Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

U.Ra,

братле, радвам се, че правиш добри асоцииации. В крайна сметка проблема с езиците и съответствията стига до Вавилонската кула.

Но това е вече минало. Сега се пробват пак някои интернационализации, сливания, глобализации, равенство братство, ма и то няма да хване корен струва ми се. Освен ако...

Братко, макар и не съвсем това, което се влага в смисъла, култа и етимологията са мнгоо важни сигнификатори. От тях нищо не може да се скрие.

Примерно, ако основа компания "Макро Хард" и се занимавам не с 'Недвижими имоти" а с ПС-хардуер, от къде мислиш съм изплагиатствал, въпреки, че съм се презастраховал с Copy Right ^ License?.. Публикувано изображение

Сега е по-лесно, защото вече Сатурн не е така значим, но пък трябва да се внимава с ТрансСатурновата му женица- Плутон. :speak: Винаги има 'ограничения' в материята?.. Публикувано изображение

Но пък патриарсите с черни бради и изрязани кракожия, вече нямат роля за "Спасението" ти!

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

сиганите и семитите са известно от ЗАКОНА НА МАНУ, под понятието 'чандала'. :rolleyes: Това обясянва много общи техни навици.

тази "бодлива тел" да не е била тази от Тел нАвив*нага се навива... Публикувано изображение

Това чете ли? :P

http://bg.altermedia.info/?p=429

Две мои уточнения:

1. В т.нар. “ромска интеграция” няма никакво, ама абсолютно никакво благородство.

2. “Гаджо”, с което циганите ни наричат, произлиза от еврейското “гой”-”гоим”. В Латинска Америка, циганите казват “гайо”, което значи добитък, слуга.

Досега се занимавах с текста от линка.

Дай малко повече инфо за Закона на МАНУ и "чандала".

Досега се занимавах с текста от линка.

Дай малко повече инфо за Закона на МАНУ и "чандала".

Ето тука има специален момент, който дава 'препратка' към днешните симиларности:

http://u-ra.blogspot.com/2008/05/blog-post_6085.html

Публикувано изображение

Нима искаш да кажеш, че това им е в архетипа ? И ни наричат "гаджо" за да си го върнат на всички народи за това, което са били някога в Индия ?

ШамбХала Е РЕАЛНО МЯСТО, НО в БЪДЕщЕТО! Публикувано изображение ......не се прави на по-духовна от ДУХОВНОСТТА и по-католик от папата, тъй като товоята духовност се превръща- първо във фантазия и после в кошмарна фантазия.. ;)

ПС: Винаги ми е било меко казано странно как европейски 'езотерици' жонглират с понятия и концепции от ВЕДА и им продават отенъка на егото си. Като се почне през руски, с емине през западно0европейски, та се стигне до - бъгларските :P

Ми, щом знаеш по-добре от ВЕДА, добре! само, че е коректно да си измислиш СВОЙ език, като чичо Толкин, примерно не я кръщавай "ШамбХала", а Мордор, свързано с Мордохай, Мория и Морена... Публикувано изображение

Емоционално-пламенните хора доста често се вживяват в дадена концепция, която са прочели и чули до така степен, че я прегръщат за "своя" и я доокрасяват, мислейки, че така я 'развиват'. Но е видно дори за непрофесионален музикант, какво става когато ДОРИ професионален музикант започне да свири любимото си НЕАВТРОСКО парче.... Това е границата между реалността и фантазията....

)))

Миличък, там, където е Шамбала няма минало и бъдеще, защото измерението, в което се намира, не е подвластно на времето, така както самият ти си подвластен. Там си играят и с пространството, и с формите, и с времето, просто защото са на такова ниво, че не зависят от тях. Нито пък е зависимо по някакъв начин от твоите ограничени интерпретации, които свеждат нещата единствено до игра с думите, не особено удачна, според мен. А истината не се нуждае от нечия човешка защита. Ти едва ли ще разбереш какво означава Шамбала, поради съществуването на огромна пропаст между енергийните нива на повечето хора и тези, живеещи в Шамбала. Там хората са много различни от останалите човеци. Винаги са били различни.

