не мога да разбера ?

Не, не се заяждам, нито съм враг с когото и да е.

Когато човек се взема прекалено насериозно, така става...

Здравейте, мохини, Често най-заплетените казуси могат да се решат много просто. Обикновено написаното (най-обикновен текст в нета) е доста силна подправка и понякога горчи, Може да се замислите за това, което се пише в социалните мрежи към профилите на потребителите. Предполагам, че ще ви се завие свят. Отдавна има ботове (автоматичен отговор или коментар), които са навсякъде в Интернет. Според мен форумите изостават засега от социалните мрежи откъм ботове. Ботовете могат да създадат тотален мобинг, не са като хората...

Когато човек се взема прекалено насериозно, така става...

Дам, така става! Някои хора толкова насериозно се взеха, че започнаха да си изпускат нервите във всяка една тема - посочени са в първото мнение тук. А иначе, ако някой друг се отнесе с тях по същия начин - как боли? :whist:

• Автор

3.2. Няма да предавате информация, която е обидна, неприлична, сексуално ориентирана, заплашителна, нападателна, расово ориентирана, незаконни материали или всякакви материали, които съдържат елементи на насилие към другата страна. Моля, уведомете ни ако установите нарушаване на тези условия. Вие няма да насилвате и преследвате потребителите на нашата услуга.

3.2. Няма да предавате информация, която е обидна, неприлична, сексуално ориентирана, заплашителна, нападателна, расово ориентирана, незаконни материали или всякакви материали, които съдържат елементи на насилие към другата страна. Моля, уведомете ни ако установите нарушаване на тези условия. Вие няма да насилвате и преследвате потребителите на нашата услуга.

Хехе, във facebook няма такава клауза: справка. Малко смесвате понятията. Доста детайли от вашия коментар съществуват в правилата на форума. Нищо не пречи да ги прочетете отново...

• Автор

Хехе, във facebook няма такава клауза: справка. Малко смесвате понятията. Доста детайли от вашия коментар съществуват в правилата на форума. Нищо не пречи да ги прочетете отново...

Цитатът, който съм дала е от тук: http://www.kaldata.com/forums/privacypolicy/

Съжалявам, но не съм аз тази, която смесва понятията.

Приятна вечер!

Цитатът, който съм дала е от тук: http://www.kaldata.com/forums/privacypolicy/

Съжалявам, но не съм аз тази, която смесва понятията.

Приятна вечер!

Това са условия за ползване и касаят профила. Неслучайно споменах правилата на facebook.

P.S. Във форума има сума ти теми, в които потребителите се оплакват от системен тормоз от други потребители, които са едни и същи. Вие сте от тази категория, нали?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

Това са условия за ползване и касаят профила, а не правила на форума. Неслучайно споменах правилата на facebook.

Нарушенията по правилата на форума съм ги посочила още в първия си пост.

С горния само допълних, че са нарушени и условията за ползване на форума така, както са формулирани.

Въпросът, който обаче продължава да стои, е какви мерки ще бъдат или няма да бъдат предприети в тази връзка?

Това са условия за ползване и касаят профила, а не правила на форума. Неслучайно споменах правилата на facebook.

Колежката е напълно права. Той профила, сам то себе си е неразделна част от представянето на всеки колега в коментарите му във форума и ,съответно нарушаването на правилата и условията на форума трябва(или би трябвало) да се отрази чрез системата за предупреждения и по-тежки наказания. Изключая естествено колегите, които само четат, но това може да се прави и без регистрация, така че въпросното изключение не девалвира правилото.

• Автор

Колежката е напълно права. Той профила, сам то себе си е неразделна част от представянето на всеки колега в коментарите му във форума и ,съответно нарушаването на правилата и условията на форума трябва(или би трябвало) да се отрази чрез системата за предупреждения и по-тежки наказания. Изключая естествено колегите, които само четат, но това може да се прави и без регистрация, така че въпросното изключение не девалвира правилото.

Именно, става дума за правата и задълженията на страните.

То и в правилата го има:

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Именно, става дума за правата и задълженията на страните.

Ако са ви нарушени правата, заведете дело в съда. Нищо не ви пречи.

Първо: Къде в правилата на форума пише, че е забранено да се пускат теми? Второ: Всички теми които съм пускала имат смисъл...който за съжалание е далече от съзнанието на тези, които са против мен или темите ми!

За това че не ме разбирате, изобщо не ми пука! Вие сте си Вие, аз съм си АЗ! :)

Говоря за теми, които се повтарят и в които все за едно и също иде реч.

Трябва ли милион теми да се пускат що е любов де тая любов и т.н.

Не ме карай да вадя и аз списък с линкове че свят ще ви се завие и ще е много по-дълъг

Поздрави

:cool:

То и в правилата го има:

Точно така. В този смисъл условията за ползуване, в частност могат да се разгледат като разширение и/или тълкувание на правилата...Нека го обясня чрез пример от реалния живот...Законите на РБ, по един или друг начин са доколкото е възможно суха, изчистена материя...Всяка една държавна служба има спуснати освен самите закони и правила и тълкувания за прилагането на съответните закони, в съответствие с отпуснатите права и задължения на служителите в службата като цяло и като отделни видове услуги в зависимост от професиите които упражняват отделните чиновници.

Точно така. В този смисъл условията за ползуване, в частност могат да се разгледат като разширение и/или тълкувание на правилата...

Не е точно така. Условията за ползване са за регистрация, а правилата са за употреба.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.