Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Каун, айде пак прочети преди да говориш поредните си тъпизми....  и си изясни какво ти се говори ,след като претендираш че не си толкова тъп, колкото показваш 

И стига си ревал като преден ляв педал на запорожец пред админите ;)

Като свършат аргументите, почват обидите, вежливо човече.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 129,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето тук можете да прочетете повечко неща за Украйна и може и да ви се изяснят малко нещата!

http://solidbul.eu/?p=2366

Ако ще само малко, да не почваме изобщо да четем.

Няма ли да проявите някакво уважение - чак за толкова ли напред с информацията и мисленето се смятате?

А дано, ама надали.

Като свършат аргументите, почват обидите, вежливо човече.

Аз съм вежлив с които го заслужават, но с такива като теб, обръщам другия край, ще се убедиш лично ако някога ме срешнеш ....

Аз съм вежлив с които го заслужават, но с такива като теб, обръщам другия край, ще се убедиш лично ако някога ме срешнеш ....

Ще ти помогна вежливо да си събереш зъбите от асфалта. Аз съм културен човек.

Ще ти помогна вежливо да си събереш зъбите от асфалта. Аз съм културен човек.

Хахаха,  ще  бъде интересно да го видя смотаняко .... много интересно....само да не ти  издиша задното отверствие от напъните на които го подлагаш дотогава хахахахаха

П.С Май ще трябва да чакам на опашка за това, все пак и аз съм културен и доста са пред мен, и то такива които са по близо до теб от мен.... мдаам....даде ли си вече адреса  смешнико, или напъна е голям....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Ако ще само малко, да не почваме изобщо да четем.

Няма ли да проявите някакво уважение - чак за толкова ли напред с информацията и мисленето се смятате?

А дано, ама надали.

Нескромен съм, признавам си!

Смятам, че с повече информация, човек може да си извади по-правилни изводи.Това беше идеята. :)

Хахаха,  ще  бъде интересно да го видя смотаняко .... много интересно....само да не ти  издиша задното отверствие от напъните на които го подлагаш дотогава хахахахаха

Нещо много нервно взе да хахахаш май

Да

На тези хора, просто не мога да им разбера логиката. Ми като си изтегли агресора войските, какво друго да настъпи.

Нали за да има война, агресора я е започнал !!!

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Заради някои съфорумци приключвам с неутралитета и вече съм за Новорусия - като тях ще чета само техните сайтове и ще съм като самоповтарящ се папагал.   Тези хора се стремят към свобода за своите родни места и повече не желаят да са под контрола на жалки украинци ... Та така...Да живее Новорусия!!!

КАкво е туй "новоросия" ??

Нещо като новоосмания ??

Бихте ли приложили руския модел тук ?

Както и да е.. въпреки че не е ...

От 3 страници , по точно от 118 насам гледам нещо ужасно - толкова простотия, за която в едно съм сигурен - че тази пропутлеристка пропаганда я правите безплатно.

То това е най ужасното ... айде.. кабинетите в Петербург им заделят милиони рубли да тролят.. ама вие безплатно си промивате мозъците и оправдавате с абсолютно детински аргументи една хитлеро-путлеристка идеология и действия.

Наистина, не знам да ви го желая ли , да не го ли желая - да ви се стовари  "руската демокрация" на главата...  ОТНОВО

Казвам отново , защото не четете българските възрожденци.

Те биха се срамували от вас.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

ще се изтрепаме без майдан!на оня ужким пияници им требваха 5 млр. а ние без пари ще го направиме! :)

Ами в един момент винаги се стига до трепане, няма как, живота е такъв... както е сега в Донбас, не може винаги да отстъпваш на нагли копелета и кучи синове продали задника си за пет цента .... и лакоми повече отколкото е прието, мислещи си че всичко трябва да е тяхно, или по техному...

КАкво е туй "новоросия" ??

Нещо като новоосмания ??

Бихте ли приложили руския модел тук ?

Както и да е.. въпреки че не е ...

От 3 страници , по точно от 118 насам гледам нещо ужасно - толкова простотия, за която в едно съм сигурен - че тази пропутлеристка пропаганда я правите безплатно.

То това е най ужасното ... айде.. кабинетите в Петербург им заделят милиони рубли да тролят.. ама вие безплатно си промивате мозъците и оправдавате с абсолютно детински аргументи една хитлеро-путлеристка идеология и действия.

Наистина, не знам да ви го желая ли , да не го ли желая - да ви се стовари  "руската демокрация" на главата...  ОТНОВО

Казвам отново , защото не четете българските възрожденци.

Те биха се срамували от вас.

Моите лични впечатления са, че откакто дойде западната демокрация нещата отидоха на зле. Избиват се децата по училищата. Същите деца избиват и възрастни хора по улиците и парковете. Отделно се избиват мутрите помежду си. Съвсем отделно така наречените малцинства ограбват и малтретират всички и никои не смее да им каже нищо. Мерси, но аз такава демокрация не искам. Максимум до 20-30 години България ще е само спомен в главите на някои хора. И не ми обяснявайте, че Русия ни е виновна за това, моля ви.

Песня посвящяется всему Донбассу !Кто Вас звал сюда?мать -в-шу,

мдаааа.. клипове като този само умствено изостанали могат да му се радват.Както биха се радвали на песен за педофил който пее - кой ви е карал деца, да идвате на моята детска площадка.. мать в-шу...

Що за идиотизъм ?

Така и тези клипове - руска армия в домбас пее що сте дошли на моята земля...

