Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Дарки, май се засегна, но не смятам че изобщо си прав. Ако искаш направи една тема и ще обсъдим всичко, което каза, защото имам доста неща да ти споделя.

А между другото, защо толкова мразиш Бог? Нещо лично?

Абрахамските религии ОТБЛЪСКВАТ, за това хората "не вярват в Бог", защото тези ПСЕВДО-религии им поднасят заповеди, насилие, кръв и семенната течност под формата на 'Бог'. Публикувано изображение

А интелигентния човек ще проследи пък тези абрахамски религии на кръвта от къде произлизат, за да разбере те Бог ли прокалмират или неговата илюзия.

Много ясно, че незапознат човек с религиите и Бог ще отхвърли 'Бог' под тази форма на демоничните духове 'яхве' или 'алла'. Много ясно! :P

ПС: Виж ОБЕДИНЕНИЕ на хората трябва да има. НО НЕ НА ГРУБО-ФИЗИЧЕСКО ниво, предствящо се под формата на заповеди, страх, терор и принуда. Същото нещо го прави УСПЕШНО комунизма, КОЙТО СЪВСЕМ НЕ СИ Е "ОТИШЪЛ", а се е преустроил, така както самите абрахамски религии.

А преустройството се налага, тъй като вече сме ОТВЪД САТУРН, а Сатурн е общото между тези абрахамски религии и комунизма.

Сатурн в днешната епоха на кали-йуга и семитските 'религии' е ДИКТАТОР. Публикувано изображение

така не се обединява, така не ОБЕДИНЯВА БОГ! :P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

ЕЛЕНА БЛАВАТСКА пише че и християни и мюсюлмани в деня на възкръсението за вечния живот ще разберат за безмислието и ненужността на техните доктрини. И моят духовен учител Йеова ми каза, че са безмислени всички земни доктрини не само християнската и исляма. Вие какво ще кажете по темата.

ЕЛЕНА БЛАВАТСКА пише че и християни и мюсюлмани в деня на възкръсението за вечния живот ще разберат за безмислието и ненужността на техните доктрини. И моят духовен учител Йеова ми каза, че са безмислени всички земни

доктрини не само християнската и исляма. Вие какво ще кажете по темата.

за яхова разбрахме...поне аз... :P ....но ако можеше да посочиш къде Елена пише тези неща-цена нямаше да имаш. Публикувано изображение:)

Всички религии са били изопачавани впоследствие от хората. И въпреки това, дори и изопачени в тях има много истина за тези които искат да я открият. Някой може ли да си представи, какво биха представлявали хората, ако ги нямаше религиите?

Всички религии са били изопачавани впоследствие от хората. И въпреки това, дори и изопачени в тях има много истина за тези които искат да я открият. Някой може ли да си представи, какво биха представлявали хората, ако ги нямаше религиите?

Аз мога да си предствя ако нямаше 3-те абрахамски религии какаво би се получило. :cheers: Би се получило първият тандем от 'женската' МИРажна троица "Меркурий-Венера"-Марс и пак първият тандем от ВИРажната- "Уран-Нептун"-Плутон.

Кофтито от абрахамските религии и импозантния комунизъм са ЗАПО-ВЕДИТЕ, "прави едно, прави две, убий този, гръмни онзи, изпий тази отрова, изяж това животно, оплоди това, открадни и завземи онова". :beer11:

Това нещо се предизвиква от 2 планети в МИРажа- Марс и Сатурн и една във ВИРажа- Плутон. :huh:

За съжаление, т.нар. абрахамски религии, плюс упадналите арйански империи, които се стремят днес към светска държава, тъй като са искали винаги светска власт, са били под тяхно влияние. Публикувано изображение

Аз мога да си предствя ако нямаше 3-те абрахамски религии какаво би се получило. ;) Би се получило първият тандем от 'женската' МИРажна троица "Меркурий-Венера"-Марс и пак първият тандем от ВИРажната- "Уран-Нептун"-Плутон.

Кофтито от абрахамските религии и импозантния комунизъм са ЗАПО-ВЕДИТЕ, "прави едно, прави две, убий този, гръмни онзи, изпий тази отрова, изяж това животно, оплоди това, открадни и завземи онова". ;)

Това нещо се предизвиква от 2 планети в МИРажа- Марс и Сатурн и една във ВИРажа- Плутон. ;)

За съжаление, т.нар. абрахамски религии, плюс упадналите арйански империи, които се стремят днес към светска държава, тъй като са искали винаги светска власт, са били под тяхно влияние. Публикувано изображение

разбий ги!На айрян! Публикувано изображение

Добро разбиване! :PПубликувано изображение С теб съм! Публикувано изображение

Lyrics & Music By: The Corrs

I'll be at your side

There's no need to worry

Together, we'll survive

Through the haste & hurry

I'll be at your side, if you feel like you're alone

And you've nowhere to turn

I'll be at your side

:ph34r:

