Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Отдавна се каня да те питам едно нещо. Ти сега си показал картина на едни божества. Синьото има змия на врата. Та, отдавна се каня да те питам на какво е символ змията, особено, когато тя е изобразена на врата на някого и когато змията е част от човека. Предполагам, че е символ на силата?! Разкажи ми малко по-подробно за това какво представлява символа на змията, изобразена върху врата на тези божества.

И още един въпрос:

защо младежа е син,а двойката не е ?

На явна дискриминация ми прилича това :angry:

Кои да тези (измислени),,полубогове,,същите са в Хиндуизма,а ти Ю-ра казваш,че не си хинду?

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

И още един въпрос:

защо младежа е син,а двойката не е ?

На явна дискриминация ми прилича това :P

Кои да тези (измислени),,полубогове,,същите са в Хиндуизма,а ти Ю-ра казваш,че не си хинду?

Защо да са 'измислени'?.. :angry: Напротив- КОНКРЕТНИ и РЕАЛНИ са. Публикувано изображение

Измислени са семистките духове по късно по подобие на ВЕДАическите, които ти казах, че са НАСЛЕДЕНИ от ведически НИЗШИ ЛУННИ култове. Толкова е трудно да проследиш връзката?..

Терминът 'хиндуизъм' знаеш ли кой го измисля и въвежда за първи път и кога?....

Терминът 'ислям' си е въведен от мюслитата, нали?... Но терминът 'хиндуизъм 'е НОНСЕНС, тъй като е измислен по подобие на семистките термини 'юдаизъм' и 'ислям'- на племенно-етническа основа.

Всъщност, нещата там са поставени на друга и ИСТИНСКА онова, различна от тази на "низшите духом'(думи-цитат на Исус Христос за семитите) и извънкасови дравидо-семити,.... и става дума за Бог, наистина.

Бог не значи 'Дух', не са синононими! .....както и Господ не е синоним на 'Бог'. Ти правиш ли разлика или си още малка за това... :P

Добре, сега кажи защо божеството е синьо и какъв е символът на змията на врата му. Защо трябва да те питам по много пъти едно и също нещо преди да отговориш, ако изобщо отговориш?

Заще е Синьо? Защото така е решил Господът-Бог. Обикновено се казва, че цветът е като на Небето и Водата, но разпространен е терминът 'синя кръв', въпреки, че девите и Бог НЯМАТ КРЪВ, синьото е "кръв за благородник и цар'".

Змията е ГЕНЕТИЧЕН инжинер. Сперматозоидите са холографски символ на змиите(нагите). Змията е символ на кланът и кръвното начало.

А ти не можеш ли да търсиш в нета, а само питаш и се сърдиш, ако не ти отговарят точка по точка?.. :rolleyes:

Аз, когато нещо не знам, първо САМОСТОЯТЕЛНО търся и после питам за неща, които не съм разбрал от самоподготовката си. ... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Отдавна се каня да те питам едно нещо. Ти сега си показал картина на едни божества. Синьото има змия на врата. Та, отдавна се каня да те питам на какво е символ змията, особено, когато тя е изобразена на врата на някого и когато змията е част от човека. Предполагам, че е символ на силата?! Разкажи ми малко по-подробно за това какво представлява символа на змията, изобразена върху врата на тези божества.

За символа на змията си имаме тема - тук.

