Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Tи U.Ra,защо така скачаш срещу нас,които ядем месо?Какво те дразни?

Ти,който си веджи-беджи хич не си агресивен и не обиждаш,не не :cant believe:

Като гледам въздържането по никакъв начин не ти влияе в полужителна посока-

тази,която често споменаваш ?!

Ха-сега де??

Да,след два дни е мюсюлманския празник Еид ал Адха.

Курбан се нарича животното,което се коли с намерение за служба на Аллах

в опрделени дни от годината.

Курбанът е израз на благодарност и признание към Аллах сут,

за всички блага, с които е дарил човека, подчинил животните на него и ги

е отредил като средство за неговото препитание. Всевишният Аллах казва:

... яжте [от курбана] и хранете и доволстващия, и просяка! Така сме ви ги подчинили [животните], за да сте признателни. Не тяхното месо, не тяхната кръв ще стигне до Аллах, а вашата набожност ще стигне до Него. Така Той ви ги е подчинил, за да възвеличавате Аллах, че ви е напътил. И възрадвай благодетелните!

Сура Хадж/22/:36,37

djak-цитираното от mecholari идва да поясни,че Аллах Те'аля не принуждава,а напътва чрез Исляма.

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Tи U.Ra,защо така скачаш срещу нас,които ядем месо?Какво те дразни?

Ти,който си веджи-беджи хич не си агресивен и не обиждаш,не не :angel19:

Като гледам въздържането по никакъв начин не ти влияе в полужителна посока-

тази,която често споменаваш ?!

Ха-сега де??

Да,след два дни е мюсюлманския празник Еид ал Адха.

Курбан се нарича животното,което се коли с намерение за служба на Аллах

в опрделени дни от годината.

Курбанът е израз на благодарност и признание към Аллах сут,

за всички блага, с които е дарил човека, подчинил животните на него и ги

е отредил като средство за неговото препитание. Всевишният Аллах казва:

... яжте [от курбана] и хранете и доволстващия, и просяка! Така сме ви ги подчинили [животните], за да сте признателни. Не тяхното месо, не тяхната кръв ще стигне до Аллах, а вашата набожност ще стигне до Него. Така Той ви ги е подчинил, за да възвеличавате Аллах, че ви е напътил. И възрадвай благодетелните!

Сура Хадж/22/:36,37

djak-цитираното от mecholari идва да поясни,че Аллах Те'аля не принуждава,а напътва чрез Исляма.

Драга Али-я! Ако бях само с Х хромозоми щях да съм U Re(i), тъй като в първоначалния език на Земята- ведически санскрит мъжлия род окончава или на 'а' или няма суфикс, а женския род окончава на 'и' и 'е'. за това в по-късните семитски версии има взаимозаменяемост на мъжките пълни членовеAl El i Il.

Ако котката ми яде месо-няма нищо нередно, но ако куето ми стане вегетарянец по принуда или човекъ с 4 кучеки зъби от общо 32, си избира месоядството КАТО РЕЛИГИЯ, ема извинявай, това е работа не доста нечестиви сили- озаконяване на беззаконието. Публикувано изображение

Този, който яде месо участва в концпирационна верига на демоните- убиване, дистрибуция, приготовление и консумация. Месо е месо. Измислици от от рода аз не ям свинско а само агнешко значи съм богоугоден са повече от смешни. Това е част от твърдението за "полубременната жена".

ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ МЕСО НЕ ОСЪЗНАВА НЕ САМО БОГЪТ, НО И ЖИВОТЪТ. ;)

И ВСИЧКО му се струва кармично и в този живот и в другия...

Забележи, че именно абрахамците и дивашките лунни ведически култове само принасят кръв в жертва. А Това БОГ НЕ ГО Е КАЗАЛ. за това абрахамската религия е изфабрикувана с цел низшо животинско оцеляване на племе.

За Абрахам(Ибрахим) не се споменава в Иблията и КУРана, че е пришълец от ОТВЪД Персия и то не случйно. ;) Тогава всичко ще се разкрие, като манипулация. То не, че сега не се навързват неща. ....

Ти как мислиш, дали Бог, който е създал съдържанието и опаковката му иска да маха опаковката на нещо, защото нечи друга опаковка се нуждаела от другата?....

Като можеш да оцелееш без месо, защо трябва да убиваш за да ядеш?... Това е дивашка философия! И не е необходимо да си интелигентен да я разбереш. важното е да не си фанатик или да обичаш да си угаждаш на дебелото черво.

