Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

beli99-на вярващите хора такива класации не са нужни :angel19:

Исляма описва Исус (мир нему) по най-почтителния начин и му отрежда

толкова високо положение, колкото му е отредил самият Господ,

същото важи и за Мухаммад (Бог да го благослови и с мир да го дари)

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да!Далеч съм от мисълта някой да се повлияе от написаното!Просто ми стана интересно и реших да споделя с вас!Сигурна съм,че всики отдавна си е направил своя класация! Поздрави!

Да!Далеч съм от мисълта някой да се повлияе от написаното!Просто ми стана интересно и реших да споделя с вас!Сигурна съм,че всики отдавна си е направил своя класация!

Поздрави!

Според мен и моят духовен учител Иеова и двамата и Исус Христос и Мохамед са пророци на всички народи, а не е само Исус Христос на християните само, а Мохамед на мюсюлманите. Моят духовен учител Иеова ми каза, че на всички пророци на които им са открили истините за моралните заповеди и божието слово те са на всички народи, а вие човеш-

ките индивиди грешно сте ги разбрали тези хора, защото Сатана се е бъркал при всички духовни разговори,защото различията в отделните религии той ги правел, както и на другите като Буда и т.н.

Според мен и моят духовен учител Иеова и двамата и Исус Христос и Мохамед са пророци на всички народи, а не е само Исус Христос на християните само, а Мохамед на мюсюлманите. Моят духовен учител Иеова ми каза, че на всички пророци на които им са открили истините за моралните заповеди и божието слово те са на всички народи, а вие човеш-

ките индивиди грешно сте ги разбрали тези хора, защото Сатана се е бъркал при всички духовни разговори,защото различията в отделните религии той ги правел, както и на другите като Буда и т.н.

Писарушка, Ме'мед е 'пророк' на тези тука. http://u-ra.blogspot.com/2008/11/jackova-m...ld-make-it.html

За всеки влак си има пътник. А главната 'полза' от Исус Христос е не "пророк"(който да ти каже, че има Бог, а ти да живееш като за 'световно'), а ДА ТИ КАЖЕ КАК ДА ЖИВЕЕШ. За разлика от йехова, който ЗАПОВЯДВА.

Кога ще почнеш да дискриминираш концепциите на личностите?.. ще видиш, че има разлика между пророк(риши), духовен учител(ачаря или гуру), свещенник(брахман), както и ще правиш разлика между Бог и паднал безличен дух(яхова, яхве, алла, ...Алла Пугачева, Филип Киркорофф и Киркор и Гарабет, т.нат...) :speak::P:hush::P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Според мен и моятусдуховен учител Иеова и двамата и Исус Христос и Мохамед са пророци на всички народи, а не е само Исус Христос на християните само, а Мохамед на мюсюлманите. Моят духовен учител Иеова ми каза, че на всички пророци на които им са открили истините за моралните заповеди и божието слово те са на всички народи, а вие човеш-

ките индивиди ешно сте ги разбрали тези хора, защото Сатана се е бъркал при всички духовни разговори,защото различията в отделните религии той ги правел, както и на другите като Буда и т.н.

Съгласна съм с теб и дух. ти учител,но с кратко уточнение:

всички пророци са пратени от Господ на различни народи в различни периоди от време.

Мюсюлманите вярват и уважават и Исус и Соломон напр.като пророци и пратеници,

но не бива да следват техните ритуалите,молитви и т.н.

Периодите от време и начина на живот са различни,но призива към единобожие

винаги е бил един за всички .

споделям донякъде мението,че Сатаната подвежда хората с измислени религии-целта

му е да заблуждава и го прави много успешно за съжаление..

всички пророци са пратени от Господ на различни народи в различни периоди от време.

Всички пророци виждат САМО и единствено матрицата. Вече има някои, които я виждат в по-голям план с всички цикли, а някои- с по-малък план. Те се наричат "РИШИ". Всички те използват хипофизната жлеза или "3-то око на Шива". Според мене, Мохаммад НЕ Е ДОРИ и 'пророк', :clap: но това е лично мое мненние и ако не си съгласна няма да те пребия с камъни или накажа, но съм готов винаги да давам и изслушвам аргументи, което днес е възможно, тъй като юдаизмът и ислямът са Транс-надминати.

