Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

ко с течение на годините по-малко хора се молят, влиянието на тази, да го наречем сила, отслабва.

Ми да - нарича се Егрегор. И тези Егрегори принадлежат към Астрала. А Астрала е междинна зона принадлежаща на Май - Илюзията. Което логически означава, че са илюзия. От тук и извода, че са обратното на Истината - това, което трябва да бъде. Демек Рибо-Скорпионски. За значението на последния астро термин попитай U.Ra - ще ти разясни целия астрологически мироглед на Кришна движението - щото Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©

:)

Колкото до това за Лиана Антонова, бившите съпрузи-мъже понякога имат навика да говорят измислици за бившите си жени, само и само да ги дискредитират и да се опитат да намалят чувството си за малоценност, породено от факта, че жена им ги е зарязала.

Пълни глупости. Ако познаваш Ачо не би твърдял такива неща. Ачо е много по-навътре в тези неща от нея. Тя е мистик, но много често вярва на илюзиите си, от колкото на реалностите. Ачо е невероятен капацитет и би могло да се нарече Учител - Кришнатите с удоволствие биха го привлякли, но се страхуват от човек знаещ повече от тях. Той (мисля) е единствения от БълГария, който има достъп до Акаша. Но не парадира с това. Даже не го споменава пред познати. А тези, които твърдят, че имат достъп до Акаша са лъжци и мошеници. Лиана никога не е твърдяла това (прави и чест), но пише книги за празни глави и за пари.

Естествено всеки може да вярва в каквото си иска.

Имам познат, който е чест гост на психиатрията. Вярва си че е Наполеон. Искрено си вярва човека... ;) И е негово право...

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Айде стига бе! Само един човек в България имал достъп до Акаша. Публикувано изображение Аз смятам, че всеки един човек по Божията воля има достъп до което и да е знание, стига Бог да реши да му даде достъп. Човек има достъп до част от някои знания - до тези части, до които той реши. Пак ще кажа - всеки човек в един момент може да има достъп до което и да е знание, стига това да послужи на целите на Бог. Освен това, тези които ни дават знанията също понякогаш ни заблуждават нарочно.

Цар Кару обича да го похвалиш, като всяко голямо коте. :mark: Симпатяга е иначе, ма като всякя голяма котка държи на семето на племето. Не мо'а да го убедя, че ще го клъвне Скорпиона и Серпентината(семитска). :huh: Остави го да царува! :) .....да му царува ума! Публикувано изображение

Има си и той "Спасение"- Хорус!. Пак засечка с престилкаджиите и с мистриите.... :) Казва 'всички сме ХОРа'! И "Кришна и той е 'хор'"... :PПубликувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Аз смятам, че всеки един човек по Божията воля има достъп до което и да е знание, стига Бог да реши да му даде достъп. Човек има достъп до част от някои знания - до тези части, до които той реши.

Абсолютно съм съгласен с теб - на 100%. Този Бог ристиените наричат Дух и този Дух обитава някои човеци (от Рода на ХОРата). Друг въпрос е дали този Бог ще ти разреши да погледнеш в Акаша. Защото може любопитството ти да не е полезно за твоето развитие и функции в Създанието.

Освен това съществува и Астрала - там където действа Илюзията с име Мая. Точно нея визирам когато говоря за Лиана.

възможно човек поне временно и за малко да погледне отвъд булото на майя?

Мога ли да отговоря аз?

Може, за много кратко време и след дълъг пост и медитация. Но и тогава няма гаранция. В библията го има описано - пророк Илия

Мога ли да отговоря аз?

Може, за много кратко време и след дълъг пост и медитация. Но и тогава няма гаранция. В библията го има описано - пророк Илия

Хм...Адолф Шикългрубер се е смятал за същия пророк в края на спектакъла,дали не се е реинкарнирал?Во истина? Публикувано изображение

Ми да - нарича се Егрегор. И тези Егрегори принадлежат към Астрала. А Астрала е междинна зона принадлежаща на Май - Илюзията. Което логически означава, че са илюзия. От тук и извода, че са обратното на Истината - това, което трябва да бъде. Демек Рибо-Скорпионски. За значението на последния астро термин попитай U.Ra - ще ти разясни целия астрологически мироглед на Кришна движението - щото Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©

:rolleyes:

Пълни глупости. Ако познаваш Ачо не би твърдял такива неща. Ачо е много по-навътре в тези неща от нея. Тя е мистик, но много често вярва на илюзиите си, от колкото на реалностите. Ачо е невероятен капацитет и би могло да се нарече Учител - Кришнатите с удоволствие биха го привлякли, но се страхуват от човек знаещ повече от тях. Той (мисля) е единствения от БълГария, който има достъп до Акаша. Но не парадира с това. Даже не го споменава пред познати. А тези, които твърдят, че имат достъп до Акаша са лъжци и мошеници. Лиана никога не е твърдяла това (прави и чест), но пише книги за празни глави и за пари.