Забелязваш ли, че в сакралното число за мусулманите и социализма -5 за ВРЕДНИ ХРАНИ са включени само МЕСНИ храни, а последаната е 'религиозна' за някой....... ;)

Забелязваш ли разликата между все пак, че иманно в либерализираните страни МОЖЕ ДА КРИТИКУВАШ безнаказано беззаконието, докато осопря Nutritional fact of Doener kebab в някоя джамия най много да ме стонират или ......да ме напоравят мене на кебаб... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Човекът е като прасето - и двете са всеядни животни. Прасето го угояват и то милото сигурно си мисли, че добри същества се грижат за него ... ама не.

За човека също се грижат същества, които той не вижда. А дали скритият им умисъл за тази грижа е подобен на скритият умисъл, който хората имат към свинете, които отглеждат - по-добре да не мислим много за това, щото май ще е така.

От една страна си прав, но не знам дали имаш в пред вид това, което аз.

Свинята и Човека .Това е факт.

Това не го знаят доста светски люде, а да не говорим за мюслитата, които си иразяват любовта към свинята, като не я колят. При тях е обратно-това, което не харесват не го колят и ядат. Докато във ВЕДА се препоръчва въобще да не се колят живитни, но все пак, ако трябва да заколят животно, то трябва да болно или низшо. просто са обърнати принципите за ПРОИЗХОДА НА ЖИВОТА. Животът, вярно, че е вечен, но Бог не дал правото на никое човешко същество не само да убива хора, но и животни, т.е.- ДА НЕ ПРИНАСЯ КРЪВ В ЖЕРТВА ЗА БОГА.("кръв" значи кръв!_ ти като видиш пролята кръв можеш ли да разбереш дали е човепка или животинска?.. да не говорим дали е на ближния или далечния?.. :)

Разбира се, извращението е започнало от религиите. Там са узаконили убийството. И после има нагаждания- ма аз убивам не ближен, а далежен, аз ям не прасе, а коч и тем подобни. Това е нагаждачество. Няма нищо общо с това, що Бог е казал. Това са фантасмагории на абрахамците. Пунта е да разбереш КОИ СА ТЕ. Те няма да ти кажат кои са, така както крадецът няма да кеж, че е крадец. Публикувано изображение

А няма нищо случйно. Това, че свинята е донор на човека за органи, или, че ВТОРИЯ аватар на Бога е бил зооморфичен- "Вараха". Ако древните следваха логиката на материалистичните учени КОЕ ЖИВОТНО ПРИЛИЧАЛО НА ЧОВЕКА ПОВЕЧЕ, ТО първия аватар на Бога би бил "Май Муна" или "Уран го таМ"

Дървото дава плодове и не губи нищо - тъкмо напротив. Това е естественото положение. Другото е човешкото му прилагане. А освен това, както хората, така и прасетата се прераждат, затова че изяждането им не е нещо чак толкова фатално за тях самите. Проблемът е по-скоро за тези дето ги изяждат.

Дървото дава плодове и не губи нищо - тъкмо напротив. Това е естественото положение. Другото е човешкото му прилагане. А освен това, както хората, така и прасетата се прераждат, затова че изяждането им не е нещо чак толкова фатално за тях самите. Проблемът е по-скоро за тези дето ги изяждат.

"Естественото положение" се нарича МАТЕРИАЛНА ПРИРОДА или "МАЙА.

Съзнание, което не разбира как да елиминира циклите на раждане и смърт не е свързано с Бога. Твоята работа ми прилича на оня наскоро тука мюсли дето твърди, че "Бог съживявал и Бог убивал"*кръга на прераждане в материята-самсара).

Ако питаш моето мнение, без да ти знам религията и Бога си на много ниско ниво на ОСЪЗНАВАНЕ на Реалността и връзките с нея.

Знаеш ли, ще ти кажа една ситуация от мат. ми битие минала седмица. Една жена Овен ми споеделяше , цитирам "Спасението ми е в Градината", там си почивам от всичко. Не знам защо ведна направих асоциация с Овенската религия Ислам-Овенът Мохаммад, който бленува за Астралния ВЕЧЕН СЕТИВЕН рай на следващия кармичен архетип-'Телец'. Но понеже не разбира взаимовръзките и преходността на архетипите е готов с Овенска страст, войнственост и енергия и юмруци да се бие за тази илюзия.. Публикувано изображение .. Това е ЕСТЕСТВЕН ХОД НА АСТРАЛНИТЕ ПРОЕКЦИИ. Нормално е Овен да еволюира в Телец. Това е естествения ход пък на Астрално ниво, фино-материално, но ПАК Е МАЙА, ИЛЮЗИЯ! Публикувано изображение

Нали не се обиждаш?...