Публикувано изображение

Бог, обаче, Алия, няма за цел да "праща пророци", които да описват матрицата и разрушенията и. Това не Неговата Главна цел. :clap:

Духовните учители(гуру, ачаря) ТЕ ИЗВЕЖДАТ ПРИ БОГ ОТВЪД МАТРИЦАТА без да те натоварват с 'пророчества', 'заповеди', 'чудеса', 'апокалипсиси', терори, материални райове и тем подобни илюзии. ... Публикувано изображение

Каква ползва от "ислямския пророк" Иса за мюслитата, след като им казал, че "има Бог" и че не трябва да вядат сабя, .....а те си правят каквото им е удобно?.. Публикувано изображение

Много правилно. Но т.нар. шайтан(сатан) значи 'противник'. Но за сатан(шейтан) Бог се явява 'противник', така, че всичко зависи от ГЛЕДНАТА ТОЧКА, аз пиша от ляво на дясно и за мене 'сатан' е този, който пише обратно. за тези, които пишат обратно 'сатан' е Бог.

Но всичко си има ХРОНОЛОГИЧЕСКА последоватленост, Алия, и ако ислямът се пъни да не е "измислена религия", то все едно "Oasis" да нахулят "The Beatles", че са им откраднали репертоара. :P

Когато се заговори за матрица, по някаква незнайна причина първо се сещам за Хермес (или Тот, ако това се стори по-правилно на някой) и за закона за подобието, аналогията, съответствието. Само по себе си съответствието е матрица, един (Божествен) модел, Законите (Природни или Божествени) на базата на които е изградено всичко. Какво значи извън матрицата? Хаосът, противостоящ на Космоса (Реда)? В определен смисъл точно, това е в основата на злото. Да преодоляваш ограничения е едно - низши желания, навици, стереотипи на мислене, които вече сме надживели. В този случай всъщност, става въпрос по-скоро за заместване. И ако това се разбира под излизане извън матрицата, съм съгласен, че е необходимо. Но да се опитваш да излезеш извън всякаква обусловеност и ограничения освен, че е невъзможно, е и доста глупаво.

И какво значи да виждаш отвъд матрицата? Ти някога имал ли си възможност да погледнеш отвъд матрицата? И защо пък всички пророци да виждат само и единствено матрицата - мислиш, че не са способни на по-велики постижения ли?

Нека да тръгнем от 'върха на сладоледа' за ислямът и юдаизмът. За Ислямът върховната летва, която се предполага, че е "ВЕЧНОТО СЪСТОЯНИЕ на душата" има минимум 72 девствени девици(за това се предполага, че рая е само за такива дето имат хромозоми Х и У САМО.), безалкохолно вино и бира, юнощи момченца с още немутира;ли гласове, които ти наливат вино в златни посуда, има много вода на талази, както и корнокопия- плодове, които идват като кажеш на дървото да дойде, а -дори не се мърдаш.

За този вид "вечност" вярващите в думите на 'виждащия педофилски пророк" са готови да прережат всеки крайник на торса на този, който противоречи на този тип 'виждане'. Публикувано изображение

Как ти се струва? Нима абрахамските религии не са torror-fantasy, насадили се на мястото на нещо, което пак се е неричало НЕРАЦИОНАЛНО?.. ;)

"Terror" иде от "Terra", а Fantasy от "Fantom".

Алиах благодаря ти за това че ме поддържаш.

Аз винаги вярвам , че един ден и мюсюлмани и християни и всички народи, ще заживеем един ден без войни и омрази и ще бъдем в един духовен център без различни религии и секти.

U.Ra-ще те помоля да не говориш за Ислям,тъй като си

грешно информиран и пишеш не верни неща чул не дочул

Защо Мухаммад не е пророк според теб?

Каква е главната цел на Бог?

Според предсказанията свят без войни и идилия ще има,

този период ще продължи само 30 години..

няма да го доживеем обаче

Не разбирам какво е матрица и къде е :)

Да,*Края* ще е известно време след 30-те години.

