Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Всичкити  по мени въздишате, ама кво да напрая, кат съм толкоз хубав :shy11:

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

миличка мъжа както и жената не се съдят по външния вид.Да си мъж или да си жена няма нищо,ама нищо общо с това как изглеждаш.

Благодаря ти,че ми ги постна,големи са ми сладури

Н е забравяй,че не важно да докажеш какъв мъж си,а какъв човек си. :mark:

А знаеш ли като хора какви са?

Хоп! :lol6: Практиката, практиката... такова лелята на всички теории... Доказателството е над мен.

До тук с теориите за свободната воля на индивида, когато е в разрез със свободната воля на групата индивиди...

Та... преди да ви пожелая лека нощ, да си лепна и моя мокър сън...  :no-no:  :D  :whist:

А бе, то вече и мокро не остана, ама такава си е думата...

Публикувано изображение

оооооо Бардемчоооо,любимия актьор на мъжа ми

Не се страхувам. Напротив. Така ще покажем до къде може да стигне една свободна воля, която излиза извън рамките на позволеното!

Ние не сме ги нарушили. Очевидно е. Даже и не спамим, защото имаме консенсус за какво да си говорим. Темата е формулирана по възможно най-идиотския начин. Какво значи дали да имаш "свободна воля е добро или зло"?  Бе, мани...

ТОВА е поздрав за всички. Свободата на волята е способността да минеш отвъд границата и зоната на комфорта. Трудно е, но това, което получаваш е стократно повече...

А знаеш ли като хора какви са?

а ти знаеш ли,че си позволяваш да ги обиждаш мила Бел?

а ти знаеш ли,че си позволяваш да ги обиждаш мила Бел?

Къде съм ги обидила? :ohmy:

Единият си е татуирал на ръката числото на звяра. Така че външното говори за вътрешното.

Свободата на волята е способността да минеш отвъд границата и зоната на комфорта. Трудно е, но това, което получаваш е стократно повече...

Аз си го получих за тази вечер. За останалите не знам.

Скепс... за теб...

ооо, сасянини   балама ми,викам ще си удържиш на думата,да си отидеш оттук ама не......сърби те нали?

пп и не ми се обяснявай,как ще останеш напук. :lol6:

Като си  почнала, цитирай и това:

„Истинският живот на човека се разкрива от начина, по който той отхвърля лъжите, наложени му от другите. Гол, неприкрит, естествен, той е това, което е. Става въпрос за това, което си, а не в което можеш да се превърнеш. Лъжата не може да стане истина, личността не може да стане твоя душа. Няма начин несъщественото да бъде направено съществено. Несъщественото си остава несъществено. Същественото си остава съществено. Двете не могат да се разменят. А стремежът към истината само поражда още повече объркване. Истината не трябва да се постига. Тя не може да бъде постигната, тя вече е факт. Трябва само лъжата да бъде изоставена. Всички цели, идеали, стремежи, идеологии, религии и системи за подобрение и усъвършенстване са лъжа. Пази се от тях. Признай факта, че такъв, какъвто си, ти си лъжа. Манипулиран, създаден от другите. Стремежът към истината е отклоняване и отлагане. Това е начинът на лъжата да се скрие. Виж лъжата, погледни дълбоко в лъжовността на своята личност. Защото да видиш лъжата значи да спреш да лъжеш. Да спреш да лъжеш значи да не търсиш никаква истина – няма нужда. В мига, в който лъжата изчезне, блесва истината в цялата си красота.“ ОШО

Редактирано от АУМ (преглед на промените)

ооо, сасянини   балама ми,викам ще си удържиш на думата,да си отидеш оттук ама не......сърби те нали?

Стига бре... :D

Аз се разпорих докато я докарам, за да се види колко струват теориите й... ти ме пързаляш ся... :clown:

п.п. И да не бараш пича с шапките... :lol6:

Я виж кви фантастични ръце има... и красиви жестове... :shy11:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Стига бре... :D

Аз се разпорих докато я докарам, за да се види колко струват теориите й... ти ме пързаляш ся... :clown:

п.п. И да не бараш пича с шапките... :lol6:

Я виж кви фантастични ръце има... и красиви жестове... :shy11:

О, не си мисли, че вашият разговор ме е докарал. Изобщо не съм ви чела.