)))

Миличък, там, където е Шамбала няма минало и бъдеще, защото измерението, в което се намира, не е подвластно на времето, така както самият ти си подвластен. Там си играят и с пространството, и с формите, и с времето, просто защото са на такова ниво, че не зависят от тях. Нито пък е зависимо по някакъв начин от твоите ограничени интерпретации, които свеждат нещата единствено до игра с думите, не особено удачна, според мен. А истината не се нуждае от нечия човешка защита. Ти едва ли ще разбереш какво означава Шамбала, поради съществуването на огромна пропаст между енергийните нива на повечето хора и тези, живеещи в Шамбала. Там хората са много различни от останалите човеци. Винаги са били различни.

Обръщам ти внимание, че ШамбХала НЕ ВРИНАДАВАНА на Кришна-Трансцеденталния свят. Публикувано изображениеШамбХала е АСТРАЛНО място. С време и пространство! И ти цитирам Бхагавата Пурана.

Авторитетен източник. :clap:

ШамбХала е локала, където щЕ се роди Калки-аватара на Вишну на края на кали-юга. Това е локал, който има обратната енрегийност до поляритетното до него Агарта.

Самата думата "ШамбХала" ти подсказва на 2 пъти, че става дума за Шива. Но поради това, че Шива бива обезсилен от конзорта си Кали, то Калки е Вишну, като Шива.

Но не знам на къде те водят фантазиите ти в понятието за ШамбХала?... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Към Юра,Нео и всички други които отричат съществуването на Шамбала,Агарта и въобще загадъчното. Никой не може да обясни мистиката и окултизма, още повече и съвременната наука и съвременната медицина също така нямат право да отричат съществуването на Шамбала,Агарта, душата и прераждането след като не могат да обяснят мистериите все още. И никой няма право да ме нарича мен шизофреничка,луда и др. епитети след като не познават мистиката и окултизма, след като не могат да обяснят много неща от загадките. Синуси Елена Блаватска не е положително настроена към Йехова и точно това е и грехът й. Защото и на нея й се появявал Сатана, както във всички духовни разговори между хората и духовните сили. При мен също се е появявал. Моят духовен учител Иеова ми каза как да познаваме, кои са добрите богове - това е че когато имаш добри постъпки след връзката това е било от тях добрите богове, а когато си нервен и агресивен или имаш лоши дела, това било от силите на Сатана. Той и Сатана не бил сам имал и негови подръжници.

Към Юра,Нео и всички други които отричат съществуването на Шамбала,Агарта и въобще загадъчното.

Никой не може да обясни мистиката и окултизма, още повече и съвременната наука и съвременната медицина също така нямат право да отричат съществуването на Шамбала,Агарта, душата и прераждането след като не могат да обяснят мистериите все още. И никой няма право да ме нарича мен шизофреничка,луда и др. епитети след като не познават мистиката и окултизма, след като не могат да обяснят много неща от загадките.

Синуси Елена Блаватска не е положително настроена към Йехова и точно това е и грехът й. Защото и на нея й се появявал Сатана, както във всички духовни разговори между хората и духовните сили. При мен също се е появявал.

Моят духовен учител Иеова ми каза как да познаваме, кои са добрите богове - това е че когато имаш добри постъпки след връзката това е било от тях добрите богове, а когато си нервен и агресивен или имаш лоши дела, това било от силите на Сатана. Той и Сатана не бил сам имал и негови подръжници.

Ти, умишлено ли изопачаваш или наистина си мало огранична във възприятията си?... Публикувано изображение

Синуси Елена Блаватска не е положително настроена към Йехова и точно това е и грехът й. Защото и на нея й се появявал Сатана, както във всички духовни разговори между хората и духовните сили. При мен също се е появявал.

Поредното доказателство, че си толква встрани от Истината, но и задънената улица в която си е ОСВЕТЕНА, не е тъмна и се вижда заблудата в която си. Йехова е САТАНАТА, драга, но няма скоро да признаеш.. :help:

Мисля същото като U.Ra по отношение истинската същност на този Йехова. Също смятам, че той е така наречения Сат.ан.на или Сат.Ану. Мисля някакви шумерски думи са това, но не съм изселодовател на древи езици все пак, а и мисля, че в света са не повече от 10 човека, които свободно могат да разискват такава езикова тематика.

И аз мисля че Яхвето си е Сатаната.Иначе историята би била прекалено плод на случайност.

