Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

Туй пак хукна :no-no:

ние пък имаме амнайсе бутилки в шкафчето и така си стоят

Чезвам. Дестинация Кастина-Рибарица. Уникална природа, страхотно място.

Не ви ли е зле на ваЗ с толкоз бутилки там  :mad: Кам един ЖИн си имаше и те и го отнесоха. Бързо пращайте спонсорство в президентството  :D  :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

О значи все пак си ги взела в ръчния багаж !

Как мина плискането ако не е тайна ?  При мен як пек и днеска кайта ще го пропусна че да пазя сърцето по тия горещини.

Йеп, цели два чифта си взех - тези и едни да си шляпам нехайно.

Бе, много студена водата в Портокалия бе! Навън е жега, а температурата на водата не минава 16 С. За сметка на това плажовете са неописуемо красиви. Това е плажът на "обувката" за Мерил и Уишката, спешъли. Една от скалите е баш като чепичка.

Публикувано изображение

Ей ги и твойте хора:

Публикувано изображение

Редактирано от дакини (преглед на промените)

Не ви ли е зле на ваЗ с толкоз бутилки там  :mad: Кам един ЖИн си имаше и те и го отнесоха. Бързо пращайте спонсорство в президентството  :D  :D

я, чай да видя дали имаме жин........

ена бутилка драй жин имаме - веднага моя да и я пратя :whist:

Като гледам едва ли имаш много работа

Мхм, прав си  :D

Публикувано изображение

Въх, завиждам ти......Наистина е прекрасно  там...ъъъъ Костина Публикувано изображение

Дбрутру :)  Кви жинове си пращати Публикувано изображение

на Мадоната и гепили жина от шкафчето докато се е плацикала у гръцко

на Мадоната и гепили жина от шкафчето докато се е плацикала у гръцко

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение  Едно време, кат почвах трудовия си стаж в "Марица-изток", един колега си боядисваще ракията синя, с боя за яйца. Кат му отвори някой шкафчето, да рови за пиячка, кат види в шишето синя течност, си вика - тва е син спирт и му я оставяше Публикувано изображение Та и мадоната тъй да напрай и ще има жин Публикувано изображение

ПП. Ама тя пък у президенството....и син спирт няма оставят....Публикувано изображение

ПП. Ама тя пък у президенството....и син спирт няма оставят....Публикувано изображение

няма, я

сичку изчезва

ей Мушкатце помощ от приятел - тоя Масена Моке бивш ли е вече че не моа му фана спатиите

последно бил у Вихрен Сандански

Публикувано изображение

ей Мушкатце помощ от приятел - тоя Масена Моке бивш ли е вече че не моа му фана спатиите

последно бил у Вихрен Сандански

Публикувано изображение

Ми де да зная....той у чорбата беше, сетне доде и в Берое....май и през морето мина....Eба ли го Публикувано изображение

Ама той дрът вече, може и да не рита, чеки питам у нашия форум, може да знае някой...

Хайдучко, пиши го бивш :) Никой не мое му фане спатиите  на тоз Публикувано изображение

Ми де да зная....той у чорбата беше, сетне доде и в Берое....май и през морето мина....Eба ли го Публикувано изображение

Ама той дрът вече, може и да не рита, чеки питам у нашия форум, може да знае някой...

Хайдучко, пиши го бивш Публикувано изображение Никой не мое му фане спатиите  на тоз Публикувано изображение

мерси

тъй сме го написали у речника в Черно море ама той вече не там

уикито на английски го изкара не пише приключил кариерата си, пише у Вихрен Сандански че играе в момента

е ходих до Вихрен Сандански - нема го там у отбора

конгоански футболист, играл у Черно море

Публикувано изображение

И в Берое ма, оуууу....Голмайстор ни беше Публикувано изображение

дубре уе

ам то нема ми стигне квадратчето да му изброя сите отбори де бил

Публикувано изображение

дубре уе

ам то нема ми стигне квадратчето да му изброя сите отбори де бил

Публикувано изображение

Аааааа, той у малко е бил 4-5 само....Има таквиз звезди, дето и те не помнят де са играли Публикувано изображение

Аз гледам

Опитай се, да изглежда, че гледаш умно Публикувано изображениеПубликувано изображение

Баси, в тая компания знаят да се забавляват...

Аз гледам

как ти източват картата ли? :D

как ти източват картата ли? :D

Ама ...... За това ли жена ми ми я взе под преткст , че нейната е останала в колата , а нямала достатъчно кеш ?!?!?!?!А,а,а,а...... Е те сега Верно започнах да гледам умно !?!?!

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аааааа, той у малко е бил 4-5 само....Има таквиз звезди, дето и те не помнят де са играли Публикувано изображение

отидоа две квадратчета напрау

Публикувано изображение

футболист от Конго стига ви толкоз, е у речника живей дън съ чудят

Е те сега Верно започнах да гледам умно !?!?!

видя ли как поумня за нула време? :D

видя ли как поумня за нула време? Публикувано изображение

Винаги съм се чудил, защо едва като се разори човек, поумнява......Публикувано изображение

Мдааа, както не веднъж съм казвал скромността грози човека

"Същественото е невидимо за очите."  :P

Йеп, цели два чифта си взех - тези и едни да си шляпам нехайно.

Бе, много студена водата в Портокалия бе! Навън е жега, а температурата на водата не минава 16 С. За сметка на това плажовете са неописуемо красиви.

Ей ги и твойте хора:

Ако наистина е 16 C  температура на водата хич не ми ги хвали ама хич. Аз както съм станал зиморничев и сняг не съм виждал от над 15 години трябва и  неопрен да сложа в багажа ако тръгна за такава дестинация.

При моите хора и там май мъка положението като гледам снимката. Много е от далеч и може да ме лъже но ми се струва че са им много големи кайтовете което ще рече че вятъра е слабичък но може и да ме лъже снимката.

Ей живот си живеете значи в Португалията а мен Господ ме е наказал в едно село целогодишно да се крия по сянки и да влизам във водата след 16.30 чак. Як пек чак палмите пожълтели ...

Публикувано изображение

как ти източват картата ли? Публикувано изображение

Това източване с маркуч за зелева чорба ли става ?

Помня едно интервю на Лечков от нета и го питат "Как източихте общината"?

Обаче той беше готов за този въпрос и вади от кръста си един маркуч и вика а покажете ми как се източва община ... !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.