Аз не ям месо САМО защото е вредно на храносмилателния ми тракт или защото месото е токсично и канцерогенно. Аз влагам ДУХОВЕН елемент в неупотребата ма месо, който явно не може да схванеш на този етап?.... :)

Този "ти" аз ли съм?

Сега да ти кажа за жертвените животни. Още от древни (т. е. не особено цивилизовани времена. Е, винаги е имало умни хора, тези, които са правели откритията и са мислели по некой въпроси, но масата е била мноо проста) времена хората са правели жертвоприношения. Маите и много други са проливали човешка кръв, за да омилостивят боговете. В днешно време обаче, цивилизованият свят е спрял да върши подобни перверзни глупости, защото уверявям те, че тъй няма да омилостивиш Бог.

Отново прочети написаното от Aliah,помисли и след това ще разбереш,че тук не иде реч за омилостивяване.

Амчи то според съвременната (и лъжлива естествено) версия на Библията, а и не само, жената е подчинена на мъжа, нали тъй! Ми, щом е така що не вземеш да се подчиняваш? Хм. Това значи ли, че тя е длъжна да изпълнява това, което мъжът каже или да бъде жертвана за някакви цели.

Мюсюлманите не се водят по Библията.

Ще ви кажа кой е жертван - хората са жертвани. Народът, масата от хората по света са експлоатирани (макар повечето от тях да не го осъзнават, щото са прости) и манипулирани от шепа хора. От тези хора, които са написали новата и лъжлива версия на Библията и не само на тази свещена книга. От тези, които са създали правила и обществени норми на поведение, за да манипулират малоумните и на особено просвтени маси. Е, аз не обвинявам никого. В крайна сметка, така иска Бог. Ако той не го искаше то нямаше да бъде факт. И все пак това, което причинява страдание е лошо. Е, лошото за едни е долбро за други и обратното.

Ако ги няма правилата и обществените норми ще сме дивата природа.За страданието съм съгласен с теб и най-често се предизвиква от липсата на разбиране.

Отново прочети написаното от Aliah,помисли и след това ще разбереш,че тук не иде реч за омилостивяване.

Мюсюлманите не се водят по Библията.

Ако ги няма правилата и обществените норми ще сме дивата природа.За страданието съм съгласен с теб и най-често се предизвиква от липсата на разбиране.

Според мене, мюслитата се водят по Иблията(вехтата и част), но лицемерно се цепят от юдеите, а още по-лицемерно твърдят, че Исус Христос бил 'мюсли-брадър'.. Както съм споделял- дадена религиозна доктрина има архитипен характер. Още повече, че абрахамските религии са "piece of cake" за разбиране от къде са чопнали концепцията и как са я извратили и застопорили с догмата си. Такова нещо не може да направи архетип Везни, Водолей, Рак или Дева. Това е дело на архетип Скорпион с помоща на Марс, Козирог и малко Близнаци. Определено ислямът не е архетип Риби. Състраданието е една от най-характерните черти на Риби и истинското неабрахамизирано християнство.

Това да си хладнокръвен в убийството и смятайки, че е 'закон' е архетип Скорпион. Дори Овен изпада в състрадателност, но пък Овенът лесно може да бъде изманипулиран.

Но да не хвърляме вината върху този архетип. Той е част от циклите, няма как....таква е материалната природа.

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Както споменах, Любовта и Състраданието НЕ СА В ЦИКЛИ ИЛИ 'ПО ЗАКОН'....Те надминават чрез съзнание. Отличителна черта на това съзнание е да си прощаващ и да не проливаш кръв. Това нещо Сатурнианските религии юдаизъм и ислям НЕ ГО РАЗБИРАТ! Проливането на кръв е карма(задлъжнялост), която по никакъв начин не може да се изкупи, освен пак с влизане в матрицата. А това не Божието царство. Просто е за разбиране.

"Естественото положение" се нарича МАТЕРИАЛНА ПРИРОДА или "МАЙА.

Съзнание, което не разбира как да елиминира циклите на раждане и смърт не е свързано с Бога. Твоята работа ми прилича на оня наскоро тука мюсли дето твърди, че "Бог съживявал и Бог убивал"*кръга на прераждане в материята-самсара).

Ако питаш моето мнение, без да ти знам религията и Бога си на много ниско ниво на ОСЪЗНАВАНЕ на Реалността и връзките с нея.