Естествено всеки може да вярва в каквото си иска.

Имам познат, който е чест гост на психиатрията. Вярва си че е Наполеон. Искрено си вярва човека... :zipper: И е негово право...

Негово право си е да си вярва, че е Наполеон Цар Кару. Всеки си има вяра в нещо и този твой познат значи вярва в прераждането. Не трябва да го изпращат в психиатрията. Защото има повече луди от тези хора, които вярваме в прераждането и миналите животи. Че тези , които убиват за пари и власт да не би да не са луди, а са извън психиатрията.

Симпатяга е иначе, ма като всякя голяма котка държи на семето на племето.

:whist: Пип, караш ме да се катеря по клоните на астрологията отново. А това като лъвска котка ми се отдава прекалено лесно. :clap:

Котките нямат племе - всички огнени знаци са ИндивиДуалисти до крайности. Племенни групи не правят с дребни изключения - временно с цел запазване на поколението (и то само женските) и за бързо прочистване на паплачта наоколо. На тяхните 9 декади (от овен до стрелец) се крепи целия кръст на зодиака. Мързеливи и гениални ( :) ма то първото върви с второто), но не и перверзни като скорпиона (особено рибите - те са в Гинес по сексуална перверзия - факт), който знаейки, че е измислена и добавена зодия се опитва да подражава на огнените Царе, криейки се из пясъци, плашейки се от жеги, но особено от вода (при все че е воден знак по дефиниция). Има известна доза истина, че лъвовете не "кльопат" скорпитата - ми щото не си падат по "фалшиментите" - на тях им дай 3 пръста дебела говежда пържола с френч фрайз, литър бира, и за десерт една дългогривеста лъвица в леглото до сутринта - и никаква почивка. :) Типичен лъв трета декада е Чарли от "Двама мъже и половина", докато брат му Алън ми мяза на коктейл между рак и скорпион.

Публикувано изображение Толкова относно астрологията - бях ти задал (навремето) едно въпросче, чийто отговор не получих - не беше и чувал относно тези неща, въпреки че и познайваш нещица - - прецених знанията ти и (мислено) те поставих на правилното място (което ти принадлежи) - всичко друго, но не и Про.

Негово право си е да си вярва, че е Наполеон

;) Марушке, не си разбрала и половината от това, което казах. Не става въпрос, че някой не вярва в прераждането (Самсара). А относно този "Наполеон" - ;) ми в неговата психиатрия имало трима болни, които вярвали че са Наполеон. Кой е истинския остава под въпрос... Публикувано изображение

Пип, караш ме да се катеря по клоните на астрологията отново. А това като лъвска котка ми се отдава прекалено лесно.

Котките нямат племе - всички огнени знаци са ИндивиДуалисти до крайности. Племенни групи не правят с дребни изключения - временно с цел запазване на поколението (и то само женските) и за бързо прочистване на паплачта наоколо. На тяхните 9 декади (от овен до стрелец) се крепи целия кръст на зодиака. Мързеливи и гениални ( ма то първото върви с второто), но не и перверзни като скорпиона (особено рибите - те са в Гинес по сексуална перверзия - факт), който знаейки, че е измислена и добавена зодия се опитва да подражава на огнените Царе, криейки се из пясъци, плашейки се от жеги, но особено от вода (при все че е воден знак по дефиниция). Има известна доза истина, че лъвовете не "кльопат" скорпитата - ми щото не си падат по "фалшиментите" - на тях им дай 3 пръста дебела говежда пържола с френч фрайз, литър бира, и за десерт една дългогривеста лъвица в леглото до сутринта - и никаква почивка. Типичен лъв трета декада е Чарли от "Двама мъже и половина", докато брат му Алън ми мяза на коктейл между рак и скорпион.

Толкова относно астрологията - бях ти задал (навремето) едно въпросче, чийто отговор не получих - не беше и чувал относно тези неща, въпреки че и познайваш нещица - - прецених знанията ти и (мислено) те поставих на правилното място (което ти принадлежи) - всичко друго, но не и Про.