А ето какво символизира тя в хиндуизма - разрушителната спрямо илюзията и едновременно градивна/възраждаща/сила на Шива - тук.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Синьто е цвят на любовта и мъдростта. Змията е символ представящ едновременно двете противоположности в живота - висшето и низшето. Тя е мъдрост, приспособимост, мълчание, търпение, силата да отстъпваш (временно), способността да оставаш незабелязан в действията си (т.е. да не търсиш награда, слава и почести), смирение и др., отнесена към висшето и предателство, интриги, злословие, манипулиране и др., отнесена към низшето. Змията винаги търси топлината, а топлината е любов. Змията захапала опашката си е символ на времето и на цикличността, която се наблюдава навсякъде в Природата, на Безкрайността и в действителност представлява възходяща спирала.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Синьто е цвят на любовта и мъдростта. Змията е символ представящ едновременно двете противоположности в живота - висшето и низшето. Тя е мъдрост, приспособимост, мълчание, търпение, силата да отстъпваш (временно), способността да оставаш незабелязан в действията си (т.е. да не търсиш награда, слава и почести), смирение и др., отнесена към висшето и предателство, интриги, злословие, манипулиране и др., отнесена към низшето. Змията винаги търси топлината, а топлината е любов. Змията захапала опашката си е символ на времето и на цикличността, която се наблюдава навсякъде в Природата, на Безкрайността и в действителност представлява възходяща спирала.

"Змия захапала опашката" са цикли от "Овен до Скорпион". Това са СЪВРЕМЕННИТЕ доктрини на юдаизма и ислямът.

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Змията е симВол на материалните цикли, тя Не може да излезе от материята. Затова няма собствен източник на Топлина. Източникът на Топлина и Светлина иде ОТВЪД МАТЕРИАЛНИТЕ ЦИКЛИ. Т.е. след Риби да НЕ се 'зарбияваш' в Овен.! :)

Синьто е цвят на любовта и мъдростта.

Синята краска е цветът на истината, вярата, духовната енергия, чистотата и изцелението.

Цветът на любовта е розовият, а на мъдростта - жълтият.

Синята краска е цветът на истината, вярата, духовната енергия, чистотата и изцелението.

Цветът на любовта е розовият, а на мъдростта - жълтият.

Различни автори - различни интерпретации. Вярата е светло-синьото. Розовото е смекчено червено, което е цвят на волята, т.е. с розово се изразява добрата, положителна воля. Мъдростта е жълто.

Кали по принцип се изобразява черна. То и името това означава. Донякъде мога да си я представя като лилава. На рисунката не ми е ясно в какъв цвят точно е. И змията може би не случайно е зелена. Цветовете също не бива да се тълкуват еднозначно. Това са сили, които, колкото са благотворни когато бъдат използвани разумно и по предназначение, така може с тях да се злоупотреби и да се превърнат в нещо отрицателно.

Различни автори - различни интерпретации. Вярата е светло-синьото. Розовото е смекчено червено, което е цвят на волята, т.е. с розово се изразява добрата, положителна воля. Мъдростта е жълто.

а СЕГА, ако може да ми обясниш какво означава 'вярата'?...

Според мое изследвание(и не само мое!) абрахамските религии вярват в НИЩОТО, което наричат 'бог' на семитските езици. Все едно е аз да кажа "Вярвам в кдтдгх4453схсг". Това нищо не значи.

Вярата в такива безсмислици се определя от кодекса на законодателят им- за юдеите Муше, за мюсли-Мухамад. Муше не доказано, че е историческа личност, но и двамата се придържат към ХИПОТЕТИЧНИЯ законодател -Аврам, който подтиква към демонична вяра, с една дума вярва е демоничен свят. Това се проявява от 'моралния кодекс' на законодателите, който произтичал от хипотетичния паднал дух.

А конкретно за цветовете- ВЕДА ги е описала. Черен цвят НИКОГА няма да срещеш да носят предствители на СЛЪНЧЕВ ведически култ. Черното не цвят, а липса на цветове. Това именно "вярата в нищото", вярата в деструкцията и в падналите духове.

Розовият цвят е цветът на Трансцеденталността. По скоро розово с примес на лила(виолето), смесца от цвета на Везни и Риби, т.е от този на Радха и Кришна.

