Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Дебели са ми пръстите и М и Н са едно до друго.... :)

Що ? проблемнмнмн ли имаш с това ?

Всеки нормален човек би погледнал смисъла а не толкова правописа, камо ли да акцентира на неволни грешки.

Но когато няма какво да каже човек.. така е.. хваща се за сламката...

пс

Я кажи ся.. ти къде би "отишъл"  да се "защитаваш" ?

На коя територия ?

Ами, пробваха с аргументи, видяха, че аргументите им  издишат. После пробваха с обиди и заплахи, те май сами се уплашиха.

Какво друго им остана освен да се заяждат за правописа

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кои сте "вие" ?? тезидето постоянно ми вадят "логиката на педофила" ?

Която вече няколко пъти обясних , но опровержение никой така и не ми даде ?

Ами аз, и други мислещи като мен за ситуацията и положението не само в Украйна, но и в света в момента..... 

А твоите опровержения май още не съм ги видял, видях само опити за такива.... и то смешни.... и пропаганда елементарна ... бих казал дори смешна с доводите и методите си... да не говорим за логиката уж която има... та такива неща троле 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Дебели са ми пръстите и М и Н са едно до друго.... :)

Що ? проблемнмнмн ли имаш с това ?

Всеки нормален човек би погледнал смисъла а не толкова правописа, камо ли да акцентира на неволни грешки.

Но когато няма какво да каже човек.. така е.. хваща се за сламката...

пс

Я кажи ся.. ти къде би "отишъл"  да се "защитаваш" ?

На коя територия ?

Ми какво да ти кажа, правилно си установил, че не ни плащат от Кремъл!Мразим фашистите и тъпите американски стратези безплатно! ;)

Тц, просто имаме проблем с глупостите ти ( и не само твоите ) , и се чудим на комплексите ти ( признавам си, доста отдавна съм във форума, но такива образи платени и подобни на нюз форумите тука  не бях срещал досега ) ... така де, досега такива троли упорити не сме имали... тъпи и упорити като десет магарета поне :D

Да, знам.. трудно е да срещнеш в морето от проруски лъжи смислени , смаостоятелно мислещи хора....

та.. я пак..  кажи ся.. къде би "отишъл" да " се защитаваш" ?

Щото нормалните хора се защитават в собствената къща, в собствената си държава... но не така мислят путлеристите...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ами, пробваха с аргументи, видяха, че аргументите им  издишат. После пробваха с обиди и заплахи, те май сами се уплашиха.

Какво друго им остана освен да се заяждат за правописа

Хахаха, уплашили се викаш, кой се е уплашил от каун и смешник като теб и другарчето ти .. я кажи да чуем, че и да видим кой наистина се е уплашил, и дори на ЛС и не смее да каже нищо  а само си отприщва  селската простотията която му личи и тука, колкото и уж да се мъчи да се прави на уж "културен"  :D :D :D

Ми какво да ти кажа, правилно си установил, че не ни плащат от Кремъл!Мразим фашистите и тъпите американски стратези безплатно! ;)

И ти не ми отговори  :)

Однако  :)

Между другото , репликата е на ваши опозиционери.

Моля, не плагиатствайте :)

А и фашистите и хунтата е в Кремъл.. доказано не само от мен.

https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-положението-в-украйна/?p=3087767

Така че кого мразите, не разбирам.. наистина

Да, знам.. трудно е да срещнеш в морето от проруски лъжи смислени , смаостоятелно мислещи хора....

Щото нормалните хора се защитават в собствената къща, в собствената си държава... но не така мислят путлеристите...

Я да видим, къде е на укрите хунтаджии и майданджии  дома им в Донбас, или Крим... май там те място нямат а, други решават там, а не хохълите тъпи , да не говорим за платената им сволач....

Защитават видите ли своите къщи, алоу смешник, къщите в Донбас са на донбасчани, в Крим на кримчани... там хохъл не вирее 

Кои сте "вие" ?? тезидето постоянно ми вадят "логиката на педофила" ?

Която вече няколко пъти обясних , но опровержение никой така и не ми даде ?

Хайде и теб като съм почнал да питам.. да те питам..

- Ти в коя държава би "отишъл" да "се защитаваш" ?

Абе, каква логика.

Извини ми се задето те напсувах.

И ти от такива хора логика търсиш.

То затъ само такива хора могат да разберат логиката на Путлер, че като нахлуе в чужда държава, чужденците са му виновни за войната и жертвите. 

И ти не ми отговори  :)

Однако  :)

Между другото , репликата е на ваши опозиционери.

Моля, не плагиатствайте :)

Така че кого мразите, не разбирам.. наистина

На кой въпрос, не съм отговорил?

Я да видим, къде е на укрите хунтаджии и майданджии  дома им в Донбас, или Крим... май там те място нямат а, други решават там, а не хохълите тъпи , да не говорим за платената им сволач....

Защитават видите ли своите къщи, алоу смешник, къщите в Донбас са на донбасчани, в Крим на кримчани... там хохъл не вирее 

Ахаааа.. донбасчани... :) :)

Нова нация :)

Кримчани ?

браов браво :)

Ам ко прави там руската армия, отговор нямаш :) тя там се "Защитава"

Ти ли беше тоя с бисерите че вече трудно ви ги колекционирам... дето каза - парламента в Крим гласувал по указание от Киев за присъединяване към РФ ..

:)

култово...

На кой въпрос, не съм отговорил?

Къде би "отишъл" за да "се защитаваш"

Е, да де. Ама москалята влизат в къщата ти, и после реват като женчовци, че си ги бил, а те се защитавали видиш ли от твоята с нищо не провокирана агресия.

Кримчани ?