Марушке, не си разбрала и половината от това, което казах. Не става въпрос, че някой не вярва в прераждането (Самсара). А относно този "Наполеон" - :yanim: ми в неговата психиатрия имало трима болни, които вярвали че са Наполеон. Кой е истинския остава под въпрос... Публикувано изображение

Наша Ушка Мара трудно "вдява", царю карУ! Публикувано изображение Тя си има свой 'духовен учител' в съзнаниетио си, който носи еврейския превод на израза 'аз съм' или 'яхова' и бойния дивашки крясък 'яхУУУУУУУУУУУУУ' за разлика от царския виражен призив 'УРааааааааааа'! Публикувано изображение

Е, как да те разбере такова съзнание, в чиито се чува приглушено от тези множествени яхувистични гласове?!... :sobbing::huh:

Аз я поДпитах наша Мара Ушка дали на родената си дъщеричка под знака на яхУ, нейния 'духовен учител' позволява преливането нейната и кръв, ако се наложе, и кога е слеведващата дата на 'края на света' според яхУ?.. :help: .....ма отоговор не :nono: получих...я пробвай ти?... :hush::wors:

Брех, брех, брех, брех. Кат сте толкова наясно, я кажете нещо и за телеца. Публикувано изображение

Теле-биче или клайне кравичка? Публикувано изображение

Разликата там е космическа.... :wors:

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Кажи и за двете. Публикувано изображение Между другото Нео, като ти гледам аватара и се чудя какво точно представлява.

Не знам,трябва да питаш автора на снимката.На мен ми харесва тропично-мистичния и изглед.

яхУ, нейния 'духовен учител' позволява преливането и на кръв, ако се наложе

:baby: Ма Пип (нещо не мога все-още да възприема новият ти ник - ще го карам на стария - Pippi - нали няма да ми се сърдиш? :) ), Марчето (с ушите? Публикувано изображение - нали така да разбирам ника МарУшка?) не може да си е прелива кръв, щото не трябва да се смесва ХОРска кръв с рептилска... :down::hush: Щот виж до къде са я докарали рязаните пластелинчета у уисраелско - нит рептилското му рептилско, нит ХОРското - ХОРско... :mark:

Па и свидетелите на Яху отдавна са уличени в лъжесвидетелство... Публикувано изображение Па и пророци се правят... Пък като ги попиташ кой има право да се нарече пророк на яхуууу - тц - отричат като комунде на разпит... не били пророци, нам си кво...

Познавах (преди години) (лъже)свидетели от Варна (Сталин) - ма ногу надолу гледаха кат говореха - за кво ли си мислеха?

Много обичам да си хортувам с тях - голям смях пада - със тяхните стандАРТни фрази... И с мормоните пада смях - горките - запотени в чернобели костюмчета...

Често съм си мислел, че сектите са ногу полезни - да ти отворят очите, накарат да изследваш, да ги хванеш в лъжа (като лъжесвидетелите) - придобиваш куп достойнства и умения неподозирани. Фун та Фун до припадък :wow: (нъл тъй се произнася Fun?)

Щот в булгаристанска губерния термините придобиват съФсем друг смисъл - разпродажба е примоция, кола на изплащане е лизинг - върхта на интелектуалното на салдоледа (измислена от мен дума - от салдо и сладолед)... :clap:

Та за лъжесвидетелите - ми вярват си хората - искрено си вярват - кат оня моя познат дето имаше прИтенциите да е инкарнация на НапоЛЕОн... Вярват сичко дет им го писуват у уач тауъра - дума по дума го учат наизуст - на батьо КомсоМолците изпълнителни... :huh:

:baby: Ма Пип (нещо не мога все-още да възприема новият ти ник - ще го карам на стария - Pippi - нали няма да ми се сърдиш? :) ), Марчето (с ушите? Публикувано изображение - нали така да разбирам ника МарУшка?) не може да си е прелива кръв, щото не трябва да се смесва ХОРска кръв с рептилска... :down::hush: Щот виж до къде са я докарали рязаните пластелинчета у уисраелско - нит рептилското му рептилско, нит ХОРското - ХОРско... :mark:

Па и свидетелите на Яху отдавна са уличени в лъжесвидетелство... Публикувано изображение Па и пророци се правят... Пък като ги попиташ кой има право да се нарече пророк на яхуууу - тц - отричат като комунде на разпит... не били пророци, нам си кво...

Познавах (преди години) (лъже)свидетели от Варна (Сталин) - ма ногу надолу гледаха кат говореха - за кво ли си мислеха?