Доста по назад ви акцентирах , но никой май не ме разбра , дето цитирах вашия любим нов филм на Путин за Крим

култови руски реплики - "ние сме дошли тук да се защитаваме" .

И аз учтиво ви помолих - обяснете ми съчетанието на думите - "ДОШЛИ сме"   и "да СЕ ЗАЩИТАВАМЕ"

Аз не го разбирам , наистина.. единствено ми идва наум сравнението с педофил на детска площадка...

Че бяхме под Руско робство последните години. И сега петата колона залива телевизии, вестници, радиа и форуми. 

Русия превзе вече половин Украйна, те се опитват да изкарат, че Украйна е превзела половин Русия.

Аз прилежно съм цитирал въпросът, който коментирам. Стана ми странна аргументацията. Говореше се за количеството руски и немски жертви и изведнъж ни в клин, ни в ръкав, дали се е учило, че Русия обявява война на България 1944 година. Е учеше се... Как това показва, кои жертви са били повече или по-малко... Твоят отговор, пък съвсем изби надалече...

Чисто логически, едно нещо за да го приключиш, не трябва ли първо да си го започнал ?

...

Тц! Например, често се налага да приключваме неща започнати от други! И това е само един (но напълно достатъчен) от многото възможни варианти...

Моите лични впечатления са, че откакто дойде западната демокрация нещата отидоха на зле. Избиват се децата по училищата. Същите деца избиват и възрастни хора по улиците и парковете. Отделно се избиват мутрите помежду си. Съвсем отделно така наречените малцинства ограбват и малтретират всички и никои не смее да им каже нищо. Мерси, но аз такава демокрация не искам. Максимум до 20-30 години България ще е само спомен в главите на някои хора. И не ми обяснявайте, че Русия ни е виновна за това, моля ви.

ако бъдеме честни трябва да кажеме,че русия ни подхвърли на америка и после и двете заедно ни опустошиха и разориха!

Моите лични впечатления са, че откакто дойде западната демокрация нещата отидоха на зле. Избиват се децата по училищата. Същите деца избиват и възрастни хора по улиците и парковете.

Кои деца ?

Я да видим ?

Това по ли ти допада ?

ако бъдеме честни трябва да кажеме,че русия ни подхвърли на америка и после и двете заедно ни опустошиха и разориха!

По точно е да кажеш че нашите сами си дадоха задника на ФАЩ, дори бяха подготвени от него, вземи например всичките ни дисиденти които изведнъж изгряха, или така наречени бивши партийци като черния Костов ... Русия какво можеше да направи , да ни наложи нещо със сила ли??? извинявай, това е запазена марка от 90-те години насам на една задокеанска държава наречена ФАЩ....

А нормалните ни политици, опитващи се като Виденов да запазят нещо като независимост, бяха поставени на колене чрез икономически  и политически методи... МВФ, ЕС  и сие натискаха максимално, а Русия си имаше свои проблеми и не и беше до спасяването ни при условие че ние сами се натискахме за запада.... А после стана и по зле... такива ми ти неща....

Кои деца ?

Я да видим ?

Това по ли ти допада ?

Ами от моя пост би трябвало да е ясно, че хич не ми допада. Но на теб може и да ти допада такава демокрация.

Редактирано от upili (преглед на промените)

мдаааа.. клипове като този само умствено изостанали могат да му се радват.Както биха се радвали на песен за педофил който пее - кой ви е карал деца, да идвате на моята детска площадка.. мать в-шу...

Що за идиотизъм ?

Така и тези клипове - руска армия в домбас пее що сте дошли на моята земля...

Доста по назад ви акцентирах , но никой май не ме разбра , дето цитирах вашия любим нов филм на Путин за Крим

култови руски реплики - "ние сме дошли тук да се защитаваме" .

И аз учтиво ви помолих - обяснете ми съчетанието на думите - "ДОШЛИ сме"   и "да СЕ ЗАЩИТАВАМЕ"

Аз не го разбирам , наистина.. единствено ми идва наум сравнението с педофил на детска площадка...

Домбас или Барабас?

Дебели са ми пръстите и М и Н са едно до друго.... :)

Що ? проблемнмнмн ли имаш с това ?

Всеки нормален човек би погледнал смисъла а не толкова правописа, камо ли да акцентира на неволни грешки.

Но когато няма какво да каже човек.. така е.. хваща се за сламката...

пс

Я кажи ся.. ти къде би "отишъл"  да се "защитаваш" ?

На коя територия ?

Дебели са ми пръстите и М и Н са едно до друго.... :)

Що ? проблемнмнмн ли имаш с това ?

Тц, просто имаме проблем с глупостите ти ( и не само твоите ) , и се чудим на комплексите ти ( признавам си, доста отдавна съм във форума, но такива образи платени и подобни на нюз форумите тука  не бях срещал досега ) ... така де, досега такива троли упорити не сме имали... тъпи и упорити като десет магарета поне :D

Тц, просто имаме проблем с глупостите ти ( и не само твоите ) , и се чудим на комплексите ти ( признавам си, доста отдавна съм във форума, но такива образи не бяхс рещал досега ) ... така де, досега такива троли упорити не сме имали... тъпи и упорити като десет магарета поне :D

Кои сте "вие" ?? тезидето постоянно ми вадят "логиката на педофила" ?

Която вече няколко пъти обясних , но опровержение никой така и не ми даде ?

Хайде и теб като съм почнал да питам.. да те питам..

- Ти в коя държава би "отишъл" да "се защитаваш" ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.