...

Един измислен роман, дори и измислен, може да съдържа много повече истини, отколкото едно реално събитие. Истината е навсякъде... за тези, дето имат желание да я открият.

Моята религия... обхваща всеки един момент. Моят Бог е наистина... мой, и аз съм негов.

Предполагам, че отговорът ми не те е удовлетворил, но ти тъй или иначе, след като прочетеш написаното, ще се върнеш отново към познатите ти неща.

Г-н U.Ra,

първо се запознай с Ислямската религия-после прави заключения

До сега демонстрираш само незнание с тези коментари.

Според мен в твоята религия,а именно Слънчевия Култ на Вишнава

има останки и преразкази с елементи на расзъждение именно от т.н.,,абрахамски

религии,,вероятно много преди Йодеизма и Християнството,НО ,,източника,, е един и същ. ;)

Това е според мен и споделям предположение,а не налагам мнението си-така прави и ти

в името на добрия тон,плийз!

Ето малко книжки-да прочетеш туй-онуй и придобиеш по-ясна представа за Исляма.

Горещо предпоръчвам книгите от 8-я ред от горе на долу :

http://www.islamforbulgaria.com/onlinelibrary/index.html

Бих ти подарила и книжката ,,100-те най-влиятелни личности..,,за да видиш кой и защо си е

заслужил първото място :rolleyes:

И последно:колко пъти вече ще ти обяснявам,че ние не убиваме животни за да проливаме

кръвта им,доводите ти са смешни

Имаме 2 кучешки зъба,защото месцето се консумира след термична обработка,

а не както е полезно за твоята котка:сурово и кърваво

Отричането от вид храна не ти е ключ към бленуваната матрица,нали?

И както казва Shiniasu:всеки има своя истина

принизявайки различните от теб какво печелиш?

Един измислен роман, дори и измислен, може да съдържа много повече истини, отколкото едно реално събитие. Истината е навсякъде... за тези, дето имат желание да я открият.

Моята религия... обхваща всеки един момент. Моят Бог е наистина... мой, и аз съм негов.

Предполагам, че отговорът ми не те е удовлетворил, но ти тъй или иначе, след като прочетеш написаното, ще се върнеш отново към познатите ти неща.

За тебе Бог е фантазия, не реалност. Астрална, Имагинерна, Виртуална реалност. Пак ти казвам- ТОВА Е ИЛЮЗИЯ, позната като "О-Майа". :)

Следващата акрачка е да се присъединиш към райа със 72 девици, водните фонтани и водопадчета, младежи с подноси с вино в златни чаши и разхождащите се дървета, които ти слагат отрязани парченца ябълка, лимон, манго, авокадо, ананас и малко..........праз... ;):speak:

"И последно:колко пъти вече ще ти обяснявам,че ние не убиваме животни за да проливаме

кръвта им,доводите ти са смешни

Имаме 2 кучешки зъба,защото месцето се консумира след термична обработка........."

Предполагам, че не си толкова зле, колкото инсценираш тук?.... :P Още ислямът не измислил "месце", което да се бере след садене на кокали в земята, нали?... .....за в бъдеще може и да успее, след като имаме толкова "Миракалс оф КУР ан"?...

За тебе Бог е фантазия, не реалност. Астрална, Имагинерна, Виртуална реалност. Пак ти казвам- ТОВА Е ИЛЮЗИЯ, позната като "О-Майа". :rolleyes:

Илюзията,... отражението по повърхността на езерото, в което Бог се оглежда.

Не, за мене Бог не е фантазия.

Илюзията,... отражението по повърхността на езерото, в което Бог се оглежда.

Не, за мене Бог не е фантазия.

Първото изречение е вярно с малко условност, но по отношение на второто-в предния си постинг ме убеждаваше в противното. ;)

Г-н U.Ra,

Ето малко книжки-да прочетеш туй-онуй и придобиеш по-ясна представа за Исляма.

Горещо предпоръчвам книгите от 8-я ред от горе на долу :

http://www.islamforbulgaria.com/onlinelibrary/index.html

?

Драга Али-я, знам, че не вярваш, може би защото НЕ РАЗБИРАШ Астрология, но нека само да ти поприпомня, че съм със Слънце и Меркурий във Водолей и то в неговия 11 дом, както и и с Уран, Плутон и Ю-питер в Дева в нейния 6 дом. :down: Човек с Астрологични познания при този атестат знае за какво става дума по отношение на 'четенето на книжки'. И ТО - НАУЧИНИ

А четене на политико-философско-религиозни-те зрящия вижда Луна и Венера в Козирог и то в неговият 10 дом.

