Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сорос: ЕС е към своя край

Featured Replies

Ех ех ... скъсвате се да плюете единственото положително нещо  сътворено в скорошната съвременна история, и което постигна наистина огромни крачки в развитието не само на собствените държави, но и спрямо цял свят ! Към който стандарт и икономическо  развитие се стремят абсолютно всички  интелигентни хора, всеки човек желаещ нормално цивилизовано развитие, социална справедливост, помощ ... и стигнем дори до бежанците, които също бягат в тази "изключително пагубна загниваща" структура....

Приличате ми на мухи , които обикалят една торта и се чудят как да я накацат и осерат с ляйняните си яйца. С аргументи "колко е "вреден шоколада в тази торта"

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 168,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А сега какво правят Западните и Европейските инвеститори в България бе колега??? Изнасят капиталът ни, който в размер на десетки милиарди лева!  Защо ме дразниш? В завода (на известна немска комп

• "Дойче веле": Източноевропейците да напуснат ЕС, щом не им харесва, а само го доят!   Източноевропейците, видите ли, не слушкали, отгоре на всичко забивали нож в гърба на чистата като сълза

• Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя су

Публикувани изображения

преди 15 минути, miro20 написа:

.......

Само къде деликатно пропускаш момента, че положителното "нещо" е съградено от други хора, а не от тези, които в момента си лидерстват и го унищожават. 

Не мисля че "пропускам" , обаче ти определено спекулираш с клишета,  потвърждаващи казаното от мен.

Ясно си личи от пропагандата кой иска да "унищожи" .

преди 5 минути, miro20 написа:

....

То царя на клишетата се знае кой е - тази титла скоро нема кой ти я отнеме. Пък, че лидерите, които изградиха Европа са други, не е клише, а факт, срещу който каквито и клишета да изкараш, пак си остава факт. 

Още една интересна статистика /от официални руски източници/

Източването на капитал от РФ бележи двукратен ръст спрямо същия период за миналата година и достига над 20 млрд $

http://www.interfax.ru/business/562112

Пусти му пари , как така все към "злия запад" и в частност, Европа инвестират хората.... Не слушат тукашните експерти че запада се срива, а Европа загнива и се разпада пред очите ни.....

преди 38 минути, miro20 написа:

Още една интересна статистика /от официални руски източници/

Източването на капитал от РФ бележи двукратен ръст спрямо същия период за миналата година и достига над 20 млрд $

http://www.interfax.ru/business/562112

Пусти му пари , как така все към "злия запад" и в частност, Европа инвестират хората.... Не слушат тукашните експерти че запада се срива, а Европа загнива и се разпада пред очите ни.....

https://www.gurufocus.com/StockBuy.php?GuruName=George+Soros

http://nbox.bg/world/item/7968-narachnik-na-imigranta-razdavat-strukturi-na-soros.html

„Отворено общество“ е издател на пътеводителя, написан на арабски

Преди да заминат за Европа, новите имигранти получавали специално ръководство, издадено от организационната структура на Джордж Сорос „Отворено общество“, пише investmentwatchblog.com.

Джонатан Самюълс, репортер на Sky News, който се намира на остров Лесбос, Гърция, показа ръководството, което се дава на мюсюлманските имигранти, преди те да тръгнат за Европа. 

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

добре или зле е това, защото на мен нищо странно не ми се вижда да поздравиш някой за ЧРД

може някой от министерството да не е съгласен >...

ако всички са съгласни добре

ако не са   е лицемерие .

ок

всички от мин на културата са честни хора - репежии ....

......  да ама е министър и не го пише от лично име  ...  а от общо на институцията .

и сага след като  британия ще излиза от европа -  в евровизия ще продължава ли да се пее на инглиш или ше го сменяват с  джърман или нещо друго >?

Никой не ти пречи да пееш и на китайски ако артиста реши да се изрази или покаже творчеството си по този начин.

Ей на... беларусците си пяха на беларуски :) Какво общо има това с ЕС ? ?

слава украине :D 

и от видяното на бързо   от евровизията

белгия или франция заслужават победа

швиция правят илюминатски значи

другото е мъже се правят на жени и жени се правят на  мъже .

Още малко статистики на постоянно разпадащия се загнил ЕС спрямо България.

http://terminal3.bg/deset-godini-v-evropa-faktite/

преди 19 часа, Yvan Sergeev написа:

Е няма да позравява повече

https://clubz.bg/53863-boil_banov_shte_spra_s_pozdravleniqta_zaradi_reakciqta_za_krisko

значи...  лицемерие

та за евровизията 

единия гей  прецака другия гей

португалеца по -гей излезна .

и спечели какво спечели и аз не знам некви си похарчиха есемеси да пращат за чужди държави вотове .

• Автор
преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

значи...  лицемерие

та за евровизията 

единия гей  прецака другия гей

португалеца по -гей излезна .

и спечели какво спечели и аз не знам некви си похарчиха есемеси да пращат за чужди държави вотове .

Извинявай, но мястото на този коментар е тук

• Автор
преди 22 минути, Yvan Sergeev написа:

аз мисля че е за тук 

Твоя си работа.

Не ми пречиш - просто те насочих, в случай, че не знаеш.

преди 18 часа, Yvan Sergeev написа:

слава украине :D 

и от видяното на бързо   от евровизията

белгия или франция заслужават победа

швиция правят илюминатски значи

другото е мъже се правят на жени и жени се правят на  мъже .

ти ме заинтригува,изпуснал съм шоуто на еврогейвизията!то ако е както казваш ние може да пратиме Азис да се развърти малко и ще станеме вечно първи!!!ще изненада и букмейкърите!!:lol6:

азис със сигурност  щеше даго докара по-гей  почти жена .

на интервю  за работа- разбрахме че сте гей сега кажете какво друго умеете .....

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.