Розовия цвят е смес червено и бяло. Белият съдържа всички цветове, а червения има на малка четота, но най-голяма дължина на вълната.

http://en.wikipedia.org/wiki/Color

Розовият цвят не е нито 'бебшки', нито на 'сексуалните канали'. Тези интерпретации са на абрахамци, чиито цветове са тъмните- черно, тъмно кафяво, тъмно синьо и индиго до сиво. Всичко зависи не точно от гледната точка ОТ ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА АРХЕТИПа, А АРХЕТИПИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ Е БОГА и този архетип по-близо до Бога.

Един Козирог не харесва розово, както и една Везна не харесва черно. Но Козирог е по-назаде в Трансцедентализма от Везни, КАТО ЧИСТИ АРХЕТИПИ. Козирог е за матер. свят, като е последен филтър в него. Обратно-Везната си е винаги с единия крак в Трансцедента...

По светлите и но по пастелените тонове показват Трансцедента. Ако цветовете са светли, но ярки, то те показват Духа в материята- както е с ярко-червео, ярко-жълто и маслено-зелено и турско-синьо.

Идеалните цветове за трансцеденталист са бледо-оранж до охра(светло-кафяво), бледо-жълто, бяло, светло синьо.

Ярко червено и черно са типични светове на адските планети.

Наситеното залено е застопоряващо към Земния свят, макар и не агресивно.

Цветът трябва да е трансцедентален(незастопоряващ), но и неагресивен.

Такива трябва да бъдат цветовете(световете) за излизане от матрицата. Публикувано изображение

А конкретно за цветовете- ВЕДА ги е описала. Черен цвят НИКОГА няма да срещеш да носят предствители на СЛЪНЧЕВ ведически култ. Черното не цвят, а липса на цветове. Това именно "вярата в нищото", вярата в деструкцията и в падналите духове.

Розовият цвят е цветът на Трансцеденталността. По скоро розово с примес на лила(виолето), смесца от цвета на Везни и Риби, т.е от този на Радха и Кришна.

Розовия цвят е смес червено и бяло. Белият съдържа всички цветове, а червения има на малка четота, но най-голяма дължина на вълната.

Розовият цвят не е нито 'бебшки', нито на 'сексуалните канали'. Тези интерпретации са на абрахамци, чиито цветове са тъмните- черно, тъмно кафяво, тъмно синьо и индиго до сиво. Всичко зависи не точно от гледната точка ОТ ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА АРХЕТИПа, А АРХЕТИПИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ Е БОГА и този архетип по-близо до Бога.

Един Козирог не харесва розово, както и една Везна не харесва черно. Но Козирог е по-назаде в Трансцедентализма от Везни, КАТО ЧИСТИ АРХЕТИПИ. Козирог е за матер. свят, като е последен филтър в него. Обратно-Везната си е винаги с единия крак в Трансцедента...

Точно бледорозово-лила ми е любим цвят, вярно е това, което казваш - и колкото по-пастелно е, толкова по-добре - пепел от розово-лила. Розовото е цветът на любовта, като той не изключва волята - червеното е цветът на активната воля, на жизнените сили в материален аспект, а бялото - съвкупността от всички багри. Червеното е началото, а бялото - края - алфата и омегата, дълбоката материя /кръвта не случайно има този цвят/ и високия дух - аурата на Христос е бяла. Българските мартенички символизират именно това.

Везните са в двата свята едновременно, така е - с единият са здраво стъпили в материята, а не потъват там, именно защото другият крак е винаги отвъд - високо горе.

За тези думи искам да те черпя едно обичано парче.

Мисля, че си доста напреднал дух и много светла душа. Присъствието ти тук ме обогатява, радва и повдига. От теб научавам много и все неща, които винаги съм знаела вътрешно, достатъчно, за да съм сигурна в тях.

Тц, тц, тц. А за мен похвала?! Публикувано изображение

Не знам дали има нещо общо с трансцеденталистите, но искам да вметна, че оранжевият цвят е цвета на лудите. Ще ви дам пример с Ван Гог.