....ма както съм отбелязвал ислямът е вид СОЦИАЛИЗЪМ(а социализмът е внедрен от юдаизма в света на неабрахамците), и не може да дискриминира разликите. Абрахамизмът ИЗРАВНЯВА В МАТЕРИЛАНИЯ СВЯТ ОТДОЛУ! ВСИЧКИ СЕ РАВЯНВАТ ПО НАЙ-НИСКИЯ!"Черно-бялото" светоусещане при сатурнианските религии ислям и юдаизъм иде от Черния цвят на Сатурн. Когато за тебе светът е с полово-поляризиран характер, то всичко се дели на 2 в него- 'мъж-жена', 'правоверен-неправоверен', т.нат......

Когато човек има ЦВЕТНО светоусещане може да види, че черното*което НЕ Е ЦВЯТ!!! , а 'цвят' иде от 'свят', 'свещен', което иде от 'СВЕТЛИНА'!, ПОНЕ ТАКА Е В БЪЛГАРСКИЯ, НЕ ЗНАМ ЗА АРАБСКО-ТУРСКИЯ, ТИ ЩЕ КАЖЕШ...в англ.-германските езици 'светлина' иде от 'лек')пристсъва САМО да засили интензитета на спектъра. Той НЕ ОПРЕДЕЛЯ цветовия баланс или подредба. Церният цвят може само да забави или ускори времето, което е първа и последна илюзия за матрицата, която явно е 'райа' за абрахамските сатурнианци. Очевидно е, че догмата на ислямът и юдеизмът, като 'деца на Ибрахим/Аварам' започва и свършва в матрицата, която, така или иначе децата на този ведически УПАДНАЛ небрамин НЕ ПОЗНАВА. Това е видно за цветно-виждащия. Публикувано изображение

Всъщност, ние хората имаме не два, а четири кучешки зъба - един чифт горни и един чифт долни. Това показва, че ние ядем месо. Дъвкателните зъби - шестите и седмите показват, че ние сме и тревопасни и ядем и други храни, освен месото. Въобще - прасета. Веядни като прасетата.

U.Ra, разкажи ми малко за Майя - илюзията. Определено ми се иска да знам повече за това. Кой, кога и как може (ако може) да погледне отвъд булото на майя? Нали ВСИЧКО е илюзия? Има ли нещо, което да не е илюзия, според създателите на учението за Майя?

Даа, наистина, прав си, но аз също съм разсъждавал по преблематиката, дето поставяш! ;)

От 32 зъба(СРЕДНО) хуманното същество(hU-man being) има само 4 кучешки, т.е 1/8 от всички зъби. Това какво означава? Означава, че съотнощението на храната му трябва да е 1/8 месо или 1/8 от хората трябва да ядат месо.

Но най-показателен индикатор за това, че човекът не проектиран от ДИЗАЙНЕРА СИ да яде месо е устройството ан неговия чревен тракт. Той е като при тревопасните-дълъг и нагъгнат , а не като при хищницте-къс и прав.

Както ти казах- яденето ан месо е опция, както е опция и БОГА. Всичко е въпрос на съзнание, а не на налагане нa doG-ma!

Когато месоядството се наложи, като догма, криеща се зад параван на "позволението на Бог", вече говорим за ДЕМОНИЗЪМ- т.е .е озаконено беззаконието. Не знам дали ме разбираш?... :)

Когато се каже- "Бог ЗАБРАНЯВА ПРОЛИВАНЕТО НА КРЪВ" със заповедта "Не убивай!" се тълкува ПРЯКО И БЕЗ УСЛОВНОСТИ.

Изопачаването е започнало от убиване на животни и се е стигнало до убиване на 'неближни'(това са абрахамските изопачения). ;)

Аз приказвам 'смешни неща'( и рисувам смешно!), а Али-я НЕ е смешна, тя е многоо сериозна в консумацията на месо, Публикувано изображение тъй като то е приготвено не 'ал-англе', а с ЛЮБОВ- и минава всяккави държавни стандарти-на БДС, на ИСО-Европейския Съюз, на щатите, на арабския свят...всякакви!).

Разбра ли сега, че е различно когато убиваш да ядеш. ;) Ти там проливаш кръвта по друг начин, някак си - малко по-хуманно и законно от другия начин, когато убиваш за спорта...! :)

Публикувано изображение

:)

Ето малко повече информация за видовете зъби при човека:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D1%8A%D0%B1

И сега да цитирам:

Нормалното количество на зъбите при възрастен човек е 32. От тях 8 резци, 4 кучешки, 8 малки и 12 големи кътника.

