Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

ти сега какво , играеш го доброто ченге , така лиПубликувано изображение

по принцип съм лошото , вмъквам се между другото

неприлично е  и  дори няма да почерпя :P

Ехххх, най на края бе!

Оставката е факт. Сложи се край на тази агония, сега идва ред на следващата...

Но аз лично съм доволен, въпреки, че не би трябвало да съм...

Никога няма да забравя твърдите и неудобни пейки в университета, които се оказаха толкова сладки да се спи на тях!

Никога няма да забравя подкрепата от приятели и родители, хората, които носеха храна и лекарства и помагаха!

Никога няма да забравя какво е да крачиш с 30-40 хиляди души и в един глас да викаме ОСТАВКА!

Никога няма да забравя родителите ми как ми донесоха спален чувал и шалте, когато разбраха, че аз ще остана да спя в университета и как крачеха редом с мен на демонстрациите!

Никога няма да забравя демокрацията при вземане на общи решения, погледите на хората около мен, мисленето на тези мои приятели вече!

Никога няма да забравя и как мои приятели бяха бити и влачени по улиците, защото просто са снимали...

И още толкова много спомени от тези 420 дни на агония.

Някои от вас ще ме упрекнат, ще зададат въпрос "И сега какво?". Тази вечер това не ме интересува и се чувствам огорчено щастлив!

вгорчи с хубава бира и некое горчиво момЕ

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

вгорчи с хубава бира и некое горчиво момЕ

Бирата е тук, ама момето, нещо го няма Публикувано изображениеПубликувано изображение

emmi жива ли е бре ?

що се не мярка наоколо и около ?

Ми тя разбра, че ти си в отпуск и си пие самосиндикално...

• Автор

Публикувано изображение

имаш ужасно ужасонски мисли..

Що? Лежерно на сянка с чаша студена сангрия в ръчица! Безценно!

Добро утро, Дарко.

Мислите ти са насочени в най-правилната посока. Публикувано изображение

Дубрутру Merryl the Beryl. Изглежда съм уловил посоката правилно, но кой знае защо се озовах ф офиса, на работа...

ти сега какво , играеш го доброто ченге , така лиПубликувано изображение

Да бе, слет като ми се скара така лошо отзарана...

emmi жива ли е бре ?

що се не мярка наоколо и около ?

Ми тя разбра, че ти си в отпуск и си пие самосиндикално...

мъча се с екселската таблица

не мога да дам автоматично сортиране защото 

1. имам пет-шест колони с обединени клетки по редове

2. дата е след номера на нот.акт и трябва да правя нова колона с дата

така че карам по бабешката

Що? Лежерно на сянка с чаша студена сангрия в ръчица! Безценно!

Ииийййййй!!!

Дубрутру Merryl the Beryl. Изглежда съм уловил посоката правилно, но кой знае защо се озовах ф офиса, на работа...

Белия ти Кабайеро явно вече сам си намира пътя. Публикувано изображение Няма ли отпуск за теп. Ааа...

Утешителното е, че постоянно си на море, дет се вика... А бе то баси и утехата, като си в офиса, ама все пак.

Да бе, слет като ми се скара така лошо отзарана...

Иии... Глей ся. Не си справедлиф! Аз всъщност не ти се карам, а ривъ. Вечер изведнъш зачезваш нанякъде и аз тотално изключвам, че съвсем между другото си и на работа и като знам, че пропуснатите ползи не се наваксват... ми става едно такова Бойко и Боево настроението... Публикувано изображение Ама не се карам наистина, а само на ушким... Публикувано изображение

Ся Мушкатото щеше да каже, че пак се обяснявам... Все се бъркам с горе. Все забравям, че тук хората разбират от въздуха... Публикувано изображение

така че карам по бабешката

Ан така... Сигурна работа! И аз така прая... Публикувано изображение

Щото не мога иначе... Публикувано изображение

ама огладнях и мисля да продължа след вечеря

отивам да юркам сестра ми и динозаврите да слагаме масата

те днес направили лек набег на Джъмбо и сега всички редят някакъв пвзел

Е ама пусни ни някоя снимка да видим и ние плажове !

... макар че на мен ми е писнало от плажове да я сравня тая Португалия с третия свят колко е по напред.