Не се сещам за фан Хох(така се произнася на холандски) за любимият му цвят(ако съдиш по "Слънчогледите" му-не знам), но наистина Трансцеденталистите изглеждат 'луди' в очите на материалистите, а да не говорим- за демонистите!

Щом е материалист?. Материалист е човек, който не осъзнал що е дух и що материя, а 'демонист' е този, който си фантазира за Бога, и са особено опасни, ако имат светска власт. Кой има по-голяма отговорност за деяната си пред Бога от двата типа? разбира се демонистите, тъй като те спекулират с името и от името на Върховният. Ако обикновеният гражданин не спазил даден закон от незнание-не е беда. Беда е ако полицаят, знаейки за закона, го мизинтерперетира. Не случйно в Астрологията архетипа на полицая и на мафиотът са идентични, само, че 'флипнати вертикално'! Публикувано изображение

Не знам дали има нещо общо с трансцеденталистите, но искам да вметна, че оранжевият цвят е цвета на лудите. Ще ви дам пример с Ван Гог.

Похвала за какво?Че ръсиш глупости на килограм?"Примера с Ван Гог" единствено показва ,колко смешен може да стане човек,когато говори за неща от които си няма никаква представа.....

Много жалък опит да обидиш У.ра се получи.Ван Гог няма картини с преобладаващо оранжево. Но и да имаше,изкаването че това бил цвета на лудите ,пак е смешно.

Оранжевото е егоизъм в своя нисш аспект; също индивидуалност, самостоятелност, чар, харизма.

Сега гледай как изръсвам глупости на килограм и по десет килограма:

Това НЕ са картини на Ван Гог и в тях НЯМА преобладаващо оранжево!

Тук няма никакви оранжеви цветове:

http://www.scituate.k12.ma.us/docent/Van%2...0at%20Arles.JPG

Това не е негова популярна картина и тук изобщо няма оранжеви цветове:

http://www.vangoghartprints.net/images/van...h_sunflower.jpg

Дори и не търси оранжеи цветове тук:

http://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/gogh/...reet-auvers.jpg

Нито тук:

http://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/gogh/...s-amsterdam.jpg

И тъй нататък...

Ван Гог НЕ Е бил луд и НЕ си е отрязал ухото!

И никога не е бил приеман в приюта за душевноболни Сен-Пол-дьо Музол.

Това не е цитат от Уикипедията:

"През фаза на тежко психично разстройство, той се нагълтва с разредител и с бои от тубите. Този припадък с ужасни халюцинации и последвалата тежка депресия правят за следващите шест седмици всякаква работа извън клиниката немислима. След като симптомите затихват, ван Гог се страхува от самотата при работа на открито и повече не напуска района на клиниката. Той бяга от депримиращите ѝ покои като копира свои предишни произведения и рисува поредица от шест автопортрета – важен източник за тогавашното му душевно състояние, анализирано многократно впоследствие от психоаналитици и психиатри."

Кой иска да обиди U.Ra, бе? Ама и аз що ли се занимавам са такива кат вас? По специално с такива като теб Нео. Досега не видях и един смислен твой пост в раздела Религия и мистика. Явно не ги разбираш тези работи. Повече няма дори да си правя труда да отговарям на твоите постове, защото няма смисъл - ти нищо не разбираш по обсъжданите теми и защото не си способен и не притежаваш нужните знания, за да прецениш, помислиш и оцениш моите постове. Туй то?

Приятел/ко,имаш проблеми с възприемането на цветовете и с начина си на мислене.От всичките картини дето ги показваш за пример,оранжево има само в покривите на къщите.И е по скоро за контраст на синьото небе,така че е възможно да е илюзия.....Освен това ,снимките и репродукциите в нета,са доста недостоверен източник на информация,особено за цветовете.Според малоумници като теб,Ван Гог е бил луд.Не споделям това мнение.Гениите не са нормални ,те са най-чистото проявление на божественото.Ако някога пораснеш ,можеш да ми се извиниш.Но и да не стане ,няма проблем. :clap:

Оранжевото е цветът на смелостта. Свързва се с честта, доброжелателството, честността, общителността, учтивостта, доброто разположение на ума и духа, радостта от живота. Символизира славата, добродетелта и плодовете на земята. Стимулира растежа, дава живот.