Казват, че имало хора, които живеели като :lol6: се "хранели" САМО със слънчеви лъчи. Ти какво мислиш по въпроса? ;)

Християните също ядат месо. Никулден не е ли християнски празник?

Не ми отговори на въпроса за Майя. Нарочно ли не ми отговаряш? То и аз мога да потърся информация в Internet, но искам ти да ми кажеш твоята гледна точка и да ми дадеш по-обобщена информация. Та, кой, кога и при какви обстоятелства може (ако може) да погледне отвъд булото на Майя?

Сега, по въпросът за 'зъба' се обърни към ТРИСУЛА, знакът "Шин"(иври), което значи в буквален превод - "Зъб", а думата "ТРАНС-е-ДЕНТ"-'отвъд зъба', който се асоциира с хищническия принцип, принципа на разрушението на материята).

Слънчевите лъчи-да на фотосинтеза са, но тези хора не са в България или пред обективите на светските люде. ;)

Майа?... интересува те илюзията ли?...

"Християните" ядат месо и за това са 'мюсли-брадърс' на Али. ;) Ако си бяха останали само на риба и хляб, както са били последователите на Исус Христос, то може би щяха да откажат и рибтата днес. Публикувано изображение "Рииба" на арабски значи ЛИХВА. ;)

А ти мюслитата не ги гледай! Те са "нова религия". Сега процесорът им е 2 Гхц, утре ще е повече! Публикувано изображение Имам си един имам, то ме учи без да сучи!

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

как се гаври с профила ми г-на !

Не е лесно със Слънце , Меркурий във Водолей,Уран, Плутон и Ю-питер в Дева и 11-ти дом

........

Кажи U.Ra има ли научни доказателства,за чудото,наречено Астрология

не мен ми звучи много измислено.

Също толкова измислено звучи това,че убиваме животни за храна.

А ако хапваш риба и яйца какво?Тогава пак убиваш:рибата умира в ужасни

мъки от задушаване,а яйцето е зародиша на бъдещото пиле :)

Добър апетит на вечеря и по-леко със соята,ако искаш да се мултиплицираш

за в бъдеще :)

Виждала съм една американка,дето чакаше изгрева,разтваряше ръце и фотосинтезираше

Не съм я виждала да яде,хм

У тях няма мебели,за да има място да танцува и да се свързва с природата....

Също черпеше енергия,прегръщайки дърветата в двора,абе да не сте от една секта Ю-ра? :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

как се гаври с профила ми г-на !

Не е лесно със Слънце , Меркурий във Водолей,Уран, Плутон и Ю-питер в Дева и 11-ти дом

........

Кажи U.Ra има ли научни доказателства,за чудото,наречено Астрология

не мен ми звучи много измислено.

Също толкова измислено звучи това,че убиваме животни за храна.

А ако хапваш риба и яйца какво?Тогава пак убиваш:рибата умира в ужасни

мъки от задушаване,а яйцето е зародиша на бъдещото пиле :P

Добър апетит на вечеря и по-леко със соята,ако искаш да се мултиплицираш

за в бъдеще :)

Виждала съм една американка,дето чакаше изгрева,разтваряше ръце и фотосинтезираше

Не съм я виждала да яде,хм

У тях няма мебели,за да има място да танцува и да се свързва с природата....

Също черпеше енергия,прегръщайки дърветата в двора,абе да не сте от една секта Ю-ра? ;)

Скъпа Алия,

лесно е с тази конфигурация.

;)

Астрлогията е по-древна от самата древност. Тя е първата НАУКА.

А религиите са измислените. Те са догма0 там няма нито наука, нито философия, нито Бог. Само ДОГМА. Публикувано изображение

Пак ти обобщавам- АБРАХАМЦИТЕ не знаят КОЙ е Бога. Вместо това си измислят какви ли не думи само и само да скрият ВЕДА. Във Веда е казано КОЙ Е БОГЪТ и другите около Него. ;)

'Секта' е дума, която НИЩО не говори. По принцип ислямът е секта от юдаизмът, християнството -също от юдаизмът. А юдаизмът е секта от будизмът. От там назаде нищо няма да ти стане ясно, защото е ЧИСТА ВЕДА.

Енергията грубо е 2 типа- материална и Духовна. Когато не знаещ що е Духовно ти бленуваш за Астралната енергия, която отричайки я я наричаш Духовна.