Абе що все ми се струва, че змията има цици! Публикувано изображение:ph34r::sobbing:

post-176307-1221328686_thumb.jpg

Lyrics & Music By: The Corrs

I'll be at your side

There's no need to worry

Together, we'll survive

Through the haste & hurry

I'll be at your side, if you feel like you're alone

And you've nowhere to turn

I'll be at your side

:)

Абе що все ми се струва, че змията има цици! Публикувано изображение:):)

Не ти се струва-в тълкованието на Микеланжело е така.Ама той не е Архангвл Михаил ,само така са му викали.Освен това Всичките му жени са рисувани по мъжки модели и затова всички приличат на нашата приятелка МадонА. Публикувано изображение

за яхова разбрахме...поне аз... :) ....но ако можеше да посочиш къде Елена пише тези неща-цена нямаше да имаш. Публикувано изображение:rolleyes:

Най-напред искам да се извиня на модераторите за изказването ми, че го няма този коментар.

Много се извинявам.

Юра естествено, че на Земята. Тя е била и в Шамбала,митичната страна в Хималаите,която все още съществувала.

Може да Ви се струва много странно и налудничиво това нещо,но моят духовен учител Иеова ми каза, че тя все още съществува и е негов духовен център. Затова като ученичка и по-късно,когато започнах работа имах огромното желание да отида да я търся /чела съм за нея за Шамбала още от ученичка/. Но се омъжих и край на мечтата ми.

Но не съжалявам за това.

Най-напред искам да се извиня на модераторите за изказването ми, че го няма този коментар.

Много се извинявам.

Юра естествено, че на Земята. Тя е била и в Шамбала,митичната страна в Хималаите,която все още съществувала.

Може да Ви се струва много странно и налудничиво това нещо,но моят духовен учител Иеова ми каза, че тя все още съществува и е негов духовен център. Затова като ученичка и по-късно,когато започнах работа имах огромното желание да отида да я търся /чела съм за нея за Шамбала още от ученичка/. Но се омъжих и край на мечтата ми.

Но не съжалявам за това.

Ами ако твоя учител носи просто това име, няма проблеми. То и аз на времето бях се запознал с един много почтен перуанец с името "Diablo Rodriguez"... :huh:

Аз говоря за яхова, еврейския зъл дух от стария завет, може и да е само съвпадение на имена, без покрите на концепции... :)

ШамбХала е все още хипотетично място, така както все още не се е пръкнал неродения ти пра-пра-пра внук... Публикувано изображение

За какво ти е да ходиш, нали и без това си говорите с Иеова? А Блаватска, доколкото помня не е била положително настроена към Йехова и го нарича племенно божество на Юдеите. Това същия Йехова, който ти е учител ли е или някой друг?

За какво ти е да ходиш, нали и без това си говорите с Иеова? А Блаватска, доколкото помня не е била положително настроена към Йехова и го нарича племенно божество на Юдеите. Това същия Йехова, който ти е учител ли е или някой друг?

.....ми аз имам такива пресни спомени ;) , и като се прибавиш, че не близвам ал кохол, може би, повредата не е в моят телевизор? :computer2: .. Публикувано изображение на немски звучи така: Die Schaden ist nicht in meinem Hochbeschleunigungsfarbfernsehapparat! ахахахаха, къде е азбукито от Дойчландът?... :P:no-no:

.....ми аз имам такива пресни спомени ;) , и като се прибавиш, че не близвам ал кохол, може би, повредата не е в моят телевизор? :P .. Публикувано изображение на немски звучи така: Die Schaden ist nicht in meinem Hochbeschleunigungsfarbfernsehapparat! ахахахаха, къде е азбукито от Дойчландът?... :angry::no-no:

В ДжърМъниту е Азбуки.Тя се обиди че я нахокаха по нашенски,а ние понеже сме си приспали егото продължаваме да им дъвчем кокалите на Христос,Мохамед,Йехова и всички останали хора ,богове,ангели петри,цирки бъзинки.

Упс...Това ми се изплъзна. :hush:

ШамбХала е все още хипотетично място, така както все още не се е пръкнал неродения ти пра-пра-пра внук... Публикувано изображение

Шамбала си е съвсем реално място. Освен, че е символ на по-високо ниво на съзнание, е и реално съществуваща необичайна общност от хора - човешки същества, които живеят на по-висше стъпало на развитие и от които в огромна степен зависи и нашето израстване.

Това, че ти не можеш да си сигурен и изказваш само хипотези за това място, не го прави по-малко истинско.

Шамбала си е съвсем реално място. Освен, че е символ на по-високо ниво на съзнание, е и реално съществуваща необичайна общност от хора - човешки същества, които живеят на по-висше стъпало на развитие и от които в огромна степен зависи и нашето израстване.