Още преди доста години ми направи страшно впечатление папа Йоан Павел ,който винаги носи един ритуален жезъл на който е изобразен разпънатия Исус.Веднага ми светна че те се гъбаркат всъщност с него.Те затова и католиците са се отделили от православието,може би.Да следват по точно завета на Сатанчо.Някой може ли да сметне колко хора са затрили католиците до сега.Като сложим и другите три издънки,може да се получи интересно число.Е има и друго обяснение ,но тогава става много безнадеждна цялата работа.... Публикувано изображение

Част от Бога е Сатана. Неговата строга част но това не е всичко нали... Публикувано изображение !? Поздрави!

При тебе да не се получи само "част от сатана е Бога", де....че ще я вапцаме... Публикувано изображение

За христяните(особено католическите) се казва, че славят своята иблия без да са я чели. Публикувано изображение и такова животно смесено 'стар и нов завет' няма, мелез между акула аи маймуна...

та тъй де...оная дето вика, че "духовния и учител е яхова" да си подготви 6 комплекта остри режещи инструмени, няколко пакета кибрит и Ти Ен Ти и да тръгне на кон-сумация из широкия свет.... :cheers:

п.п. Мед ша извадя от теб да знаиш това е таен окултен меД-от :beer11:

Всичко зависи от духовната камбанария, сУити :):grimace: .. някой дето обича Моха с Мед им е кисел Христ със сОс от Храст б'Оро винки... :slap1:

Ооооооооооооо от де са взе брееейййй :lol6: бе ти си слънце на слънцата малииииииииии хихихииииииии.

Чек чек малко. Католичка викаш ъъъъъъъъ?!?! Е досега католичка още не са ми викали Публикувано изображение. Все са ми викали ние сме христиене а ти си евангелистка амаааа католичка баш не са. Чай чай да ти нашепна :top secret: За православните съм евангелистка, за евангелистите - дъновистка, за дъновистите :huh: де а знам мое и да съм католичка или православна се тая а пък за всичките мое да си имам работа с рогатия те така си го мислят де тайно де явно. За другото кво съм ич нема и да обяснявам че ша стане манджа по-вкусна от твойта баш. Абе ти незнаеш кво стана един път хихиххи. Тъкмо се разговарях с една върла евангелистка на най-неподходящата място. Точно под прозореца на най-върлата православна и тая същата като ме счу взе че се показа като зъл вампир и се повикна от терасата - Ивееее кога ще се видим да ми хвърлиш едно таро Публикувано изображение;) . При което другия вампир се ококори/ опули срещу ми и обяви най-тържествено че вече съм си запазила място на първия ред в ада Публикувано изображение и последва адска лекция.... :no-no:. То викаш част от сатана е Бога аааа!?! Абе пак обърна нещата бе вагабонт :beat: ми така е като си в огледален свят кво а та праи човек туууу. Абе ти само ми падни в зловещите ръчички шти покаа аз от де ша извадя мед от тебе...

Ей,Иве! Аз говорих за католиците,а Юра просто продължи разговора.Никой не те нарича католичка,макар че в някой случаи е по добре да си като Лик.Нали знаеш защо бай Тоше не е като лик? Публикувано изображение

Нали знаеш защо бай Тоше не е като лик? Публикувано изображение

аз знам......-защото е "като гъз"... :P:ass::)

аз знам......-защото е "като гъз"... :P:ass::laughing5:

А казваш че не ядеш месо?А кокошите крака не са ли месо ,бе приятелю?Сопри се малко,не отговаряй заради всички! Публикувано изображение

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Моят духовен учител Иеова ми каза че Сатана се е появявал в духовните разговори , когато сме нервни и ядосани и когато правим лоши постъпки,дела. А когато правим добри дела тогава е от тях добрите богове. Но нито аз нито който и да е човешко същество разбира духовните сили, тъй че никой не може да обясни все още окултизма и мистиката.

Моят духовен учител Иеова ми каза че Сатана се е появявал в духовните разговори , когато сме нервни и ядосани и когато правим лоши постъпки,дела.

А така!!!!!,.............. и на мене лекар с цигара в устата ме учи, че "Пушенето сериозно уврежда здравето!" :comp_virus::scared::zipper::grimace:

И накрая - най-голямото доказателство, за липсата на божий син - наличието на толкова много религии. Ако Бог е един, ако той е наш създател, и ако е пратил при нас сина си - от де се зе Мохамед? От де идва мюсюлманстовото? Нима Аллах и Йехова не са едно и също лице - защо тогава заповедите им са различни? Как ще ми докажеш че Бог е Йехова а не Аллах? Ми от де идват Шива, Буда и всички други божества и полубожества? Айде след като си толкоз близък с Бог, светни ме по тези въпроси?