Много обичам да си хортувам с тях - голям смях пада - със тяхните стандАРТни фрази... И с мормоните пада смях - горките - запотени в чернобели костюмчета...

Често съм си мислел, че сектите са ногу полезни - да ти отворят очите, накарат да изследваш, да ги хванеш в лъжа (като лъжесвидетелите) - придобиваш куп достойнства и умения неподозирани. Фун та Фун до припадък :wow: (нъл тъй се произнася Fun?)

Щот в булгаристанска губерния термините придобиват съФсем друг смисъл - разпродажба е примоция, кола на изплащане е лизинг - върхта на интелектуалното на салдоледа (измислена от мен дума - от салдо и сладолед)... :clap:

Та за лъжесвидетелите - ми вярват си хората - искрено си вярват - кат оня моя познат дето имаше прИтенциите да е инкарнация на НапоЛЕОн... Вярват сичко дет им го писуват у уач тауъра - дума по дума го учат наизуст - на батьо КомсоМолците изпълнителни... :huh:

Та да си додем на думата,Кру,Цару!Кажи си версията.Тия приказки са добри,остава да чуем къде е решението,ключа от палатката и така нататък...

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Ама много ме кефите вие двамата, аааа, Урааааааа!! за Царя! - две в едно, ахахаааааааа. Ако сте от Варна и двамцата аватари в едно тяло, що не свиркате да ме взимате и мен на сбирки на сектанти, умирам да им вярвам за Христос, Мохамед, Йехова, Боговете ... и всичко останало... Публикувано изображение

Юра за преливането на кръвта ми каза, че това е било за душите душите са били безкръвни и за тях те нямали кръв,

за това, за забраната за кръвопреливането ми каза, че това било под влияние на Сатана и неговите лоши подръжници.

Сега като имаме тела,трябва да си приемем чужда кръв, така ми каза той духовния ми учител Иеова. Както написах по-рано някъде той духовния ми учител Иеова ми каза, че Сатана можел да говори и от негово име също така и

е бил много умен и хитър. Сега аз си вярвам, че ми говори истинския Иеова, а не Сатана, защото след разговорите ми с него съм по спокойна не съм нервна , а съм по-добра и винаги готова да помогна на близките си. Пък който иска да не ми вярва , никого не карам насила.

:eek: Пип, караш ме да се катеря по клоните на астрологията отново. А това като лъвска котка ми се отдава прекалено лесно. :clap:

Котките нямат племе - всички огнени знаци са ИндивиДуалисти до крайности. Племенни групи не правят с дребни изключения - временно с цел запазване на поколението (и то само женските) и за бързо прочистване на паплачта наоколо. На тяхните 9 декади (от овен до стрелец) се крепи целия кръст на зодиака. Мързеливи и гениални ( :offtopic_s: ма то първото върви с второто), но не и перверзни като скорпиона (особено рибите - те са в Гинес по сексуална перверзия - факт), който знаейки, че е измислена и добавена зодия се опитва да подражава на огнените Царе, криейки се из пясъци, плашейки се от жеги, но особено от вода (при все че е воден знак по дефиниция). Има известна доза истина, че лъвовете не "кльопат" скорпитата - ми щото не си падат по "фалшиментите" - на тях им дай 3 пръста дебела говежда пържола с френч фрайз, литър бира, и за десерт една дългогривеста лъвица в леглото до сутринта - и никаква почивка. :) Типичен лъв трета декада е Чарли от "Двама мъже и половина", докато брат му Алън ми мяза на коктейл между рак и скорпион.

Публикувано изображение Толкова относно астрологията - бях ти задал (навремето) едно въпросче, чийто отговор не получих - не беше и чувал относно тези неща, въпреки че и познайваш нещица - - прецених знанията ти и (мислено) те поставих на правилното място (което ти принадлежи) - всичко друго, но не и Про.

;) Марушке, не си разбрала и половината от това, което казах. Не става въпрос, че някой не вярва в прераждането (Самсара). А относно този "Наполеон" - :yanim: ми в неговата психиатрия имало трима болни, които вярвали че са Наполеон. Кой е истинския остава под въпрос... Публикувано изображение

Цар Кару, пиши ми имената на тримата,които са се мислили за Наполеон и аз ще попитам моят духовен учител Иеова

Ако въобще има Бог или Богове, то яхве със сигурност не е такъв. Яхве е фикция, митичният мразещ водач на измисленото юдейско племе от долнопробното плагиатско литературно произведение, познато ни като "стар завет". С него поюдейчените хазари (нарекли себе си "евреи") си оправдават расистката доктрина за върховенство над останалите и незачитане, погазване и ограбване на всичко тяхно.