Шпусна тия дни, ама в раздел фотография.

От твоя кайт нищо не видях - очаквах снимка в действие, "екшън", дет му се вика, а от скоро и "гет оувър". :lol6:

Ан така... Сигурна работа! И аз така прая... Публикувано изображение

Щото не мога иначе... Публикувано изображение

200 нотариални акта с описани в тях към 450 имота да ги сортирам освен по години ами и по дати

е па дали не и пламтят ушичките на прокурорката?

Лепенка за защита от радиация :D

брилянтна тема :D

Ой писанките, множко ли са?

мда барабар с мъжовете си с бебетата към 20 са - само в един,два блока къде живеят

не могат да насмогнат за котките, било нещо ужасно казаха 4 лапи

Публикувано изображение

200 нотариални акта с описани в тях към 450 имота да ги сортирам освен по години ами и по дати

е па дали не и пламтят ушичките на прокурорката?

Е, то е ясно какво трябва да пише в справката-декларация...

Лепенка за защита от радиация Публикувано изображение

брилянтна тема Публикувано изображение

Не съм видяла... Ще да е интересно.

мда барабар с мъжовете си с бебетата към 20 са - само в един,два блока къде живеят

не могат да насмогнат за котките, било нещо ужасно казаха 4 лапи

Публикувано изображение

...

Охххх...

...Охххх...

и те така казаха не само ти

и като им дадох адреса викат ама ние сме идвали пролетта там март месец пак по такъв сигнал за много котки, хванахме, кастрирахме, върнахме...

де да знам де точно сте идвали тия се развъждат с бясна скорост - значи не са хващани

имат ли някои отрязани ушета - ко ко отрязани ушета ли

нямат - аз нали ги храня познавам ги немаме такива с рязани уши

ааа ми а я

Аз викам пак да турят Олигарски, щото е надпартиен

Жорката Ганчев и той става

Публикувано изображение

Въй! От де таквази мълчина се взе?

Ми то, като дойде някой смръдльо да пръдне себеутвърждаващо и хората се разбягват от разваления въздух... Публикувано изображение

Аз за кво викам на Алгор да не заключва, че да имаме достъп до пистолета... Публикувано изображение

• Автор

Ми то, като дойде някой смръдльо да пръдне себеутвърждаващо и хората се разбягват от разваления въздух... Публикувано изображение

Аз за кво викам на Алгор да не заключва, че да имаме достъп до пистолета... Публикувано изображение

Е, шсе поизкъпя малко, но не мога да обещая, че въздуха шсе опраи. Все пак и дрехите трябва да си изпера, но слет това...

Е, шсе поизкъпя малко, но не мога да обещая, че въздуха шсе опраи. Все пак и дрехите трябва да си изпера, но слет това...

Хъ-хъ-хъ... Човек трябва да се къпе с дрехите. Хем те се накисват, хем той габардясва... Публикувано изображение

Джакузистите като теп не размирисват... Балончетата остават в джакузиту.

• Автор

Хъ-хъ-хъ... Човек трябва да се къпе с дрехите. Хем те се накисват, хем той габардясва... Публикувано изображение

Джакузистите като теп не размирисват... Балончетата остават в джакузиту.

Ас това съм го намисли отдавна! Нарекъл съм го с гръмкото име "Теория на ергенското пране"! То не, че е кой знае какво, но е стройна система в 3 реда.

Накисва се прането в много гореща (силно пареща на ръцете) и добре осапунена вода. Дрехите се накисват и не се закачат, докато водата не стане приятно-тола на пипане. За това време всички механични замърсители под действието на гравитацията потъват на дъното на съда с прането., а блажнините поради ссвоята същност се стапят и изплуват на повърхността. В резултат за относително кратко време, без излишни физически натоварвания имаме кал, прах и друга сволоч утаена на дъното на съда. Блажнини, лекета и други смръдни изплували на повърхността на съда. Чисто пране в добре осапунената вода по средата. Следва внимателно отгрибване на блажностно-смърдящият слой и изваждане на прането с необходимата осторожност, така щото да не се размъти тинестият слой. Следва лежерно плакнене, а простирането вече е обект на друга теория.

нзадрве Публикувано изображение

Наздраве Друже! Завърши ли асмалъка? Посади ли ли асмата?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.