Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

А на фронте горячий и хлесткий

ураганньiй бой гудит опять

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

не, народът пие бира и чете новините от деня.

мислите, че е оставката на правителството ?

не, не -лъжете се.

Ето какво обсъжда пресата :

Публикувано изображение

Четем, пием и цъкаме с език за човешките неволи.

а като казах неволи - emmi какво ли прави  ?

• Автор

...

Емата? Неволи? Не вярвам! Желязото неволи няма!

толкова тих  дъжд не  е  валял отдавна...

Седя си аз в сервиза...

Наздраве! Пийвам си и се жабуря с вода за уста. Зъбът си боли кат пич. Утре обаче ше го заведа да му разкажат играта. На зъл зъб - зли клещи! [emoji373]

Седя си аз в сервиза...

какво ти сервират? ( ;

Плисна в миг и отшумя Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

като лош пророк си, наистина  спря

Наздраве! Пийвам си и се жабуря с вода за уста. Зъбът си боли кат пич. Утре обаче ше го заведа да му разкажат играта. На зъл зъб - зли клещи! [emoji373]

водата няма да ти помогне..  тампонче с йод по- скоро.. гадно е, ама в такъв момент..

• Автор

Бритчет! Щом то те боли теб, боли го и ти него, да видим кой ше излезе по кураф!

какво ти сервират? ( ;

...

Сервираха ми, че трябва да сменям накладки и вероятно и дискове. Оше ми сервираха, че снощи протече бойлера. Неска некфи майстори трябва да идват. И още, слетобет трябва да ходя на едно бракуване. Дето шсе празнува прес викенда. А пепелаца ми трябва на момента! Ще има выкрутасы, но да видим какви!

А мислех да си поживея безгрижно тия дни...

Утре ще го заболя аз. Мисля да действам по сталински... [emoji48]

След малко отивам да се боря с природата и да се правя на красива :lol6: , че ще има нещо като галавечеря с фадо, фламенко и …третото го забравих, но беше също нещо готино. Тамън случай да си нахлузя от "ония" обувки - Марчето и Уишката се сещат точно кои.  :grimace:

Редактирано от дакини (преглед на промените)

виж чакалнята на лекарски кабинет :

Би било интересно всички чакални да са според специалностите... Публикувано изображение

Добра вечер, Спящи Краставици!

Дондурма

Публикувано изображение Иииййй!

Тамън случай да си нахлузя от "ония" обувки - Марчето и Уишката се сещат точно кои.  Публикувано изображение

О значи все пак си ги взела в ръчния багаж !

Как мина плискането ако не е тайна ?  При мен як пек и днеска кайта ще го пропусна че да пазя сърцето по тия горещини.

Би било интересно всички чакални да са според специалностите... Публикувано изображение

Да бе .....Публикувано изображение

я си представи чакалнята на гинеколог или уролог ? Публикувано изображение

Ама тия са добре, при положение че има и проктолози, сещай се  .....

Да бе .....Публикувано изображение

я си представи чакалнята на гинеколог или уролог ? Публикувано изображение

Ама тия са добре, при положение че има и проктолози, сещай се  .....

Точно за теб си мислех, като за Клизмолог, ку искаш да знайш... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Офф, как ме е яд.. поредна бутилка алкохол изчезна от стаята ни в работата. Неотворен Гордънс, който стоеше от р.д.-то ми с 3 кенчета тоник. Е, оставили са ми кенчетата за утеха. Изчезна и бутилка уиски преди това, и половин бутилка вино..която ни оставиха празна.

Ако не сложа камера и вътре в стаята, пък на..

В най-охраняваната сграда в столицата те крадат собствените ти колежки-алкохолички.. и всички си затварят очите..

Ай, сиктир.. не са познали..

Другият път сложи лютив сок от чушки в бутилка от скъпо уиски и прилежно я затвори. Ще се чуе.---Днес настроението е като бушуващ ураган, който е готов да помете безжалостно всичко по пътя си.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Офф, как ме е яд.. поредна бутилка алкохол изчезна от стаята ни в работата. Неотворен Гордънс, който стоеше от р.д.-то ми с 3 кенчета тоник. Е, оставили са ми кенчетата за утеха. Изчезна и бутилка уиски преди това, и половин бутилка вино..която ни оставиха празна.

В най-охраняваната сграда в столицата те крадат собствените ти колежки-алкохолички.. и всички си затварят очите..

Вместо омраза поука. Вместо презрение усмивка. Сок от чушки е лоша карма.

Добро утро

Емата и неволи са две несъвместими нещаПубликувано изображение

Емата? Неволи? Не вярвам! Желязото неволи няма!

как знааай, как знааай.............. а откъде знай и той не знайПубликувано изображение

а в момента Емата си сърба кафенцето и след малко ще пали колата посока града

по път ще спре на любимата си бензиностанцийка с неприлично ниска цена на бензинеца и ще капне малко гориво на опелчето да има да папка

засякох си разхода оняй ден в румънско - 6,8

добре е

довечера отново ми се очертава доста обикаляне 

а замислям и две огледчета по вилните зони - трябва да намерим читава къщурка за бащаткото на Блонди и да я купя, което е дълга тема. Това е в графата баланс на Вселената или моето разбиране за него.

Ей това ме разби, като за добро утро. Да ти откраднат джина в....абеееее, не е истина просто  :lol6:

Кам, хем ти съчувствам за ЖИна, хем не мога да спра да се хиля  :biggrin:  :biggrin:

Още 7 часа до тръгване....

Още 7 часа до тръгване....

Туй пак хукна :no-no:

ние пък имаме амнайсе бутилки в шкафчето и така си стоят

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.