Астрологията е наука за финоматер. енергия във времето. Абрахамците не я разбират и наричат фантазьорския си астрален рай- 'Духовен'. Няма да сванеш, ма нейсе! Публикувано изображение

Сега, по въпросът за 'зъба' се обърни към ТРИСУЛА, знакът "Шин"(иври), което значи в буквален превод - "Зъб", а думата "ТРАНС-е-ДЕНТ"-'отвъд зъба', който се асоциира с хищническия принцип, принципа на разрушението на материята).

Слънчевите лъчи-да на фотосинтеза са, но тези хора не са в България или пред обективите на светските люде. ;)

Майа?... интересува те илюзията ли?...

"Християните" ядат месо и за това са 'мюсли-брадърс' на Али. ;) Ако си бяха останали само на риба и хляб, както са били последователите на Исус Христос, то може би щяха да откажат и рибтата днес. Публикувано изображение "Рииба" на арабски значи ЛИХВА. ;)

А ти мюслитата не ги гледай! Те са "нова религия". Сега процесорът им е 2 Гхц, утре ще е повече! Публикувано изображение Имам си един имам, то ме учи без да сучи!

Публикувано изображение

А ако знаеше и какво значи зъб на арабски, голям смях щеше да падне. Публикувано изображение:ph34r:

За слънчевите лъчи и храненето само с тях, един съвет - внимавайте с това, не е за всеки и не става от днес за утре. Същото е и с вегетарианството - то е смисъл, а не някаква диета само. Освен това за слънчевото хранене е още мноооого рано, не му е дошло времето на човечеството да се храни по този начин, макар, че може би това ще е храната на бъдещето. Растенията, които фотосинтезират, също смучат и сокове, а с тях и елементи от земята - слънчеви лъчи чисти, без земно хранене никъде в природата няма. Засега стига само да се премине постепенно към растителна храна. Плодовете и хлябът са най-добрата храна за човека отвсякъде погледнато. Но нека бъдем толерантни повече. Всяко нещо с времето си, а това време е различно за всеки един. И не бива да се агитира, защото може да има обратен ефект. Още по-малко да се прекалява с агитациите. U.Ra, харесвам чувството ти за хумор, също и прескачането на границите, общовалидните, но не мислиш ли, че е по-добре някои граници - личните, да се оставят. Човек сам узрява за всичко. Вероятно това е свързано също със слънчевите лъчи. ;) Но едно е сигурно. Сам узрява.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

А ако знаеше и какво значи зъб на арабски, голям смях щеше да падне. Публикувано изображение:ph34r:

За слънчевите лъчи и храненето само с тях, един съвет - внимавайте с това, не е за всеки и не става от днес за утре. Същото е и с вегетарианството - то е смисъл, а не някаква диета само. Освен това за слънчевото хранене е още мноооого рано, не му е дошло времето на човечеството да се храни по този начин, макар, че може би това ще е храната на бъдещето. Растенията, които фотосинтезират, също смучат и сокове, а с тях и елементи от земята - слънчеви лъчи чисти, без земно хранене никъде в природата няма. Засега стига само да се премине постепенно към растителна храна. Плодовете и хлябът са най-добрата храна за човека отвсякъде погледнато. Но нека бъдем толерантни повече. Всяко нещо с времето си, а това време е различно за всеки един. И не бива да се агитира, защото може да има обратен ефект. Още по-малко да се прекалява с агитациите. U.Ra, харесвам чувството ти за хумор, също и прескачането на границите, общовалидните, но не мислиш ли, че е по-добре някои граници - личните, да се оставят. Човек сам узрява за всичко. Вероятно това е свързано също със слънчевите лъчи. ;) Но едно е сигурно. Сам узрява.

;) ;) ;) Давам жокер!Aliah има 1 зъб,а U.Ra няма нито един,,,,на арабски де,но и двамата от зъб са излезли.

Я да оставим храненето за сега,честит празник на всички бивши настоящи и бъдещи студенти!И вечна му памет на Джон!

:rolleyes: :rolleyes: :lol6: Давам жокер!Aliah има 1 зъб,а U.Ra няма нито един,,,,на арабски де,но и двамата от зъб са излезли.

Я да оставим храненето за сега,честит празник на всички бивши настоящи и бъдещи студенти!И вечна му памет на Джон!

Жокерът ти ще е верен, ако го пообърнем малко. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Вярно - честит празник на всички, които празнуват! Поздрав с едно парче на Джон (любимото ми, пък и точно по темата е)!

