Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

• Автор

мхм Публикувано изображение

И ся си пийваш винце от гроздаците от същата тази асма. Не ли?

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

простирането вече е обект на друга теория

Нали знаеш, че записваме и после ще чакаме и нея... теорията на простирането де. Публикувано изображение

да имаме достъп до пистолета... Публикувано изображение

ти имаш тухла лопата имаш

нема страш

Публикувано изображение

ти имаш тухла лопата имаш

нема страш

Публикувано изображение

Дааа... Публикувано изображение Имам, ама друго си е да съберем цялото снаряжение - чукове, пистолети, гърмящи дъфки... Никога не е излишно.

• Автор

Нали знаеш, че записваме и после ще чакаме и нея... теорията на простирането де. Публикувано изображение

Вий първо се пруизнесете по тайзи, пък някой ден при сгода, ше държа сказка и за простирането.

Дааа... Публикувано изображение Имам, ама друго си е да съберем цялото снаряжение - чукове, пистолети, гърмящи дъфки... Никога не е излишно.

йес йес йессссс

и прилепите и гутанците и те нали

и писата и паяка от коридора големия паяк

Публикувано изображение

Вий първо се пруизнесете по тайзи, пък някой ден при сгода, ше държа сказка и за простирането.

Ми преди да го пробвам не мога да се произнеса. Само мога да споделя, че при това описание си прецтайх една кака - едрогърда и едродупа, с изрязана в талията рокля и пристегната с коланче, с голямо деколте, ячки и голи крака и напукани пети, как търка дрехите на онези дървените стъргала, докато е застанала в реката и е доволно мокра... Публикувано изображениеПубликувано изображение

йес йес йессссс

и прилепите и гутанците и те нали

и писата и паяка от коридора големия паяк

Тва за гутанците и големия паяк нещо ми убягва като подробност, ама щом ще ги носиш - прибираме ги и тях... Публикувано изображение

• Автор

Ми преди да го пробвам не мога да се произнеса. Само мога да споделя, че при това описание си прецтайх една кака - едрогърда и едродупа, с изрязана в талията рокля и пристегната с коланче, с голямо деколте, ячки и голи крака и напукани пети, как търка дрехите на онези дървените стъргала, докато е застанала в реката и е доволно мокра... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Е как бре? Това е теория на ергенското пране! Каква кака?

Е как бре? Това е теория на ергенското пране! Каква кака?

Ми щом има пране на ръка - ас това си имам като картинка... Публикувано изображение

Иначе разбирам колко специални умения са необходими за изгребване на мазното, без да се замърси втория слой и без въобще да се засегне утайката.

Шпусна тия дни, ама в раздел фотография.

От твоя кайт нищо не видях - очаквах снимка в действие, "екшън", дет му се вика, а от скоро и "гет оувър". Публикувано изображение

Е нямам камера на главата когато влизам да карам. Това е за туристи де идват и после да показват а аз съм местен и е всекидневие макар и на село. Само сянка гоня.

Тва за гутанците и големия паяк нещо ми убягва като подробност, ама щом ще ги носиш - прибираме ги и тях... Публикувано изображение

гутанците ще кацат скоро на покрива а голямия паяк живей у източния ъгъл на стълбището под покрива на 16-тия етаж

яде мухи, молци не яде

разбра ли

Тия винаги са ми скривали шапките как танцуват. А момите все едно плуват. Ноу са яки!

Днес съм се хванала да върша няколко неща и нито едно от тях не върви...

А онази, дето сънувала тухлите, така и не се появи изопщо. Да видим какво ще излезе изпод пръстите й.

гутанците ще кацат скоро на покрива а голямия паяк живей у източния ъгъл на стълбището под покрива на 16-тия етаж

яде мухи, молци не яде

разбра ли

Е, то не е трудно за разбиране. Все пак не съм от раздел Религии и Философии... Публикувано изображение

Просто съм го пропуснала в някое от отсъствията ми. Нормално.

Е, то не е трудно за разбиране. Все пак не съм от раздел Религии и Философии... Публикувано изображение

Просто съм го пропуснала в някое от отсъствията ми. Нормално.

аз за паяка сега казвам

грамаданския паяк

чудя се как да го кръстя а

аз за паяка сега казвам

грамаданския паяк

чудя се как да го кръстя а

Метла с дълга дръшка няма ли за вашата чистачка бре.

• Автор

Днес съм се хванала да върша няколко неща и нито едно от тях не върви...

А онази, дето сънувала тухлите, така и не се появи изопщо. Да видим какво ще излезе изпод пръстите й.

...

Били сме я разсейвали. Разбир'шлиятинея!

Били сме я разсейвали. Разбир'шлиятинея!

Да, да! Публикувано изображение И найш кво вика, че ний сме я подлудили, а иначе си говори с тухли и им се хили... Публикувано изображение

Аз още с тухла не съм си говорила, ма на... Тя мисли, че ний нея сме подлудили...

Къдей тий пирографа да й прогорим пердето пак. Публикувано изображение Лиглина.

Метла с дълга дръшка няма ли за вашата чистачка бре.

ей нема закачате паяку бе

чистачката е под мой контрол

Публикувано изображение

• Автор

Да, да! Публикувано изображение И найш кво вика, че ний сме я подлудили, а иначе си говори с тухли и им се хили... Публикувано изображение

Аз още с тухла не съм си говорила, ма на... Тя мисли, че ний нея сме подлудили...

Къдей тий пирографа да й прогорим пердето пак. Публикувано изображение Лиглина.

Ми няма го. Обаче тухлите мога да ти кажа че са си класика. Подарявал съм тухла за рожден ден. Печен кирпич, червен, зърнест, с очукани ръбчета, леко зеленясал на места с месингова табелка - гравирана с Име дата и посвещение...

Мхм! Който се познава да мълчи!

ей нема закачате паяку бе

чистачката е под мой контрол

Няма, няма. Твой си е. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.