Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

да това е с цел по-бързото му "стартиране" следващият път, когато използвате приложението за да го затворите изцяло "завлачете" и заддръжте в дъното на екрана докато изображението се завърти и се превърне в иконата на самото приложение

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

да това е с цел по-бързото му "стартиране" следващият път, когато използвате приложението за да го затворите изцяло "завлачете" и заддръжте в дъното на екрана докато изображението се завърти и се превърне в иконата на самото приложение

Благодаря за отговора.

Много здрава ОСка

Препоръчвам я на всички!

Да попитам има ли начин да се запази активацията на 8.1 по телефона, както при Windows 8 и как точно става това?

Благодаря!

Да попитам има ли начин да се запази активацията на 8.1 по телефона, както при Windows 8 и как точно става това?

Благодаря!

http://yadi.sk/d/IjnlXTlGAYm5h

Windows 8.1 е активиран по телефона пермаментно! Не ми трябват активатори!

Питам как мога да направя резервно копие на активацията?

Windows 8.1 е активиран по телефона пермаментно! Не ми трябват активатори!

Питам как мога да направя резервно копие на активацията?

Колегата много точно Ви е отговорил на въпроса:

A. Backup......

1. Open Windows Toolkit Go to the last tab >>> License Backup

2. Create Backup Name [in my example Windows 8.1 RTM Pro]

3. When and if Windows Toolkit asked any product name just enter the box correctly. [if you activate using Retail Keys you wont ne ask in my example Office 2013 Pro Activated via MAK Keys therefore i have been asked]

Публикувано изображение

4. Hit Backup Tab to created Backup folder.

B. Restore......

When you reinstall your Windows 8 and Office 2013 you need Microsoft Toolkit and Backup folder earlier you created.

1. Once again go to License Tab Enter the backup name you created earlier - Make sure you enter exactly same name when you created backup session if you don't remember look at the folder name inside backup files!

2. Hit Restore Tab and wait till application reinstall.

Публикувано изображение

3. Right click desktop click refresh button magic happens your Windows & Office activated.

Публикувано изображение

Tested Working With Charm VMware Workstation on Windows 8.1 RTM Pro x64 & Installed Office 2013 Pro Plus!

Редактирано от Евгени (преглед на промените)

Не съм го видял... Благодаря!

Колегата много точно Ви е отговорил на въпроса:

A. Backup......

1. Open Windows Toolkit Go to the last tab >>> License Backup

2. Create Backup Name [in my example Windows 8.1 RTM Pro]
3. When and if Windows Toolkit asked any product name just enter the box correctly. [if you activate using Retail Keys you wont ne ask in my example Office 2013 Pro Activated via MAK Keys therefore i have been asked]

Публикувано изображение

4. Hit Backup Tab to created Backup folder.
B. Restore......

When you reinstall your Windows 8 and Office 2013 you need Microsoft Toolkit and Backup folder earlier you created.

1. Once again go to License Tab Enter the backup name you created earlier - Make sure you enter exactly same name when you created backup session if you don't remember look at the folder name inside backup files!
2. Hit Restore Tab and wait till application reinstall.

Публикувано изображение

3. Right click desktop click refresh button magic happens your Windows & Office activated.

Публикувано изображение

Tested Working With Charm VMware Workstation on Windows 8.1 RTM Pro x64 & Installed Office 2013 Pro Plus!

Windows-а поддържа хардуер за който няма официално нови драйвъри.

Много ми е под въпрос моментът с драйверите...

Ползвам Windows 8 Enterprice и макър,че съм включил създаване на точки за възстановяване на системния диск, такива не се създават. Преинсталирах наскоро и пак е същото, изписва ми че на компютъра не са създадени точки за възстановяване на системата. Ръчно създадох такава току що и нямаше проблеми,но се чудя защо не се създават автоматично,ако някой идея ще съм му благодарен?

Много ме кефи Win8 искам да попитам на мойте характеристики ще върви ли добре.

Ето ги характеристиките ми!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Процесора не се поддържа от Windows 8, виж каква грешка ще ти излезе по време на инсталацията - http://www.kaldata.com/forums/topic/217334-windows-8-впечатления-проблеми-и-решения/?p=2667250

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Не знам дали темата е за тук, моля да ме извините, ако съм объркал.Проблема ми е следния: купих си леново Г500, без операционна система.Записах си уиндоуд 8 на флашка, направих я буутъбъл.Когато пусна компутера ми излиза само "Loading freeDOS 123 - Init Disk"

"FreeDOS Kernel Version 1.1.26a (Build 2026a) [Jun 27 2006 09:45:29]

Kernel compatibility 7.10 - TURBOC - FAT32 support" Следват няколко реда за авторските права и след тях "FreeCom version 0.84-pre XMS_Swap [Nov 15 2005 15:30:16]

Current data is ...

Enter new time and date ...

Въвеждам ги цъкам ентер и излиза само

C:>

Та въпроса ми е как да "подкарам" инсталацията?

както винаги задавате преносимата флаш памет като първо буутващо устройство и (или използвате F-клавиш, ако има такъв) и стартирате инсталацията когато системата ви подкани да го направите

както винаги задавате преносимата флаш памет като първо буутващо устройство и (или използвате F-клавиш, ако има такъв) и стартирате инсталацията когато системата ви подкани да го направите

Явно не съм обяснил правилно. Имах предвид, че не знам как да задам USB-то като първо буутващо устроиство.Натискам DEL, но не става, не ме вкарва в Биоса.

F12 когато се покаже логото на леново трябва да ви изкара менюто за boot последователност откъдето ще можете да изберете флашката като първо устройство за търсене - в случая

Някой може ли да ми разясни какво ще се случи на 17.10 като излезе 8.1, разбрах че ще може да се изтегли през магазина, но какво означава това- като исо файл ли ще се изтегли и какво следва после, как от чиста 8-ца ще стана на 8.1?

Ще е като сп през уин ъпдейт - ще отнеме повечко време иначе отиваш на адреса от сторе-то, стартираш и следваш дурако(не)устойчивите инструкции - малко проверки, малко алабализми, малко изнервящо чакане и готово

хммм, не съм се замислял и интересувал нищо не пречи, но съм склонен да предположа че по-скоро не....

Здравейте, имам странен проблем с метро приложенията,живите плочки си работят Публикувано изображение

Когато отворя даденото приложение ми дава това Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.