Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Ето упокоителна информация, за дравето и живота на В.В. Путин. Тези дето будуваха, и трепетно очакваха информация, могат да бъдат напълно спокойни. :D

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2429711

И тъй, като пак чета, приказки от 1001 нощ, да попитам, чисто информативно, изборите в Ирак, Афганистан при американска окупация, какви са? ;)  Та толкова за 'доводите', на нашите форумни 'специалисти'. :D 

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

И по добре че е жив и здрав Путин.. само едно канонизиране ни трябваше... :) :)

КАто говорим за лъжи, не само стопфейк разбира се публикува и опровергава такива ,

Ето и на български :

http://www.ukrainadnes.com/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-1/

Даже са три части и се цитира сайта

http://www.examiner.com/list/russia-s-top-60-lies-about-ukraine

Грешка.. не тези сайтове опровергават руските лъжи, а цитират официалните източници с официалните линкове, които дават именно опровержението.

За съжаление, малцина от облъчените от руските ТВ канали проверяват какво им наливат в главите :)

Когато медиите, и то всички,  са подвластни на целенасочена агресивна дръжавната политика... наистина е много зле работата

И тъй, като пак чета, приказки от 1001 нощ, да попитам, чисто информативно, изборите в Ирак, Афганистан при американска окупация, какви са? ;)  Та толкова за 'доводите', на нашите форумни 'специалисти'. :D

Не формулираш правилно нещата. Те стоят по следният начин:

-Всеки един по света е свободен, с всякакви методи, да защитава американския интерес, а правителството на САЩ се стреми да убеди всички да упражняват максимално  своите права.

Предполагам Риа новости е една от известните руски медии.Но точно там виждам да пише ДНР ЛНР и так далее.И пише опълченци, а вот слово "банд-формировния" нигде  не нашел.

http://ria.ru/world/20150316/1052745465.html

От украинските новини го чух, все някой трябва и тях да слуша, нали? ;)

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/gde-nahoditsya-i-chem-zanyat-vladimir-putin-600003.html

Крайно възмутена съм от непрекъснатото изкривяване на информацията. Именно изкривяване, а не просто другата гледна точка.

Нещо ви горчи в устата, че човека е жив. Ако беше нещо станало, сигурно щяхте от радост да лъснете...паркета.

Глупости. Дай поне един пример, в който някой от нас (НЕпочитателите на Путин) е злорадствал.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

От украинските новини го чух, все някой трябва и тях да слуша, нали? ;)

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/gde-nahoditsya-i-chem-zanyat-vladimir-putin-600003.html

Крайно възмутена съм от непрекъснатото изкривяване на информацията. Именно изкривяване, а не просто другата гледна точка.

Какво общо, има твоя пост, с този дето си цитира, колежке? Че нещо, не се връзват нещата. А за Путин, виж няколко поста по-нагоре. Та ако вярваш на украинските медии, ок. Това си е, твое право.  :) 

Какво общо, има твоя пост, с този дето си цитира, колежке? Че нещо, не се връзват нещата. А за Путин, виж няколко поста по-нагоре. Та ако вярваш на украинските медии, ок. Това си е, твое право.  :)

Какъв е проблемът пък сега? Цитирах пост на Бадр, отговарям на Бадр и предоставям линк с новините, от които чух твърденията, че руските СМИ сменят начина си на говорене. Има клип, има и текст.

Какво не е ясно?

Колкото до новината, че Путин е жив, видях я. Благодаря сърдечно!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Какъв е проблемът пък сега? Цитирах пост на Бадр, отговарям на Бадр и предоставям линк с новините, от които чух твърденията, че руските СМИ сменят начина си на говорене. Има клип, има и текст.

Какво не е ясно?

Колкото до новината, че Путин е жив, видях я. Благодаря сърдечно!

Просто, изпуснах мисълтат ти, така да се каже. И попитах. В поста на badr, се говори за Донбас, в твоя линк, се пита къде е Путин. Не съм искал, да се засягаш. А и нета в офиса, е ужасен, та не мога да прочета нищо от линковете.

КАто споменах по назад всеизвестния сепаратист , подполковник от ГРУ , Угор Стрелков,  всъщност не бяха го изолирали съвсем..