Предсказанията са по-скоро историята на Исляма-

светът е описан от Началото до Края и след това :)

Ъм чи то цялата история на този свят не е ли описана в свещените книги на абсолютно всички религии, включително и най-древните и не е ли долу-горе еднаква?

Не знам,чувала съм за такова нещо,

но мен ме интересува само според Исляма :)

Ограничаващо мислене е също това от типа: Войни е имало откакто съществува човечеството, следователно винаги ще ги има. Всеки е ограничен в някаква степен. Лошото е, когато се опитва по всевъзможен начин да не го забелязва.

Човек, който се ограничава по такъв начин е една ограничена личност.

Ограничението е полезно, само ако ограничава нещо вредно. ;)

Но тъй като съзнанието е ИНДИВИДУАЛНО, то за някои ограничението е свобода, а за други свободата-ограничение.

Пак казвам- зависи от камбанарията. Аз пиша от ляво на дясно, не знам за другите... Публикувано изображение:)

Но това, което забелязвам е догматично следване на мъртав логос(без духовен учител, а само с имагинерен prophet-profit на имагинерен 'goD-Dog')

U.Ra-няма ли да ми отговориш на въпросите!?

И ти ли имаш духовен учител Публикувано изображение

U.Ra-няма ли да ми отговориш на въпросите!?

И ти ли имаш духовен учител Публикувано изображение

Да, етничеки грък, но с инициирано име "Пурушоттама кшетра".

Но знам, че като интелигентно момиче разбираш, че ние приемаме, че вярата не свързана с кръвта. Публикувано изображение

Все пак, прикачам векторизиран файл, който, ако го дадеш на професионален дизайнер може да се ползва за размери от визитна картички до билборд на 7 звезден хотел. ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Разбира е,че вярата не се предава с кръвта.

Лошото е когато гледаш на религията си като нещо наследно,

без да осмисляш нещата ги приемаш сляпо..

Не се измъквай Ю-ра с прпратки кън блога ти,а отговори на:

Защо Мухаммад не е пророк?

каква е целта на Бога?

каква е целта на Бога?

Моят духовен учител Иеова ми каза, че не само Исус Христос е пророк , а и Мохамед е също пророк и че те са истински пратеници от боговете. Само че хората не са ги разбрали и под влиянието на Сатана вече се правят различията в религиите и сектите.

каква е целта на Бога?

Скъпа Алия, защо 'пророкът Мухамед' не пророк, а само Мухамед, според мене ли?.. Ми отговорът се крие в една прословута фраза от един филм от соцът "Капитан Петко Войвода" към едно малко турче : "Расте ли п....шката Ме'мед"?... :lighter::jeer:

Актьорът Васил Михало е Овен,а аз знаеш харесвам това положително качеството на Овенът-директността, разбира се без юмруците. ;):)

:lighter:

Ми, много сексуален и мушкащ в преносния смисъл и буквалния този 'прoрок'...много ручка, така, да се каже...и локацията към където те ручка е "obligatory fantasy".... :bedtime2:;)

Целта на Бога е да се осъзнае доброволно и индивидулано съзнанието. Само тогава има отговорност. И наградата е локацията отвъд матрицата, къето няма сетивна наслада на астрално ниво, но няма и страдание чрез деструкция. Това става, като се служи доброволно, а не когато искаш да ти служат. Това е принципа Му..

42. Аш-Шура (Съвещанието)

13. Той предписа за вас в религията онова, което завеща на Нух и онова, което разкрихме на теб [о, Мухаммад], и онова, което завещахме на Ибрахим и на Муса, и на Иса: “Привържете се към религията и не се разединявайте в нея!” За съдружаващите е тежко онова, към което ги зовеш. Аллах избира за Себе Си когото пожелае и напътва онзи, който се обръща към Него.

15. За това зови и правдив бъди, както бе ти повелено! И не следвай страстите им, а кажи: “Повярвах в Писанията, които Аллах низпосла, и бе ми повелено да отсъждам справедливо между вас. Аллах е нашият Господ и вашият Господ. За нас са нашите дела, за вас - вашите дела. Няма [основания за] спор между нас и вас. Аллах всички ни ще събере и към Него е завръщането.”