Ти ли беше тоя с бисерите че вече трудно ви ги колекционирам... дето каза - парламента в Крим гласувал по указание от Киев за присъединяване към РФ ..

култово...

Дай линк към видеото, да видя за какво става въпрос конкретно.

Кримчани ?

култово...

Бре бре , укри, стара нация  хахахахаха :D... стара и престара, черно море са изкопали, земята открили, пирамидите построили, арийците създали :D :D

Крим е руски, Донбас е Руски, Харков също, Одеса, Мариупол ... там западнопродажната  шляхтовска хохоландия и мове не виреят, там се говори руски, и се имат за руси главно... та такива неща смешнико ....западноукропитеците могат само да мечатят тези земи да са техни....

Все едно някой идиот като теб да дойде в моя дом и да ми каже, не моя е, ще правя каквото си искам без да те питам и да се съобразявам с теб.. а де, а ритници , а бой... и не само..... дотам ще си изобщо тъпако, край с теб....

Бре бре , укри, стара нация  хахахахаха :D

Крим е руски, Донбас е Руски, Харков също, Одеса, Мариупол ... там западнопродажната  шляхтовска хохоландия и мове не виреят, там се говори руски, и се имат за руси главно... та такива неща смешнико ....

Има ли нещо по света дето не е руско ?

Все едно някой идиот като теб да дойде в моя дом и да ми каже, не моя е, ще правя каквото си искам без да те питам и да се съобразявам с теб.. а де, а ритници , а бой... и не само..... дотам ще си изобщо тъпако, край с теб....

Да де.. точно това правят в момента руснаците.

Идват в Украйна кадировци, якути, буряти, и всякакви такива руски кадрови военослужещи , наемници , и други подобни под формата на "опълченци" ти казват - кво правиш ти тука бе - тая къща дето мислиш че е твоя, е моя исконная земля..

Аз съм тук да я защитавам.. айде бегай...

/ вариант - остави жената.... пригодится / :)

Охххх... не , не мога повече, тия нещастници просто ме убиват от смях... и разочарование към човешкия род.... мдааам... мисля да почина, толкова тъпотия и  тук в темата , и на лични с другаря Реджепов ми идва в повече..... .... 

Серизоно ви казвам, иде ми да ги разстрелям в името на човешкото добруване и двамата....  :D  :D  :D  :D и подобряване на генотипа също така.... 

Е с това заключение вече изби рибата!Не знам дали си запознат, но РФ е президентска република, там президента коли и беси!И има право, ако прецени да смени целия генерален щаб, ако смята, че не отговаря на очакванията!А субективния фактор винаги ще го има, няма как да се избегне, но това важи с пълна сила и за всяка друга държава с подобно управление!

Охххх... не , не мога повече, тия нещастници просто ме убиват от смях... и разочарование към човешкия род.... мдааам... мисля да почина, толкова тъпотия и  тук в темата , и на лични с другаря Реджепов ми идва в повече..... .... 

Серизоно ви казвам, иде ми да ги разстрелям в името на човешкото добруване и двамата....  :D  :D  :D  :D и подобряване на генотипа също така....

Хем те разсмиваме, хем искаш да ни разстреляш, абе ти да не си Москал ???

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Да де.. точно това правят в момента руснаците.

Идват в Украйна кадировци, якути, буряти, и всякакви такива руски кадрови военослужещи , наемници , и други подобни под формата на "опълченци" ти казват - кво правиш ти тука бе - тая къща дето мислиш че е твоя, е моя исконная земля..

Аз съм тук да я защитавам.. айде бегай...

/ вариант - остави жената.... пригодится / :)

С една малка разлика- и къщите и хората са си там, никой никого не е гонил, просто на едното място хората решиха да сменят "общината" :) , а на другото място местните хора имат неприятности с комшиите и гостите понеже са близки с местните им помагат да си разрешат спора с комшиите. :)

Хем те разсмиваме, Хем искаш да ни разстреляш, абе ти да не си Москал ???

Мнем, но предците ми идват от кавказкия регион ..... бягали са от москалите към османската империя... а други са свързани с юруците, трети с газневитите, може и да имам и други следи кой знае...та такива неща.... сложна личност съм аз, но общото е едно, непримиримост към идиоти като теб... и вродено чувство за справедливост , за която сме готови да дадем живота си дори

Мнем, но предците ми идват от кавказкия регион ..... бягали са от москалите към османската империя... а други са свързани с юруците, трети с газневитите, може и да имам и други следи кой знае...та такива неща.... сложна личност съм аз, но общото е едно, непримиримост към идиоти като теб... и вродено чувство за справедливост , за която сме готови да дадем живота си дори

Ясно, платено вежливо човече.

Синбад, не се връзвай!

Реджеп, кажи ти кои казаци сега са по-страшни, че не разбрах?

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Серизоно ви казвам, иде ми да ги разстрелям в името на човешкото добруване и двамата.... :D:D:D:D и подобряване на генотипа също така....

Кои двама смятате да разстрелвате? Май не съм включен, но да питам за всеки случай.

Ако пък съм - заповядайте по всяко време.

Синбад, не се връзвай!

Реджеп, кажи ти кои казаци сега са по-страшни, че не разбрах?

Ето ти последната хроника, сам преценявай.

http://www.ukrainadnes.com/voenna-hronika-21-03-2015-g/

Кои двама смятате да разстрелвате? Май не съм включен, но да питам за всеки случай.

"Ако умра ил загина, не мой да ме жалитееее!!!"  :)  :)  :)

Обаче като ни разстрелват, не трябва да умрем веднага, за да имаме време да им се извиним, задето сме ги принудили да ни разстрелят ...

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.