Бе споменал интересни неща в едно не толквоа старо интервю :

http://www.dnevnik.bg/video/2015/01/27/2460836_video_na_denia_za_referenduma_subirahme_krimskite/

https://www.youtube.com/watch?v=aelwn_UfeN0

Гиркин: "Мы насильно сгоняли депутатов Крыма голосовать за референдум по отделению от Украины"

Всъщност, този момент го има и във вчерашния всеизвестен вече прпаганден филм  , дето гласували 60 депутата ЗА ... а присъствието и блокирането на сградата.. да, точно така се казва и във филма.. е.. "заради сигурността и безопасността"

:)

Какво да коментираме повече...  :)

"руска" демокрация... - превземаме каквото трябва, а за парлама правим митинги, избори , референдуми, и парламент под дулата на автоматите.

Айде айде, поредното преиначаване думите на Стрелков, той казва, "Събирахме ги  в залата за да гласуват за референдума" , а не това което твоя дневник бг превежда " Опълченците събираха депутатите, за да ги натикат в залата на парламента и да гласуват каквото им се каже" 

Така че по полека с такива смешни препратки, като разобличавания на фейкове и сие.... 

Да, събирали са ги, защото заплахите на хунтата са действали, а и те все пак за животеца си мил се страхуват, както и беркутовците в Лвов... мдаам

И та къде е проблема, референдума е висша форма на демокрация , а измислиците ти за гласуване под дула още ги чакам да потвърдиш с нещо ... а не с празни приказки и плява...

А случайно да си спомняш как събираха депутатите за радата в Киев след преврата да гласуват а? как избиваха и заплашваха тези от партията на Янукович, че и журналисти   да пишат каквото е правилно за хунтата ..?  няма и да се сетиш знам....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Нещо ви горчи в устата, че човека е жив. Ако беше нещо станало, сигурно щяхте от радост да лъснете...паркета.

Не позна. Ако се изтегли и от Крим, ще го призная дори и за разумен политик.

А и още нещо, защо според Стрелков полиция и МВД са изпълнявали нарежданията на Киев, нали Крим още тогава е със автономен статут, и МВД е подчинена на властите в Крим а??  ....  Така че май принуждението е било главно от Киев, а не от Кримските парламентаристи и главата на Крим....Та лесно е да приказваш глупости, но трудно да видиш кое как е реално, и накъде бие желанието на хората....

И после имало давление видите ли от Москва, а Киев, неее, те са невинни агънца отново... просто прохамерикански подлоги и фашисти...

Айде айде, поредното преиначаване думите на Стрелков, той казва, "Събирахме ги  в залата за да гласуват за референдума" , а не това което твоя дневник бг превежда " Опълченците събираха депутатите, за да ги натикат в залата на парламента и да гласуват каквото им се каже" 

Така че по полека с такива смешни препратки, като разобличавания на фейкове и сие....

:) Ако имаш проблем с руския, мога да ти помогна :)

на минута 1:40 казва - "депутатьй собирали ополченцьй чтобьй загнать их в зал чтобьй они приняли..."... и т.н.

Превода е точно такъв - "събирахме ги за да ги натикаме  в парламента за да приемат "... решението .

А предната реплика е също много показателна - " никъде не видях, особенно в Симферопол поддръжка на властта.. нямаше такава , казвам го като ръководител на опълченците "

Да, събирали са ги, защото заплахите на хунтата са действали, а и те все пак за животеца си мил се страхуват,

Ехоооо .. гласуването става под контрола на руските военни  ГРУ и служби, не на украинците / хунтата както казваш/  :)

Всъщност, може би повечето мн добре разбирате руския, но сляпото отричане не ви прави чест....

КАкто казах - може да вярвате на вицове колкото искате, но поне не ги представяйте за нещо сериозно :)

Така че май принуждението е било главно от Киев, а не от Кримските парламентаристи и главата на Крим...

Във вашия прословут кинофилм Путин ясно си каза че при провеждането на спец операцията , всичките украински връзки са били блокирани .и елиминирани.