50. Каф (Каф)

41. И вслушвай се в Деня, когато прогласяващият ще прогласи от близко място!

Припомня се на хората да не забравят за зова на Исрафил, който ще протръби с Рога от небесата и ще протръби за Часа на равносметката.)

42. В този Ден ще чуят Вика с истината. Това е Денят на възкресението.

(Оттук се разбира, че хората ще чуят и втората тръба на Исрафил, след което ще възкръснат и ще излязат от гробовете.)

43. Ние съживяваме и Ние умъртвяваме, и при Нас е завръщането.

44. В този Ден земята ще се разцепи над тях - забързани. Това е събиране, лесно за Нас.

45. Най-добре Ние знаем какво изричат. А ти не си за тях принудител. И поучавай с Корана всеки, който се страхува от Моето предупреждение!

35. Фатир (Твореца)

19. Не са равни слепият и зрящият,

20. нито тъмнините и светлината,

21. нито сянката и зноят.

22. И не са равни живите и мъртвите. Аллах прави чуващ когото пожелае. Но ти не можеш да направиш онези, които са в гробовете, да чуят.

43. Аз-Зухруф (Украсата)

83. Остави ги да затъват и да се забавляват, додето срещнат своя Ден, който им е обещан!

88. И словата му: “О, Господи мой, тези са хора невярващи!...”

(Това са думи, които Мухаммад, мир нему, е отправил към Всевишния Аллах в израз на отчаяние от тези хора.)

89. Отдръпни се от тях [о, Мухаммад] и кажи: “Мир!” Те ще узнаят.

57. Ал-Хадид (Желязото)

26. И изпратихме Нух и Ибрахим, и отредихме сред тяхното потомство да бъдат пророчеството и Писанието. Някои от тях са на правия път, но мнозина от тях са нечестивци.

27. Сетне проводихме по стъпките им Нашите пратеници, и проводихме след тях Иса, сина на Мариам, и му дадохме Евангелието, и вложихме в сърцата на онези, които го последваха, състрадание и милосърдие. Но монашеството го измислиха те, не сме им го предписали Ние - освен стремежа към благоволението на Аллах, - а и не го спазваха, както трябваше да се спазва. И дадохме на вярващите измежду им тяхната награда, но мнозина от тях са нечестивци.

43. Пречист е Той и е много високо, превисоко над онова, което говорят!

44. Прославят Го седемте небеса и земята, и всичко по тях. И няма нищо, което да не прославя Неговата възхвала. Ала вие не разбирате прославата им. Той е всеблаг, опрощаващ.

45. И когато четеш Корана, спускаме невидима завеса между теб и онези, които не вярват в отвъдния живот.

46. И сложихме сърцата им в броня, да не го разбират, и в ушите им - глухота. И когато споменаваш в Корана единствено твоя Господ, те обръщат гръб с отвращение.

47. Най-добре Ние знаем какво чуват, когато те слушат [скришом] и когато си шепнат, когато угнетителите си казват: “Вие следвате само един омагьосан мъж.”

48. Виж как те уподобиха и се заблудиха, и вече са неспособни да намерят пътя!

53. И кажи на Моите раби да говорят най-хубавото! Сатаната сее раздор между тях. Сатаната е явен враг на човека.

54. Вашият Господ най-добре ви познава. Ако пожелае, ще ви помилва, или ако пожелае, ще ви накаже. И не те изпратихме да бъдеш техен покровител.

55. Твоят Господ най-добре знае всички на небесата и на земята. И предпочетохме едни пророци пред други. И дадохме на Дауд псалми.

70. И почетохме Ние синовете на Адам, и ги пренасяме по сушата и морето, и им даваме от благата. И ги предпочетохме да превъзхождат повечето от онези, които сътворихме.

71. В Деня ще позовем всички хора с техните водители. Онези, чиято книга е подадена в десницата им, ще четат [с доволство] книгата си и не ще бъдат угнетени дори с влакънце от фурма.

72. А който на този свят е сляп, той ще бъде сляп и в отвъдния, и ще бъде най-заблудения за пътя.