Златисто-оранжевият цвят е цветът на интелекта.

Точно така! Психиатрите и останалите специЯлисти, които са го лекували в психиатричната клиника са малоумници.

А Ван Гог е бил толкова чисто божие творение, че е изпитал толкова силна ревност, че си е отрязал едното ухо. Ама какво ще го мисилм това? Нали това е едно изключително чисто същество, ние не можем да го разберем.

За Гог имаш право да говориш, когато видиш небето и звездите като него:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm..._night_edit.jpg

Прочетох само последните няколко поста и ми стана лошо...Седнали сте да обсъждате може би най-великия художник,появявал се някога на тази планета...Само не разбрах в каква връзка с религията... Туксъм,ужасно плоски и лишени от здрав разум твърдения изказваш,човече...Дотолкова са абсурдни,та чак са смешни.

Прочетох само последните няколко поста и ми стана лошо...Седнали сте да обсъждате може би най-великия художник,появявал се някога на тази планета...Само не разбрах в каква връзка с религията... Туксъм,ужасно плоски и лишени от здрав разум твърдения изказваш,човече...Дотолкова са абсурдни,та чак са смешни.

Връзката е живота му.Преди да стане художник/за какъвто приживе не е признат/ е бил пастор.Остави го детето,толкова му е багажа за сега.Има надежда за него,при добро желание от негова страна. Публикувано изображение

Точно бледорозово-лила ми е любим цвят, вярно е това, което казваш - и колкото по-пастелно е, толкова по-добре - пепел от розово-лила. Розовото е цветът на любовта, като той не изключва волята - червеното е цветът на активната воля, на жизнените сили в материален аспект, а бялото - съвкупността от всички багри. Червеното е началото, а бялото - края - алфата и омегата, дълбоката материя /кръвта не случайно има този цвят/ и високия дух - аурата на Христос е бяла. Българските мартенички символизират именно това.

Везните са в двата свята едновременно, така е - с единият са здраво стъпили в материята, а не потъват там, именно защото другият крак е винаги отвъд - високо горе.

За тези думи искам да те черпя едно обичано парче.

Мисля, че си доста напреднал дух и много светла душа. Присъствието ти тук ме обогатява, радва и повдига. От теб научавам много и все неща, които винаги съм знаела вътрешно, достатъчно, за да съм сигурна в тях.

Може да ми зависи Алия и Ко., но аз съм по-голям фанатик за това парче, отколкото тяхната компания -на измисления им деструктовен и злобен дух. Публикувано изображение

Парчето е вече от суб-културана към култУРА преминало. Как ли не са го анализирали критици, от какви ли не ъгли?.. ;) От тематично-аранжорно, през мистично-култово та се стигне до лириката и отделните композиционни елементи. Това е парче, което е за държавен изпит в музикалните ВУЗове на цивилзованите страни, заедно с "Shine on you, crazy diamond" by PINK Floyd! ;)

Слушал съм го 100000000 пъти с не знам си колко нули след това("дето 0та била нищо" ахахахах) и не само, че не ми омръзва, но откривам нови и нови моменти и прозрения чрез него).

Инструментите и композицията са перфектни, но особено е уникална вокалната партия. Чувството, с което Р.Плант предава патетиката е наистина божество! наистина!

Цялата лирика ми харесва, но особено този панфлет:

And its whispered that soon

If we all call the tune

Then the Piper will lead us to reason.

And a new day will dawn

For those who stand long

And the forests will echo with laughter.

