Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за "future proof" геймърска конфигурация !

Featured Replies

• Автор

Отвори малката книжка с описание на дъното и търси там какво пише за този код.

A6 - Detect and install all currently SCSI devices.

Редактирано от Добромир Вълчев (преглед на промените)

• Отговори 119
  • Прегледи 7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми колега така ще е сега. Защо не им каза те да ти е сглобят? Да спестиш 10-20евро сега се чуди що не става!

• Автор

Всичко е о.к. ! Вчера цял ден съм се занимавал с него ! Супер производителност ! За сега само league of legends съм пробвал ! Върви на ултра с около 300 / 200 фпс ! Full HD 1920 x 1080 ! 

Ето и снимка на конфигурацията ! 

Искам да благодаря на калдата за подкрепата и съветите които ми дадоха ! Без вас , това нямаше да е възможно ! ;) БЛАГОДАРЯ ! ! ! 

• Автор

Можеш да кажеш какво точно си правил,за да заработи машината както трябва.

Тя си е работила през цялото време правилно .. като отворих книжката това не са error кодобе , а  regular boot кодове ;)

A0 който имам когато windows работи означава - IDE initialization is started 

Тук става точно въпрос за този дебъг код и казват , че трябва да е така и всичко е ок ;) http://rog.asus.com/forum/showthread.php?22988-Q-code-Problem-A0-IDE-initialization-started

Редактирано от Добромир Вълчев (преглед на промените)

Супер производителност ! За сега само league of legends съм пробвал ! Върви на ултра с около 300 / 200 фпс ! Full HD 1920 x 1080 ! 

хахахахахахах LoL system requirements:

CPU Speed: 2 GHz processor RAM: 1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more) OS: Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7 Video Card: DirectX 9.0 capable video card support Shader 2.0 Free Disk Space: 8 GB

Доста тежка игра си пробвал,затова ли взе това пц,да играеш детски игри :D ,ще умра с вас..

• Автор

хахахахахахах LoL system requirements:

CPU Speed: 2 GHz processor RAM: 1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more) OS: Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7 Video Card: DirectX 9.0 capable video card support Shader 2.0 Free Disk Space: 8 GB

Доста тежка игра си пробвал,затова ли взе това пц,да играеш детски игри :D ,ще умра с вас..

Не просто тва е free и искам да live stream-вам ! Утре ще пробвам battlefield 4 ;) 

Всичко е о.к. ! Вчера цял ден съм се занимавал с него ! Супер производителност ! За сега само league of legends съм пробвал ! Върви на ултра с около 300 / 200 фпс ! Full HD 1920 x 1080 ! 

Ето и снимка на конфигурацията ! 

Искам да благодаря на калдата за подкрепата и съветите които ми дадоха ! Без вас , това нямаше да е възможно ! ;) БЛАГОДАРЯ ! ! ! 

Честито за новата конфигурация колега!Пожелавам ти да я ползваш с удоволствие и да се наслаждаваш на новите заглавия.

Поздрави !

Първо, честито. Второ, да не бе споменавал това за LoL, GTX780  и I7-4770K. Ами то аз с моята GTX460  засякох 200 fps  средно при всичко на макс и FullHD.  Просто е смешно, но пък разбирам каква е изненадата ти от подобна конфигурация. Така е, като вземе човек 4-5 пъти по-бърза конфигурация от предишната си. Аз съм го правил преди години и наистина бе революция да скоча от едноядрен Селерон на C2Duo  с една от най-добрите тогава видеокарти - 8800GT. 5 пъти повече кадри  и то  без спадове в натоварени сцени. И всичко това за доста малко пари спрямо това, което ти сега купуваш. демек кадрите скачат от 15-20 на 80-100, което е като ядрена експлозия в главата ми. 

• Автор

Немога да избера между acer и lg ! Единия е 24 инча , но пък acer сякаш е по - надежден и с по - хубав дизайн ! 

Немога да избера между acer и lg ! Единия е 24 инча , но пък acer сякаш е по - надежден и с по - хубав дизайн ! 