Ако въобще има Бог или Богове, то яхве със сигурност не е такъв. Яхве е фикция, митичният мразещ водач на измисленото юдейско племе от долнопробното плагиатско литературно произведение, познато ни като "стар завет". С него поюдейчените хазари (нарекли себе си "евреи") си оправдават расистката доктрина за върховенство над останалите и незачитане, погазване и ограбване на всичко тяхно.

Дори и така да е, всеки има своето право на избор, не мислиш ли...? )))

Човекът винаги е имал странно необосновано самочувствие, когато отрича нещо. Отрицанието до нищо добро не е довело никого.

За боговете - те всички до един са фикции, когато вярата се изражда във фанатизъм. За мен има един много сигурен индикатор кое е истина и кое не - онова, което прави човека тъжен, скован, изолиран, задушаващ се в собствените си измислени принципали и ограничения, умиращ... е неистинско. В частност и боговете му - фикции в собствените му негативи - нямания, липси, го правят такъв. А това, което възродява живота в него, друго не може да бъде, освен истината. Това мнение може да се оспори, като се заяви, че всеки има своята истина и че всяка една истина е истинска. Но не е така - истината е само една. И е ничия. Когато започнем да държим на своята си истина, далеч сме от истинското...

... вуйчо яхве и чичо алла са шуробаджанаци Публикувано изображение .. и не виждам защо Мара Ушка не слушка?.... :nono:;) Прави промоция на вибрацията "аз съм" звучаща на иври... Публикувано изображение

Дори и така да е, всеки има своето право на избор, не мислиш ли...? )))

За мен онези, които вярват в йехова и приемат стария завет определено не са с всичкия си. Ако са нормални хора като им акцентирам върху извращенията описани в него, ще го отхвърлят. Знам го от личен опит.

... вуйчо яхве и чичо алла са шуробаджанаци Публикувано изображение .. и не виждам защо Мара Ушка не слушка?.... :nono:;) Прави промоция на вибрацията "аз съм" звучаща на иври... Публикувано изображение

Вуйчо яхве е по-кръвожаден, себичен, гаден и лицемерен. С него не можеш да се разбереш. Може да се сравни със сериен убиец. Докато "чичо алла" е по-открит, прост и по свое му сърдечен, но има проблем с гнева. Публикувано изображение Той не е толкова опасен. По-скоро побойник. Почти не познавам Корана, за да го коментирам. Но не одобрявам частите от него преписани от стария завет, многоженството, обрязването и др. яхвеподобни безумия.

Редактирано от Парк1 (преглед на промените)

За мен онези, които вярват в йехова и приемат стария завет определено не са с всичкия си. Ако са нормални хора като им акцентирам върху извращенията описани в него, ще го отхвърлят. Знам го от личен опит.

Вуйчо яхве е по-кръвожаден, себичен, гаден и лицемерен. С него не можеш да се разбереш. Може да се сравни със сериен убиец. Докато "чичо алла" е по-открит, прост и по свое му сърдечен, но има проблем с гнева. Публикувано изображение Той не е толкова опасен. По-скоро побойник. Почти не познавам Корана, за да го коментирам. Но не одобрявам частите от него преписани от стария завет, многоженството, обрязването и др. яхвеподобни безумия.

Злото се състои в какво? - във вярата, че съществува. То, злото, от тази вяра се храни. Ако ти вярваш, че някой, без значение кой е той - било бог или демон, било човек или друго живо същество, е зъл, то ти вярваш в злото му, а това те прави още по-зъл и от него...

Злото се състои в какво? - във вярата, че съществува. То, злото, от тази вяра се храни. Ако ти вярваш, че някой, без значение кой е той - било бог или демон, било човек или друго живо същество, е зъл, то ти вярваш в злото му, а това те прави още по-зъл и от него...

Ми той яхве наистина е зъл. Пише го в стария завет.

Тука може малко да побеседвам за разликата между чичо и вуйчо. Публикувано изображение Вуйчо ми е по-майчина и чичо-по бащина линия....