Според мен наличието на много религии съвсем не е доказателство за липсата на Исус Христос. Но мисля, че Бог и Христос не са съвсем идентични. Същото е в сила и за Йехова, Шива, Буда. Мохамед е човек, но със силата на пророк. Не съм добре запозната с мюсюлманстовото, но мисля, че Аллах е просто тяхното име за Бог.

А Блаватска, доколкото помня не е била положително настроена към Йехова и го нарича племенно божество на Юдеите.

Според Р. Щайнер и антропософията, Йехова не е Бог Отец. Йехова е главен архангел (или същество от висшите духовни йерархии) на евреите. Главен Управител на Луната. Той е "създал" Луната с определени цели и с това подпомага развитието на съвремвнното човечество. Той е този , който дава възмойност на Човека " да слезе на Земята " и да продължи развитието си .Той е от класа на Елохимите, но с по-висока длъжност. Негавата намеса предотвратява втвърдяването на Земята на ниво Луна с , което би загинало съвременното човечество.

Същото е в сила за Шива, Кришна, Вишну, Буда. Индийците имат други названия на йерархиите, но те са нещо различно от Бога Творец. Всъщност те са творения, но много по-рано създадени от нас и много по-съвършени.

Въпреки отрицателното отношение на Блаватска към Йехова, предполагам, че теософите също не го смятат за паднало духовно същество, каквито са Ариман и Луцифер при антропософите?

Колкото до същността на Христос май най-добре за нея се казва в Евангелието на Йоан:

ГЛАВА 1.

1. В начало беше Словото, и Словото беше у Бога, и Бог беше Словото.

2. То беше в начало у Бога.

3. Всичко чрез Него стана, и без Него не стана нито едно от онова, което е станало.

4. В Него имаше живот, и животът беше светлината на човеците.

5. И светлината в мрака свети, и мракът я не обзе.

6. Имаше един човек, пратен от Бога, името му Иоан;

7. той дойде за свидетелство, да свидетелствува за светлината, та всички да повярват чрез него.

8. Той не беше светлината, а бе пратен да свидетелствува за светлината.

9. Съществуваше истинската светлина, която просветява всеки човек, идващ на света.

10. В света беше, и светът чрез Него стана, но светът Го не позна.

11. Дойде у Своите Си, и Своите Го не приеха.

12. А на всички ония, които Го приеха, - на вярващите в Неговото име, - даде възможност да станат чеда Божии;

13. те не от кръв, ни от похот плътска, нито от похот мъжка, а от Бога се родиха.

14. И Словото стана плът, и живя между нас, пълно с благодат и истина; и ние видяхме славата Му, слава като на Единороден от Отца.

Христос (Словото, Логосът) не се припокрива напълно с Бог, но е голяма част от него. Според антропософите е от най-висшите йерархии. А на мен ми се струва, четейки цитираните по-горе думи на евангелиста,че е творческата, активната част от Бога.

Редактирано от steeela (преглед на промените)

Според мен наличието на много религии съвсем не е доказателство за липсата на Исус Христос. Но мисля, че Бог и Христос не са съвсем идентични. Същото е в сила и за Йехова, Шива, Буда. Мохамед е човек, но със силата на пророк. Не съм добре запозната с мюсюлманстовото, но мисля, че Аллах е просто тяхното име за Бог.

Според Р. Щайнер и антропософията, Йехова не е Бог Отец. Йехова е главен архангел (или същество от висшите духовни йерархии) на евреите. Главен Управител на Луната. Той е "създал" Луната с определени цели и с това подпомага развитието на съвремвнното човечество. Той е този , който дава възмойност на Човека " да слезе на Земята " и да продължи развитието си .Той е от класа на Елохимите, но с по-висока длъжност. Негавата намеса предотвратява втвърдяването на Земята на ниво Луна с , което би загинало съвременното човечество.

Същото е в сила за Шива, Кришна, Вишну, Буда. Индийците имат други названия на йерархиите, но те са нещо различно от Бога Творец. Всъщност те са творения, но много по-рано създадени от нас и много по-съвършени.