Редактирано от Maat (преглед на промените)

;):speak::lol6: Давам жокер!Aliah има 1 зъб,а U.Ra няма нито един,,,,на арабски де,но и двамата от зъб са излезли.

вадене на зъб се нарича 'екстрапация', а не ампутация. Публикувано изображение:P

Поздравявам се с парчето на Джом - 'Уоман из да ниггер оф да уърлд'

вадене на зъб се нарича 'екстрапация', а не ампутация. Публикувано изображение:P

Поздравявам се с парчето на Джом - 'Уоман из да ниггер оф да уърлд'

Еееййй, не се нахрани, бе!!! Публикувано изображение

Да знаеш - който зъб вади, от зъб умира. ;):lol6: :lol6:

Еееййй, не се нахрани, бе!!! Публикувано изображение

Да знаеш - който зъб вади, от зъб умира. :lol6:

Ми к'о да пра'иш - "Черно Куче(doG) на Black Stone".. :)Публикувано изображение

Али да обърни внмание какво има гитарягата на левия си крачол отпреде... Може и да се зарадва, а аз пък виждам какво има на левата си час на слабините под хълбока.:)

Hey, hey, Ма'at , said the way you move

Gonna make you sweat, gonna make you groove. :P

Празника на студентите и ликвидирането на Джон от Синедрионът чрез Марк Чапмън(тъй като Джон края на 60-те се усеща, че е манипулиран през цялото време от Синедриона чрез Браян Епщайн-менаджера си) тази година съвпада с Коч-байряма от лунния календар на братята-мюсли. :wors:

Пак поприпомням една сентенция на Лев Толстой "Докато има кланници ще има войни". Изводите си ги прави стредно-интеигентния човек. ;)

Проливането на крокодилски сълзи за atrocities над араби в Близкия изток е в резултат на невежество на САМИТЕ ТЯХ. Спирането на кървавите жертвопринушения над животни('регламентирани' от тяхната религия за 'божествени')ще им гарантира и спирането на зверствата над самите тях. Същото се отнася и за юдеите. Аз не вземам страна в конфликта, тъй като и двете страни не знаят, че с кървави жертвопринушения, било то над животни или хора, УДВОЛЕТВОРЯВАТ НАГИТЕ. Ма това е много 'дълбок'а тема...

Дано само да не се падне коч в следващия живот някой брат мюсли, а кочът да 'порасне' в човешка форма и да се роди в Арабия! Публикувано изображение

А ако знаеше и какво значи зъб на арабски, голям смях щеше да падне. Публикувано изображение:)

..да не е #38 от ТУКА?.... . :lol6:

Мила Маата, фалическия символ е пра-пра символ на Сатурн(и Луната), а както споменах Сатурн в началото са го бъркали със Слънцето и за това не са зачитали ТрансСатурновите -Уран, Нептун и Плутон.

Предполагам, че както в японския на Далечения изток, така и в арабския в Близкия изток "Шин"(както се вижда на иври и на български знакът 'Ш' е тръзъбец!) има значение на 2 неща, които са огледални: Зъб и Фалус, т.е. Това е и смисълът на хексаграмата без точка в центъра и.

Фалическия символ на вторично зачатие след ПЪРВИЧНОТО на ОтвъдСатурн-ския Бог се използва от Сатурн, като Маха-Дев(Мага, Мега-Дева). А Зъбът и луната-сърп(Кали, същата тая майа, дето я виждаш в дясно става синя, като Маха-Дева:"Шива", т.е - "Маха-Майа"- велика илюзия) за да разруши материята и пролее кръв. Целият този цъкъл Луна-Сатурн(от Понеделник до Събота) се определя с ритъма на Времето-"Кала". За това и на тризъбеца има провесен и барабанът, нали забелязваш?.... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Винаги съм казал, че като изучиш ИЗТОКЪТът ще знаеш за "Близкия" и "Далечния" всичко. Публикувано изображение

Джамиите са пълни с хексаграми, ма никой не ги обвинява, че са евреи, нали?.. От друга страна това, че Луната в цикъл(полумесецът) е на знамената на мюсли-общностите не значи, че са си я приватизирали.

Буквата "шин" изразява елемента огън, който се символизира също и с триъгълник. А българското "Ш" по форма точно съответства на "шин". Знакът на Нептун, представен правилно (което твърде рядко се среща) е съставен от "шин", висшата троица, триединството, духът над кръстта - материалния свят и др. и като цяло изразява седмицата. Това е, според мене, един от символите най-точно изразяващи духовното.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.