Това е белег на Слънчев култ, тъй като Слънчевият култ напуска матрицата с Трансцедетлано веселие, което дразни демоните, искайки да останат ВЕЧНО в матрицата, се правят на сериозни , тъй като не познават Духовният свят, мислят, че е 'несериозен', за това Козирог и Скорпион смятат розово за 'бебешки цвят', както и си фантазиурат, че Бог би брадат старец, който злобно яде децата си(Сатурн).

....както и това е гот:

...The Piper's calling you to join him,

Dear lady, can you hear the wind blow,

And did you know

Your Stairway lies on the whispering wind.?.. :huh:;)

а СЕГА, ако може да ми обясниш какво означава 'вярата'?...

Според мое изследвание(и не само мое!) абрахамските религии вярват в НИЩОТО, което наричат 'бог' на семитските езици. Все едно е аз да кажа "Вярвам в кдтдгх4453схсг". Това нищо не значи.

Вярата в такива безсмислици се определя от кодекса на законодателят им- за юдеите Муше, за мюсли-Мухамад. Муше не доказано, че е историческа личност, но и двамата се придържат към ХИПОТЕТИЧНИЯ законодател -Аврам, който подтиква към демонична вяра, с една дума вярва е демоничен свят. Това се проявява от 'моралния кодекс' на законодателите, който произтичал от хипотетичния паднал дух.

По светлите и но по пастелените тонове показват Трансцедента. Ако цветовете са светли, но ярки, то те показват Духа в материята- както е с ярко-червео, ярко-жълто и маслено-зелено и турско-синьо.

Идеалните цветове за трансцеденталист са бледо-оранж до охра(светло-кафяво), бледо-жълто, бяло, светло синьо.

Ярко червено и черно са типични светове на адските планети.

Наситеното залено е застопоряващо към Земния свят, макар и не агресивно.

Цветът трябва да е трансцедентален(незастопоряващ), но и неагресивен.

Такива трябва да бъдат цветовете(световете) за излизане от матрицата. Публикувано изображение

Това е много добро тълкуване на символиката на цветовете....твое ли е или си ползвал източници?

Това е много добро тълкуване на символиката на цветовете....твое ли е или си ползвал източници?

Еее, разбира се, преди да го осмисля, съм попрочел оттук оттам, но не и черно-зелената Книга . Публикувано изображение

Седнали сте да обсъждате може би най-великия художник,появявал се някога на тази планета...

Още от юноша съм си "заплюл" Пиер Огюст Реноа Публикувано изображение

http://en.wikipedia.org/wiki/Renoir

:)

Точно така! Психиатрите и останалите специЯлисти, които са го лекували в психиатричната клиника са малоумници.

А Ван Гог е бил толкова чисто божие творение, че е изпитал толкова силна ревност, че си е отрязал едното ухо. Ама какво ще го мисилм това? Нали това е едно изключително чисто същество, ние не можем да го разберем.

Ох, що ли ти отговарям?! Няма смисъл. :idea:

:lol6:

:angry:

Показах твои постове на мой приятел-психиатър.

Диагнозата му беше " Хебефренна шизофрения -начален стадий".

За мен обаче, си чисто божие творение.

На кого да вярвам ? На себе си или на специалистът-психиатър ? :)

p.s. U.Ra - не се смей докато четеш това - и ти си в кюпа Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus
правописни грешки (преглед на промените)

:rolleyes:

Показах твои постове на мой приятел-психиатър.

Диагнозата му беше " фебефренна шизофрения -начален стадий".

За мен обаче, си чисто божие творение.

На кого да вярвам ? На себе си или на специалистът-психиатър ? :P

p.s. U.Ra - не се смей докато четеш това - и ти си в кюпа Публикувано изображение

Да не би ти да страдаш от "фебефренна" шизофрения? Това нещо свързано с Феб ли е? Публикувано изображение:P

Щото такава форма на шизофрения няма. Има хебефренна шизофрения.

тук

Не си мисли, че ти правиш изключение. Всички сме в кюпа. А като гледам, пък, психиатрите, те са цъфнали направо там.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.