За мен LG-то е най-добро от тези. След това АОС и тогава Acer. Acer с IPS все още не съм пробвал и затова не мога да кажа със сигурност какви са му качествата(колегите може да помагат тук). Имам същото LG и АОС само, че 22" и съм доста доволен и от двато монитора. Просто за тези пари са супер.

Редактирано от Jotto_del (преглед на промените)

Честито за конфигурацията,беше "lange Geburt" както се казва.

Мога само да те посъветвам да смениш страницата от която си харесваш,от тея досега нищо добро не съм чул и видял.

А за монитора моя съвет е ,отиваш в магазина и гледаш кой ти харесва.Ако си в някой голям град и има шоп на големите доставчици(не mediamarkt и saturn,тея са като техно.... в България),ще ти пуснат няколко ще ти пуснат и тестове,или може да си вземеш флашка и сам да си пуснеш нещо.Това което го пише по форумите и тестовете в нета е малко като със звука,сухите цифри не могат да ти кажат как ти самият ще възприемаш даден продукт.Когато купувах моя,гледах и тогава единствения 120хц benq и на хартия нямаше съмнение.Като ми ги пуснаха един до друг и не видях разлика,си тръгнах с наполовина по-евтиния.

Поздрави и вземи врътни някой по-сериозен тест,може ако ти се разправя и кратко ревю да напишеш в съответния раздел.

• Автор

Честито за конфигурацията,беше "lange Geburt" както се казва.

Мога само да те посъветвам да смениш страницата от която си харесваш,от тея досега нищо добро не съм чул и видял.

А за монитора моя съвет е ,отиваш в магазина и гледаш кой ти харесва.Ако си в някой голям град и има шоп на големите доставчици(не mediamarkt и saturn,тея са като техно.... в България),ще ти пуснат няколко ще ти пуснат и тестове,или може да си вземеш флашка и сам да си пуснеш нещо.Това което го пише по форумите и тестовете в нета е малко като със звука,сухите цифри не могат да ти кажат как ти самият ще възприемаш даден продукт.Когато купувах моя,гледах и тогава единствения 120хц benq и на хартия нямаше съмнение.Като ми ги пуснаха един до друг и не видях разлика,си тръгнах с наполовина по-евтиния.

Поздрави и вземи врътни някой по-сериозен тест,може ако ти се разправя и кратко ревю да напишеш в съответния раздел.

Ползвам тази страница - mindfactory от както съм дошъл в Германия ! Обслужването им е отлично и много коректно ! Ако поръчвам след 12 вечерта доставката ти е безплатна ! Има огромно разнообразие ! Препоръчвам mindfactory на всеки !  

Мдам аз я видях покрай твоята тема и си купих новата карта оттам.Наистина всичко беше ок а цените им са минимум едно ниво над (под) всички останали.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

• Автор

И монитора е вече тук ! Супер е всичко , само дето хард диска се е прецакал нещо ... понякога системата забива и свети hdd лед светлината не прекъснато  ...  май ще си поръчам нов хард с ссд - то ! 

И монитора е вече тук ! Супер е всичко , само дето хард диска се е прецакал нещо ... понякога системата забива и свети hdd лед светлината не прекъснато  ...  май ще си поръчам нов хард с ссд - то ! 

това нов хард ли е? защото и аз имам проблеми с моя WD black .. звучи като шмиргел направо е ужас ;х

Редактирано от NobodyEpic (преглед на промените)

И моят LED почти не спира да свети. С WD Caviar Green съм. Когато зарежда нещо се чува като търкане/стържене.

• Автор

Не е нов хард ... ползвах стария който работеше нормално а сега при старт на системата не спира да свети (можеби нещо да съм го повредил при откачането и закачането ? ) .

И моят LED почти не спира да свети. С WD Caviar Green съм. Когато зарежда нещо се чува като търкане/стържене.

да , за това говорих!

Редактирано от NobodyEpic (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.