Трябва да паднат някои фереджета подробности по създаването на ислямът и всичко ше разбреш за тези двама мои 'родственика' Публикувано изображение

най-важното е, не че Мухаммад е бил педофил, това е 'бял кахър' ;) )да не говорим, че 'пророк не трябва да се занимава въобще със сексуална енергия!, ма нейсе Публикувано изображение ), но и това, което не знаеш е, че Мухаммад е бил НЕГРАМОТЕН и РАВИНИ са му списвали КУРана. Ти как мислиш, че са се появили персонажите от стария яхуйнат завет с видоизмемени имена? Публикувано изображение

Другото, което не знаеш е, че Мухамад е бил в царството на майката на рабаите- Агар: "Агарта". Или -царството на нагите. То е известно по понятието "пътуване на Мухамад към ИСРА(ел) и Ми-раджа.". Ако не ти е известно Миражът е царството на 6-те адски планти под Земята, огледален образ на Виражът, .......а там някъде надолу в Миража е Агарта. :idea:

ТОВА е оригинална арабска фреска, т.нар. "АРАБЕСКА". ......да ти прилича на "изкачване"(Asenesion) НАГОРЕ"?... Публикувано изображение

Публикувано изображение

А това, че се 'разбираш с араби' се дължи по-скоро на личностни качества на индивидите, а не на ислямската доктрина Публикувано изображение , защото дори съседна Турция не иска да прилага ислямска доктрина на шарията и все към светска масонория избива...Това не 'добротата на чичо ми алла'...

Помни от мене- и двата зли дум(х)а са идентични от 6-тото царствто най-долу дето виждаш на 2-та схема от тази публикация. наричат се ЛУННИ САТУРНИЧЕСКИ духове, низш луенен култ, токато висшия го виждаш, че е Арайнски и се достига с раджа-йога , не- с терор, консумация и разврат! ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ми той яхве наистина е зъл. Пише го в стария завет.

Ти нали не вярваш в стария завет. Ще те цитирам: "За мен онези, които вярват в йехова и приемат стария завет определено не са с всичкия си."

Аз да считам ли, тогава, по твоята логика, щом ти вярваш какво пише в стария завет, че не си с всичкия си? :PПубликувано изображение

Сега когато разговаряме вече по ІІ-ри том на "Тайната доктрина" Елена Блаватска пише, че Йехова е един от елохимите.

Това което ми казва моят духовен учител Иеова в по-рани разговори, че той е бог, и е един от боговете/елохимите/.

Тука може малко да побеседвам за разликата между чичо и вуйчо. Публикувано изображение Вуйчо ми е по-майчина и чичо-по бащина линия....

Трябва да паднат някои фереджета подробности по създаването на ислямът и всичко ше разбреш за тези двама мои 'родственика' Публикувано изображение

най-важното е, не че Мухаммад е бил педофил, това е 'бял кахър' :cheers: )да не говорим, че 'пророк не трябва да се занимава въобще със сексуална енергия!, ма нейсе Публикувано изображение ), но и това, което не знаеш е, че Мухаммад е бил НЕГРАМОТЕН и РАВИНИ са му списвали КУРана. Ти как мислиш, че са се появили персонажите от стария яхуйнат завет с видоизмемени имена? Публикувано изображение

Другото, което не знаеш е, че Мухамад е бил в царството на майката на рабаите- Агар: "Агарта". Или -царството на нагите. То е известно по понятието "пътуване на Мухамад към ИСРА(ел) и Ми-раджа.". Ако не ти е известно Миражът е царството на 6-те адски планти под Земята, огледален образ на Виражът, .......а там някъде надолу в Миража е Агарта. :P

ТОВА е оригинална арабска фреска, т.нар. "АРАБЕСКА". ......да ти прилича на "изкачване"(Asenesion) НАГОРЕ"?... Публикувано изображение

Публикувано изображение

А това, че се 'разбираш с араби' се дължи по-скоро на личностни качества на индивидите, а не на ислямската доктрина Публикувано изображение , защото дори съседна Турция не иска да прилага ислямска доктрина на шарията и все към светска масонория избива...Това не 'добротата на чичо ми алла'...

Помни от мене- и двата зли дум(х)а са идентични от 6-тото царствто най-долу дето виждаш на 2-та схема от тази публикация. наричат се ЛУННИ САТУРНИЧЕСКИ духове, низш луенен култ, токато висшия го виждаш, че е Арайнски и се достига с раджа-йога , не- с терор, консумация и разврат! :P

Юра моят духовен учител Иеова ми каза, че всички свещени книги като Библията,Корана,Ведите, Махабхарата и Рамаяна и т.н. че всички тези свещени книги са от тях боговете, но друг въпроса, че Сатана и неговите подръжници пишат различията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.