Дори са пленили украински генерал , който дошъл лично за да отдаде заповеди на един граничен пункт, и даваха как зелените човечета "вежливо " го изкарват от мерцедеса и го извеждат :)

Отделно че  е много интересно твърдението ти - Киев е дало заповед кримския парламент да гласува отцепването от Украйна :)

Стрхотен си ! :)

Е добре, нямам нищо против да се шегуваме , ама чак толкова ли :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Вицовете, се казват от теб. Жалкото е, че си вярваш. :)  Мога да те поздравя. От възкръстването си, написа 97 вица. За няма и семица. ;)  Герой. Та като говорим, за фашисти и бандеровци, ето лакея на САЩ /министър-председателя на Украйна/, какво казва.

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк потребовал от министерства обороны Украины и генерального штаба приведения вооруженных сил страны в полную боевую готовность.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2429900

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

:) Ако имаш проблем с руския, мога да ти помогна :)

на минута 1:40 казва - "депутатьй собирали ополченцьй чтобьй загнать их в зал чтобьй они приняли..."... и т.н.

А предната реплика е също много показателна - " никъде не видях, особенно в Симферопол поддръжка на властта.. нямаше такава , казвам го като ръководител на опълченците "

Аз нямам проблем с руския, но явно днес бг и ти имате, та къде казва нсилихме ги да приемат приемат каквото им се каже ?? ... А относно Симферопол , Стрелков говори за държавните служби, че нямало никой освен Беркут който да потдържа народа....ни полиция, която е подчинена уж на местните власти, ни никой... 

Та къде викаш е разковничето на референдума? в самото приемане на решение за референдум, или в думата на народа на Крим на самия референдум...

Айде, хамериканофиле, обясни, кое има по голяма тежест, чиновника и неговото решение, или народа който си казва думата .... и то по определено прост въпрос, като с кого искате да сте, с превратаджии фашисти и предатели, или независими.... Просто и ясно... няма тън пън, колкото и да се пънят хамериканофилите и идиотите ...... 

П.С А сега народа на Крим си живее къде по добре от укросите , и като обстановка в обществото, и като икономика.. та такива неща .... гроздето е кисело...

Виж, аз ти посочих минута и секунди с репликата, и не знам ти какъв руски си учил, не ме и интересува,  но мисля трябва да си го преговориш :)

Всъщност, както казах , видеото с това интервю не е никак ново , и никой не спори за тези негови думи, още по малко как се превеждат :)

Но тук сигурно по му разбирате, не знам :)

Едно разбрах - и това и много други неща нито сте гледали нито сте чували.Показателно на какво ниво сте

Но иначе за всичко сте пълно 6

п.с.

Айде, хамериканофиле,

А това откъде го измисли не знам...

:) не съм никакъв американофил, не съм и фен на лъжите.

Това достатъчно ли е ?

И за да те хвърля още малко в размисли.. - аз съм русоФИЛ.

На второ място разбира се, на първо - съм българин.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Виж, аз ти посочих минута и секунди с репликата, и не знам ти какъв руски си учил, не ме и интересува,  но мисля трябва да си го преговориш :)

Всъщност, както казах , видеото с това интервю не е никак ново , и никой не спори за тези негови думи, още по малко как се превеждат :)

Но тук сигурно по му разбирате, не знам :)

Едно разбрах - и това и много други неща нито сте гледали нито сте чували.Показателно на какво ниво сте

Но иначе за всичко сте пълно 6

Абе виждам ти какво гледаш, като онова антифейк рабиващо укро клипче, и става пределно ясно колко ти е капацитета...

И да, руски войници в Крим имаше, още от разпада на СССР, малко по-малко отколкото е по договор.. и да, руски части блокираха армейските украински в Крим, както и обществено значими обекти, и пак да, те способстваха за това хората на Крим, без натиск от хунтата в Киев, а спокойно и без страх да си гласуват какво искат.... 

Та аз лично в това не виждам никакъв проблем, ама никакъв... Ако в Бг се създаде подобна обстановка аз лично ще съм пак за... А относно хунтата, ако в запада или ФАЩ разните фашаги се опитат да действат както на майданя и не само, то такива щяха да бъдат безмилостно растрелвани... Аз лично, ако бях началник на Беркут например, изобщо нямаше да им цепя басма също на такива .....   независимо какво ми говорят западногейове, или разни опозиционерчета уж независими, а реално платени от някого....Янукович допусна тази грешка, и тя струва живота на десетки хиляди досега....

П.С А относно изчезването на Путин, интересно клипче, защо беше тази масова дезинформация че и слухове .... една друга гледна точка..

http://vk.com/video242882445_171769973?list=9f01b9357cacade85d

Както и това....