Прочетох какви са предпочитанията на Джанис и не можах да устоя на ...нейния вкус. :)

Къде съм ги обидила? :ohmy:

Единият си е татуирал на ръката числото на звяра. Така че външното говори за вътрешното.

така ли и ти от една татуировка ли разбра?Както и да е,лека ви нощ на всички

така ли и ти от една татуировка ли разбра?Както и да е,лека ви нощ на всички

Не само...а и от музиката която правят.

За човека говори и музиката, която слуша.

балама ,ми,аз съм много далеч ог геронтофилията и некрофилията. :tongue2::whist:

Е, в някой друг живот, може  да разбереш и Ошо и Буда, какво казват.

Но в този ....едва ли :)

Редактирано от АУМ (преглед на промените)

мълчи моля те,не мога да си представя да си в неговите пръсти..той е  правил  секс с тях :shock11:

И ти ли ще ме спасяваш от секса... :D

Добре де. Млъквам.

Но ръцете, фините пръсти и красивите жестове ме впечатляват.

Ако успееш да се абстрахираш от всичко останало, ще видиш, че ръцете му наистина са красиви...

и аз работих в тая насока :wink12: ...само ,че кацнаха и двете... :lol6: кой сега е по,по -най ,ааааааааааа/тук та гледам супер надменно/

Ох , миличките...а ние ви съжалихме... :sobbing:

и аз работих в тая насока :wink12: ...само ,че кацнаха и двете... :lol6: кой сега е по,по -най ,ааааааааааа/тук та гледам супер надменно/

Ти нали ми даде Капитана и яхтата...

Оставям те да ме гледаш надменно... Пък! :ass:

абеее,ти нас ни остави.ти,важното е,че си научила..макар и малко не с времето си:

http://www.youtube.com/watch?v=L6T_a17Wu1Q

О, мерси, чалга не слушам, не е мой тип музика, но ти май си я обичаш... :D

Както и да е,лека ви нощ на всички

Лека на всички...

Горе ви поздравих с една много хубава песен.

Това беше, за да кажа нещо като "Довиждане". Не "Сбогом" като Аумка-Локумка, която го казва по три пъти на ден.

Който иска да ме намери - на ЛС.

Чао и умната... ;)

За човека говори и музиката, която слуша.

Поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=irf3SSRKGUg

Мно лирично-нежна песен за крехки души :beer:

Чао и умната... ;)

Чао, Скепс. Хубаво лято. И после успешен път.

Май символично или не - всички сме хванали да се изнасяме нанякъде.

Надявам се живи и здрави да се съберем, когато застуди и нощите станат дълги и тъмни... :P

така и не каза,как медитираш в стойка лотус :tongue2:

Затвори очи и ще го видиш... ;)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Като почнахме да слагаме клипчета, се сетих за една певица-Шинед О'Конър...Някои сте по-малки, но ако не знаете ще ви светна малко за нея, а и има общо с темата....Та мацката е ирландка, изнасилена в детвството си от свещеник, нищо необичайно за католицизма....Та мисълта ми е, че бунтарството и не е някава мода, а си има причина.Обръсва си косата и като я питат защо казва, цитирам по памет- Женственоста не е да приличаш на кукла, а е въпрос на дух и излъчване....Печели един куп награди, ама ги изхвърля, като казва, аз протестирам, а не съм поп певица.Бори се с католицизма и най вече с педофилията сред поповете, даже накъсва снимката на папата и го обвинява, че не прави нищо по въпроса, а даже напротив, спомага ....

Това клипче е от рожденния ден на Боб Дилън, където е освирквана от католиците, заради това, че се изказала против папата....Гледах го по телевизията и никога няма да забравя....Не зная дали ще ви хареса, даже съм сигурен че няма, но ще го постна.....

Поздрав

Не мога да се сдържа... Значи това е КЛИПА, който най-точно отразява съдържанието на песента.

съм сигурен че няма

Баси как ни подцени...

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Баси как ни подцени...

Просто не и дадоха пее.....иначе има глас :

http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.