Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Какво стана с междуконтиненталните балистични ракети и тези със среден обсег дето имаше Русия?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

А Китай, Индия и другите страни, без Русия, не могат да се противопоставят на САЩ.  

Аз мога ли да попитам това "не могат" от къде произлиза и каква е причината, особено за Китай?

Благодаря предварително за отговора.

Гледам пишете тук разни локуми, народа се кефи на нищо не значещите изрази и опити за анализи, но другото извън въпроса не желая да коментирам, защото е безмислено.

Какво стана с междуконтиненталните балистични ракети и тези със среден обсег дето имаше Русия?

Още са си там. Но, целта на това Евро Про, е именно свалянето на тези ракети. И то, още в началният етап на полета, когато набират висичина. Защото след това, няма как да ги свалят. А колкото по-близо е до границите на Русия, толкова повече територия покрива, тази система. И съответно, шанса да свалят ракетата е много голям. И нали се сещаш, какво става? Ако САЩ, успеят да неутрализират ядреното оръжие на Русия, нали се сещаш, че руснаците ще трябва да играят по свирката на американците. И да се разпаднат.

Аз мога ли да попитам това "не могат" от къде произлиза и каква е причината, особено за Китай?

Гледам пишете тук разни локуми, народа се кефи на нищо не значещите изрази и опити за анализи, но другото извън въпроса не желая да коментирам, защото е безмислено.

От това, че нямат военната сила. Русия, единствено може да се мери на САЩ, по количество на ядреното оръжие. И тя и САЩ, имат така наречената ядрена триада.  Без Русия, Китай няма да може да се противопостави на САЩ. Представи си, че Русия се разпадне, или стане зависима от САЩ. Как Китай, ще се справи, като е сам? А Китай, мога да те уверя, много добре разбират това. За това, подкрепят Русия и няма да я изоставят. Нима си мислиш, че американските корабо в Японско море, и базите им в Азия, са за посяване на демокрация? :D  Това в Хонконг, не ти ли прилича, на едни други 'цветни' протести? Падне ли Русия, само въпрос на време е, и другите да я последват. За Индия, да не говорим.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Автор

Като заговорихте за армии, то ще вметна само че не е от значение големината и като брой войници, тип въоръжение, страна! Важен е реалния боен опит, а такива армии се броят на пръсти в момента и те са изключително опасни!

Дано не се налага да показват какво могат! Сред тези армии не е Китайската!

Приказвайте си....!

Тя , ІІІ-та световна може вече да си върви , пък ние хабер да си нямаме....

Иначе оръжия има предостатъчно.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Приказвайте си....!

Тя , ІІІ-та световна може вече да си върви , пък ние хабер да си нямаме....

Тя си върви, засега само икономически. Въпроса е, дали ще стане гореща, или ще ни се размине.

Какво да стане ти да не искаш някоя от тях подарък за нова година

нямат достатъчно ядрено въоръжение затова става въпрос в сравнение със САЩ и Русия китай е ядрено джудже

ножа опря до кокала, путин остана без пари а му трябва България, дали нато ще ни спаси от руският ботуш.

ако нато остави танковете в България дето ни ги прати дали путин ще заповяда да се ползват атомни и ядрени оръжия срещу България

Какво да стане ти да не искаш някоя от тях подарък за нова година

Просто питам защото отдавна не съм чел по този въпрос след ерата Горбачов.

• Автор

ножа опря до кокала, путин остана без пари а му трябва България, дали нато ще ни спаси от руският ботуш.

ако нато остави танковете в България дето ни ги прати дали путин ще заповяда да се ползват атомни и ядрени оръжия срещу България

Малее - батее!

Утре ли нападат???

Ще използват цялата си ядрена мощ срещу България - ужааас!

:ohmy:  :shock11:  :giggle1:  :lol6:  :angry:  :angry:  :angry: 

Хаха. Моля те не пиши в нетрезво състояние!

Просто питам защото отдавна не съм чел по този въпрос след ерата Горбачов.

Русия все още е на първо място по наличие на ядрени бойни глави. Усъвършенстваната Топол - м наречена ЯРС носи 300 килотона. Носи ада зад себе си.

Малее - батее!

Утре ли нападат???