H_tvNRSsE2s.jpg

http://moetv.ucoz.com/index/gtrk_krym/0-127

Хората празнуват и им е похyй за пиндосите.

А троловете къкат, ли къкат.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Както и малко история, радостта от присъединяването ..

На клипа е видно и как татарите потдържат Русия, а не са против нея, както ни промиваха мозъците разни услужливи прохамерикански медии...

http://anti-maidan.com/index.php?id=15410

И как са предпазили депутатите в Крим да гласуват под тоягите и маските на фашистите от десен сектор .. както е обичай в съвременна Киевска Окраина 

http://moetv.ucoz.com/index/gtrk_krym/0-127

Хората празнуват и им е похyй за пиндосите.

А троловете къкат, ли къкат.

Щото друго не могат. :D  Беше вайкане, къде е Путин. Сега е вайкане, защо не се показвал всеки ден. А като се показва всеки ден, защо се показва всеки ден. Иди ги разбери.  :D 

Да в Крим празнуват. Гледах, пряко предаване сутринта. Радостни са хората, и най-важното спокойни. За себе си, за семействата си.  Жалко за хората, останали под 'демократичната' фашистка власт, на лакейте на САЩ.

Щото друго не могат. :D  Беше вайкане, къде е Путин. Сега е вайкане, защо не се показвал всеки ден. А като се показва всеки ден, защо се показва всеки ден. Иди ги разбери.  :D

Е, то на путлеристката политика, това и е проблема. Всеки естествен въпрос за тях е вайкане.

Всъщност, къде беше Путин. И защо се криеше ?

Май тая тема, ще я слеем скоро с тази за третата  световна война. Поне докато интернет сървърите не бъдат ударени. Колко ли ще оцелеем. 

Аз ви говоря, е война ще има, вие не вярвате. Въпроса е, какво да правим сега. Лично на мен ми се иска истинските българи да зарежем всичко и да опитаме да свалим продажното правителство, преди да сме станали пушечно месо и да са загинали невинни. лошото е, че хората имат страх от Борисов и жандармерията и нищо няма да направят от страх. :(

Предлагам всички истински българи да пишем до руския президент и да изразим писмено  подкрепата си за Русия и че сме против нашето правителство, САЩ и НАТО. Да кажем, че не искаме да сме пушечно месо и да сме използвани, че не подкрепяме фашистите и престъпниците и че тотално се разграничаваме  от нашето правителство и решенията, които взима  уж от наше име. Така поне можем да спасим България да бъде бойно поле, да бъдат бомбардирани градове и села, пълни с цивилни. Трябва също, съвсем сериозно да се подготвим за война - убежица, храна, пари, ценности...........

Дано пожарът в една църква в Москва да е случаен.......Дано не е провокация като пожара в райхстага, дето знаем кои наистина го подпалиха. :(

Дайте да не обръщаме внимание на троловете, ами да започнем да се подготвяме за войната, защото такава ще има, и тя няма да бъде обявена официално,  не си правете илюзии. Ще има внезапни удари. Затова се подгответе. Аз не знам как ще убедя моите близки да погледнат сериозно на ситуацията.......... Напоследък не мога да спя от страх, спя завита през глава, страхувам се от атомни бомби и техните гъби, боя се да не загубя зрението си при тази ярка светлина.  Все сънувам лагери и невинни избити хора......... :( :( :(

Ако "Цар Бомба4 беше пусната над Вашингтон, сега светът щеше да е друг. :( Много има да му благодарим на Хручшов - за това, че е подарил Крим без причина, че не е пуснал бомбата, където трябва.......... Аз не искам да живея под американски ботуш..........

Е, то на путлеристката политика, това и е проблема. Всеки естествен въпрос за тях е вайкане.

Всъщност, къде беше Путин. И защо се криеше ?

Ха, че кой си ти бе, че да държиш сметка на Путин къде е бил, я се скрий мишок.....да не си руснак, или случайно поне русофил а... не си, тогава....аз питам ли Обонго и сие, къде са и какво правят.. Путин пита ли къде са същите.. руснаците питат ли ....

Ей, много активно разтревожени все за другите тия западно и хамериканофили.. все другите гледат....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.