Въпреки отрицателното отношение на Блаватска към Йехова, предполагам, че теософите също не го смятат за паднало духовно същество, каквито са Ариман и Луцифер при антропософите?

Колкото до същността на Христос май най-добре за нея се казва в Евангелието на Йоан:

Христос (Словото, Логосът) не се припокрива напълно с Бог, но е голяма част от него. Според антропософите е от най-висшите йерархии. А на мен ми се струва, четейки цитираните по-горе думи на евангелиста,че е творческата, активната част от Бога.

Това с червеното повдигнати 100% НЕ е вярно. :)Рудолф Щайнер и Гьотенариума в Швейцаря е висша масонария, под агидата на ЛУЦИФЕР. И Щайнер си признава инспирацията си от луцифер. Публикувано изображение

За борбата на падналите духове "яхве" и "луцифер"-прегледай това.

http://u-ra.blogspot.com/2008/09/yhvh-lucifer.html

....за това, че яхова се асоциира с Луната, също както и алла е ВЯРНО в разсъждаенията ти. Публикувано изображение Тука си личи, че и двата духа са обожатели на Шива. :shock11:

Но за разликата между Слънчевите и лунните култове виж тука:

http://u-ra.blogspot.com/2008/08/illuminati.html

и тука:

http://u-ra.blogspot.com/2008/07/blog-post_164.html

Това с червеното повдигнати 100% НЕ е вярно. ;)Рудолф Щайнер и Гьотенариума в Швейцаря е висша масонария, под агидата на ЛУЦИФЕР. И Щайнер си признава инспирацията си от луцифер. Публикувано изображение

Твърдението ми, че Шива, Кришна, Вишну, Буда са нещо различно от Бога Творец е изградено може би на базата на монотеистичното ми виждане за строежа на света. Сега видях, че Индуизмът е политеистична религия. Следователно приемането на Тримурти за бог/ве е нормално.

Всеки народ си има своите вярвания, религии, които са подходящи за душите инкарнирани в него. Не виждам нищо лошо нито в монотеистичните юдаизъм, християнство, ислям, нито в индуизма и будизма. Лошото се появява когато някой представител на тези религии започне да твърди, че само неговата вяра е истинска, а останалите са творения на Сатаната, Луцифер и т.н. Публикувано изображение

U.Ra, мисля, че не си прав относно антропософията. За разлика от твоето отношениет към Р. Щайнер, той е доста положително настроен към Буда и Кришна. ;)

Редактирано от steeela (преглед на промените)

Твърдението ми, че Шива, Кришна, Вишну, Буда са нещо различно от Бога Творец е изградено може би на базата на монотеистичното ми виждане за строежа на света. Сега видях, че Индуизмът е политеистична религия. Следователно приемането на Тримурти за бог/ве е нормално.

Всеки народ си има своите вярвания, религии, които са подходящи за душите инкарнирани в него. Не виждам нищо лошо нито в монотеистичните юдаизъм, християнство, ислям, нито в индуизма и будизма. Лошото се появява когато някой представител на тези религии започне да твърди, че само неговата вяра е истинска, а останалите са творения на Сатаната, Луцифер и т.н. Публикувано изображение

U.Ra, мисля, че не си прав относно антропософията. За разлика от твоето отношениет към Р. Щайнер, той е доста положително настроен към Буда и Кришна. :ph34r:

А моето твърдение е,че Кришна е ОРИГИНАЛНИЯ ТВОРЕЦ, а Брахма е второстепенния. :baby:

Всякакви други интерпретации, като се почне от абрахамски(наследници на семитските от Месопотамия и Египет) и се стигне до луцифериански(масонски) са фейк... Публикувано изображение

ааааа, "положителното отношение" на Щайнер и масоните го знам към Кришна...фантазират си неща за да не приемат АВТОРИТЕТНИТЕ.. :ph34r: Това е луцифер, по-малкото зло от яхве, но все пак...зло.. Публикувано изображение

Хмммм кой знае може би сте прави. И богът на този свят е с три лица - Секс + Пари и Власт. И може би един такъв религиозен форум едва ли е мястото да се говори за... :ph34r: :ph34r:

Изход 20:7

Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.

Второзаконие 5:11

Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита за безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.