:ohmy:  :shock11:  :giggle1:  :lol6:  :angry:  :angry:  :angry:

Ти па. Една ракета стига да ни събере планините на едно

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

• Автор

;)

Русия все още е на първо място по наличие на ядрени бойни глави. Усъвършенстваната Топол - м наречена ЯРС носи 300 килотона. Носи ада зад себе си.

Ти , да не би да се страхуваш от някакви си  300 килотона - я се стегни малко ;) 

Сега - сериозно:

- По голяма глупост от това как утре Русия ще ни нападне, то едва ли ще може да се чуе / прочете в близките 100 години

Имаше и една Смерч.

• Автор

за сведения над хирошима беха пуснати 15 килотона

Не схвана иронията, но карай!

Мен примерно и мегатон не ме притеснява :wink12:

Обаче кво ви става бе , Натовци! Ще воювате с Руския враг, пък треперите, та и не само, ми и подкрепа търсите - стегнете се бре! :giggle1:  :giggle1:  :giggle1:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

:D :D :D:shock11::eek:  Това, дори не знам виц ли е, или си сериозен. :eek:

Срещу теб и такива като теб, пишещи с малки букви името Му, може и да заповяда :P

• Автор

Бе, бъзикаме се ние, ма като нищо може да дойде из невиделица едно Буум!!! 

Викам, да го ударим на ядене, пиене, е ......не - поне до Коледа, па после пак ще му мислим  :party4::turkey4:   :cheers:

Малее - батее!

Утре ли нападат???

а не , първо трябва да ми отговориш дали нато ще изпрати войски за да ни защити от руският агресор . а лошото е че покрай русофобите и русофилите ще бъдат изпечени

Това, дори не знам виц ли е, или си сериозен. :eek:

аз може и да се базикам , но знам ли може и да е сериозно сериозно ! :beer:

• Автор

а не , първо трябва да ми отговориш дали нато ще изпрати войски за да ни защити от руският агресор . 

Ааа, кво викаш за НАТО?

Да бе, да - ще ни защитят така като защитиха Кипър от Турция! Надай се!!!!

Щеш или не щеш, то ще се печеш с нас  :giggle1:

На мен пък ми е интересно, как така Турция не се съобразява с НАТО и не предоставя военни бази за нанасяне на въздушни удари срещу Сирия и Ирак? Явно може и така. Член си на НАТО, ама САЩ да го духат. 

То от това НАТО полза никаква. Един самолет не ни подариха. Армията ни оредя. Единствено разбрахме че сме в НАТО, по многото наши загинали войници в чужди държави. Вечна им памет! Интересно. Войска за чужбина имаме, но войска за защита на границите ни нямаме. Поне професионалната ни армия да бе професионална, както бе замислено. Да,ама не. Горките едва кретат с парите от бюджета. Дори не може да им дадем необходимия минимум, който трябва да отделим за отбрана. Страшен бюджет имаме. Бюджет на лекарите, циганите и вечно плачещата интелигенция. Как така армията ни веднъж не тропна с ботуш и не каза - купете ни самолети, танкове, дрехи и кубинки!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ааа, кво викаш за НАТО?

Да бе, да - ще ни защитят така като защитиха Кипър от Турция! Надай се!!!!

Щеш или не щеш, то ще се печеш с нас  :giggle1:

ако не ни защити нато , путин ще ни прати един камион "помощи" и ще ни пороби

Днес или вчера, руснаците са провели изненадващо учение в Калининградска област. Проверете на картата, къде е тазо област. Тя е между Полша и Балтийските държави. Задействани са, всички видове войски, и са транспортирали Искандери. Общо 9000 човека, са участвали. И НАТО, не е разбрало. Чак като са пристигнали в Калининград, и са започнали ученията, ония са загряли. И руският генерал, се беше ухилил и вика, "Сега трябват оставки в НАТО' :D  Смях се от сърце, като го слушах.

• Автор

:D  Смях се от сърце, като го слушах.

То си е за смях! Не за първи път русите правят на "луди" янките, а на тях им остава хубав спомен - "напълнени гащи" 

И децата знаят, че ако дърпаш лъва за опашката, то той ще ви отхапе главата! :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.