73. И се домогваха да те отклонят от онова, което ти разкрихме [о, Мухаммад], за да измислиш за Нас друго, и тогава щяха да те вземат за приятел.

74. И ако не те бяхме Ние подкрепили, за малко щеше да склониш към тях.

61. И когато казахме на ангелите: “Сведете чела пред Адам!”, те се поклониха, освен Иблис. Рече: “Нима да се поклоня на този, когото Ти сътвори от глина?”

62. И рече: “Да Ти покажа ли какъв е този, когото Ти почете повече от мен? Ако ми дадеш отсрочка до Деня на възкресението, аз непременно ще завладея неговото потомство, освен малцина.”

63. Рече: “Върви! А който от тях те последва, възмездието ви е Адът - обилно възмездие.

64. И подбуждай с твоя глас когото можеш от тях, и ги призовавай с конниците и пехотинците си, и поделяй с тях имотите и децата, и им обещавай!” Но сатаната им обещава само измама.

65. “Над Моите раби ти нямаш власт. И достатъчен е твоят Господ за покровител.”

42. Аш-Шура (Съвещанието)

13. Той предписа за вас в религията онова, което завеща на Нух и онова, което разкрихме на теб [о, Мухаммад], и онова, което завещахме на Ибрахим и на Муса, и на Иса: “Привържете се към религията и не се разединявайте в нея!” За съдружаващите е тежко онова, към което ги зовеш. Аллах избира за Себе Си когото пожелае и напътва онзи, който се обръща към Него.

15. За това зови и правдив бъди, както бе ти повелено! И не следвай страстите им, а кажи: “Повярвах в Писанията, които Аллах низпосла, и бе ми повелено да отсъждам справедливо между вас. Аллах е нашият Господ и вашият Господ. За нас са нашите дела, за вас - вашите дела. Няма [основания за] спор между нас и вас. Аллах всички ни ще събере и към Него е завръщането.”

50. Каф (Каф)

41. И вслушвай се в Деня, когато прогласяващият ще прогласи от близко място!

Припомня се на хората да не забравят за зова на Исрафил, който ще протръби с Рога от небесата и ще протръби за Часа на равносметката.)

42. В този Ден ще чуят Вика с истината. Това е Денят на възкресението.

(Оттук се разбира, че хората ще чуят и втората тръба на Исрафил, след което ще възкръснат и ще излязат от гробовете.)

43. Ние съживяваме и Ние умъртвяваме, и при Нас е завръщането.

44. В този Ден земята ще се разцепи над тях - забързани. Това е събиране, лесно за Нас.

45. Най-добре Ние знаем какво изричат. А ти не си за тях принудител. И поучавай с Корана всеки, който се страхува от Моето предупреждение!

35. Фатир (Твореца)

19. Не са равни слепият и зрящият,

20. нито тъмнините и светлината,

21. нито сянката и зноят.

22. И не са равни живите и мъртвите. Аллах прави чуващ когото пожелае. Но ти не можеш да направиш онези, които са в гробовете, да чуят.

43. Аз-Зухруф (Украсата)

83. Остави ги да затъват и да се забавляват, додето срещнат своя Ден, който им е обещан!

88. И словата му: “О, Господи мой, тези са хора невярващи!...”

(Това са думи, които Мухаммад, мир нему, е отправил към Всевишния Аллах в израз на отчаяние от тези хора.)

89. Отдръпни се от тях [о, Мухаммад] и кажи: “Мир!” Те ще узнаят.

57. Ал-Хадид (Желязото)

26. И изпратихме Нух и Ибрахим, и отредихме сред тяхното потомство да бъдат пророчеството и Писанието. Някои от тях са на правия път, но мнозина от тях са нечестивци.

27. Сетне проводихме по стъпките им Нашите пратеници, и проводихме след тях Иса, сина на Мариам, и му дадохме Евангелието, и вложихме в сърцата на онези, които го последваха, състрадание и милосърдие. Но монашеството го измислиха те, не сме им го предписали Ние - освен стремежа към благоволението на Аллах, - а и не го спазваха, както трябваше да се спазва. И дадохме на вярващите измежду им тяхната награда, но мнозина от тях са нечестивци.