Това, че ти не можеш да си сигурен и изказваш само хипотези за това място, не го прави по-малко истинско.

ШамбХала Е РЕАЛНО МЯСТО, НО в БЪДЕщЕТО! Публикувано изображение ......не се прави на по-духовна от ДУХОВНОСТТА и по-католик от папата, тъй като товоята духовност се превръща- първо във фантазия и после в кошмарна фантазия.. :angry:

ПС: Винаги ми е било меко казано странно как европейски 'езотерици' жонглират с понятия и концепции от ВЕДА и им продават отенъка на егото си. Като се почне през руски, с емине през западно0европейски, та се стигне до - бъгларските :wow:

Ми, щом знаеш по-добре от ВЕДА, добре! само, че е коректно да си измислиш СВОЙ език, като чичо Толкин, примерно не я кръщавай "ШамбХала", а Мордор, свързано с Мордохай, Мория и Морена... Публикувано изображение

Емоционално-пламенните хора доста често се вживяват в дадена концепция, която са прочели и чули до така степен, че я прегръщат за "своя" и я доокрасяват, мислейки, че така я 'развиват'. Но е видно дори за непрофесионален музикант, какво става когато ДОРИ професионален музикант започне да свири любимото си НЕАВТРОСКО парче.... Това е границата между реалността и фантазията....

Никога не забравя, че стария завет е писан*преписван от арйанските книги) ОТ СЕМИТИ, коитро са били ИЗВЪНКАСТОВИ за АРАЙНАКСТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. ...оттука се разплита кълбото за непредубедените... Публикувано изображение

ПРОБВАЙ НА ЕДИН ЦИГАНИН ДА МУ ГЛАСУВАШ ДОВЕРИЕ И ДА СЕ ДЪРЖИШ БЛАГОРОДНО С НЕГО!....... :angry:

Така е Кришна. Ведите и Упанишадите са първоизточниците. Публикувано изображение

Искрено /от сърце/ се надявам, антенките да са ви настроени на точната вълна. :angry:

ПРОБВАЙ НА ЕДИН ЦИГАНИН ДА МУ ГЛАСУВАШ ДОВЕРИЕ И ДА СЕ ДЪРЖИШ БЛАГОРОДНО С НЕГО!....... :) ПРОБВАЙ НА ПРАКТИКА! пък пак ела да обсъждаме! Публикувано изображение

Я тук ми стана интересно :huh:

Защо е така ?

Я тук ми стана интересно :huh:

Защо е така ?

Аз съм пробвал. Пълен провал. Дълго време близах рани. Публикувано изображение

Аз съм пробвал. Пълен провал. Дълго време близах рани. Публикувано изображение

Не само ти :huh:

Точно заради това ми стана интересно.ще преместя постовете ни в общата тема, защото тук са офтопици.Надявам се У.ра да обясни неговата гледна точка относно това......

Аз като малък пробвах да се сприятеля с едно цигане на моите години. Единственото което помня накрая е как като му ходех на гости техните все се е*яха и малко контузни рани от бодливата тел увита около дървена сопа на негови съседи, повечето му полу-роднини или нещо от тия смесици там техните... Не мисля, че след 20 години нещо се е променило.

Аз като малък пробвах да се сприятеля с едно цигане на моите години.

Единственото което помня накрая е как като му ходех на гости техните все се е*яха

и малко контузни рани от бодливата тел увита около дървена сопа на негови съседи,

повечето му полу-роднини или нещо от тия смесици там техните...

Не мисля, че след 20 години нещо се е променило.

сиганите и семитите са известно от ЗАКОНА НА МАНУ, под понятието 'чандала'. :baby: Това обясянва много общи техни навици.

тази "бодлива тел" да не е била тази от Тел нАвив*нага се навива... Публикувано изображение

Това чете ли? ;)

http://bg.altermedia.info/?p=429

Две мои уточнения:

1. В т.нар. “ромска интеграция” няма никакво, ама абсолютно никакво благородство.

2. “Гаджо”, с което циганите ни наричат, произлиза от еврейското “гой”-”гоим”. В Латинска Америка, циганите казват “гайо”, което значи добитък, слуга.

Ша стане и това щото иначе ша последва едно "АНАТЕМА" :lol6: да знаиш :PПубликувано изображение

И циганетата ги търсете в измислената Агарта, от там са тръгнали опс. по-точно от там са изгонени.

га сега! "ШабХала реална", а "Агарта-измислена!" ;) ееее, неее... да не би и робинята Агар да е "Изаура", а титлата 'ага' да е "сър"?... :huh::angry:

U.Ra, братле, радвам се, че правиш добри асоцииации. В крайна сметка проблема с езиците и съответствията стига до Вавилонската кула. Но това е вече минало. Сега се пробват пак някои интернационализации, сливания, глобализации, равенство братство, ма и то няма да хване корен струва ми се. Освен ако...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.