Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зловреден банер в Калдата?

Featured Replies

Не ръси бисери. ВИнаги се прави оценка  и покриване на риска. Но ако сметнеш произведението от стойност на загубите и вероятност ще видиш че точно цунами е риск с ниска оценка.Но това са вероятности!

Благодарение на тази гениална оценка загинаха хиляди , а можеше и целия свят. Ти да не си последовател на нацистите които оценяваха човешкия живот като този на мухите ?

• Отговори 86
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодарение на тази гениална оценка загинаха хиляди , а можеше и целия свят. Ти да не си последовател на нацистите които оценяваха човешкия живот като този на мухите ?

не, но съм се занимавал с оценка на риска и знам за какво иде реч. И за последно - няма 100% митигиране на един риск, защото всичко е въпрос на баланс

Привет,

Не виждам смисъл в коментара. Не следваме ничии пример за да се мятаме от някъде. Просто давам пример, че и най-големите не са защитени а да не говорим за по-малките. Идеята на примера не е, че вървим по техните стъпки и трябва да ни се случи същото и за това ги копираме като с радост и трепет в сърцето приемаме атаките като знак, че вече сме големи колкото Sony. Моля мислете преди да пишете да не е само за спорта.

Поздрави

Те със сигурност са големи в направата и продажбата на техника , но това не ги прави автоматично най-големите в защитата на информация. По твоята логика след като Кубрат Пулев е сред първите трима в света на бокса , това означава че е и сред най-добрите математици :clown:

• Администратор

Те със сигурност са големи в направата и продажбата на техника , но това не ги прави автоматично най-големите в защитата на информация. По твоята логика след като Кубрат Пулев е сред първите трима в света на бокса , това означава че е и сред най-добрите математици :clown:

Здравейте,

Някъде да съм казвал, че са най-големите в "защитата на информацията" казах че са голяма компания с много на брой служители. Моля да не си измисляме и пак приканвам да мислим преди да пишем. Не съм тук за да уплътнявам нечии скучни вечери и да отговарям на недомислени постове затова мисля това да е последния ми пост по темата. Казах каквото имах да казвам.

Поздрави.

не, но съм се занимавал с оценка на риска и знам за какво иде реч. И за последно - няма 100% митигиране на един риск, защото всичко е въпрос на баланс

Съгласен съм че не може всичко да е на 100% , ама да им куца Аб-то на оценката. Точно Япония където цунамитата ги отнасят най редовно да построиш АЕЦ на морския бряг , е сори ама са много тъпи.

Съгласен съм че не може всичко да е на 100% , ама да им куца Аб-то на оценката. Точно Япония където цунамитата ги отнасят най редовно да построиш АЕЦ на морския бряг , е сори ама са много тъпи.

Дискусията по тази тема е много дълга и не е мястото й тук. Факторите при такива оценки са обикновено стотици, понякога хиляди....

Здравейте,

Някъде да съм казвал, че са най-големите в "защитата на информацията" казах че са голяма компания с много на брой служители. Моля да не си измисляме и пак приканвам да мислим преди да пишем. Не съм тук за да уплътнявам нечии скучни вечери и да отговарям на недомислени постове затова мисля това да е последния ми пост по темата. Казах каквото имах да казвам.

Поздрави.

Защото те хванах натясно ли ? Ти никъде не си казал че са че са най-големите в "защитата на информацията" , но ги даваш като пример че едва ли не са такива , та по принцип едното няма нищо общо с другото.

• Администратор

Защото те хванах натясно ли ? Ти никъде не си казал че са че са най-големите в "защитата на информацията" , но ги даваш като пример че едва ли не са такива , та по принцип едното няма нищо общо с другото.

Привет,

Да хванахте ме на тясно и засрамен и изчервен отивам към леглото не знам как дори ще заспя тази вечер. То не е срам не е чудо. Така на тясно никога никой не ме е хващал през живота ми. Вече обмислям и варианти да сложа край на живота ми и на и без това колебливата ми кариера в областта на управлението на сайтове... Безмълвен съм ... простете ... 

Весели празници без мен (по тая тема повече)

Привет,

Да хванахте ме на тясно и засрамен и изчервен отивам към леглото не знам как дори ще заспя тази вечер. То не е срам не е чудо. Така на тясно никога никой не ме е хващал през живота ми. Вече обмислям и варианти да сложа край на живота ми и на и без това колебливата ми кариера в областта на управлението на сайтове... Безмълвен съм ... простете ... 

Весели празници без мен (по тая тема повече)

Това е друго нещо , простено ти е , но да не се повтаря.

Понеже коментираният проблем, не е наличен от поне няколко часа. А и темата се оспами и затроли прилично, както някои намекнаха мястото й май вече не е в тази част на секцията. Предлагам да я присъединим към темата: "Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност (втора част)  Вероятно това е и желанието на колегата с индиански аватар?

Понеже коментираният проблем, не е наличен от поне няколко часа. А и темата се оспами и затроли прилично, както някои намекнаха мястото й май вече не е в тази част на секцията. Предлагам да я присъединим към темата: "Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност (втора част)  Вероятно това е и желанието на колегата с индиански аватар?

Нещо против индианците ли имаш ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.