43. Пречист е Той и е много високо, превисоко над онова, което говорят!

44. Прославят Го седемте небеса и земята, и всичко по тях. И няма нищо, което да не прославя Неговата възхвала. Ала вие не разбирате прославата им. Той е всеблаг, опрощаващ.

45. И когато четеш Корана, спускаме невидима завеса между теб и онези, които не вярват в отвъдния живот.

46. И сложихме сърцата им в броня, да не го разбират, и в ушите им - глухота. И когато споменаваш в Корана единствено твоя Господ, те обръщат гръб с отвращение.

47. Най-добре Ние знаем какво чуват, когато те слушат [скришом] и когато си шепнат, когато угнетителите си казват: “Вие следвате само един омагьосан мъж.”

48. Виж как те уподобиха и се заблудиха, и вече са неспособни да намерят пътя!

53. И кажи на Моите раби да говорят най-хубавото! Сатаната сее раздор между тях. Сатаната е явен враг на човека.

54. Вашият Господ най-добре ви познава. Ако пожелае, ще ви помилва, или ако пожелае, ще ви накаже. И не те изпратихме да бъдеш техен покровител.

55. Твоят Господ най-добре знае всички на небесата и на земята. И предпочетохме едни пророци пред други. И дадохме на Дауд псалми.

70. И почетохме Ние синовете на Адам, и ги пренасяме по сушата и морето, и им даваме от благата. И ги предпочетохме да превъзхождат повечето от онези, които сътворихме.

71. В Деня ще позовем всички хора с техните водители. Онези, чиято книга е подадена в десницата им, ще четат [с доволство] книгата си и не ще бъдат угнетени дори с влакънце от фурма.

72. А който на този свят е сляп, той ще бъде сляп и в отвъдния, и ще бъде най-заблудения за пътя.

73. И се домогваха да те отклонят от онова, което ти разкрихме [о, Мухаммад], за да измислиш за Нас друго, и тогава щяха да те вземат за приятел.

74. И ако не те бяхме Ние подкрепили, за малко щеше да склониш към тях.

61. И когато казахме на ангелите: “Сведете чела пред Адам!”, те се поклониха, освен Иблис. Рече: “Нима да се поклоня на този, когото Ти сътвори от глина?”

62. И рече: “Да Ти покажа ли какъв е този, когото Ти почете повече от мен? Ако ми дадеш отсрочка до Деня на възкресението, аз непременно ще завладея неговото потомство, освен малцина.”

63. Рече: “Върви! А който от тях те последва, възмездието ви е Адът - обилно възмездие.

64. И подбуждай с твоя глас когото можеш от тях, и ги призовавай с конниците и пехотинците си, и поделяй с тях имотите и децата, и им обещавай!” Но сатаната им обещава само измама.

65. “Над Моите раби ти нямаш власт. И достатъчен е твоят Господ за покровител.”

Някой може ли да преведе ,за какво става дума?

Идва Никулден- по-точно днес , а на другия ден мюсюлманите имат някакъв Байрям. Хубаво е всеки да си спазва празника. И нека бъдем по-добри

Идва Никулден- по-точно днес , а на другия ден мюсюлманите имат някакъв Байрям. Хубаво е всеки да си спазва празника. И нека бъдем по-добри

На ритуалните празници пак ще има кървави жертвопринушения "в името на Бог". Публикувано изображение Ето това е КАЛИ-ЙУГА. Религията(абрахамската) е демонска и в резултат на това възниква "илюминати", което, обаче, не може да открие Бога, тъй като е трудно да се избяга от такова ниско демонично ниво и пак попада в демонския обсег. Това е реалността... :gift:

Коч-Байрам

Никул-Шаран

Значи, какъв е генералния извод: Не е грях да оставяш поколение, чиито души, така или иначе, ще бъдат коренно различно от твоята при инкарнацията им, но Е ГРЯХ да оставяш поколение, което е заблуждавано, че "Бог иска да му принасяш кръв", както бива заблуждавано от илюминати за 'прогрес на материята' .