"1 А Моисей пасеше овците на тъста си Иотора, мадиамския жрец; и като докара овците в задната страна на пустинята, дойде на Божията планина Хорив.

2 И ангел Господен му се яви в огнен пламък изсред една къпина; и Моисей погледна, и ето къпината гореше в огън, а къпината не изгаряше.

3 И Моисей си рече: Да свърна и да прегледам това велико явление, защо къпината не изгаря.

4 А като видя Господ, че свърна да прегледа, Бог го извика изсред къпината и рече: Моисее, Моисее! И той каза: Ето ме.

5 И рече: Да се не приближиш тука; изуй обущата от нозете си, защото мястото, на което стоиш, е света земя.

6 Рече още: Аз съм Бог на баща ти, Бог Авраамов, Бог Исааков, и Бог Яковов. А Моисей затули лицето си, защото се боеше да погледне към Бога."

Изход 3 глава

Поздрави!

Името на Бога е Кришна! :baby: ..... "напразно изговаряне" е нонсенс. Всеки, който мантрува името Му има полза. ;) Ползата е ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ИЛюЗОРНТА МАТЕРИАЛНА ЕНЕРГИЯ С МИР, БЕЗ ВОЙНА!

Тези семитски духове, дето са в Иблията са паднали духове! яхве и тем подобни...НАИСТИНА трябва да не се произнасят и призовават. те носят зли сили! ;)

Пак почна да плещиш простотии :angel19:. Щом името на твоя Бог е Кришна :) аз го почитам и уважавам, както и Аллах. Защото всеизвестна истина е че ако не почиташ начина по който другите се кланят на Бога то значи не почиташ, но хулиш и своя Бог. Аз вярвам в единството . Любов + Мъдрост + Истина!

Ще издърпам хитринките женски ушленца :wub: , да знаеш. Хитринката ти пада ли вече?... :wors:

за да ми разправяш такива 'егалитарни' почитания към падналите духове на СЗ- семитските интерпретации на Шива-яхве и алла, трябва да се запознаеш с мястото, където тези паднали духове обещават след напускане на грубо-материално тяло.

за яхве е видно от СЗ за демоничния му характер,

но доста малко знаят за ислямския рай ;) :

Обърни внимание, че тука се казва, че 'Бог' НЕ Е ИМЕ( а алла, яхве е "АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО СЪМ'(архетипа на астралния двойкаджия на "Овен")

http://www.youtube.com/watch?v=AvSWUrAW0e4...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VabSdLNUx1o&NR=1

и знаеш ли, че мухаммад е бил неграмотен и юдейския равини са му писали курана?.. Публикувано изображение

И ти от едното лицемерие не дискриминраш концепциите, така ли?... или просто "женската" ти хитринка :P те подтиква към това?... :jeer:

Миличък аз най-лицемерно и по женски хитро Публикувано изображение ти казвам точно в този момент, че ще има така доста уроци да научиш/ получиш :). Защото - Евреи 10:31

Страшно е да падне човек в ръцете на живия Бог. Поздрави!

даааа, вижда :) се кой е "живия бог" от картинката ти.. Публикувано изображение на санскрит го наричаме "нага"(гана)

Но "живия Бог" не "хвърля боб", както семето на нага. :nono:

Едно нещо трябва да научиш в човешката инкарнация: КОЕ Е ИМЕТО НА БОГА. "Аз съм този,който съм" е името, с което екскрементът ми в сряда(на магарето 'снаряда' :yanim: )се предствя от тоалетната ми чиния. Добра причина да го обожавам. :clap: Дори съм си приготвил черно кубче да го поставя там да не се вижда! :P

.........(на магарето 'снаряда' ;) )се предствя от тоалетната ми чиния. Добра причина да го обожавам. :clap: Дори съм си приготвил черно кубче да го поставя там да не се вижда! :ph34r:

:rolleyes: моля, моля-без намеци относно магаретата ! А кубчето, както ти обясниха е свещенно, и е правено от самият Адам ! Публикувано изображение

:rolleyes: моля, моля-без намеци относно магаретата ! ! Публикувано изображение

няма, няма :doh::clap:;)

А кубчето, както ти обясниха е свещенно, и е правено от самият Адам ! Публикувано изображение

А така! Публикувано изображение "Адам бил и каменоделец"! :ph34r: Steiner или Ein Stein?.. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.