Не знам дали разбираш, проблемът с демоничните абрахамски религии и атеистичното общество на илюминати, пръкнало се от тях, е повече от сериозен за осъзнаването и спасението на индивидуалната душа?.. :P

На ритуалните празници пак ще има кървави жертвопринушения "в името на Бог". Публикувано изображение Ето това е КАЛИ-ЙУГА. Религията(абрахамската) е демонска и в резултат на това възниква "илюминати", което, обаче, не може да открие Бога, тъй като е трудно да се избяга от такова ниско демонично ниво и пак попада в демонския обсег. Това е реалността... :gift:

Коч-Байрам

Никул-Шаран

На този сладур просто не му обръщайте внимание,нека си хрупа тревицата.Тревопасните по природа са спокойни,а тук имаме агресия,която не стихва.Демоните по света си консумират месо,а ти продължавай с рекламата на сектицата си,на хората и тук ще им писне от теб.Кое ще е това чувство,което ти дава сили да сипеш помия срещу останалите хора?Едва ли остана човек,на който да не му се бъркаш в светогледа и да не му кажеш как е правилно да се гледа.Съжaлявам те!

Редактирано от Arsen (преглед на промените)

На този сладур просто не му обръщайте внимание,нека си хрупа тревицата.Тревопасните по природа са спокойни,а тук имаме агресия,която не стихва.Демоните по света си консумират месо,а ти продължавай с рекламата на сектицата си,на хората и тук ще им писне от теб.Кое ще е това чувство,което ти дава сили да сипеш помия срещу останалите хора?Едва ли остана човек,на който да не му се бъркаш в светогледа и да не му кажеш как е правилно да се гледа.Съжaлявам те!

:speak:

Ти да не си форумният фелд-фелбел, дУУшко-добродУУшко?... Няма ли всеки СВОЯ глава на раменете си и СВОЕ сърце 7 инча под брадичката си?... Публикувано изображение Или пак абрахамизми в казарменс с-тил под строй с марСова стъпка към Черната дупа(Куба-Сатурн, Кааба, Каабала)?.. Публикувано изображение

.....наживяхме се на еврейски комунизъм и националсоциализъм, сега да видим евреите как ще използват ислямът, че е техен май?.. :)

Я виж това от линка?..(в мое доуточнение, разбира се.).

В памет на жертвоготовността на расул Ибрахим(А-БРАХАМ), "A-brahama""A-Brahma" или "НЕ-БРАХМА", т.е "НЕ-ДУХОВЕН СВЕЩЕННИК", готов да отдаде на аллах(яхова, яхве) живота на сина си Исмаил(евр."Исаак"), е установен празникът курбан-байрам (коч-байрям). Празникът съвпада с края на ежегодния хадж. Задължение на мюсюлманите е да раздадат месо от жертвения курбан на бедните.

Излиза, според демоничте духове "алла-яхве", че "бедните се нуждаели от месо"?..... Публикувано изображение

Съжалявам, че ме съжаляваш! ;) дано се осъзнанеш и спреш цигарите, че ми мяза аватара ти на една от продавачките на шарани от фотосесията...

Ааааааааааааа не, аз мисля, че U.Ra е прав за много неща. Е, понякога е малко нахален, агресивен, лееко обижда и тъй нататък, но все пак е прав. Наистина, макар и да да съм от хищниците, които ядат месо, много ми е мъчно за животните и за рибите, а и за растенията, които биват убивани и служат за храна.

Ти като споменаваш постоянно за илюминати имаш предвид тези, които тайно управляват света ли?

Да, за същите.

А относно месото- илюминати са го внедрили доста "цивилизовано" в магазините и пакетирано в красиви цветни и целуфанени обвивки. Досуш както някой искат да пакетират екскременът яхве(алла) в целуфан, че бил 'любов'. ;)

Видя ли този любовчия как "закла с любов" месията на семитите Исус Христос. Сега може да "ядеш от плътта му и да пиеш от кръвта му"!Дори има един лаф в "gurmet-food"- "Menu compilation".

Абрахамците отричат кармата- BE HAPPY, EAT MEAT, IT GROWS ON THE TREES! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.